Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest -114 - Az áthágások kora

2013. szeptember 11. 12:00 - pabblo

Bizony, ha valami túl szép, az minden valószínűség szerint kurvára nem igaz. Halmozottan igaz ez akkor, ha retardált sorozat retardált szereplőjéről beszélünk, legfőképpen akkor, ha azt a valakit Lalinak hívják. Hiába a kedves, ám rendkívül tucatnevű lány, mégis csak szar van a palacsintában, mert bár úúú, de nagyon szerelmes, a vőlegénye kvázi megvette kilóra, úgyhogy a kitetovált, agyongyúrt, feltehetőleg a szlovák béközéphez tartozó fiatalember nem örül, amikor smároláson kapja leendő menyasszonyát a menyétképű magyarral. „Kellene a lé, mama!" – felkiáltással rohan az éteren keresztül anyjához Pumuklifej, de nincs igazság a földön, mert csak 600 ropija van a maminak, viszont a lánynak ez is elég lenne. Hiába ordít az igazság mellett Gaben is, hogy itt valami átbaszás lóg a levegőbe, Pumuklifej tovább rohan a végzete felé. Remélhetőleg egy szakadék várja majd ott.

130910_bp01.jpg

De nem, nem zuhant még sehova a hétvégén, úgyhogy öles léptekkel feji a kecskét, bár az állatokról valószínűleg annyi fogalma van, hogy Pesten vannak a dugóban reggel, és idegesek. Úgyhogy fel se tűnne neki, ha egy bikát fejne épp, de nem, bejött a másik 50 százalék. Gabent ébreszti és nyalja körbe, hogy ne legyen már mircimorci az előző este miatt, hiszen tudja, milyen retardált. De nincs most idő smúzolni, mert rohanni kell a bankba, meg Lujza mama is öles léptekkel halad, hogy kiossza a reggeli munkát. Gaben viszont inkább levezetné azt a párszáz kilométert, minthogy megint disznószart lapátoljon, úgyhogy a munka mellett a reggeli is ugrik. Lujza néni iz dö beszt.

130910_bp01.jpg

Hálistennek még Pesten is megvannak a kockafák, úgyhogy ott se történt változás egy hétvége alatt. Márcselló és Dia most a fürdőszobában dugnak, Anikó meg úgy tesz, mint aki nem érti, miért vannak bent 20 perce. Egy bevállalt fotózásért cserébe sikerül beavászkodnia magát, végre jöhet a reggeli kábelfektetés. Külföldországban továbbra is zajlik az élet, Pumuklifej továbbra is pártolja az emberkereskedelmet, úgyhogy kifizeti Jároszlávot, mindenki heppi, ollé. Kivéve persze Gabent, aki szúrós tekintettel adja mindenki tudomására, hogy őt bizony nem lehet átbaszni, de ez jobbára senkit sem érdekel, mert a leendő após beközli, hogy akkor most már kellene a gyűrű is, úgyhogy Laller el is tarppol egyért. Mondjuk nekem nem kellene olyan nő, akitől ennyire szabadulni akarnak, de hát más az ízlésünk. Szerencsére.

130910_bp01.jpg

Karesz vinnyog még mindig az apja miatt, de hát a fater olyan aranyos volt, hogy bocsánatot kért, meg egyébként is szépen csillog a fény a homlokán, úgyhogy egye bassza, kap még egy esélyt. Persze a történet egy normál univerzumban itt véget is érne azzal, hogy bemegy és megbeszélik a dolgot az edzőtermben, de szerencsére mi Tébolydisztánban vagyunk, úgyhogy jönnek a provokátorok, akik nagyon meg akarják mutatni, hogy kinek nagyobb a pöcse. A fitogtatásnak Kareszfater vet véget, majd a ringben elintézik egymás közt. Remélem nem iszapbirkózás lesz.

130910_bp01.jpg

Klisé úr ma is betette a lábát a sorozatba, ezúttal Márcselló és Anikó közti párbeszéd sikerült sokkal elcsépeltebbre, mint amire számított az ember, bár azért túl magasan nem volt a mérce. Marci szabadidejében Anikót stíröl a fotózás előtt, Anikó meg őt, szóval izzik a levegő, pattognak a szikrák. De térjünk csak vissza az edző terembe, ahol már megint a szegény Kareszt kóstolgatják, egészen a ringig, ahol kap két maflást és padlózik egyet. Úgy tűnik, szarul jön ki a pofozkodásból, de jön a fater, telibe üvölti a termet, hogy ő Karesz apja, majd meghívja magához ebédelni a gyereket. Szerelem van!

130910_bp01.jpg

Lallerék csapatják a bekötőúton egy traktorral, és ez egy olyan szép nyitókép, hogy rögtön zárhatnák is vele a jelenetet, de nem, a kreatívok ennél sokkal ravaszabbak voltak az éjjel. Pumuklifej ugyanis elhagyja a gyűrűt, és pont ez kellett ahhoz, hogy Gaben végre rákérdezzen: mégis honnan a búbánatos istennyilából volt erre pénz? Naná, hogy a benzinpénzből, az utazást meg finanszírozza Gaben, akinek pont olyan őszinte a mosolya, mint akin most repeszt át a TGV.

130910_bp01.jpg

Egész jól pörög a fotózás, Anikó már éppen magába érzi Marcit, amikor megjelenik Dia, hogy hellószia, már végeztem, így kedvenc exVV-s lányunkat csak az ideg meg a féltékenység bassza, de az nagyon. Karesz közben megismerkedik a faterral, aki egy hétvége alatt izomköcsögből puhapöcs lett, szerető apa, átejtett férj, balesetet szenvedett sportoló.

130910_bp01.jpg

Komoly dolgok vannak készülőben, Laller meg se várja, hogy Gaben beparkoljon a falusi dzsippel, már rohan is Andrejához, de csak a csaj hűlt helyét találja, mert az meg lelépett Jároszlávval. Pumuklifej összetörött, de nem tudni pontosan, hogy azért, mert elment a szerelme, vagy azért, mert senki se hívta fel közben, hogy „te nagyon hülye, ne vegyél gyűrűt, mert megszopattak". Gaben vigasztalná, de Laller inkább fetreng a mocsokban. Testileg is.

130910_bp01.jpg

Anikó Reginek meg Lófejnek meséli el éppen, miért olyan bánatos, és mennyire elege van már Diából meg Marciból, közben pedig úgy örülnek a tűznek, mintha ez lenne az első, amit életükben látnak. De ugorjunk is, ennél sokkal izgalmasabb dolgok is történnek. Például, hogy a tanyán az előbb még alkonyodott, most meg már verőfényes napsütés van. Pumuklifej tovább kesereg Andrejja miatt, a majdnemapós meg ahelyett, hogy valahogy megpróbálná visszaadni neki a pénzt, csak sajnálkozik, és fejtegeti, hogy milyen jó veje lett volna. Van ilyen, de legalább Gyuritól megszabadulunk, mert ő marad, a többiek meg mennek vissza Pestre. A bekötőúton még sikerül megtalálni Andreját, aki egy jobb élet miatt lépett le Jároszlávval, de az meg átverte, úgyhogy most a poros úton bóklászik föl-alá. Sírás, énnemeztakartam, sajnálom, tisztalelkűvagy és hasonló szóösszetételek repkednek a levegőben, de végül Andreja marad, Lallerék meg mennek haza.

130910_bp01.jpg

Karesz érkezik a faterral vissza az edzőteremhez, és mivel a fater folyamatosan mantrázza, hogy ez a Hanna mennyire jó csaj, egyértelmű, hogy ő meg közben lepaktál Szabival, az esküdt ellenséggel. Karesz dühöng, de Hannát ez nem hatja meg, elvégre nem járnak meg semmi. És milyen jogos.

130910_bp01.jpg

Anikóék igyekeznek becsípni a kozmókoktéltól, mert hát a szexésnyújork nagyon menő sorozat volt, nekik pedig muszáj valami hasonló szereposztásban tetszelegni. Anikó úgy nyakalja be az ismeretlen férfitól kapott felest, mintha vizet inna, de majd másnap reggel rájön, más is volt abban a piában.

130910_bp01.jpg

Miközben Laller gubbasztva bőg a hátsó ülésen, és épp az ereinek a felpattintására készül, Karesz hazaérve bevágja a durcát, hogy miazmár, hogy Hanna randizni akar a Szabival. Mert neki ő az esküdt ellenség. Három napja. Szóval miazmár, hogy Szabival, és vagy ő, vagy a srác, de dönteni kellene. Vissza a bárba, és hopppp, na nézz oda: Anikó vonaglik öntudatlanul az ismeretlen fiatalember karjaiban, aki épp készül, hogy elcipelje meghágni. Figyelem, most jön az epizód mondanivalója: soha, senkiben ne bízzunk meg, bármilyen szimpatikus is. Szerencsétlenségére a taxis egy tetovált állat, úgyhogy pofánvágja párszor emberünket, közben Redzsi is püföli, hívják a rendőröket, mentőket, tűzoltókat, a katasztrófavédelmet, az NCIS-t és a MIB-et.

130910_bp01.jpg

A rész végére Lallerék is hazaérnek, és bár Pumuklifej kéri Gabent, hogy ne szóljon senkinek a történtekről, a szopásról meg az út végigbőgéséről, nem egészen úgy jön ki a lépés, ahogy ő gondolta. Joe-ék ugyanis pezsivel várják haza őket, úgyhogy Lallernál megint elszakad a cérna, a többiek meg csak bambán hümmögve azt gondolják: már megint.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.09.11. 14:23:42

Ez a szlovákiai sztori a magyar reality történelem mélypontja. Egyetlen hihető pillanata sincs, egyetlen embernek sem ésszerű és normális a viselkedése, viszont egyet megtanultunk, az átlag szlovákiai család a nap nagy részét egy kerti asztal mellett ülve tölti. A forgatókönyvírónak ajánlanám a hajóvontatást a Volgán!
süti beállítások módosítása