Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 4x05 - A kopogásra várva

2013. augusztus 22. 09:00 - fuszulykavirág

Pontosan ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: a politikai blogger egy óra múlva megjelenteti a „Peter megint hűtlen volt” sztorit, Eli addig igyekszik minimalizálni a várható károkat. A Lockhart & Garndernek van ez a régi kedves ügyfele, Lemond Bishop, a drogbáró, aki éppen bajba került. A könyvelőjét lecsukták, az meg ki tudja, mit nem mondana, csak hogy mentse a saját seggét. Bishopnak egész csapat ügyvédje van, Diane és Alicia csak a törvényes bizniszekért felelnek, de most ők is besegítenek – nehogy lecsukják a főnököt is. Meg közben talán meg lehetne szerezni Bishop többi ügyét is. Elvégre jól fizető kuncsaft.

1.JPG

Elinak ügyvédi segítség kell a blogger megfenyegetéséhez, és éppen csak Will elérhető, úgyhogy ő menti egy kicsit Peter seggét. Bár nem sok sikerrel. Hiába fenyegetőzik, a blogger posztolni fog. Nick ismét ragaszkodik hozzá, hogy egyeztethessen a cég nyomozójával, a kedves nejével. Kicsit kellemetlenkedik, Kalinda kivágja magát, aztán még kettesben is torzsalkodnak egy kicsit, de hát az irodában vannak, ferde szemmel nézi mindenki ezt a házastársi perpatvart - főleg azért, mert amúgy meg állítólag nem is ismerik egymást.

Kalinda megtudja, hogy Bishop könyvelőjénél volt házkutatás, és minden törvényes üzletének elvitték az aktáját, ezek közül lehet valamelyik a célpont, nem is a drogügyei. Bishop arra kéri Aliciát, hogy maradjon nála, „nehogy megijedjen a fia, ha esetleg letartóztatnák őt is” (értsd: jól mutat a rendőrök előtt az államügyész felesége). Peter szól Aliciának a várható blogbejegyzésről, de már egyikőjük se húzza fel magát rajta. Lesz, aztán majd vége lesz. És ez most ráadásul hazugság is. Közben Bishop összegyűjti azokat a kedves kollégáit, akik talán árthattak neki. Több cég könyvelését is át kell nézniük, végre Clarke is kaphat testhezálló feladatot.

2.JPG

A poszt kikerül, még Will fenyegető telefonja is benne van (Peter legnagyobb örömére, mert így tudja meg, hogy Will próbált segíteni rajta, aztán ez nem esik olyan jól az egójának). Amúgy meg nem nagyon akar foglalkozni az üggyel, „majd elmúlik magától”. Clarke meg egy varázslónak bizonyul a könyvelések átnézésénél: pillanatokat alatt rámutat, hogy Bishop „törvényes” üzleteiben valójában a drogpénzt mossák tisztára. De a még nagyobb baj az, hogy az egyik lelkes cégvezető saját mellékesként szteroidokkal is üzletelt – a törvényes cég neve alatt.

3.JPG

Kalinda lefüleli a harca kész FBI ügynököket Lana vezetésével, és szól Aliciának, aki figyelmezteti Bishopot. Bishop gondoskodik arról, amit nem találhatnak meg, és Aliciára bízza a fiát. A házkutatás alapos, de nem tudja senki, hogy vajon mit keresnek. De ha valakit letartóztatnának, mert akadályozza a házkutatást, az bizony feloldaná a titkosságot, és legalább tudni lehetne, hogy miről szól a dolog. És hát Cary lesz a kiválasztott akadályozó. Lana, a dögös FBI-os lakását feldúlták, ő pedig egyértelműnek látja, hogy Bishop tehet erről. Kalindának más jelöltje is akad. Közben kiderül, miről szólt a házkutatás: az FBI egyik informátora eltűnt. És hiányzik nekik.

4.JPG

Közben a Peter és a kampányrüfke történet tovább dagad a neten, Eli pedig aggódik. Kalinda otthon ráhívja a rendőröket Nickre, de aztán meg mégsem, nem biztos, hogy tudom még követni ezt a hatalmi játszmát. Nick pénzt akar, meg Kalindát vissza, de hát nem lesz ebből semmi, hiába erőlködik. Persze ő volt az, aki betört Lanahoz, és mellesleg megtudja, hogy Lananak egy egész gyűjteménye van kalindás lesifotókból. Mintha megfigyelné. Elég aggasztó. Bishop egyik embere könnyedén azonosítja  az egyik éppen eltűnt kollégát, aki az FBI-os informátor lehetett. Zajlik a próbaválasztás, de már Maddie is tud a készülő botrányról, és aggódik, hogy vajon jó helyre tette-e a pénzét.

5.JPG

Clarke ezzel a könyveléses besegítéssel hirtelen ráérzett az ügyvédkedés ízére, és bevallja, hogy nagyon élvezte. Persze nemcsak a munkát, hanem azt is, hogy a csapat része lehetett, Cary pedig okosan terelgeti, hogy akkor talán lehetne csapattagnak maradni, és nem visszatérni a kontrolleri szerepbe. Eli levegőt is alig kap, amikor Maddie a kampányrüfkével találkozik – tényleg nem látom, ez hogy sülhet el jól. Kalinda az eltűnt FBI informátort keresi, és sajnos holtan találja meg a kocsija csomagtartójában. Bishop úgy dönt, hogy akkor ezt bejelentik az FBI-nak, még ha őt le is csukják, Aliciát pedig megkéri, hogy írjon egy gyámsági meghatalmazást, hogy a fia a nővéréhez kerülhessen.

6.JPG

Lana elmondja Kalindának, hogy akkor most tényleg letartóztatják Bishopot, de ez csak munka, attól ők még jók együtt. Kalinda szerint meg nincs olyan, hogy ők együtt. Gondolom nem jött be neki a megfigyeléses fétis. Peter a próbaválasztást 96%-kal nyeri, minden ellenfele visszalép, jogos az optimizmus. Bishop elbúcsúzik a fiától, Maddie pedig telefonban közli Aliciával, hogy akkor nem támogatná tovább Peter kampányát, de azért még maradjanak barátok. Szó szerint. Bishopot meg elviszi az FBI.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása