Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csupasz túlélők 1x03 - Island from Hell

2013. szeptember 05. 13:00 - Chat Géza

Maldív-szigetek az útirány, ami jól hangzik, meg jól is néz ki az utazási irodák brossúráin, de a a jófej műsorkészítők az éles korallzátonyt körül ölelő kis szigetre dobja le a túlélőket, akik óriási hőségnek, páratartalomnak, monszun esőzéseknek lesznek kitéve. Van egy Jonathanunk, aki persze, hogy ex tengerészgyalogos, aki mellé a széria eddig legjobban kinéző kis nőcskéjét sikerült bepakolni, Alisont, akinek az a különleges képessége, hogy szörfös. Na, baz. Nézzük, mit hoztak a kis batyujukban, egyiknél egy mini balta pihen, míg a másiknál egy szikrapattintó. Van egy térkép is, ami megmutatja, hogy két sziget van, közte meg a nagy büdös semmi plusz a nehezítő tényezők, a cápák. Szarni rá, egyszer élünk, át kell úszni. Át is úsznak, ami idő alatt a faszikánk konkrétan pecsenyepirosra sült, úgyhogy az ünnepi hive five-ozás után ledől egy kicsit, mondjuk úgy két napra.

1.jpg

Tudom, könnyen pofázok én innen a menedéket nyújtó téglafalak közt, de ez a faszi, már a harmadik napon teljesen ledobta a láncot, pedig addig is csak a heréjét lógatta, míg Alison kalapot, ruhát csinált magának, felbaszott egy tetőt a szenvedő ember felé, kókuszt szedett, míg ősemberünk teljesen esetlen, ha nincs rajta a katonai egyen szerkó, meg a százezredesi rang. A hatodik napon aztán elmegy kutat ásni, mondanom se kell, hogy nem valami nagy sikerrel. Ez idő alatt Csóri Alison elárulja, hogy a múltkor is eszméletvesztősre menstruálta magát és a sürgősségin kötött ki. Nem lesz ez így jó, én mondom.

2.jpg

Jonathan végre elérte a vizet, ami ugyan nem túl bizalomgerjesztő, már ami a víz tisztasági fokát (100% kosz) illeti, de azért emberünk huzira leküldi gyomorba, míg Alison köszöni nem kér a bacis vízből. Milyen jól tette, mert a dicső katona bizony vígan odakakkantott a táborhelyük közepére, amiből komoly párkapcsolati beszélgetés kerekedett ki, hogy hova illik és hova nem illik szarni, ha egy lakatlan szigeten van az ember. A 13. napnál járunk, amikor már enni is kéne valamit. Szerencsére a partra vetődik valami halféle, amit naná, hogy Alison gyilkol le és ettől meg is borul a lelkivilága, mert nem szereti a vérontást. Jonathan is belátja, hogy Alison itt az igazi túlélő és nem ő, mr. „bárhova odaszarok” urasága. 17. napon aztán Jonathan is megmutatja ki a magyarok istene, alámerül a víznek és felhoz egy baszom nagy kagylót vagy mit, a lényeg, hogy valamit, amiből ránézésre napokig tudnak lakmározni.

3.jpg

19. napon megjön a monszun és az esőzés, de minő szerencse, hogy a sok ronyózás után, szabadulásuk napján, a 21. napon elvonult a vihar, kisütött a nap, és úgy szimplán minden kurva szép lett.

Új részek ma (csütörtök) este 22:00-kor, a Discovery műsorán.

Eddigi Csupasz túlélők hogyvoltok:

1x01 - The Jungle Curse

1x02 - Terror in Tanzania

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BotloB 2013.09.06. 14:37:23

"Kedvenc" részem volt eddig. Valami fantasztikus, milyen műsort levágott az ex tengerészgyalogos csávó a leégése után. Nevetséges.
süti beállítások módosítása