Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 109 - A morgás joga

2013. szeptember 03. 18:41 - pabblo

Az előző posztban már emlegettem, hogy milyen kár, hogy vége a nyárnak, mert iskola van, meg satöbbi. Nos, ezt csak megerősíteni tudom, az RTL ugyanis ismét közel egyórásra bővítette a hazai televíziózás egyik legkiválóbb műsorát, és hát nem azért, mert több lenne benne a vágókép. Szóval mától a Hogyvoltok is hosszabbak lesznek, a nappalok meg egyre rövidebbek, bár ez pont nem érdekes. Lássuk inkább, mit hozott nekünk a szeptember másodika.

130903_bp01.jpg

Pumuklifej a születés fájdalmával ébred, pontosabban ébresztik, mert hát reggel van, meg korán, menni kell a piacra. Kap még öt percet, de csak mert megjött a futás, és hoppá, Endre bácsi milyen romantikus – egy csokor rózsát küld Ritának. Persze a többiek egyből szívni kezdik a vérét – ahelyett, hogy hangyák elfolyni -, hogy mégis ki ez az Endre bá, és miért 53 éves, mennyi pénze van, meg egyébként is, hogy van ehhez gusztusa. Laller úgy pörög, mint egy imamalom, mert ahol stex van, ott az ő ötletei is biztos érvényesülni fognak.

130903_bp01.jpg

Szandika igyekszik lelapogatni az agyplasztika nyomait, mert véletlenül túl sokat kapott, és valahogy ízlésesen el kellene rendezni a fejében lévő dolgokat. Dia érkezik Márcselló szobájából úgy – Anikó „hátte?" kérdése abszolút irreleváns, mivel a szexszagot már Hannáéknál is érezni, a lyány meg úgy vigyorog, mint pék kutyája a meleg kiflire. VV-lány kezdené a munkát, de Marci a reggeli merevedését Diával kezeltetné, úgyhogy a munkakezdés csúszik. Nehéz eldönteni Anikóról, hogy a cég érdekei, vagy a dugatlanság miatt lett ilyen ingerlékeny.

130903_bp01.jpg

Gábor szívná tovább Pumuklifej vérét, hogy hát piac meg miegymás, de a csengő másodjára is megmenti a srácot. Ezúttal Tina jön, hogy bemondta a rádió is: mulatós sztárokat keresnek, duóban lehet indulni. Laller egyből felébred, Gaben meg inkább ráhagyja az egészet... Vissza Kurtizániába: Anikónak van tele a nemlétező töke a nyögésekkel és sikongatásokkal, ezért jó lakótárs és egyébként gyakorló főnök révén feltépi Márcsellóék ajtaját, hogy akkor most elég lesz mára a dugásból, dolgozni is kellene. Jön a slusszpoén: Marci elkéri tőle Diát, mert kell a segítség, Anikónak meg hiába van igaza, még annyira se érdekli Marciékat, mint egyszeri Philiphet a szakmaiság teljes hiánya.

130903_bp01.jpg

Rita érkezik Endre bá éttermébe, de a bácsi még éppen nagy bizniszbe van Henrikkel, úgyhogy Ritának addig kuss a neve. A sértődöttség okát nehezen értem, de Rita már csak ilyen: mindenki szívesen látná, amint épp keresztülmegy rajta egy úthenger. A hásziendán közben Pumuklifej és Tina próbálgatják a mulatós videóklip koreográfiáját, de erre a produkcióra nincsenek szavak - a ház előtt valószínűleg már gyülekeznek az emberi jogi aktivisták, hogy követeljék a nyekergés leállítását. Laller érzi, Tina nem az igazi, úgyhogy egy kamuhívással le is tereli az ötletgazdát, de majd a Zsófi az biztosan jobban tolja. Pedig neki is jobban hasonlít a hangja a repedtfazékra, mint egy bármimásra.

130903_bp01.jpg

Dulifulinak két pezsgő között Henrik is beiktatná a lompost, meg is duplázná Endre bá tarifáját – gondolom ez két karkötőt jelent - , ő viszont kikéri magának, hogy kurvának nézzék, mert hát ennél sokkal több kell, hogy széttegye a lábát. Három karkötő, gondolom én. Márcselló eközben keményen odaüzen a kormánynak: nem elég, hogy romkocsmában lesz a pólóbemutató, ráadásul azt egy iskolából alakították ki. Hát ha ezt Hoffmann anyánk megtudja, mérgében legalább három tanévnyitót tart majd egyszerre. Marciékat viszont kupleráj fogadja, úgyhogy az epe kezd ráfakadni ahelyett, hogy takarítani kezdene. Csúnya lenne, ha 5 óra nem lenne elég a konfetti felsöpréséhez és néhány tucat pohár elmosogatásához. Rövid hírek a Kristály bárból: Pumuklifej Zsófit igyekszik belerángatni a mulatós duóba, sikerrel.

130903_bp01.jpg

Márcselló igyekszik rávenni Ritát, hogy léccilécci, segíts már takarítani a romkocsmában, de Dulifuli annyira mérges a lekurvázás miatt, hogy még a modellkedést is elfelejtette. Endre bá érkezik a bocsánatkéréssel, és gyorsan ki is derül, a best üzletfél teljesen mást mondott, mint amit Rita hallott. Az ezután következő rövid monológból két dolog szűrhető le: a „tisztelet és megbecsülés fog övezni" nagyjából olyan, mintha a másik csatorna Fényesség Egyházából lépett volna ki Endre atya, arról nem is beszélve, hogy Rita lekenyerezése a vacsorával afelé mutat, hogy valószínűleg ágyba cipelni sem lehet sokkal nehezebb.

130903_bp01.jpg

Miközben Pumuklifejet úgy vágja ki Kristóf a hajóról, mint macskát szarni, Márcselló tovább idegeskedik az esti bemutató miatt. Technikustól olyat hallani, hogy „húha", az álmoskönyvek szerint sem túl jó előjel, ráadásul Rita is telibeszarta a rendezvényt. Anikó örömtáncot lejtve érkezik, mert meglett a modell, a csajról meg kiderül, azért idegbeteg, mert féltékeny. Szegény Márcselló nem is sejti, hogy egy újabb lyuk les rá a háttérből.

130903_bp01.jpg

Idill, napfény, miegymás, Endre bá ebédezni vitte Dulifulit. Nyilván szívből vette a karcsatot, meg egyébként is ez olyan, mintha már körbehugyozta volna, úgyhogy tessék Rita, viseljed. Pumuklifej tovább duzzog, mert Kristóf kidobta őket, és miután másodjára is lerázta Tinát, rájön: az egyetlen mentsvár Redzsi maradt. Próbálja meggyőzni, hogy tolják le a duót, sikerül, ámen. Endre bá közben tovább tömi Ritát, és hogy érezzük mi is, nem szarral gurít a produkció, rákot esznek. Mármint, hogy homárt, elnézést. Dulifuli kitalálta, hogy majd ő fizet, de hát magas a cehh, úgyhogy ez is a bácsi köre maradt. A kisnyugdíjból fussa, nyilván.

130903_bp01.jpg

Marcit egy hipszterszemüveggel igyekeznek hiteles divattervezőnek beállítani, Zsófi meg szervezi a koreográfiát. Hogy sokan lennének, az mondjuk túlzás, a divatguru úr viszont rendesen be van szarva. A koncepció valószínűleg a csípőficam lehet, mert elég kitekeredve mozognak a parketten a lyánok, de hát ez van, ha az ember amatőrökkel dolgoztat. A végén azért taps és miegymás, úgyhogy mindenki megnyugodhat: kifütyülni már senkit sem fognak.

130903_bp01.jpg

Pumuklifej érthetetlenül vonaglik a kamera láttán, Redzsi meg volt olyan hülye, hogy belement a videoklip-forgatásba. Hiába eskette meg Lallert, hogy törölje ki, hát persze, hogy beküldte a pályázatra, úgyhogy azon kívül, hogy Regina ki lesz akadva, még Tina is cafatokra tépi majd ezt a szerencsétlent. Odaát Márcselló könnyebbül meg, mert jól sikerült a buli, bár ez nagyjából senkit sem érdekel.

130903_bp01.jpg

Elnézést kérek, sajnos a következő jelent kiesett, mert Endre bá szövegétől telehánytam két vödröt, de valami olyasmiről lehetett szó, hogy nem számít a korkülönbség, és az se, hogy van egy olyan idős lánya, mint Dulifuli. Rita Beethoventől akarja elhányni magát, a klasszik helyett meg jöhet valami szaxofonos, előre vetítve az est programját. A lány nem annyira törődik Endre bá reumájával, úgyhogy megyek, hányok még egyet.

130903_bp01.jpg

Anikó hiába állított be a pezsgővel, Marci az orrára vágja az ajtót, úgyhogy mérgelődik egy sort, meg szomorkodás, miegymás. Jegyezzük meg ezt a pillanatot, mert ritka, hogy 50 perc alatt valaki így belezúg a másikba, de most már ez is a helyén van. Anikó balra el, megy, inkább ás magának egy halógödröt és belefekszik, hátha akkor figyel rá Márcselló.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2013.09.04. 00:07:50

Vagy esetleg 1 olyan megmondóember, aki a jelek szerint még a hv-t is elolvassa erről a szarról?
De jó, hogy leírtad, a te véleményed is számít. :)

hannamontanna 2013.09.04. 13:46:06

Hellóka...miután tegnapelőtt az a kínba cs*szett gondolatom támadt, hogy megnézem a sorozatot, változott-e valami a hetek alatt, kiderítettem, hogy egy akkora f*halom lett, hogy fáj. Már amit és akit láttam belőle. Ez a nyáladzás Dia és M. között, ettől elindult a gyomrom felfele, kisvártatva Karvaly új választottja és idióta éttermi jeleneteiktől.... értelmezhetetlen. Amit láttam, abból egy dolog jön le. Gábor és Szandi a két normális -talán - és nem is nagyon tudom mit keresnek ebben az egészben. Jó, ez nem igaz, mert tudom mit keresnek, de hát ez az egész a totális mélypont. Még nem tudtam eldönteni, hogy ki a dobogós, a BK vagy ez, de egymást lökdösik le az első helyről. Hihetetlen. Nézi ezt még valaki....?

mézescsók 2013.09.04. 13:57:14

@hannamontanna: Pabblo. Szegény! Nincs megfizetve.

naezjó... 2013.09.04. 15:54:52

Én nézem. Már valami bizarr vágyként él bennem, h lássam, h azok, akik minden bizonnyal az átlagot meghaladó keresetért ezt a valamit megírják és leforgatják, tudnak-e 2 napnál tovább konzekvens cselekményekkel előrukkolni/mikor tér vissza a programigazgató Dubajból/a rehabról. Jellemfejlődés, időrend, a realitáshoz cseppnyi közeledés már nem elvárt. Viszont tegnap pofán verték Lalit, ha Lófej elkapta volna a hajón ezegyszerűenszánalmasRitát, boldogan hagytam volna magára a sorozatot.
süti beállítások módosítása