Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x107/2 – Szülők és szerelmek

2013. augusztus 30. 16:08 - marhapori

Szegény, érzelmileg hátrányos helyzetű Márcselló nem tudja, mit jelent a ’szeretlek’ kifejezés, azt pedig főleg nem, mit kellene rá reagálni. A villában Ritával vitatja meg a fejleményeket, aki meglepően értelmesen reagál. „Ne feszülj már rá megint, nem lesz vége a világnak, ha belépsz egy kapcsolatba” – mondja neki. Meg azt is, hogy „majd kialakul szépen, ha tetszetek egymásnak”. Ötven plusz pont a Karvaly háznak! A másfél perces, világmegváltó beszélgetés után Marci rájön, hogy szereti Diát.

1.jpg

Redzsi érkezik az étterembe Gabihoz, hogy elmondja neki, amit Gabi már elmondott neki: a kopasz izomagy egy egoista fasz, csak a nunimat akarta. Na de hoppá! Csörög a telefon, a srác pedig közli, hogy az unokatesóját küldte el a randira, mert berezelt! Ide a rozsdás bökőt, hogy egy nagyon pufi 50 éves szűzről van szó. Vöri ad neki még egy esélyt, Gabi hatására viszont átteszi a randi helyszínét az étterembe, nehogy a „pszichopatának tűnő” hapsi elrabolja és bezárja egy szekrénybe. Karesz az edzőteremben találkozik apucijával, aki nagy lelkesen magyarázza neki, mik a szabályok a ringben: tisztelet és alázat. Karcsika meg csak vigyorog és bólogat, életében először kerül a fater intim zónájába. Az sem érdekli, ha kiskanállal kell összeszedni majd a nap végén.

2.jpg

Nickelback vezet vissza minket Redzsi randijának helyszínére, Gabi épp nagyban magyarázza, mi legyen a titkos jelük, ha Kolos készülne megerőszakolni az asztalon Redzsit. Meg is érkezik a srác, nem kövér, és meglepően értelmesnek tűnik – bár ezt talán csak a szemüveg teszi. Ajándékot ad Vörinek, ő meg nagyon boldog tőle, aztán belecsapnak a semmit mondó, értelmetlen, időhúzó, ostoba beszé… És akkor Gabi ráront Kolosra, és kibassza, mint macskát szarni. Ja, kérlek, kevésbé természetes jelet kellett volna megbeszélni vészhelyzet esetére, nem a hajsimogatást. Kolos végül nem végzi a rohadt zöldség mellett a szemetesben felaprítva, de a helyében nem mennék vissza az étterembe. Ő viszont visszamegy.

3.jpg

Nagyon komoly munka folyik Karesz Fater termében, nem is értem, hogy lehet, hogy legalább ezer éve nem értünk el semmilyen eredményt ökölvívásban… Apuci lazán szarrá veri a kisfiát, miközben olyanokat bömböl neki, hogy „szedd már össze magad”, meg hogy „kelj fel, te kislány”. Karcsika kiakad, sírva elfut. Leszáll az éj, galambocskáink pedig még mindig turbékolnak. Miután benyomták a desszertnek szánt islert, eltávoznak „sétálgatni”. Kolosnak azonban más tervei vannak, rárepülne Redzsi nyelvére, mint szirti sas a pocokra. A lány ellenáll, azt mondja, nincs meg a bizsergés, hiába cuki a fiú. Nem az esete, talán mert túl értelmes hozzá? Nem tud rá úgy tekinteni, mint férfi, mert külsőleg nem jön be. „Felületes ribanc vagy, drágám, csalódtam benned. Szánalmas vagy, én leléptem” – közli vele Kolos.

4.jpg

Nagymonológban a Karesz familía sem marad el Redzsi majdnempasijától, előbb apuci osztja ki a fiát, hogy egy szar, szemét, szar alak, és még gyáva is, aztán meg Karcsika közli a faterrel, hogy ő csak egy nyomi, kopasz nyuszi. Hozzáteszi, hogy „én vagyok a fiad, Vader”, az meg csak áll ledermedve, mint aki most jön rá, hogy 20 éve kitépték az összes haját. Diát fűzi az egyik törzsvendég, csak hogy közben beállít Dulifuli Vörike, és egy remekbe szabott mondattal köszön oda: „Szerintem ihatnánk hármasban is, mert aki nekem megvolt, az neked is.” Redzsi afelől érdeklődik, mi van köztük Marcival; Dia először hárít, majd kiböki, hogy „love is just biology, drágám”. Regina még hazug ringyózik egy egészségeset, majd angolosan távozik, hogy belerondítson a villalakók esti csocsó-meccsébe.

5.jpg

Meséli, hogy nem gerjedt be tőle, mert nem volt elég nőies, Rita pedig rákérdez, hogy most tényleg ő ment-e el. Ezután kikel magából, és közli az egybe gyűltekkel, hogy hiába humoros-okos-aranyos-jófej, nem volt rajta szoknya. Gabi osztja Ritát, hogy mit kell kötekedni, Laller meg osztja Gabit, hogy ő ezt nem értheti, mert neki tényleg nem fontos a külsőség. Az est végére betoppan Márcselló Diához, hogy szerelmet valljon, de Dia megelőzi: igazából nem is szeretlek, csak úgy mondtam, le se szard. Marci nem meri kibökni, hogy egy fél délután alatt rájött, ő is szerelmes. Ebben megállapodnak, isznak egyet, és kínosan beszélgetni próbálnak. Zárul az este, a következő részben Gabi a kádba fog hányni.  

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2013.09.02. 11:26:40

"csak áll ledermedve, mint aki most jön rá, hogy 20 éve kitépték az összes haját"

Beteg állatok vagytok, egytől-egyig, kedves Budapest hv-írók. Jó értelemben :)
süti beállítások módosítása