Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x105/1 – Dupla beköltöző show Buci nélkül

2013. augusztus 21. 19:25 - marhapori

A hosszúhétvége mini-szünete után este visszatér képernyőnkre a „legélethűbb” „reality”, csapjunk hát bele az eddigi utolsó rész hogyvoltjába. Mindjárt a nyitójelenetben sikerül ellőni két poént a készítőknek, gyanítom, több nem is lesz. A villabeli csendes reggelizésbe robban be Rita, aki nagy rohanásban van. A száraz kifli csücsökkel küzdő lakók a döbbenettől sokkot kapnak, így senki nem közli vele, hogy valaki egy orbitális HÜLYE! feliratot biggyesztett a homlokára éjjel. Rita hagyják elmenni így, Pumukli azért röhögve követi az előszobáig, majd így szól az éppen megérkező Gyöngyinek: GURULJ BELJEBB, CSILLAGOM!

1.jpg

A duci jány azonban nem különösebben rötyög, bömbölve omlik Gábor karjaiba. A kórházból jött, Nándinak szívrohama volt, és „vége az egész életének”. Hogy ezt mire alapozza, nem tudom, minden esetre elindulnak kinyitni a boltot. Hannáéknál nem lett kisebb dzsuva, mint másfél hónapja, de legalább van mit enniük a csempékre lerakódott penész formájában. Érdektelen infók: Hannát nem vették fel valami munkahelyre, Karesznek pedig van egy kishúga. Na puff! Közben a kéjlakban is reggelire gyűlik az idegbeteg vad. Szandika fején úgy feszül a bőr, mintha túltöltötték volna a botoxot a tartályban, szóval teljesen kifejezéstelen arccal bámulja, ahogy Anikó és Marci a semmin vitatkoznak egy sort. „Ha te semmibe veszel, én is szarok rád” – jutnak dűlőre végül. Pont jókor, mert érkezik A Lány Akinek Mindig Elfelejtem A Nevét (Dia), meg az előző este összeszedett szakállas fickó. Öröm, boldogság, ugrás.

2.jpg

Meggyűlik a baja az elégedetlenkedő vendégekkel Gábor baja, plusz Gyöngyi is monoton rinyál. Vége mindennek, MINDITTHALUNK, ha Nándi meghal – mondja. De Gabi odacsap neki az ostorral: nyugodj már meg, a büdöspicsába hát, és takarodj a bankba pénzért! Valóban szar lehet a helyzet, mert végső kétségbe esésében Gabi Szuper Lallerért kiállt. Amúgy nem vágom, miért okoz ekkora visszaesést a melóban, ha kiesik a szakás, aki helyett Gábor is tud főzni, de mindegy, logikát azt ne keressünk a műsorban. Karesz hős lovagként bevágtat a szülei lakására hű fegyverhordozójával, Hannával az oldalán. Szülcsinapja van hugicának, még szép, hogy megérkezett a bátyó! Kiderül, Károlyunk nem az a minta kölyök, hónapok óta nem járt otthon, ehhez képest az anyuci elég halk szavúan mutogatja Hannának kicsi fia gyerekkori képeit. Így saccra azt mondanám, Karcsika 5 évvel idősebb az anyukájánál, és nagyon cikinek érzi a mutert, ezért lécelt le otthonról.

3.jpg

Szegény Anikó agyi képességei eléggé korlátozottak, továbbra sem képes felfogni, hogy ő az ügynökség főnöke, nem véletlen, hogy a VV-vél magasabbra nem jutott. Most úgy köszön el a fotóalanytól, mint egy ötévestől: naggggyon ügggye voltááááál, sziaaaaa! Örömében fel is veszi Diát a céghez, mint első alkalmazottat. Éjszaka nemcsak Ritával csesztek ki a vicceskedő manók, Laller is kapott egy táblát az inge hátulra „szűz vagyok, mentsetek meg!” felirattal. Gábor tépi le róla, mire Pumukli egyből magyarázkodni kezd: ja, izé, én nem is vagyom ám szűz… De Gabi tudja, hogy igen, és szarik rá. Tonnadonna nem fogadja kitörő örömmel Lallert, nem is értem…Kidobni azonban nem tudja, így csak bevágja a mosdóba: mosd le a retkes mancsod, te állat! Így zajlott hát a nap első beköltöző show-ja.

4.jpg

Karcsifalvára az idilli képnézegetés közepébe megérkezik Karesz pót-apucija, aki nagyon kopasz, nagyon nagy, és nagyon bunkó. Rendesen dől a szájából a foshab, aztán dobja is kifelé Kareszt ajándékostul, Hannát meg utána. Röptében Károlyunk még odaszól az anyukának: na, látod, az állat pasid miatt nem jövök gyakrabban. Talán Karesz rájárt a szteroidos pogácsájára, azért ilyen pipa rá? Márcselló műhelyében megszületik Anikó vállalkozásának a logója, de ez csal ürügy, hogy Dia és Anikó újra egy légtérbe kerülhessenek egy kis csacsogásra. Dia érdeklődne, hogy „mi a pálya Marcival?”, a VV-lány azonban hárít, mint aki teljesen ártatlan: engem nem szokott meghágni se rendszeresen, se rendszertelenül. Jól van, régen volt már szerelmi háromszög a „sztoriban”.

5.jpg

A hajón – ahogy mondani szokás – kikúrt nagy az idill, Tudjukki és Lófejű félmeztelenül csapkodják egymást párnával heves nyerítések közepette. Ebbe rondít bele Kárlosz, aki a kis bőröndjével lecsüccsen a kanapéra, és közli, hogy „csá, gyíkok, beköltöztem”! Kristófnál leesik az ékszíj, mert végül is ő a góré, a KAPITÁNY, de kénytelen lenyelni a szaftos nedűt, a beköltöző show-nak menni kell tovább. Az előzetes alapján este Marci Diába mászna, Kárlosz pedig Zsófiba, lehet tippelni, mi sül ki belőle.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása