Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csupasz túlélők 1x07 - Bares All

2013. szeptember 20. 08:00 - Chat Géza

Ebben a részben az lesz, hogy utólag, otthon a kanapén héderezve, újfent elmondják a túlélők, hogy ez mennyire nem volt jó móka. Röviden: nagyon. Kicsit bővebben kifejtve: az hagyján hogy pucérak voltak, azon hamar túllendültek senki nem méregette a másik lőcsét, vagy azt hogy a hölgypartner jól kinéző-e egy laza lélekmelegítő numera erejéig. Nem, ez rohadtul nem volt egy romantikus szitu, pláne, hogy azt ugyan nem mutatták, de voltak akik kis kifli, nagy kifli pózban hajtották álomra fejüket. aztán volt aki úgy horkolt, mint az ágyú. Nem volt éppen szexi, na.

7.jpg

Szó esett még a sérülésekről is, ugye hogy két ember majdnem meghalt, az egyik a teknős miatt, a másik meg a bacis víz miatt. Rohadtul nem volt ez egyszerű, magyarázzák nekünk, akik csak néztük ezt a sorozatot. Hát baszki, én speciel nem is jelentkeztem volna rá, úgyhogy nem kell magyarázni a saját hülyeségedet, hogy miért vagy pucéran valami kikúrt szart helyen, ahelyett, hogy a faterod 80. szülinapján burkolnád a bolti tortát. De a legjobb, hogy ezek az emberek valójában utálták egymást, mint a szart, de ez nem meglepő, 21 napig egyedül egy idegennel nem kis piskóta. Ha én lettem volna ott egy idegesítő, károgó nővel akkor 10 perc után eret pattintok, az fix.

2.jpg

De a legdurvább, hogy agyilag is tök zoknik lettek ennyi idő alatt. Szerencsére mindegyikőjüket kárpótolta az élmény, amikor letelt a 21 nap és végre elhúzhattak a francba. Akkor tudatosult bennük igazán, hogy mit is vittek véghez, és így tovább.  Szó se róla, kemény dió lehetett, de igazából csak maguknak akartak bizonyítani ezzel a műsorral, mert a producerek nem egyszer avatkoztak közbe és kérdezték meg a szenvedő túlélőktől, hogy feladják-e. Ha utólag kiderül, hogy valójában kényszerből szoptak 21 napig, akkor viszont minden tiszteletem, de így az önjelölt hülyék előtt nem fogok hajbókolni.

Előző részek hogyvoltjai:

1x01 - The Jungle Curse

1x02 - Terror in Tanzania

1x03 - Island from Hell

1x04 - Punishment in Panama

1x05 - Breaking Borneo

1x06 - Beware The Bayou

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.20. 13:02:13

Ez a sorozat amúgy nézve is olyan semmilyen volt, mint az írások? Mármint nem az írások minőségére mondom, hanem: 1. nap: tüzet rakunk - snitt - 7. nap: éhesek vagyunk - snitt - 16. nap: fázunk, és rohadtul elegünk van - snitt - 21. nap: végre, megyünk haza.
A legtöbb, amit olvastam, ilyen volt. Nem is mutatnak minden napot? Meg megesznek 1 kígyót meg 3 bogarat 21 nap alatt és kész? Nekem ez nem állt össze.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.09.20. 13:11:07

@Yooha: Igen. Tényleg ilyen volt, de amúgy valahol érthető is, mert különben nem tudták volna 40 percbe megmutatni, ahogy 21 napon keresztül túlélnek. Amúgy a szimpla túlélés tök unalmas. Gondolom én. Megcsinálod a sátrat és próbálsz nem meghalni. Egyedül még csak-cask bekattan az ember, mint Tom Hanks a Számkivetettben, de itt partner is van, ami jelen esetben inkább átok, mint áldás. Nekem így jött le.
süti beállítások módosítása