Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x12 - Váratlan fordulat

2013. szeptember 05. 11:00 - Chat Géza

Én kérek elnézést a késlekedésért, de mentségemre legyen mondva, nem éppen a heveny herelógatás közepette nem tudtam időt szakítani a Ewing család bajos hétköznapjainak meghogyvoltosítására. De majd egyszer megírom életem hogyvoltját és akkor mindenki csámcsoghat az én tyúkszaros kis életemen, de addig a Southfork farmon zajló kakaskodással kell beérni.

1.jpg

A kormányzó nagyban páváskodik a faszán államosított Ewing farmon, ami a büszke családnak eléggé felpiszkálta a cukrát. A rögtönzött ki a nagyobb fasza gyerek szintű kérdezz-felelek és a sehova sem vezető faszméregetés után a Ewingok már egy irodában törik a buksi kis fejecskéjüket, hogy valahogy kiokumlálják, hogy mégis milyen úton módon csökkentsék a szopó tényezőt az életükből. Jockey tervét fel kell gyorsítani, azaz a Mexikó és Dallas között gyanúsan simán cirkáló Ryland kamionokat le kell állítani és a Barnes Globalt pedig belülről kell szétrohasztani. Ez utóbbihoz meg kell találni Chris anyját a részvények egyharmadáért, ami ugye nem elég a puccshoz ezért Pamela2-t is meg kell nyerni. Kapty a fejedhő – torkolja le Johnny Christ – Hát a gyerekei elvesztését i alig élte túl, szerinted mi lenne, ha megtudná, hogy a tulajdon apja robbantotta rá a metán fúrótornyot, he? NINCS MÁS VÁLASZTÁSUNK.

2.jpg

Pamela2 pont a gyerekszoba fehérre mázolásán ügyködik, amikor nagy elánnal berongyol Johnny, hogy rávilágítson egy remek kis hasonlatra miszerint most tisztalappal indulhat minden. Na bazze, ez annyira romi, hogy Pamela2 egyből csőrözik is egyet Johnnyval, aki ettől úgy meglepődik, hogy lányos zavarában inkább elmondja, hogy Cliff még mindig egy kis sunyi geci. Pamela2 nem tűri, hogy így Johnny így beszél a kedves papáról, ezért mihamarabbi távozásra kérleli, csak épp a nem túl finom és nőies, húzz a véreres faszra felszólítással.

4.jpg

Drew és Emma egymást nyekteti, de ez a szál a legkevésbé izgalmasabb az összes közül. Drew szerelmes, megszöktetné a lányt, de az meg cidrizik a fazsertól, nehogy halomra ölje mindkettőjüket. (Ezt a „Gyere velem. Nem megyek.” párbeszédet még egyszer eltolják majd, szóval nem elfelejteni a sablon témát, a mű durcit, meg a kemény vagyok attitűdöt!) Eközben a kormányzó befenyíti a két gonoszt, Rylandet és Cliffet, hogy itt bizony Ő az, aki más faszával, történetesen az övékkel veri a csalánt, úgyhogy nagy sebességgel be is lehet kussolni.  jaj ne, hát ez a csodás triumvirátus is megborulni látszik?

3.jpg

Chris non-stop évődésére kapcsolunk, aki per pillanat az ügyész faszinak meregeti zakója alatt meglapuló csuklyás izmát, így adva nyomatékot égető kérdésének, hogy „Hol az anyámba van az anyám, bazmeg?!”  Nos, a kedves anyuka vagy el van tűnve vagy rohadtul meg van halva. Akkor kurvahirtelen nyomtass egy halotti bizonyítványt, mondja Chris. Nem úgy megy az. Hát akkor menjen úgy bazmeg! – mondja Chris amolyan Jack Bauer módon, asztalt csapkodva, üvöltve gesztikulálva.

3.jpg

A szarkavarás most lesz csak igazán ipari mértékű. Emma csak úgy habzsolja az antidepresszánsokat, aztán jobb dolga híján lebuktatja Samanthát, hogy masszívan tütüzik, majd elmegy a rodeós fiúhoz, hogy szerváltasson magának bivaly erős fájdalomcsillapítót, amit nem adnak ám ingyen, mert pénz jár érte meg szex. Ann eközben Samanthát vonja kérdőre, hogy nem nézett-e mostanában a pohár fenekére. No istenem, egyszer-kétszer elkapatja magát a tintás Samantha, de ennyi. Jobb lesz nem beszopni mindent, amit Emma összehord, te jó anya, te. – mondja a viszkigőzben érlelt sokatmondó szép szavakat Samantha.

6.jpg

Cliff belibben a Ewing Energiavállalat tanácstermébe és közli a nap hírét, hogy átvállalta a banki kölcsönt, ami tipikusan „ez nektek jó, ezt értetek teszem” üzlet volt. Na most akkor úgy néz ki a dolog, mivel Cliff nem szereti, ha tartoznak neki, hogy vagy kerek 24 óra múlva 200 millió dollárt lepakolnak neki az asztalra, vagy ez az egész kulipinty Ewing Energiavállalat az övé lesz. Nem fasza ez - villant át egyszerre a teremben tartózkodó összes Ewing agyán. Johnny fel is hívja Pamela2-t, hogy azonnal gondolkozzon el ezen a dolgon, mert kurvaélet, hogy a kedves papa robbantotta rá a fúrótornyot. Nekem te ne! – mondja Pamela2, de nem kell sokáig kétségek közt tengődnie mert otthon már a fater várja, aki letörölhetetlen diadalittas vigyorral az arcán regéli, hogy miért is volt jó biznisz egy lenullázott, eladósodott céget megvenni, hát azért mert Chris metán szabadalma majd jól kihúzza a szarból. Majd hozzáteszi, hogy a Ewing fattyak amolyan járulékos veszteségek voltak ebben a kis harcban. Sorry. Pamela2 el is megy Johnny vállán sírni.

8.jpg

Közben olyanok voltak – kronológiailag tök lényegtelen, de ha valakinek ettől megborul a biológiai órája, akkor bocsánat – Boby országos Seriff cimborája durván rászállt a Mexikóból Dallasba furikázó Ryland kamion-flottára, amit nagyon jól tett, mert sasszem őrnagy egyből kiszúrta, hogy az egyik kamion nem a főhadiszállásra, hanem egy félreeső raktárházhoz megy lepakolni az árut és felnyalni a blattot. A gyök ketővel szüttyögő intézkedésnek hála, mire Boby meg kis csapat odaér, addigra az ember szépe kicseréli a cuccost, patinás női cipőkre. Boby átadja a névjegyét a szívélyesen segédkező ombrének, de fejben ő is tudja, hogy ezt BASZHASSA. A másik meg, hogy Chris anyja ügyében is van előrelépés, a muter számlájára csak úgy ömlik a pénz. Na Christopher lehet repülőre ülni és anya szoknyáját becélozni.

Címkék: dallas
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása