Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x02 - Shape Shifted

2013. augusztus 30. 09:00 - Smiley93

Az epizódot a sírásó srácéknál kezdjük, Isaac az apjával vacsorázik éppen, aki a jegyeiről kérdezgeti. Akad közöttük egy kettes is, mire a családfőből előtör a szadista, ezért most megkapod a magadét. Dobálózik egy sort törékeny cuccokkal, ami épp a kezébe akad, hogy, hogy nem, a gyerekbe is jut egy szilánk, mit volt az útban. Kis karcolás csak, de az is csupán addig, amíg hirtelen be nem gyógyul, valakit itt megharapott egy farkas. Az apa les egy sort, ilyet még ő se látott, de az újdonsült vérfarkas már iszkol is, az apja utána. Egy sikátorban be is éri, de a fia a helyett egy négylábú szörnyet talál, ami elől nincs menekvés, egykettőre kinyiffantja a papát. Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.26. 223724.bmp.jpg

A Vadászlakból Allison surran ki az éjszaka közepén, Scottal van találkája az erdőben. Farkasfiú egy csöppet ideges, előjön a paranoiája. A múltkori farkasfelezésről érthető módon inkább hallgat, de a nagypapiról érdeklődik a csajnál, tud-e rólunk a kisöreg? Szerencsére Vadászszülők hallgatnak, mint a sír, unoka meg a nagyapó kapcsolata pedig kimerült pár pénzes borítékban, azért jobb lesz, ha Allison ezentúl még többször és alaposabban néz a háta mögé, még ha ma randis estét tarthatnak is.Vadászék eközben bevetésen vannak, méghozzá a suli igazgatójánál: szegény pali nem érti a dolgot, pedig csak arról van szó, hogy Vadászék le akarják váltani, és ha kell, nem restek előkapni a kínzóeszközeiket vagy alkalmasint a pincéjük kulcsát sem. Eközben Főfarkashoz Isaac érkezik kétségbeesetten a hírrel: az apja meghalt, ráadásul nem is ő a tettes. Na, akkor tényleg gáz van.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.26. 224603.bmp.jpg

Stiles szerint Scottnál is az van, lévén, hogy esedékes a következő telihold. Ő a maga részéről még az előzőt se heverte ki, hiába lelkendezik Farkasfiú, hogy mióta Allisonnal rózsaszín ködben lebegnek, nem is érez leküzdhetetlen vágyat az öldöklésre. Stiles azért bekészített az öltözőszekrényébe egy jókora láncot, amit szépen ki is ránt onnan, a komplett lacrosse-csapat orra előtt. Ha mindez nem lenne még elég, Farkasfiú szagot fog, egy másik farkast is ott esz a fene az öltözőben, csak nem tudja ki. Mi persze igen: Isaac lapul ott, felteszem már nem sokáig.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.23. 13301.bmp.jpg

Menőcsaj Allison oldalán tér vissza a suliba a kínos erdei meztelenkedés után, amire egyébként nem is emlékszik. Mindenki más viszont igen, meg is bámulják, mint valami cirkuszi látványosságot. Farkasfiú is szívesen megbámulná az ismeretlen farkast, ha szemtől szembe kerülne vele, tutira felismerné, így Stiles rögvest le is szervezi neki a kapusposztot az edzésre. Menősrác az Allison-fétissel küzdő Matt-től próbál kölcsönözni egy kamerát, éjszaka akar HD-felvételt készíteni, hogy miről, az top secret.

Névtelen.jpg

Az edzésen Farkasfiú szagfelismerő akcióba lendül, aminek keretében a kapuból kirohanva letarol mindenkit, és szépen végigszaglássza őket, alig feltűnő, tényleg. Menősrác kisunnyog a sorból, mielőtt rákerülne a dolog, Isaac viszont szépen belesétál a csapdába, bingó. Farkasfiú nem erre számított, így köpni-nyelni nem tud, ráadásul feltűnnek a rendőrök, hogy őrizetbe vegyék Isaacet az apja megcsócsálása okán, aki azért előtte még fajtatársi diszkrécióra kéri Scottot. Stilesék rövid eszmefuttatásban végigveszik, ez mit jelent: a friss vérfarkasokat némi kisvárosi rács nem tartja vissza az öldökléstől az első teliholdkor, vagyis azonmód intézkedniük kell. Stiles, aki betéve tudja a törvényeket, rámutat, hogy tanú és/vagy bizonyíték hiányában nem tarthatják benn Isaacet, de hoppá, hol van Menősrác? Csak nem éppen tanúskodik? Csak de, méghozzá a szomszéd jogán. Kifejti Zsaruapunak, hogy Isaac apja gyakran fallabdázott a fiával, persze csak ha éppen nem találta a labdát. Az nagyokat les, és szóltál valakinek? Menősrác nem érti, ez nem az ő dolga. Zsaruapu láthatóan azon gondolkodik, hogy lehet valaki ekkora gyökér, de hát itt ül előtte egy éppen, szóval ennyi.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.29. 222719.bmp.jpg

Scott és Stiles épp végszóra intézi el, hogy büntetésből az igazgatóiba jussanak, így a vallomásból is elcsípnek ugyan ezt-azt, de végeredményben mehetnek az igazgatóhoz, aki nem más, mint Gerard alias Vadásznagypapi. Pompás. Az öreg előkapja a sulis aktákat, kiről mi van benne, gondolom az nem állt ott, hogy Farkasfiú (anno) Allisonnal kavart, de a nagypapa hogy, hogy nem tudja, akkor mit tudhat még? Például azt, hogy ő jó fej lesz a diákjaival, így csak egyiküknek kell elzáráson maradnia. Farkasfiú jelentőségteljesen mered Stilesra, ő már úgyis rutinos ebben a délutáni programban, Scott meg megy intézkedni Isaac-ügyben. Épp látja még a rendőrkocsit elhajtani a sráccal, meg Főfarkast behajtani, akit jól le is hord ott helyben. Dereket mindez nem hatja meg, itt már csak ők ketten oldhatják meg a dolgot amolyan farkas-módra, mert ha a rendőrök elmennek a Lahey-lakba, nemcsak tanú, de bizonyíték is lesz újdonsült bétája ellen. Farkasfiú némi habozás után bepattan az Alfa mellé, aztán hasítanak is az ominózus házba.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.23. 13745.bmp.jpg

Eközben Menőcsaj is megkísérli a lehetetlent: beszélgetni Menősráccal. Első körön csak meg akarja köszönni, hogy még az előző évadban megmentette az életét (pedig igazából nem is), amibe Jackson persze rögvest belelátja, hogy az excsaja holt kapcsolatuk felélesztésével próbálkozik. Azért még távoztában odaveti, hogy ő Menőcsaj helyében ma ki sem tenné a lábát a házból, elvégre telihold lesz. Lapozzunk Vadászékhoz, ahol Gerard Isaac kiiktatását tervezi, holott Vadászapu ellenzi ezt a radikális intézkedést, a nézeteltérést Allison kagylózza. Menősrác megkapja Matt kameráját, aki aggodalmaskodik, nem-e véletlenül Allisonnal forgat szexvideót? Nem, itt a történelem dokumentálásáról lesz szó, hát Menősrácot kevés választja el attól, hogy szentté avassa magát.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.31. 224605.bmp.jpg

Pár házzal odébb Farkasfiú keresgél Főfarkassal, hogy mit, az legyen titok. Mármint Scott előtt is, kövesse csak az ösztöneit, így végül rálel a pincében a fagyasztóládára, amibe Isaacet büntetésből szokta bezárni az apja, hogy ez meg miféle segítség jelen helyzetben, fogalmam sincs. Allison már annál hasznosabb infókkal szolgál az elzárásból szabaduló Stilesnak: Vadászék rendőrnek álcázott embert küldtek egy farkasfűvel tömött dobozzal az őrsre Isaachez, mindennek tetejébe pedig még a Menőcsaj kontra Pszichóalfa esetről is faggatóztak egy sort, csak nem tudnak megmaradni a hátsójukon.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.23. 14248.bmp.jpg

Eközben a farkas-küldetésen is kibújt végre a szög a zsákból: az akció Derek Scottot a falkába! propagandájának részét képezte, de egy csöppet félresiklott a dolog. Végül abban maradnak, hogy Farkasfiú továbbra sem csatlakozik Főfarkas csapatához, de azért segédkezik Isaac megmentésében, mert ő olyan jó a srác ártatlan. Menősrác kamera-beállítással meg tükör előtt pózolgatással készül a teliholdra, míg Vadászék küldöttét Allison nyilai hátráltatják egy kicsit, aztán a csaj már fut is tovább Farkasfiúhoz, méghozzá Stiles telihold láncával felszerelkezve, hogy a hűtőládában lakatolja le Scottot az átváltozás idejére.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.31. 230448.bmp.jpg

Stiles a rendőrőrsös küldetéshez meg Főfarkast kapja társul, már ennyiből érezni, hogy nem fog simán menni a dolog, és tényleg. A recepción csak-csak átjut Stiles, hogy a cellakulcsokat elcsenje, (hála Derek briliáns beszélőkéjének), de aztán gyorsan bele is fut Vadászék álruhásába, aki elkapja a srácot. Így mennek a cellákhoz, ahonnan Isaac persze farkasalakban már ki is szabadult, nagy morgással lerendezi Vadászék beépítettjét, aztán ha rajta múlna, még tombolna egy sort, de Derek egyetlen vörös Alfa-pillantással meghátrálásra készteti, menő.A Lahey-lakban Allison épphogy lelakatolta-láncolta Farkasfiút, máris megtámadja egy négylábú hüllőszerű pikkelyes lény, amolyan Pszichóalfa újratöltve, így Scottnak kell a megmentésére sietnie. Azazhogy mégsem, mert a támadó végülis némi falon mászkálás meg sziszegés után távozik, ez biztos még csak a pofavizit volt.

Teljes képernyő rögzítése 2013.07.31. 232449.bmp.jpg

Az őrsre Zsaruapu fut be néhány emberével, és nagy meglepetésére ismét egy bűncselekmény helyszínén találja a fiát, az eszméletlen beépített vadásszal meg Isaac hűlt helyével, Stiles elegánsan a legkevesebbet tiltakozó jelenlévőre (=vadászra) keni a dolgot. Menősrác is felébred a mozgalmas éjszaka után, persze mint kiderül, csak a többieknek volt az, mert ő anélkül durmolta végig a teliholdat, hogy akárcsak a kisujja körme megnőtt volna egy kicsit. Kellemetlen.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 19:08:19

Lehet, hogy nekem alacsony az ingerküszöböm, de ebben a részben megint olyan jó poénok voltak :) (Stiles-végeláthatatlan lánc a szekrényből, Farkasfiú és szagolgatás, majd később Derek célzása erre az edzésre, a homokos bár és Stiles meg apukája) Megint imádtam ezt a részt. És úgy nem szeretném, hogy Menőfiú gonosz legyen. Tök igaza volt, amikor a csapattársának megjegyezte, hogy ő mindenkinek bejön (fiúknak és lányoknak is) Jó rész. Klassz hogyvolt. Köszi.

Smiley93 2013.09.03. 21:05:07

Hát poénokból szerencsére sosincs hiány:D Nekem még az igazgatóiba jutás és a beszégetést Gerarddal is tetszettxD Menősrác meg... hát ő az egyetlen aki ilyet mond magáról:D Tudja is, hogy igaza van:P

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.03. 21:58:57

@Smiley93: Szerintem még most határoljuk körbe a területeinket. Stiles enyém! De néha át fogok csapongani Jacksonhoz is :) Derek. Na ő jó kérdés. Bedobjuk a közösbe :)

Smiley93 2013.09.08. 22:18:23

@aggyistenbiri: ÁÁÁ csak egy kicsi Stilest adhatnál azért:P Na jó majd vigasztalódok Menősráccal meg Főfarkassal;) Én őt is vinném:)
süti beállítások módosítása