Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x10 - The Norwegians

2013. augusztus 28. 11:00 - Zenóbia

Ned és Eugene háborúsat játszanak matekóra helyett, és találnak is az erdőben egy hullát, bár nem ők lőtték át egy kisebb fajta ágyúgolyóval. Nednek az az elképzelése támad, hogy ha megoldja az átlőtt mellkasú vadász esetét, akkor azzal kiérdemli, hogy visszajöjjön a papája. De a hülye vadász saját magát lőtte át, úgyhogy nincs mit megoldani, ellenben kiválóan le lehet bukni a vadőr előtt a hullafeltámasztással. Le is csukták őket Eugene-val együtt, akiért hamarosan megérkezett a családja, Nedért meg nem jött a kutya sem. Nos, 20 évvel, 10 hónappal, 8 nappal, 4 órával és 17 perccel később újra bajba sodorta egy feltámasztott hulla, nevezetesen Chuck papája, aki besértődött a lányára, és lelépett zombi-landre. Emerson dühös rájuk, mert nem dühösek, de amikor dühösek lesznek, közli velük, hogy ne rinyáljanak, az nem old meg semmit.

2x10_hcs1.jpg

Olive már örül, hogy új ügyük van, de ez az ügy nem az ő ügye, legalább ő is besértődhet. Chuck ugyan elmondaná neki, hiszen Olive már úgyis a titkok tárháza, de a fiúk meg nem. Ez még a kisebbik baj, de jön még több is, mert Vivian felbéreli Emersont, hogy találja meg szerelmét, Dwight Dixont. Ez egy rövid keresgélés lesz. Mármint lenne, ha vállalná, de inkább megpróbálja kiábrándítani Viviant és elhitetni vele, hogy Dwight meg akarta dönteni, de mivel ez túl sok energiájában került volna, inkább lelépett és más nő után nézett. Hát ööö, ez nem jött össze. Vivian néni ugyanis fogta magát és átpártolt a rivális magánkopó irodához, aki már masíroznak is befelé a Pitekuckóba. Chuck és Olive a konyhában bujkálnak, bár Olive nem tudja miért.

A hármas a Norvég bűnügyek legfőbb felderítője volt egészen addig, míg Norvégia nem lett annyira biztonságos, hogy nem maradt nekik mit felderíteni. Ekkor Magnus, Nils és Hedda áttelepültek Papen megyébe, mert hallottak egy kisvárosról, ahol magas a gyilkosságok aránya. Gondolták, hogy tehetségükből kifolyólag majd jól meggazdagodnak, de folyton lefőzte őket egy bizonyos Cod. De nem most. És tudják, hogy tud valamit Dixonról, mert ezek ilyen okosabb fajta norvégok, meg különben is látszik Dixon hitelkártyáján, hogy folyton a Pitekuckóban kajált. Majd Anya megoldja nekik az ügyet, az Agilis Nyomozati Analizátor. Beszarok. Meg a Pitések is, mert ez most rohadt nagy gebasz, ha a Norvégok megtalálnák Chuck papáját, vagy az őket, és kitálal, akkor nekik annyi. Úgyhogy ők utána erednek Charles Charlesnak, de valakinek muszáj meggyőznie Vivian nénit, hogy állítsa le a Norvégokat. Ez a valaki pedig Olive kellene, hogy legyen, mert ilyenkor bezzeg jól jön. Persze megteszi nekik, de teljes jogú tagságot akar, hát, ebből nem tudom mi lesz.

2x10_hcs2.jpg

A meggyőzésben segítségére lesz Lily, aki ugye joggal tart attól, hogy ezek megtalálják nála Dixon óráját, és akkor neki annyi. Vivian viszont már unja, hogy őt mindig óvni akarják az igazságtól, és ebben társra talál Olive-ban, aki már mindjárt nem akarja annyira meggyőzni, sőt. Tiszteletet, bizalmat és őszinteséget akar a barátaitól, Lily meg mindjárt megfullad a martinitól. Emerson kukkolja a Norvégokat, akik már meg is találták Dwight szobájában Lily üzenetét, amit megmutatnak Viviannak, aki leülteti Lily-t, hogy tűzzenek össze. Vivian attól tart, hogy féltékenységében kinyírta Dixont, mert az boldoggá tette őt piknikkel, meg édességgel, meg levessel. Azzal főleg. Lily végül kitálal valamennyire, elmondja, hogy Dwight kiásta Chuck sírját, és megszerezte az órát, amit ő visszalopott az övével együtt, majd rá akarta kényszeríteni, hogy az órát ássa vissza. De Dwight nem jött el. Nézőpont kérdése. Vivian nem örül az igazságnak és Lily-t hibáztatja érte. A nővérek viszonya romlásnak indult, nem lesz ez így jó, összeomlás, világvége.

2x10_hcs3.jpg

Chuck és Ned, Nedék régi házában találnak az ablakpárkányon egy gombot, amit Ned szerint az apja hagyhatott ott 21 éve, 2 hónapja és 24 napja, amikor lelépett. Chuck szerint meg az ő apja hagyta ott jelzésként, hogy mégsem lépett le, mert nem hagyja végleg magára az ő gombszeműjét. A Norvégok figyelték Emersont, Emerson figyelte a Norvégokat, majd a figyelésnél tovább ment, és bekukkolt az Anyába. Ahol látott három darab összeölelkező Norvégot, és közöttük egy darab icipici Olive-ot. Icipici áruló Olive-nak margarétás hajcsatjai vannak, és titkai, amikből elege van, és barátai, akik már csak a volt barátai. És norvég egyenruhája, ki ne hagyjam. Meg norvég hajszála is van, úgyhogy Olive hamar új otthonra talált Anyában és új családra a hármasban, még Ned nyálát is elhozta nekik, mert ha ők nem árulják el neki titkaikat, akkor majd ő kideríti, hogy mik azok. Na, ez gyorsan fog menni, mert a norvégok már szereztek is exhumálási engedélyt Chuck és Charles sírjához is.

2x10_hcs4.jpg

Emerson összeomlott, és összeomlasztja Nedet és a Halott lányt is a hírrel, hogy Olive átállt. Pánik van, hogy mi lesz, ha felnyitják a koporsókat, és az egyik üres, a másikban meg Dwight figyel. Két perc múlva még nagyobb pánik van, mert felnyitották a koporsókat és az egyik üres, és a másikban sem figyel senki. Valaki lenyúlta a hullát, de ki tudta, hogy ott van? Chuck Papa, aki távolról vigyáz a Gombszeműjére, de vélhetően a DNS-eket nem törölte le, amik egyenes úton vezetnek Emersonhoz, akinek aztán végképp semmi keresnivalója nem volt arrafelé. Mielőtt még végképp lemondana a szép jövőről, Nednek ötlete támad. Gyónjon meg a norvégoknak, míg ők lenyúlják Anyát. A lenyúlás előtt kicsit még vergődnek, hogy most akkor kinek a hibája ez az egész, és végül Ned adja elő meggyőzőbben, hogy ő és az ujja, így Chuck marad a sarkon őrködni. Míg Ned küzd az autó elkötéssel, persze lebukik Olive előtt, akiről kiderül, hogy nem is köpönyegforgató, vagyis az, de a norvégoknak az. Ned nyála nem Ned nyála, hanem Pigby fülzsírja, és amúgy is az ő seggüket akarja menteni minden áron, hogy miért? Hát, Nedért!

2x10_hcs5.jpg

Szerencsére van slusszkulcsa, mert ha a Pitekészítőn múlik, sosem indul el az a rohadt furgon. Közben azért persze kérdez, nem is lenne Olive, ha nem tenné, kap cserébe igen, nem válaszokat, de az is elég a boldogsághoz. A norvégok futnak a busz után, de hiába futnak, mert az már egy szakadék mélyén pihen, Ned és Olive meg a szakadék fölött csimpaszkodnak egy ágba, meg egymásba. A nagy kapaszkodásban Ned bevallja, hogy volt idő, amikor úgy nézett Olive-ra, ahogy most Chuckra. Ez elég lenne icipici lánynak a boldog véghez, de jön Zorro és megmenti őket, aki nyilván Charles Charles, de erre még várnunk kell. Mindenesetre jobban áll neki az álarc, mint a zombikötés. Emerson bocsánatot kér Viviantól a múltkori durvaságáért, és elmondja neki az üres sírokat, de sikerül úgy előadnia, hogy ne tűnjön annyira borzasztónak, ami persze attól még az. Chuck irtó boldog, hogy bejött a sejtése, és a papa mégsem a sivatagi kalandokat választotta nélküle, hanem felcsapott az őrangyaluknak.

2x10_hcs6.jpg

Olive megint ott van, ahol a part szakad, mert ahelyett, hogy válaszolnának a kérdéseire, újra csak hülye homlokráncolásokkal bámulnak rá, ráadásul még a norvégok is letámadják a pitekuckóban, hogy megölte az Anyjukat. Olive látszatfelháborodik, mert őt leütötték, megrugdosták, felnégyelték és hallgatásra kényszerítették, és különben is, az az ő Anyja is volt, ha beveszik, hülyébbek, mint gondoltam. Nem veszik be, de aztán mégis, kissé határozatlan norvégok ezek. Amiért végül mégis beveszik, az az, hogy Dwight Dixon használta a hitelkártyáját a motelben. Mindannyian megrohamozzák a hotelt, ahol egyszerre próbálják meg átpréselni magukat az ajtón, majdnem sikerül. Az ágyon Dixon hullája fekszik békésen, kezében műanyag pohár szívószállal. Ha egyszer szereti a kólát. Beszéljenek a részletek, és azok beszélnek is. Csak nem az igazat, hanem egy új sztorit, ami sokkal inkább előnyére válik a Pitéseknek, mint az eredeti.

2x10_hcs7.jpg

Dwight párnája alatt egy zacskónyi ékszer, az éjjeliszekrényében gázolaj, tehát ő volt Sírrabló Dwight, aki sírrablás után máglyát rakott a holttestekből. Ned és Emerson bokáig leizzadt, de most már megkönnyebbülhetnek, roppant fifikás őrangyaluk van. Fordul a kocka a néniknél, most Vivian ápolja Lily lelkét, Chuck holttestének eltűnése miatt. Martini, sós mogyi, zsepi. Nedre is ráférne mindez, mert úgy döntött, hogy a rohadt gyümölcsről áttér a friss és érett gyümölcsökre, ezzel párhuzamosan lemond a további halott élesztésről is, Emerson egyedül nyomoz eztán. Chuck nem érti, mert hiszen most is megoldódott minden, a papa közbelépésével, és pont ezzel van baj, hogy közbe kellett lépni, ő pedig vállalja a felelősséget a tetteiért. Ami szép dolog amúgy, csak az eltakarító valójában nem Chuck papája volt, hanem az övé. Kezdünk túltengeni a papákból.

2x10_hcs8.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.08.28. 15:41:57

Ezt a sorozatot per pillanat adja valamelyik adó?

Gabba 2013.08.29. 14:10:51

ez az egyik kedvenc részem, Anya, feka nyomozó, mint bennszülött norvég, Olive cselei, stb.
süti beállítások módosítása