Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 3x08

2013. augusztus 27. 15:00 - LenaNoir

Nem mondhatjuk, hogy nem sokszínű a közösség központ programja, ugyanis épp szellemidéző szeánszot tart egy fickó. Itt egy úr, mondja a Médium, aki valami sült csirkét hiányol. Jaj, igen, a férjem, mondja egy nő, aki azt az üzit kapja halott férjétől, hogy az elveszett jegygyűrű a mosogató lefolyójában van. Szuper. Van ám itt még egy üzenet, neked fiam, mutat Médium az épp arra sétáló Simonra, méghozzá Sallytől, aki csak azt akarja tudni, „Miért”. Simon enyhén szólva a gatyájába csinál, majd üldözőbe vesz valakit, aki elsuhant mellette a folyosón. Sally az, akinek Szellemországban lenőtt a frufruja, és éppen a messzi távolból figyeli Simont, aki pedig Alisháéknak ecseteli, hogy mit/kit látott. Főcím.

vlcsnap-2013-08-27-10h52m28s154_1.jpg
Kelly Seth irodájába tart, ahonnan épp távozik egy fickó. Már megint dílerkedsz baszod? - kezdi a reggelt szelíden Kelly. Nem elég, hogy az ex-zombi csajod ki akart nyírni? De hát ez a munkám, kontráz rá Seth, és ártalmatlan képességet adtam neki. Kelly mintegy mellékesen megemlíti Laktolegényt, Seth fiam, nincs olyan, hogy ártalmatlan képesség. Bezzeg cicám a suska jól jön, mi? Asszed a pénzed kell önző barom, durr egy szék búcsúzóul, szép is a házasélet. Simon Hírólakban éppen kis aktatatyóáért nyúl, amikor látomása támad, amiben HalottSally lesmárolja egy „megöltél-tartozol ennyivel-mindig szerettelek” mondat kíséretében. Alisha kapja rajta a látomásában hűtlen fiút, aki bűnös ábrázattal egy szuszra kiböki, hogy sosem bántaná Alishát. Kreoljónő bár furcsállja a szitut, azért hozzáteszi, jól van bogár, de legközelebb kevésbé bűnbánó arccal mondd.

vlcsnap-2013-08-27-10h55m20s164.jpg

A szuperbrigád épp megérkezik a közösségi központba – lássuk be, igen lelkiismeretesen járnak -, ahol Rudy éppen Nathanünk egykori kedvenc foglalatosságának hódol: az ital automatát zaklatja némi ingyen pia/csoki reményében. Segítéségre van eme tevékenységben egy tűzoltó készülék, de együttes erővel sem sikerül betörni a megerősített üveget. Rudy nem tudja feldolgozni a tényt, hogy minek kell ekkora védelem a csokiknak. Curtis esélytelenül bepróbálkozik a kérszaprót-szöveggel, de abban mi lenne a pláne ugyebár. Simont a mosdóban meglátogatja HalottSally a tipikus-azelőbbmégnemvoltatükörben szisztéma keretein belül. Halottnak kéne lenned, indítja Simon a beszélgetést, ja, tudom, de visszahozott az a Médium, mondja Sally, aki - most látom - a Túlvilági Bjútiszalonban hajfestést is kapott.

vlcsnap-2013-08-27-10h56m48s1.jpg

Ez mind nagyon szép, mondja Simon, de csak mellesleg kérdezem, miért is vagy itt? HalottSally bűnbánó eszmefuttatásba kezd arról, milyen helytelen volt, ahogy Simonnal viselkedett, sajnálom, hogy kihasználtalak, hiba volt, bocs. Sajnálom, hogy megöltelek, mondja Simon, hiba volt, bocs. Nem gáz, tudom, hogy nem direkt öltél meg, mosolyog Sally. Na, most vagy ilyen megértő legyilkolt szellem ez a nő, vagy hamarosan visszanyal a fagyi. Szerintem utóbbi. Asszem miattad jöttem vissza, mondja őzike szemekkel HalottSally, Simon pedig a jól ismert „sokkot-kaptam” fejjel reagál. Alisha kiabál be a mosdóba, Simonkám, áruld már el mivel foglalatoskodsz odabenn, áhh semmi, csak épp HalottSallynek mesélem, hogy most veled járok, aki amúgy miattam jött vissza. HalottSally megkéri Simont, hogy ne mondja el senkinek, hogy látta, mert nem értenék meg, és majd együtt kitalálják, miért jött vissza Odaátról. Simon tartja is magát ehhez, hiszen legutóbb is olyan jól működött a Sallyről való titkolózás.

vlcsnap-2013-08-27-10h58m54s243.jpg

A jógyerekek éppen cornettóznak a tetőn, mikor Médium arra battyog. Kelly pedig egy szeretetteljes,” hé, pöcsfej, mit csináltál, hogy a halott felügyelőnk szelleme itt kolbászol”-köszöntéssel fogadja. Médium beavatja a „megbízhatónak” tűnő bandát a „Csaló voltam, Médium lett – Élet a Vihar előtt és után” históriájába. Elmondja továbbá - a gyengébbek kedvéért – a szellem-filmek kötelező információját is arról, hogy azért jönnek vissza a szellemek, mert valami elintézetlen ügyük van az élőkkel, és addig nem tudnak továbblépni. Simon bekamuzza, hogy azóta nem látta Sally, Médium pedig ratyi szellemidéző mondatokkal nyeleti majdnem félre Rudyval a jégkrémet. Van itt olyan szellem, akinek közlendője van a suttyókkal? Ha van, szóljon most, vagy hallgasson örökre. Bocsika, nem akarom megzavarni a társalgást, de mi folyik itt – teszi fel a kérdést régi ismerősünk Szolídbarnahipnóbige a háttérben.

vlcsnap-2013-08-27-11h01m31s49.jpg

Hát ez szuper, mondja Curtis, de nem őt kerestük. Az lehet, vonja meg Médium a vállát, de ezt dobta a gép, és gyorsan el is tiplizik, ti meg zsírozzátok le egymás között a szitut. Szolídbarnahipnóbige továbbra sem érti, miért van itt, de azért elnézést kér a túlzásba vitt hipnóért. Rudy nagylelkűen megbocsát, Curtis viszont megemlíti az aprócska tényt, hogy Rudy ott sem volt. Rudy szerint ez részletkérdés. Milyen halottnak lenni – kíváncsiskodik Simon, először is, kiderült, hogy nincs Isten, mondja Szolídbarnahipnóbige, ami azért is szívás, mert én az egész életemet neki szenteltem, nem ittam, nem káromkodtam, nem szexeltem, és mindezt miért? Hááát, lehet, hogy azért jöttél vissza, hogy ezeket megtedd, állapítja meg Kelly, halott vagy, ártani nem árthat, de még élvezheted is, teszi hozzá Alisha. Rudy készségesen gördíti le a cipzárt a narioverálján, és csípőre tett kézzel fel is teszi A kérdést: Megmutassam a farkam? Rudyt váratlanul éri, hogy végre egy nő az imént feltett kérdésre igennel válaszol, ezért inkább előbb inna valamit.

vlcsnap-2013-08-27-11h02m48s44.jpg

Seth eközben a közösségi központ előtt ücsörög, amikor Kelly cigizés előre megfontolt szándékával kilép az ajtón. Mitakarsz, kérdezi Kelly, mutatni akarok valamit, válaszol Seth, még a végén ez is a farkát akarja mutogatni, mint Rudy az imént. De nem. Helyette elviszi Kellyt az irodájába, ami tök üres. Kiszállok a bizniszből, mondja Seth, hülye voltam, de nem akarlak elveszíteni, és a maradék zsetonomból elmehetnénk nyaralni. A bánatos kölyökkutya-ábrázat működik, mondja Kelly, bár az asztalt kár volt kidobni, mert akkor most lenne min békülősszexelni.

vlcsnap-2013-08-27-11h03m24s132.jpg

Simon a szekrényében egy üzit talál HalottSallytől, aki egy talira invitálja, hanem még felszólítja Furafiút, hogy ne legyen rest csokit hozni magával. Kelly eközben boldogan ballag vissza a központba, ahol nem másba, mint BrutálagresszorTony-ba botlik, aki üldözni kezdi. Deja vu. Szolidbarnahipnóbige eközben tolókocsibanpiálós csoportos foglalkozáson vesz részt Alishával, Curtissel és Rudyval, és láthatóan sokkal jobb kedve van, mint eddig bármikor. Ha már, akkor – gondol egyet, és rámászik Curtisre, miután küzdelmesen megtette a köztük feszülő fél méteres távolságot. Curtis nem annyira élvezi, ahogy a csaj full részegen nyalogatja, ezért egy kellő pillanatban levezényli magáról a földre.

vlcsnap-2013-08-27-11h05m18s253.jpg

Ekkor toppan be Kelly is „a feltámadt az első felügyelőnk és üldöz”-hírrel. Menekülni kell, élet-halál a tét, de Szolidbarnahipnóbigének csak annyi hozzáfűznivalója van mindehhez, hogy valaki dugja már meg. Egyébként neki miért is kell menekülnie? Eggyel halottabb már annál, hogy életveszélyben legyen. BrutálagresszorTony beront az ajtón, Kelly számára pedig ismét hasznosnak bizonyul a tűzoltó készülék. Ne üss meg megint, picsog BrutálagresszorTony, nem akarlak megölni, az a vihar miatt volt, amúgy rendes vagyok ám. Talán még cukorka is van a zsebében. Akkor meg minek kergettél jóember, kérdezi Kelly. Mert így hatásosabb volt a jelenet ki akarom deríteni miért vagyok itt. Hát a csajod miatt, az is itt kavarog valahol, mármint a lelke. Mi? Sally meghalt? Gyerekek, meséljétek már el, HOGYVOLT! Őt is megöltétek köcsögök? Ja, meg engem is, vág közbe Szolidbarnahipnóbige, most szellem vagyok, dugjál már meg végre, fordul Curtishez, aki nem sokat gondolkodik.

vlcsnap-2013-08-27-11h07m05s54.jpg

Sally eközben a raktárban majszolgatja a csokit, francia sajtot nem hoztál-kérdezi Simont, de az sajnos nem volt az automatában meglepő módon. Megváltoztál Simonkám, mondja HalottSally, magabiztosabb vagy, régen meg csak bámultál azokkal a nagy kék ijesztő szemeiddel. Hja, sok mindent történt mióta…mióta szétcsaptad a fejem a kilincsen? Hahh, régi szép idők! Mesélj még csibebogyó mi történt még azóta? Már nem vagyok láthatatlan néhanapján, hanem most a jövőbe látok, de hogy ezután mi fog történni, azt nem tudom, szóval hasznos egy képesség ez. Tudod mit, akkor borozzunk, mert Odaát ám nincs bor! Simon meg láthatóan élvezi a pikniket HalottSallyvel, miért is ne tenné, korábban is rendszeresen hódolt eme szenvedélyének, csak Sally akkor még a fagyasztóládában ücsörgött, és kevesebb csokit evett, mint most.

vlcsnap-2013-08-27-11h10m04s56.jpg

BrutálagresszorTony Sallyt keresi a mosdóban, ahová pont olyan szlómósön közelít, mint annak idején, csak akkor balta volt a kezében, a WC-ajtó mögött pedig KeményvagyokGary osztotta az észt. Most azonban BrutálagresszorTony lepődik meg, amikor a WC-ajtó kivágódik, de Gary helyett Curtis szédeleg ki, aki épp most tette Szolidbarnahipnóbigét Barnahipnóbigévé. nem jól van ez így gyerekek, a szexhez érzelmek is kellenek – mondja BrutálagresszorTony tekintete, de az eltévelyedett fiatalokat ez legkevésbé sem érdekli.

vlcsnap-2013-08-27-11h13m21s227.jpg

HalottSally Hírólakban éppen a Simon & Alisha Las Vegasban fotót nézegeti, amikor rezeg Simon telója, Alisha hívja, és egy laza kézmozdulattal ki is nyomja. Miközben kedélyesen borozgat, Simon idegesen tér vissza a mosdóból, hiába, a szellemekkel suttogáshoz csak Dzseniferlávhjúitt ért, ő is csak két kilónyi műszempillában. De ne kalandozzunk el, HalottSally ismét belefog a nem akartalak kihasználni, biztos ezért vagyok itt-mondandóba, amikor Simon beközli, látta a jövőt, amiben épp csókolóztak. Hopp, akkor ezért vagyok itt, mondja Sally, hárommmés…ja de nem, mert én Alishával vagyok, mondja Simon, de nem tudja meg, mert én eltűnök utána, nyugtatgatja Sally. De én tudni fogom, vágja rá Simon, de hát te mondtad, hogy ezt láttad, nem? Akkor meg így kell lennie, ne rinyálj már, legyen meg, aztán mehetünk mindketten Isten hírével. Megerősítésképpen be is mutatja Simont egy új ismerősnek, sötétkék melltartó-Simon, Simon-sötétkék melltartó, és amolyan MILF-es tekintettel penderíti furafiút az ágyikóra, aki rendkívüli módon szenved a helyzettől, de olyan nagyon azért nem tiltakozik. Pedig erre rá fog faragi, mert HalottSally megint cseles formában van, és - Simon filmezős hobbijának megfelelően – lekamerázza a papás-mamást a telójával.

vlcsnap-2013-08-27-11h13m49s2.jpg

Snitt, Simon gombolkozik, HalottSally meg elhúzza a csíkot, de előtte még beveti az ágyat, hát milyen rendes, majd küldünk neki képeslapot. Alisha a közösségi központban sikertelenül próbálja elérni Simont telefonon, mialatt Rudy Barnahipnóbigét vezeti be az ekis-cigiletüdőzés rejtelmeibe. A szokásos tolószékes-punnyadós progijukat BrutálagresszorTony szakítja félbe egy mitcsináltok, és egyébként is, nem küldtek új felügyelőt Sally helyett-kérdéssel. Hát már hogy a viharba ne küldtek volna, mondja Curtis, csak az is meghalta magát, miután a Kelly testébe beleszálló kómás csaj leszúrta.  (R.I.P. Flegmafelügyelő) BrutálagresszorTony csak pislog, de Kelly megnyugtatja, egy „előfordul”- kijelentéssel. Curtis tovább folytatja a Szétgyilkolt Felügyelők c. folytatásos teleregényt, merthogy akit meg utána küldtek, azt meg megharapták a zombivá változott pompom lányok, ezért Rudy kiklopfolta kissé a buksiját egy baseball-ütővel. Persze csak a nagyobb jó érdekében, vagy ahogy Rudy kommentálja; ütős napja volt. BrutálagresszorTony szépérzékét erősen bántja az ifjak életvitele, ezért kiselőadást tart Erkölcstelen állatiasság, avagy így írtok éltek ti témakörben, mert hiszen mikor még élt, akkor is nagyon adtak a szavára. Alisha más szemszögből látja a kérdést, hiszen ők csak az életüket védték minden esetben, és ha nem tetszik, akkor mehet vissza szellemeset játszani. BrutálagresszorTony felismeri népnevelő szándékának lehetetlen mivoltát, ezért inkább elpályázik Sally-keresőbe.

vlcsnap-2013-08-27-11h16m57s72.jpg

A tetőre kellene csak mennie, ahol halott hősnőnk éppen Alishának küldi el „Nézd, hogyan kamatyoltam a pasiddal a saját ágyatokban” c. pályamunkáját. Kreoljónőt igencsak feldúlják a látottak, fel is teszi Simonnak a hogytehettedeztvelem-kérdést. Simon remek módszerrel védekezik, nem, nem szexeltem vele, pedig azt hittem azt kell tennem. (Ennél csak az „ez nem az, aminek látszik”- duma lett volna megkapóbb.) Nem is értem, Alisha miért nem teszi túl magát a dolgon azonnal, viszont helyette elrohan. Simon is futna utána, de összefut BrutálagresszorTonyval, és a bevett rítushoz híven egy tűzoltókészülékes fejbekúrással üdvözli. A sértett fél indulatosan kérdi, nem hagynák-e már ezt abba, de hát a berögzült szokások, ugyebár…Beszambázik a brigád többi tagja, és szembesítik Simont, hogy kik cameo-znak ebben a részben, tértek vissza Odaátról. Rudy nagy lendülettel táncol Barnahipnóbigével, egészen addig, míg utóbbi kimondja a kígyó nevét, mégpedig sugármeghajtással. Simon bár megütközik a hallottakon/látottakon, mégiscsak fontosabbnak tartja, hogy megtalálja Alishát, iszkol is.

vlcsnap-2013-08-27-11h18m57s233.jpg

Ma (megint) a tetőtéri jelenetek napja van, Alisha is a tető szélét választotta megnyugvása helyszínéül, hogy a felbukkanó HalottSallynek könnyű dolga legyen, mikor a „megöltétek Tonyt-most Simon is elveszít téged”- duma után meglóbálja Kreoljónőt a levegőben. (Btw a nagy küzdelem elég indokolatlan, hiszen Sally akár le is ugorhatott volna vele, úgyis halott) Hanem ekkor megérkezik a Brutálagresszor-de amúgy hősszerelmes-Tony vezette reszkjútím, és kéri Sallyt, ne nyírja már ki a csajt vendettából, már csak azért se, mert őt jogos önvédelemből ölték meg fiaink, különben ő ölte volna meg őket, mivel bekattant a vihar miatt.

vlcsnap-2013-08-27-11h20m34s208.jpg

S ha már nem a bosszú miatt vagy itt kisszívem, akár smárolhatnánk is, és lőn. A Sally-Tony sztárpár nyálcseréstől eltűnik a fényben, mert jól egymás miatt jöttek vissza, hát ez very romantisch. Simon a békülős-szöveg 2.0-t azzal kezdi, hogy azt hitte le kell feküdnie Sallyvel, mert megölte. Nem tudom sírjak-e vagy röhögjek egy ilyen mondat hallatán. Lényeg, hogy nem volt kamaty, mert Simonka csak Alishára tudott gondolni, Alisha megkönnyebbülve - már csak halál közeli élménye hatására is – megbocsájt. Vonósok jönnek, fórevörláv és nagyölelés, Rudy szerint is megindító beszéd volt, bár szerinte meg kellett volna rakni HalottSallyt, és ezzel vita lezárva. Alisha elérkezettnek látja az időt a békülős szexhez, Simon legnagyobb örömére.

vlcsnap-2013-08-27-11h22m48s12.jpg

Eközben Barnahipnóbige a berugás-dugás-beszívás-hányás tetralógiát követően a földön kesereg Rudynak. Minden megvolt, érted? Oszt mégis itt vagyok még mindig, most akkor hogy? Rudy igazán jó vigasztaló, de a csaj penetráns hányás-szaga más irányba tereli a történéseket. Barnahipnóbige ugyanis elgondolkozik Rudy elejtett szavain, miszerint HalottSally nem is bosszút állni jött, pedig valaki azért jött. Mivel a három szellemből kettő már átlépett a kettes ajtón, ki maradt? Hát ez nem kezdődik túl bíztatóan, pláne, hogy egy tapétavágó-szike is a közelben tanyázik. Alisha és Simon belecsaptak a lecsóba, Barnahipnóbige pedig megtalálta a célját. Rudy épp a főzzek-e egy teát neki, hogy megnyugodjon - opción töpreng, amikor Barnahipnóbige beközli „miattatok haltam meg, miattatok lettem szutyok kurva, és egyáltalán”. Világossá válik mindenki számára, hogy kardigános barátnőnk miért tartja kezében a tapétavágót.

vlcsnap-2013-08-27-11h23m57s198.jpg

Amikor Simonék visszatérnek különfoglalkozásukról, huss, Barnahipnóge a fényben el, Alisha nyakából meg ömleni kezd a vér, aztakurva, hogy rohadnál meg! Btw inkább Curtist találhattad volna el, aki megint nagyon okos, felajánlja, hogy visszahozza Alishát, hát hogyne persze, szeretnénk megint zombisat játszani. Bezzeg az időutazó-tudományod most nincs kéznél. Fasza képességek híján, ez az első eset, hogy valaki a főszereplők közül TÉNYLEG meghal. Simonnak ekkor összeáll a kép. JövőSimon itt ment vissza a múltba, hogy megmentse Alishát. Ácsi, mert a többiek még nem értik, mondjuk el ismét. Maszkoshíró=JövőSimon, JövőSimon=hulla→Maszkoshíró=JelenSimon. Fogtátok fiatalok?

vlcsnap-2013-08-27-11h27m43s145.jpg

Tipli Seth-hez, hogy Simon lomizzon pár új képességet, hanem Seth házhoz jön, megvan ez az előnye annak, ha a cserekereskedő Kellyvel jár. Kéne Curtis régi ereje, de az Iggy-vel a másvilágra szállt, miután ZombiShannon beflamózta uzsira, most mi lesz, esik kétségbe Simon, de ne parázz, mondja Seth, van még egy időutazós képesség. (Miért is nem ezzel kezdted???) Csakhogy van némi szépséghibája a történetnek, mert ez a képesség csak egyszer használatos, ugyanis nem tud majd visszajönni a jelenbe. Simont ez nem túlzottan foglalkoztatja, Híró már megmondta, így kell lennie. Hanem van még egy akadály, amit hősünknek le kell küzdeni, a képesség ugyanis nincs Sethnél, mert eladta egy mérhetetlenül unalmas arcú tagnak, akit Kelly kapcsol le a kocsmában. Uncsifaszi amúgy arra akarja használni az erőt, hogy kalóz lehessen, de erős a gyanúm, hogy másik hobbi után kell majd néznie. Seth és Simon csúnyán is néznek rá a parkolóban, és lám, időutazó-képesség pipa. Simonnak eszébe jut, hogy JövőSimon hozzá tudott érni Alishához, nem hatott rá az ereje, na, erről mesélj valamit Seth-fiam. Jééé, mondja Seth, akkor te/JövőSimon volt az első kuncsaftom még annak idején, aki a képességek elleni immunitást vette meg. Szuper, akkor csak gyere el hozzám miután visszamentél az időben, csengess le tíz rugót az immunitásért, aztán mehetsz kreoljónőzni. Nincs annyim, mondja Simon, sebaj, nekem van, mondja Seth, végülis úgyis visszaadod. Persze, sima ügy.

vlcsnap-2013-08-27-11h28m49s41.jpg

Eltemetik Alishát, Las Vegasi közös kép a hírótatyóba be, narancssárga kapucnis pulcsi – amiben bicajjal megmentette Nathant a behipnózottaktól – fel, Hírólak fényei le, kilövés indul. Ja, nem, előtte még Kelly olyan hasznos jó tanáccsal látja el az Időutazót, mint a „hódítsd meg újra Alisha szívét”. Na, akkor mindjárt találkozunk, mondja Simon, és jönnek a felhők, mennek a felhők, ő meg ott találja magát a Szolidbarnahipnóbige-történet kezdetén, amikor Alisha a barátnője és a sebváltó szerelmes találkozásáról mesél bővebben. (Szia Nathan :D ) Nagy sóhaj, menni kell Hírólakot renoválni, no meg SnájdigSeth-hez immunitásért, aki épp most vette le a műanyagzacsit vadi új asztaláról. Aztán mire kell neked az immunitás kis barátom? Elnyerni egy lány szívét, válaszolja az immáron hősszerelmessé avanzsált Simon, aki Supermanesen tárja szét pulcsiját, hogy az alatta lapuló híróruhát megmutathassa a kamerának.

vlcsnap-2013-08-27-11h29m34s234.jpg

Rudy eközben a jelenben megállapítja, hogy istencsászár, amit Simon tesz, de most hogy Simon visszament az időben, Alisha beleszeret, meghal, aztán az ottani JelenSimon átveszi a helyét, összejön Alishával, aki majd megint meghal, és JelenSimon megint visszamehet az időben és ez így fog ismétlődgetni örökkön örökké. Igen, Rudy, jól látod a kérdést, bár Kelly - és a női nézők - szerint ez romantikus. Rudy veszekszik egyet saját magával, Curtis pedig felteszi az évadzárós, tetőn terpeszben állós mostmilesz-kérdést.

vlcsnap-2013-08-27-11h30m38s107_1.jpg

Mi lenne, kérdezi Kelly, befejezzük a közmunkát, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. De tényleg, mi lesz most? Ugyanis Simon, Alisha és Kelly már nem fog szerepelni a következő évadban (csak Curtis marad az eredeti brigádból, őt meg szívesen nélkülözném) Egy korszak - ha nem a sorozat szerethetőségének - vége ez, ami Nathan távozásával már közelített, de most itt van, kikerülhetetlenül. Ami ezután jön, már egy másik Kívülállók, ha lesz egyáltalán értelme. Bár Rudy szereti a hepiendet…

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2013.08.28. 11:46:46

Köszi Köszi Köszi!

Nagyon vártam már az összefoglalód :D, hát nekem itt ért véget a sorozat, én se csipem Curtist, pont az jutott eszembe, miért nem az ő torkát szeletelte fel, de hát ez van, egyébként jó rész volt, jó volt viszont látni a régebbi szereplőket, bár Flegmafelügyelőt is visszahozhatták volna, fogod írni a további részek hv-ját?

LenaNoir 2013.08.29. 10:43:29

:DDD
Flegmát én is visszavártam volna, amilyen hülye volt, annyira bírtam :)Igen, fogom írni tovább, a köv. HV még a héten elkészül. Btw Nekem is itt ért véget a sorozat, de ha úgy nézem tovább, h nem hasonlítom össze az előző évadokkal (különösen az elsővel nem szabad), akkor vannak benne jó pillanatok, - meg rettentően sok undiság - amin jókat lehet vigyorogni.

Bütty 2013.08.29. 16:04:15

@LenaNoir:Az ajánlásoddal, plusz, hogy lesz HV is, így akkor már meg kell nézni :D, igazából nem néztem bele, csak eldöntöttem, hogy ennyi volt, de be kell látnom, adni kéne neki egy esélyt, és továbbra is maradok lelkes olvasód :D
süti beállítások módosítása