Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csupasz túlélők 1x05 - Breaking Borneo

2013. szeptember 12. 11:00 - Chat Géza

Na, vajon hová lesz száműzve két városi ficsúr? Az egyértelmű címadásból kiderül, hogy Borneón lesz a nudi buli. Első szerencsés játékosunk Julie, aki Washingtonból jött el idáig, hogy levetkőzhessen és 21 napig koszban, mocsokban éhezzen. A bemutatkozó kisfilmjéből azért látszik, hogy 1) baltával faragták az arcát 2) a természet a legjobb barátja. Mindegy mert itt van Puma, 38 éves, Nevadai lakos. Fú de Klausmann Viktorra vettem a figurát. Majd most kiderül, hogy mit kezdenek egymással az esőerdőben, de előtte azért még csak-csak illik arcoskodni egy sort, hogy ki milyen partnerre számít. Julie kb a szőke hercegre számít, fehér lovon, míg Puma egy dögös kis pipit akar maga mellé a 21 napos pucér maratonra. Ehhez képest egy tepsi seggű bányalóval kell jópofiznia. Lenne rá egy lyukas garasom, hogy ezek non-stop szapulni fogják egymást

1.jpg

A szimat szatyrukban egy macsete, meg egy fazék lapul, ami kezdésnek nem rossz, akadt már ember, akik ezekkel az eszközökkel, ha nem is simán, de kibekkelte a 21 napos önkéntes szopórollert. Na, mindegy. Kis poénkodás után megindulnak a dzsindzsásba, de a nő máris panaszra nyitja a száját, hogy szomjas. Menetelnek tovább, mert két opció van mára kitűzve, vagy víz lesz, vagy fekhely. A földön nem volna túl okos ötlet aludni, ezért valami fészek kéne. Ezek közül egyik se jön össze, így a bátor városlakóknak vaddisznók lágy röfögésének félelemgerjesztő duruzsolására kellett elaludniuk. Volt is egy kis esti fogócska ember és állat között. Másnap megosztják a feladatot, férfi csinál tüzet, nő épít házat. Utóbbi sikerül, előbbi már kevésbé, úgyhogy se tiszta víz, se fény, se semmi. Puma persze stikába szlopál egy kis forralás nélküli bacis vizet, amiről persze kussol. Meg lesz ennek még a böjtje, én mondom.

2.jpg

Julie annyira ki van száradva, hogy konkrétan összeesik a harmadik napon. Hál’istennek Puma talál valami ideiglenes forrást, így Juile játékban marad. És lássatok csodát, harmadik napon tüzet is sikerül csiholni, lesz is finom meleg forralt víz. Három nap alatt, csak hogy az emberi oldalát is megmutassuk a dolognak, tökre összehaverkodott a két túlélő, mintha már korábban is ismerték volna egymást, mintha helóztak volna már egymás sziluettjének a Rudas fürdő gőzfelhőjében. Ugrunk a hatodik napra, ahol már királyok módjára lakomáznak a túlélők, egy körömpiszoknyi kis rákocskából. Aztán jön is a balhé, hogy a nagy henyélésben Puma pont elfelejtette őrizni a tüzet, erre jön még rá az is, hogy egy komolyabb esőzés is kezdetét veszi. A remek dramaturgiai érzékkel megáldott operatőrök faszán lefilmezik, ahogy a túlélők közelében lévő fa kidől és egyenesen embereink felé zuhan. Na, köszönik is szépen az isteni közbenjárást. Nyolcadik napra elállt az eső, és így szárazon, Puma megpróbálja megerősíteni a sátrat, de rohadtul nincs ereje és ez a kimondottan szar helyzet aztán estére sem javul. Ez bizony a bacis víznek köszönhető. Kilencedik napon megkapja az orvosi segítséget, mert a szitu annyira durva, hogy akár a maláriát is benyalhatta emberünk, nem holmi szimpla 38 fokos láz ez. Gyorsan belógatják a faszikámat a patakba, hogy lehűtsék pőre testét, aztán iszkiri, már mennek is.

3.jpg

A csaj egyedül marad, míg Puma állapotát egy kórházban stabilizálják. Julie egy kicsit unatkozik, kimondottan sokat pofázik a kamerába, de legalább minden nyühögés nélkül pattintott magának tüzet, nem kellett hozzá három nap. 12. napon Julie főbb elfoglaltsága az éhenhalás, ami aztán a 13. napra is átnyúlik, mert a halcsapda nem termelt zsákmányt. A helyzet nem javul. A 14. nap csak úgy elillan, de a 15. annál keményebb, mert a tűz is kialszik és kaja az továbbra sincs. 18. napra Julie megunja az egészet a picsába, se kaja, se tűz, se semmi, társasága se nagyon van ugye, nem baszakszik ő se tovább, kissé megsemmisülve ugyan de elcammog a stábos kocsiig, magára kap egy Háda turkálós szettet és berendeli a taxit hazáig. De jó volt itt basszameg, mondja bele a kamerába.

Új részekkel, a Discovery műsorán.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.12. 20:04:14

Jó az első kép, végre egy nő, akiből nincs kispórolva az anyag.
süti beállítások módosítása