Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x106/1 - Mindenki elviharzik egyszer

2013. augusztus 27. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

Remélem, hogy lassan visszajönnek a szerkesztők olaszbó’, mert már a helyettük beállított pattanóbogarak is kezdenek kifulladni, nehezen tudom elképzelni, hogyan lehetne a kedvenc sorozatunk ennél is érdektelenebb. Mi is történt legutóbb? Karesznak hiányzik az apucija, Zsófikának leesett, hogy a kocsmanyitás nem arról szól, hogy egymásnak kevergetünk koktélokat és dolgozni is kéne, de Kárlosszal megvigasztalódik, és bumm, máris Zsófika pőre hátával indul a napunk. Az egyetle melltartóját a fürdőben hagyta, amit Tudjuki helyett Carlos hoz be, Lófej méltatlankodik egy sort, a kubai macsó meg már nyomulna be, hiszen tegnap már egyszer (!) csókolóztak. Mi ez, óvoda? Kristóf természetesen benyit, kitaszajtja Kárloszt, de kisebb baja is nagyobb ennél, mert para van!

1.png

Az ügynökség életében először nem felelt meg valaki, a grimaszoló srác ezt hőbörgéssel és Anikó hozzáértésének megkérdőjelezésével veszi tudomásul. Marci törtet be a lakásba, egy idióta ByeAlex-szemüvegben, amit ő üzletember-sztájlnak nevez. A pólóbiznisz beindításához már csak pár modellfotó hiányzik, Anikónak viszont sokkal fontosabb dolgai is vannak ennél. Szandika viszont boldogan ugrálva vállalja a dolgot.

2.jpg

A következő jelenetben a legjobb az átvezető volt, a dunai flottila egyik hajója volt a főszereplő. A para az, hogy Dzsóék eladják a fejük fölül a hajót, ha nem teremtenek elő tíz gurigát estig. Mi a megoldás? Zsófika lejmoljon apucitól, úgyis csak kölcsönbe kell! Kárlosz is beszállna a tuti üzletbe, felvesz öt milla kölcsönt, és akkor már csak a fele kell. Lófej eléggé húzza a száját, Tudjukki dühében még a pólóját is felveszi, és elviharzik.

3.jpg

Hanna megöli a bevásárlós Forma-1 partit, mert kinyomozta, hogy ki Karesz apja. Bár rajta volt a neve a fényképen, szóval nem kell Sherlocknak lenni, hogy sikerüljön. Károlyunk viszont hála helyett kiakad, hogy mit szól bele Hanna az életébe, és ő is elviharzik. Ezek a viharzók végül egy helyre mennek? Márcselló érkezik a hásziendára, ahol szokás szerint az egész munkanélküli banda ott lődörög. Lali behúzza Marci szemüvegét, amikor meghallja, hogy ezzel csajozni is lehet, őt és Gábort elvesztettük a jelenet végéig. Marci meghívja Ritát is a divatbemutatójára (WTF?), amúgy viszont teljesen fölösleges volt ez az elmúlt pár perc.

4.jpg

Kárlosz érezheti, hogy a gyengébb idegzetű alkalmazottak rögtön megnyomnák a pánikgombot, ha bankba menne pénzért, inkább a symbol-os csávótól szeretné a másik öt misit megszerezni. Már talán rá is állna a dologra, deTudjukki a legrosszabb időpontban állít be, a szuper diplomáciai érzékével pedig a fószer előtt kezdenek el vitatkozni azon, hogy ez most jó ötlet-e vagy sem. Kristóf végül kidobja a hajóról, mert szerinte még mindig Zsófiapuci a legjobb megoldás. Hanna nem hagyja annyiban, szétszakadt családok összehozása a specialitása, nagyon  meg akarja győzni, hiszen lehet, hogy minden tök hepi lenne. Karesz nem osztja ezt a nézetét, és inkább újból elviharzik.

5.jpg

Lallernak megint látomása van, most szemüveget viselve próbálja meghódítani az ellenkező nemet, „minek a diploma, ha van szemüveged?”, én meg számot vetek az életemmel. Karvaly szerint viszont a lányoknak jobban működik a dolog, László kapva kap az alkalmon, este buli és verseny! Lali úgy érzi, hogy a szemüveget felvéve még az íkúja is növekszik, nekem meg kiszalad egy hangos bazmeg a számon. Kareszban megmozdult valami, azt akarja megtudni az anyjától, hogy miért mentek szét. Kiderül, hogy az apja kereste őt, de az új idegebeteg pasi miatt az anyja nem adta át a leveleket. Dráma! Elviharzás!

6.jpg

Ennyi volt a délelőtt, holnap Kárlosz Kristóf előtt matat Zsófika szájában, Karesz meg mégis elmegy meglátogatni az apját. Izgi.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása