Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x03 - You Are No Good

2013. augusztus 21. 11:00 - Szencsike

Willa Burrel hálószobájában kezdünk, Erik bűvöli őt. Apu pici lánya Erik vacsorája lesz, köszönhetően apu cselekedeteinek, de a lány kész kedvére tenni Eriknek. Sok-sok infót tudna átadni apu viselt dolgairól és a kísérletekről. Kívülről zajt hallanak, az őrök tartanak a lány szobája felé, de bent már nincsen senki. Főcím után Bill és Jess próbálják megfejteni a férfi látomását, amiben rengeteg vámpír ég el. Billnek ezt meg kell akadályoznia, igazán belelkesül a feladattól, a józan észt Jess jelenti, végig kéne gondolni mit is jelent mindez. Gondolkodásra sajnos nincsen idő, mert Jess, Erik, Tara, Pam és sokan mások fognak a napon elégni, ha nem sietnek.

pic1.png

Sookie otthon a fényét próbálgatja, Niall papa és Jason várják a támadást. Jason, hogy még frissebb legyen, beveszi Lafayette egyik gyorsítóját. Az udvarra egy vámpír érkezik, Niall megérzi a jelenlétét, rögtön a vámpír után veti magát, Jason meg kiskutyaként követi az öreget. Jason lelkesedése egy ájulásos sérüléshez vezet a papa energialökete miatt, a vámpír meg lelépett. Az öreg meglepődik milyen kemény csaj az unokája, úgy tűnik mintha nem félne Warlow-tól. Sookie már hozzászokott a félelemhez, szinte az élete része lett az utóbbi néhány évben, de ha félni kell, akkor félni fog. Hát féljen is, ne becsülje le Warlow-t, ő pedig a vámpír után fog menni. Pam és Tara a Fangtasiában üldögélnek, és sötét gondolatok járnak a fejükben, mikor megjön Erik, foglyot is hozott, Willa Burrel személyében. Pamnél kimegy a biztosíték, így is nehéz helyzetben vannak, a lány csak megnehezíti a dolgaikat. A két nő kénytelen összepakolni a cuccait, mert költöznek, akár tetszik nekik, akár nem. Erik ismét bűvölné Willát, de a lány a hipnózis nélkül is vall, mert gyűlöli azt, amit az apja tesz. Apuci választási pénzeiből építettek egy kísérleti labor-börtön együttest, ahol tanulmányozzák a vámpírokat, mindenféle szempontból, sajnos a pontos helyet még Willa sem ismeri.

pic2.png

Nézzük meg akkor ezt a kísérleti telepet, a katonák egy rabot hoznak, aki régi jó ismerősünk Steve Newlin tiszteletes. A doktor, aki vizsgálja, nem ismer kegyelmet, Steve is kísérleti patkány lesz. Pam és Tara végzett a pakolással, Pamnek túl sokat jelentett a régi élete, nem akarja feladni, inkább a Burrel-lányon bosszulná meg, amit a kormányzó tett ellenük, de Erik ünneprontó, a lány az egyetlen alkualapjuk. Ugrás Samre, ébredezik a verés után, amit Alcide-tól kapott, viszont Nicole és a barátja Jessie is velük van. A srác túlságosan is rá van izgulva a vérfarkasokra, de Lafayette beveri a fejét, ha bárkinek is megemlíti. Nicole-lal együtt távoznak, a lány Samtól bocsánatot kér a korábbi viselkedéséért, segíteni is akar Emma visszaszerzésében, de Sam köszöni, nem kér belőle. A nő távozása után Lafayette-et nem tudja egykönnyen lerázni, ő segíteni fog Samnek.

pic3.png

A bolond Gingerhez kedvenc vámpírja Erik és a csapata jön nappalra megszállni, Erik és a díszvendég Willa megkapja a koporsót, Tara és Pam mehetnek a földalatti odúba. Hajnalodik, Billnek is megvannak a maga tervei: mivel Lilith-tel nappal beszélt, úgy hiszi, rajta már a napsugarak sem fognak ki. Jess vétózza a tervet, Bill bízik a saját halhatatlanságában, megkarózták de túlélte, látja a jövőt, egy kis napsütés már meg se kottyanhat. Jess pánikol ezerrel, Bill visszaküldi a lányt a házba, majd magabiztosan sétál ki a rétre élvezni a hajnali nap első sugarait. Saját dicsősége teljes tudatában kínálja fel magát a napfénynek, de sajnos Billből égett vámpír lesz. A napfény tüzes fáklyává változtatja, még pont beér a lakásba, mielőtt teljesen leégne. Hiába próféta, vannak dolgok ,amiken nem lehet változtatni.

pic4.png

Niall papa a Tündérklubba tesz egy látogatást, a korábban zenétől és nevetéstől hangos klub teljesen üres, a táncteret vér borítja, a tündérek halottak. Niall a fénye segítségével végez helyszínelést, Warlow a tettes, amit az egyik sarokban haldokló Claude meg is erősít. Niall visszaküldi az ő világába a tündérsrácot, hadd haljon meg békében. Sookie Jasont ápolgatja, a srác nagyjából jól van, nem töri meg őt semmi, kapott ő már nagyobbat is a fejére. Jason bevallja, hogy látta a szüleiket, akik szurkoltak neki, hogy minél több vámpírt öljön meg, de bűntudata is van amiatt, hogy az ő nevükben cselekedett. Sookie szerint nincs nagy baj, a szüleik sem lehetnek tökéletesek, mégis a jó dolgokra kell gondolni. Anyukájuk is félt tőle, mert fura gyerek volt a gondolatolvasással meg mindennel, mégis tudja, hogy szerette a halála napjáig. Jasonnek kicsit érthetetlen a magyarázat, de a feje megsérült, lehet ezért nem vágja a lényeget.

pic5.png

A rendőrőrsön Andyék szemlézik a vámpírölő készletet: van benne fegyver, UV tölténnyel, kaptak kontaktlencsét is a bűvölés ellen. A mérges Holly csattog be hozzájuk, a vámpírok már az ő lakásukat is fenyegetik, tenni kéne valamit. Andy fog is, de a lányai is lekötik, akik olyan 10 év körüliek lettek. Egy nap alatt nőttek ennyit és Andy számokat használ névként. Ugrás a farkasokhoz, jönnek a zsaruk Marthaékhoz, Emmának váltania kellene. Alcide és Rikki beszél a zsarukkal, tényleg Emmát keresik, sőt még az apja házánál is jártak, aki szintén eltűnt, ezeket a rejtélyes eltűnéseket találták furának a rend éber őrei. A nagymama, Martha nincsen olyan állapotban, hogy velük beszéljen, súlyos beteg, de a zsaruk készek az ágyához is járulni, hogy beszéljenek vele. Rikki megy be hozzájuk, Emma fél, Marthának ki kell mennie vallani, de játssza el a beteget. Nem is Alcide idegesít, hanem Rikki, szinte idegbetegen kényszeríti a kislányt, hogy váltson. Martha kint kamuzik valamit, régóta nem látta a fiát, az unokáját meg pláne. A rendőrök átkutatják a házat, már parancsra sincs szükség az új vámpírtörvények értelmében. A házban csak Rikkit találják, aki egy kutyakölyköt simogat. Rendőrök el, Rikki idegbeteg, majdnem lelepleződtek, rossz vége lesz, ha a kislány itt marad. Kintről egy bagoly nézi a házat, csak nem Sam?

pic6.png

Andy Hollyt tanítja lőni, No.1, 2, 4 épp a fényeiket próbálgatják egy békán, No 3. a faházból nézi őket. Holly belelkesül a lövöldözéstől, Andy a maga módján próbál tőle bocsánatot kérni. Erik próbálná nappali álmát aludni, ha Willa hagyná. A lány szívesen mesélne még apuról, akit a volt felesége egy vámpírral csalt meg. Willa, érdekes, nem is igazán akar apu kislánya maradni, ha tehette volna, anyu és vámpírpárja után megy Kaliforniába, de apu közbelépett. Sőt, a jelekből ítélve még Erikre is szívesen rávetné magát, a maga szűzies módján. Erik vérzik, hiszen nappal halott, Willa ezt a vért kóstolná meg, de Erik még időben közbelép, beszélgetésnek vége, Willa leforrázva. Ben sétálgat a Tündérklub felé, onnan épp Niall lép ki. Gyorsan összebarátkoznak, miután kiderül, hogy tündérvér folyik bennük, sőt még Warlow-t is ismerik mindketten, Ben rájön, hogy Niall a tündérkirály, akinek a családját Warlow pusztította el. Sookie is közös pont, Niall egyre jobban megnyílik Bennek, egy új barátság kezdete ez a pillanat.

pic7.png

Beesteledett, Bill felébredt és meggyógyult a tüzes hajnal után. Valahova el akar menni, Jess nem mehet vele, amiért a lány tiltakozik. Ha Bill azt kérte, hogy segítsen, akkor ő segíteni is fog, ne zárja ki semmiből, ha már belerángatta. Jessnek így lesz egy küldetése, egy professzort kell megtalálnia, Hido Takahashit, a szintetikus vér tudományának fő agytrösztjét. A prof imádja a nőket, Jess vegye szexisre a figurát. Jess meg is érkezett az egyetemre, ahol a prof épp órát tart, Bill kérése teljesítve lett. A vámpírtáborban megint egy régi ismerőssel találkozunk, Sarah Newlin visszatért! Férje a nyakába borulna, ha nem lenne megkötözve, de Sarah nem kiszabadítani jött Stevet. A nő a vallás után a politika színpadára lépett, ez sem egyszerű műfaj, de jól megy a nőnek. Megjön Steve orvosa, Sarah mosolyogva adja át neki az exet, a doki Erik Northman felől érdeklődik Stevetől, akinél egy kis ezüstoldat feloldja a tudatlanságát.

pic8.png

Szexis Jess a profhoz megy oda óra után, még bűvölnie sem kell, a férfi, mint egy kiskutya, úgy issza a lány szavait, de az emberrablásra még ő sem számított. Sookie-hoz Bill érkezik látogatóba, fontos dologról szeretne beszélni vele, sok vámpír élete múlhat ezen. Sookie kinyitja az ajtót, de nem engedi be Billt, viszont rá már nem vonatkoznak a szabályok, egyszerűen besétál a házba. Sookie Jasonért kiállt, a srác rohan, de Bill a puszta nézésével a falhoz vágja a megmentőt. Bill betaszigálja Sookie-t a konyhába, neki a lány vére kell, hogy lemásolják, semmi más. Sookie nem lesz vérbank, se vért, se mást nem akar adni Billnek, és most a férfi az aki végleg szakít a lánnyal. Jason leesik a padlóra, eddig sem volt használható állapotban, most még cudarabbul néz ki. Nicole és kis társasága a vérfarkasokhoz mennek, a farkasok ellenségesen fogadják őket, Nicole inkább meghátrál és elmenne, de mivel kollégájánál videokamera van, lebuknak. Martha nagyi is kirohan a csődülethez, Rikki megtalálja a kocsiban a kézikamerákat, rajta Emma képeivel, a balhé kirobban. Rikki vált, a többi farkas is vált, és szétkapják Nicole barátait. A bagoly átalakul Sammé, kihasználja, hogy Emma mellett nincsen senki, viszi is a kislányt. Nicole-t Alcide menti meg, Sam amilyen jótét lélek a menekülő lány után megy.

pic9.png

Burrel kormányzó Erik után nyomoz, egy mobilhívással próbálja bemérni a vámpír és lánya pozícióját. Lökött Ginger veszi fel Erik telefonját, főnöke nem túl nagy örömére. Willát Tarára bízza, majd megy csevegni a reszkető apuval, aki persze csak jó színész. Erik úgy hiszi a telóját nem lehet bemérni, de néhány perces bájcsevej után meghallja a katona hangját, mert igen, megtalálták őket. Tara és Willa eltűnt, Pam engedetlen utóda után megy, Erik megbűvöli Gingert, tartsa fel a kormányzót őket pedig sosem látta itt. Niall és jó barátja Ben megérkeztek Sookie-hoz, a srác aggódik ,hogy mit fog szólni a lány, mert nem túl kedvesen váltak el egymástól. Niall kezeskedik a barátért, amit Sookie és kénytelen elfogadni. Bent már a Tündérklub pusztulását tárgyalják, kemény ellenfél lesz ez a Warlow. Sookie inkább kitakarítja a konyhát, túl sok infót kell feldolgoznia, Ben jönne lelki segélyt nyújtani, de inkább beáll takarítani, ez is egy bocsánatkérés. Kint egy vámpír ólálkodik Niall riasztja Bent, na most megfoghatják Warlow-t. Niall kilövi a vámpírt, aki Nora, de ő is Warlow-t keresi. A házból Jason szökne segíteni, de összeesik, Ben megy vissza hozzájuk, kint Nora elmenekül. Bill sétál haza, mikor a járőröző Andyvel fut össze, a rendőr megállítja a vámpírt egy kis ellenőrzésre, hisz megszegte a kijárási tilalmat. Bill válaszolgat a rendőrnek, de feltűnik neki a kocsiban lévő játékállat. Hát igen, Andy-nek lett négy lánya. Vagy Bill a finom tündérillat miatt fogott szagot, ami a kocsiból árad?

Címkék: 18+ ture blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása