Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csupasz túlélők 1x04 - Punishment in Panama

2013. szeptember 05. 15:00 - Chat Géza

Újabb „szerencsés” túlélőket dobnak ki a nagy büdös semmi közepén, történetesen valahol Panamában. Emlékeim szerint ezt a terepet még maga a medve, Bear Gryls is rühellte. (Itt biztos szar volt a szobaszerviz.) Na, mindegy itt van nekünk ez a két ember, a jól kinéző Laura, meg a jól táplált Clint, akik egy macsetét meg egy úszószemüveget hoztak magukkal. Lerí róluk, hogy kábé csak szépen fotoshopolt fotókon látták a vadont és annyi közük sincs a természethez, mint nekem, a bakonyi osztálykirándulások túratapasztalataival a tarsolyomban. De ezt most hagyjuk. Irány a part!

1.jpg

Laura a nagy kókuszdió szétmacsétázása közben kapásból elmetéli a kezét, de elég csúnyán. De aztán gyorsan ellátja magát egy falevéllel, aztán alig lépnek kettőt még vizet is találnak. Piti kis túlélés lesz ez. Második napra a lány lába teljesen bedagad a rovarcsípésektől, szóval estére tüzet kell csiholni, ami rohadtul nem megy könnyen, sőt adott napon leginkább sehogy se. Majd holnap, hej, ráérünk arra még. És akkor a 9. napig szünet nélkül szakadt az eső, szóval tűz és kaja az nem nagyon volt.

2.jpg

Nagy nehezen, de csak kisütött a nap, aztán tűz is lett végül, és Laura is meggyógyította a lábát valami levéllel. Ez eddig patent, de valami hús félét is enni kéne, mert ez a kókuszdiéta eléggé kinyírja a szervezetet. Bemennek a vízbe, ahol aztán kiderül, hogy a faszikánk nem komázza az úszást, max kutyába, de a cápákat mégannyira se, úgyhogy ő nem is pancsikol tovább. Laura lerakja a tengerfenékre az országos rákcsapdáját, aztán szerez magának egy tengerisünt, amit nagy élvezettel el is fogyaszt bármennyire is gusztustalan valójában.

3.jpg

Pár nap éhezés után a sikeresen lerakott rákcsapda két zsákmányt ejtett rabul, úgyhogy díszes lakoma kezdetét veszi. A 17. napon vadászni mennek az expert túlélők, elhagyják a biztonságot nyújtó kis fészküket, találnak is egy kis kajmánt, ami rendre felborzolja bátor emberünk lelkivilágát, azt  mondja, hogy ő aztán nem fog a halállal farkasszemet nézni, ellenben Laurával, aki tisztes távolságból ugyan, de proteinra és húsra kiéhezett tekintettel nézi a kis állatot. Estére ez a pici kajmán jött a táborhoz jól beszaratni embereinket, de a jól szervezett pánik után legyilkolták és megették az állatot. Hirtelen a 20. napra ugrunk, mire embereink elkészítettek egy kis hajót, amivel másnap beeveztek a találkozási ponthoz és ennyi volt, köszönjük a részvétet, szevasztok.

Új részek ma (csütörtök) este 22:00-kor a Discovery műsorán.

Előző részek hogyvoltjai:

1x01 - The Jungle Curse

1x02 - Terror in Tanzania

1x03 Island from Hell

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása