Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 115 - Nagyölelééés!

2013. szeptember 11. 15:57 - szétcsapott kozákkucsma

Tegnap kiderült, amit mindenki tudott, Andrea és bandája átverték Lalit, de legalább az idióta testvérétől megszabadultunk, aki ott maradt a farmon, mert az az élet kell neki, legalábbis a kommentekből az RTL Moston valami ilyen sztorit értettem. Karesz nem örül, hogy Hannát más taperolja, pedig neki az apjával kéne bizalmas pillanatokat átélnie, Zsófikának és Redzsinek az nem tetszik, hogy Anikót beginázták. Mi mással indulhatna a reggel, mint veszekedéssel? Nézem, hogy milyen kedves összetartó társaság ez, egy az hogy nem szóltak a lakótársainak, hogy Anikóval para van, de amikor végre hazahozzák mindenki egymás szavába vágva osztja a másikat, hogy hogyan lehettek ilyen hülyék. Anikót sem engedik el „dolgozni”, Marci nagylelkűen még a szobáját is felajánlja neki.

1.jpg

A hásziendában Joe nem sokáig élvezheti, hogy Barbika még meg is rágná neki a kalácsot, mert annak ellenére, hogy Vezetőink számára az ország szabadáságának visszanyerésének a szimbóluma a rezsicsökkentés, megjön a Gigantikus Rezsiszámla! Ez azonnali népgyűlésért kiált! Természetesen a lakógyűlésből egymás ócsárolása lesz, és Dzsó a kormány szándékaival ellentétesen, megemeli a lakók rezsijét. Barbika környezetvédelmi mérnökké avanzsált, magára vállalja, hogy megtervezi a lakás ökológiai lábnyomának csökkentését.

2.jpg

Hanna hőbörög a lakótársainak, hogy az összes jelentkezését elutasították. Levélben. A 21. században. Távbeszélő? Rövid szöveges üzenet? Villanyposta? Mondjuk azt is tudva, hogy az állatok szeretetén kívül csak nyolc osztályt tud felmutatni, egyáltalán nem csodálkozom. A csajok még inkább nyesegetik a szárnyeit, az elutasított munkából nem lesz parizer az asztalon, keressen valami melót! Hanna viszont az újonnan megtalált életcéljával már képtelen lenne olyan munkára, amit gyűlöl, ő állatorvos akar lenni. Erre a lakótársai is úgy reagálnak, mint ahogy bárki, aki eddig legalább egyszer látta Hannát: kiröhögik. Karesz meg még ezt az alkalmat is megragadja arra, hogy az új sráccal oltsa Hannust.

3.jpg

Barbika olyan komolyan veszi a rezsicsökkentést, mint Lézer János, amivel lassan az egész lakosságot kihozza a sodrából, de Dzsótól ennek ellenére szabad kezet kap a harcban. A szilikonvillában seniki nem bír magával, Marci ahelyett, hogy hagyná Anikót aludni, inkább forró fürdővel traktálja Anikót, Szandika meg még egy kicsit cseszegtetné egy kicsit azért, hogy miért rakatott a piájába GHB-t.

4.jpg

A villában a rezsicsökkentés első kézzelfogható eredményeként Barbi a lakást teleplakátolja a spórolás szükségességére felhívó tacepaókkal. Rita természetesen a kádban áztatja magát, komolyan van olyan ember, aki naponta fürdik így? Én évente egyszer fürdök teletöltött kádban, a Sziget porát lemosni magamról, de mondjuk én az átlagnál igénytelenebb vagyok. Barbika következő ötlete a vízspórolásra: üljenek be többen egy kádba, ez a megoldás után még Pintér Sándor is kétszer megpödörné a bajszát!Dzsó az egész állatgyógyászszektort kinyomtatta a lányának, Hanna viszont inkább először randizni menne, majd pedig az érettségit tenné le. Baltaarcúnak csak az előbbivel van gondja, Barbi befut,és meggyőzi őt, hogy Hannának is szüksége van a barátaira, meg amúgyis, hol vannak a fedők, amik nélkül 280%-kal több energiát fogyasztanak a főzéssel!

5.jpg

Címszavakban a következő pár jelenet, mert többet nem is érdemelnek. Marci kicsit túltolta a gondoskodást, mert Anikó cserébe lesmárolta, amit mindketten kényelmetlenül vesznek tudomásul. Hanna véget vet el sem indult kapcsolatának Karesz ádáz ellenségével, amit egy bemutatással nyomatékosít. Gábort kirúgták, ezért felkapcsolja az összes villanyt és leül xboxozni, ami rövid úton konfliktushoz vezet a rezsicsökkentési biztossal. Anikó elengedhetetlen szükségét érzi, hogy mindent közöljön Redzsivel, aki önbevallásra akarja rávenni.

6.jpg

„Das ist mein Kampf!”, gondolhatta Karesz, amikor berontott az öltözőbe, hogy jól elkenje a kihívója száját, az tényleg biztosan segít a helyzetén, ha verekszik, de még az eldurvulás előtt kiderül, hogy Hanna lekoptatta a srácot. A lakásban Karvaly és Redzsi már nem bírja tovább a zöld életmódot, Dzsóhoz vonulnak, hogy hasson már a csajára, de ehhez neki se fűlik a foga, mert ismeri már annyira, hogy megint sírni fog.

7.jpg

Az erőszakos smár Karesz signature move-ja, de most se jön be Hannával, pedig most még gyűrű is járna hozzá. Hannácskának viszont megint barátizónázza a srácot, de ez volt az utolsó, Karesz szomorúan tűnik el az éjszakába. A Szandivillában is komoly beszélgetés történik az este, egyikőjüknek sem jelentett semmit a csók, de ez mindegy is, mert Dia az egészet hallotta az ajtó mögül, Márcselló viszont öt méteren belül visszahódítja.

8.jpg

Barbi egy tál tejberizzsel felvállalja, hogy bemegy Lalihoz, hogy megnézze, hogy él-e még egyáltalán a srác. Élni él, de csak vegetál, és haza fog menni az anyjához, viszont egy meglepően emberi pillatatát kaptuk el. Barbi bennlakása viszont nem hosszú életű, teljesen jogosan kiakad azon, hogy nem a többiek mentek oda, hanem Joe-t küldték (és ő tudta is, hogy ez lesz), inkább otthagyja az egészet a fenébe. Jó döntés!

9.jpg

Anikó és Dia kapcsolata is normalizálódik, mindenki összeborul, folytatódik a szerelem illetve a barátság. Karesz is visszatér, bor is van, barátság is van, viccelődő erőszakos csók is van, ez egy ilyen rész, mindenki ölelje meg a tőle jobbra ülőt is, és jobb lesz minden! Végül még Barbi kiköltözését is megakadályozzák egy nagyöleléssel, ez az egész már a csöppet didaktikus Hetedik Mennyországra kezd hasonlítani, de szerencsére vége is a mai résznek, én meg megyek, és iszom egy jó sört.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2013.09.12. 14:40:35

A francba! Sehol senki!!! Most akkor én a klaviatúrát szeretgessem?

egyemakisszíved 2013.09.13. 10:49:12

@mézescsók: Ne szomorkodjál, hanem nézzél Éjjel-nappal Budapestet, és kívánjál valamit, hátha valóra válik. Pofozkodás helyet most már pusziszkodás van. Sokan hiányolták az ajtócsukást, most, hogy örömet szerezzenek nekik, időnként jókat körülményeskednek az ajtó körül a szereplők, míg a láthatatlan operatőr is belülre kerül, hogy becsukhassák. Engem az érdekelne, hogy miért tapicskol Hanna tornacipőben az ülőgarnitúrán és Anikó miért pihenget saruban Marci ágyán. Telik nekik takarítónőre? Vagy úgy lomizták a bútorokat, már úgyis mindegy? Bár igaz, ha jobban belegondolok, azért inkább mégsem akarnám perceken keresztül nézni, ahogy Hanna a cipőfűzőjét bogozza. (Legyen inkább VV!) Jelezném, hogy Barbi baromi nagy rózsaszín pónija igen furán néz ki. Bár azóta, hogy láttam a tévében, kevésbé érzem úgy, hogy magyarázkodnom kéne a bárány miatt.

mézescsók 2013.09.13. 11:31:21

@egyemakisszíved: Nem sokáig voltam magányos, mert az irodámban ültem és később többen keresték a társaságomat. Viszont valahogy egyiket sem volt kedvem a keblemre vonni. Néha megdöbbenek, hogy mennyi futóbolond van körülöttem. Opció az is, hogy ők a normálisak, ezesetben viszont minden okom megvan a szomorúságra.
Kedves, ha az Éjjel-nappalt rendszeresen nézném, nagyon-nagyon szomorú lennék.
A cipővel ágyban döglés valami új trend lehet, mert már a VV-ben is ez volt a gyakorlat. Szegény anyám már nem él, de most lenne hozzá néhány kérdésem: hát, hogy nevelt engem?
Hanna cipőfűzője? Gondolj arra, hogy tépőzáras vagy bebújós bakancsot hord, máris szebb lesz a napod! Bár, ha meggondolom, bakancsban nincs bebújós a lábbeli természete folytán. Mindegy. Ne adj tippeket a forgatókönyvíróknak, ebben a cipőhúzós ötletben vannak még kiaknázatlan lehetőségek!!!
Barbi irgalmatlanul idegesít. Direkt összegyűjthették a szőke nőkkel kapcsolatos nem mindig rosszindulatú sztereotípiákat és belesűrítették. Joe, aki mint tudjuk lehetne éppen Alex is, viszonylag értelmes alakot játszott eddig. Hogy bírta felszedni ezt a nőt? És hogy bírja ki?
A rózsaszíntől pedig megvadulok. Barbi pónijától függetlenül. Együtt meg pláne.
Magyarázkodni a bárány miatt? Ezek után? Ugyan.
Egyébként közvélemény-kutatást fogok tartani a nőismerőseim között, hogy hányan szeretik.
Az itt kommentelő hölgyeket ugyan nem ismerem, de kezdetnek máris jelezhetnék hogy viszonyulnak ehhez a színhez
(Egyébként ma szabadságon vagyok és franciabarackot eszek.)

egyemakisszíved 2013.09.13. 13:53:37

@mézescsók: Nekem inkább a cukiság kvintesszenciájának tűnik. Olyan tündérbogár-féle. Ilyen töménységben egy kicsit sok, némelyek vigyorognak is a háta mögött, de teljesen ártalmatlan és kedves. Nem is buta, amit a rezsicsökkentés ügyében összehordott, mind igaz volt. Másrészt a sok rózsaszínű papírcetli ökológiai lábnyoma elég nagy lehet, bár azt saját költség volt.:D

Kikirikri 2013.09.15. 21:04:11

Én szeretem a rózsaszínt, de más árnyalatait. Tudom, pasiknak minden,ami a piros elott es a narancs utan van,az rózsaszín. ;)

Barbi totál antipatikus, de erre vszinu rátesz a Dzsóhoz kompatibilis női baltaarcúsága is.

Ha valahogy össze ügyeskedik,h Rita ne költözzön ki, akkor kifekszem. Alig várom a pillanatot.
Bár, biztos nem paterolják el tul messzire. :s

mézescsók 2013.09.16. 12:19:16

@egyemakisszíved: Veled ellentétben szerintem az ostobaság kvintesszenciája is a cukiság mellett. Példa: Joe bulit rendez - egy félmondat alapján eljegyzést lehet, semmi más Barbika szerint (hogy előzőleg nem volt róla szó kettőjük között, nem vettek gyűrűt, stb., nem érdekes, viszont keféltek néhányszor),vagy Joe érjen rá a városban andalogni (már az elképzelés is anakronisztikus, hogy Joe szerelmesen kézenfogva andalog és kirakatokat nézeget), vagy: mamához futni tanácsért, hogy mivel lehet megfogni egy pasit, hát főzéssel, mi mással. Még sorolhatnám.
Amúgy valóban ártalmatlan és jóindulatú.Ártalmatlan kis hülye.

@Kikirikri: Nyilván születési hibám, de már kislánykoromban sem nyivákoltam a rózsaszin habos-babos ruhácskákért kopogós cipővel. A pasikkal meg szinekről eszmét cserélni reménytelen vállalkozás. A pasztelles árnyalatoktól, egy finom barack-rószaszíntől egyébként nem vadulok meg, csak nem hordom, és ha máson látom sem torpanok meg a csodálattól.
Barbiról a fentebb már írtam, de igazad van, eléggé férfias az arcberendezése. Amit lehet, hogy hangsúlyoz a soványsága, már-már mintha aneroxiás lenne. Ez persze lehet alkati dolog is - mint ahogy a feje nyilván az -, úgyhogy nem fikázom érte. Barbi eléggé irritál, de a többihez képest /Redzsit kivéve, mert Ő a szerelmes dolgaitól eltekintve többnyire normális)tulajdonképpen a hülyeségeivel együtt elviselhető.
Ritát egyszerűen nem írhatják ki, kell egy ennyire negatív figura, akit könnyű szívvel lehet utálni.

Kikirikri 2013.09.16. 14:48:32

Igen, tul nagy naivság volna feltételezni, h kiírják Ritát. Hiszen a nagykoltsegvetesu főcímben is ott "mosolyog"

Redzsi nekem is szimpi, meg általában Gábor is,bár a szerelmi szállal nála is húzzák lefelé a szerethetőségi indexét.
Milyen már az,h épphogy melóhelyre belatogató (már ettől falnak mentem) Agival kufircol a raktárban, ahelyett, h a padlót csokolgatná, h van vegre hol dolgoznia...
A csaj se semmi... Vszinu torolnem ki a számát azonnal annak,aki meglátogat a munkahelyemen 1-2 szex utan. Meg amúgy is, na!!! :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.09.17. 09:54:33

Nincs meg a napi hogyvoltom, hiányzik, fiúk merre jártok??? :)
süti beállítások módosítása