Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos hajsza 1x11 - Korbács és bűntudat

2013. augusztus 19. 11:00 - Szencsike

Claire barátnőnk önként és dalolva futott Joe bandája karjaiba, ezzel nagy zűrt okozott Szupercsapat kicsiny lelkivilágában, Ryan Hardy-éról már nem is beszélve. Nevezett egyén máris italba fojtotta bánatát és másnaposan fekszik otthon. Joe viszont frissen-fitten Ryan orra alá dörgöli az újabb sikerét: bibibiiii, velem lesz Claire és újra egy család leszünk, te meg csak piálsz, biiiiiii! Inkább játszatok pisilő versenyt… Főcím.

pic1.png

Claire fogadóbizottsága Jacob lesz, de a nő csak Joeyt akarja, majd őt is láthatja idővel, előbb lesz szíves elfoglalni a hálóhelyét. A szobában Jacob leszedi a bilincset, frissüljön fel nyugodtan és rázárja az ajtót. Ryan még mindig pizsiben piálva önmarcangol, háttérzajt a híradó biztosítja a szokásos Carrol hírekkel. Baráti alapon Deb látogatja meg, jött lelkisegélyt nyújtani. Szektás Molly, Ryan Claire utáni barátnője, Joe-nak adja át a naplóit: papír alapú feljegyzések, videofelvételek, minden van itt, amivel Joe tanulmányozhatja Ryan életét. Habár Molly és Ryan már rég szakítottak, de szomszédok és alkalmi szexpartnerek, ha úgy hozza az élet. Vissza kell mennie NY-ba, mert várja a munkája, ahol néha történnek balesetek. Ugorjunk 2009-be, Molly van a beszélőn, ahonnan soha semmi sem szivárgott ki. Még az sem, hogy Molly nővérként dolgozik, és néha-néha felgyorsítja egyes betegek végjátékát. Annak alapján dönt, kit küld a halálba, hogy ki mennyire beteg, mennyire akar élni és mennyit cseszteti a kedves nővérkénket. Becsüljük meg a nővéreket jobban, nehogy egy ilyen kezei közé kerüljünk. Joe Mollyt bízza meg Ryan Hardy megfigyelésével.

pic2.png

Deb és Ryan a szektások weboldalát nézi át, vélhetően egy beszélgetést követően jön a társaságba való beavatás. A szervergép hamarosan meglesz, behatárolták Alsó-Manhattenben a környéket, a pontos helyért átkutatják a területet. A lelkifröccs sem maradhat el, Ryan szedje össze magát, mert Debnek nagy szüksége van a régi Ryan-re, harcoljon Joe-val, ahogy régen. Joe köszönetet mond Rodericknek és a Zsoldos Vincent-nek Claire-ügyben. Viszont Roderick tolmácsolja a hívők türelmetlenségét, a terv szerint megvolt a családegyesítés, jöhet a következő lépés. Frászt, mindent a maga idejében, utasítja rendre a tanítványát. Deb és Ryan megérkezett a SWAT egységhez, megtalálták a szervert, egy bárban van, amit egy bizonyos Haley Mercury vezet. Mindenki megkapta a fülhallgatóját, katonák elindultak a helyükre, Ryanék mennek be először a bárba. Kora délelőtt vagyunk, így ez üres, viszont egy erősen Rihanna beütésű nővel találkoznak, aki menekülőre fogja, ő lenne Haley. A bár egy fétis bár, szado-mazo üzletben utazik a tulajhölgy, néhány kuncsaftot javában korbácsolnak, mikor Ryanék a nőt keresik. Haley az irodájában bujkál és a szervergép memóriáját törölgeti, mikor elkapják.

pic3.png

FBI, SWAT és minden más egység a bárban van, infós kolléganő szerint ez csak egy árnyék szerver, a központi gép máshol van, ezt csak leállítani lehetne, de tartós megoldást ez sem jelent. Ki kell kérdezni Haleyt, aki Joe Carrolt nem ismeri, viszont Zsoldos Vincent a BDSM partnere, illetve a nő amolyan postás, ha a férfinak valami küldeménye érkezik, az a bárba jön. Vincent rakta össze a gépét is, mert a nő sem akart a hatóságok látóterébe kerülni a kis üzelmei miatt, de Vince a szektások szerverét is idehozta. A nő kész feldobni őt, ha alkut köthet a hatalommal. Ugrás Claire-hez, magába roskadtan ücsörög a szobájában, mikor Jacob érkezik hozzá egy kis fekete miniruhával és cipővel, Claire este randizni fog Joeval, öltözzön fel rendesen. Claire-nek ez sok, a nyitva hagyott ajtó felé rohan, de Jacob erősebb nála, sőt a srác engedélyt kapott, hogy bántsa Claire-t, ha rosszul viselkedne. Jacob elmegy, és barinőjével Emmával fut össze, aki igyekszik minél mélyebbre dugni a nyelvét a srác fenekében, de Jacob nem akar vele/tőle semmit, hiszen ő már Gyilkos Jacob.

pic4.png

Haley igen készséges, Vincentnek épp van egy küldeménye, ami az átvételre vár, ment is egy üzenet, nemsokára jönni fog. A küldemény robbanószer-alapanyagokat tartalmaz. Vince megkapta Haley levélkéjét, Rodericktől kér eltávot, aki elég mérgesen a kurvázást nem, de a csomagátvételt engedélyezi. Vincent jó szektáspajtáshoz méltóan próbál hozzá néhány baráti szót intézni, de kegyvesztett zsarunk fegyvert fog rá. Vince is előhúzza a sajátját, de jobbnak látja elhúzni a csíkot. Roderick kiröhögi a távozó zsoldos szektást, majd távozik a szobából, levezetésképpen még megveri az egyik szektás kollégát. Haleyt drótozzák, neki csak annyi a feladata, hogy átadja a csomagot, cseveg a férfival egy kicsit és lelép. Ha bajban lenne, akkor a vörös szót használja és minden fegyveres rájuk repül. A tűzszerészek hatástalanították a bombát, remélhetőleg nem üt be a balszerencse.

pic5.png

Joe és Claire végre valahára találkoznak, Joe öltönyben, Claire sminkben és miniruhában kezdheti el a feszült hangulatú, kibékülős vacsorapartit. Szupercsapat indítja a Haley-tervet, Vince megérkezett, a kocsiját gyorsan átkutatják a katonák, miután ő bement a bárba. Csomag átvéve, de a fazon többet akar, a lány kísérje ki őt, ha már nem élvezheti a társaságát hosszabban. A kocsinál lelőhetnék Vincentet, Deb még nem ad rá parancsot. A szektás vinné a lányt, mondván veszélyben lehet, de Haley hiába mondogatja, hogy nem megy és már minden szava vörös. Vincent fegyverrel győzi meg, és a felmentő sereg sem érkezik, hiszen Vincent elvezetheti őket Joe-hoz. Haley így Vincent útitársa lesz, Debék feltűnés nélkül követik őket. Vincent valami biztonságos helyre akarja a lányt vinni, de attól fél, hogy követik. Bizony, követik is, Deb utasította a katonai konvojt, hogy lassítsanak, ők maradnak rajtuk. Haley nem tudja meggyőzni Vincentet, hogy engedje el, mert a férfi törődik vele. Debnek máris lelkiismeret furdalása van, ha Haleyvel történik valami, az ő hibájuk lesz.

pic6.png

Megérkeztünk a biztonságos helyre, egy elhagyatott, romos katonai fegyverraktárhoz jöttek. Nappal sem nézhet ki biztonságos helynek, éjjel meg egyenesen félelmetes. Vincent becipeli a csomagot, Haley reszketve megy utána. Néhány pillanattal később Ryanék is megérkeznek, környéket lezárni. Vincenték a fegyverraktár alagsorában járnak, ez a szekta raktára, kiképzőközpontja. Itt tréningeznek és az újak beavatása is itt zajlik. Néhány embert meg kell törni, mielőtt csatlakozhat a klubhoz. Vincent rámászna Haleyre, de a lány elutasít minden közeledést, dulakodás lesz a vége, így Vincent felfedezi, hogy a lányon adóvevő van. Ryan és Deb most rohan be az épületbe, Vincent kihasználja, hogy Ryannek üzenjen, Haley halott. Hála az égnek Ryanék pont időben jöttek, Haley egy székhez van kötözve, de még él, Vincent lelépett. Katonaság is megérkezett, Haley jogosan van kiakadva az FBI-ra, ő mondta, hogy vörös, mégsem jöttek. Csak azért úszta meg, mert Vincent megléphetett, ha életben hagyja, így a férfi időt nyert a menekülésre.

pic7.png

Romantikus vacsoránkon Joe nyugodtan eszik, Claire idegesen kérdezgeti őt, mire fel a színjáték. Joe jön a szokásos ideologizált maszlaggal, Claire a fiát félti. Még könyörög is a pszichopata ex-férjének, de Joey az egyetlen ász a pakliban, így Joe még nem fogja a gyereket felhasználni Claire megtörésére. A kiabáláson kívül Claire semmit sem tehet, dühösen viharzik ki a szobából. Kiképzőközpontban Ryan megtalálja a feljegyzéseket a programról, orvosi papírok, pszichológiai szakvélemények, kísérleti leírások, kiképzési javaslatok. Közben egy katona a felfedez három túlélőt, akik egy ketrecben reszketnek és vélhetően az ifjú tanítványok rajtuk készültek elvégezni a "Hogyan késeljünk meg egy embert helyesen?" kurzust. Azonnal jelenti a rádióján a túszokat, sajnos recseg a vétel, és mire "Lője le őket, ők is szektások!" parancsot megkapja, addigra kinyitotta a ketrecet és a frissen kiszabadult szektások agyonverik. A tanítványok épp a "Kéthetes bezártság" gyakorlatot végezték… A hármas szétszéledt, katonák, Ryan és Deb is szétválnak, váltott irányokból jönnek a lövések. A hely sötét, az elemlámpák fénye túl kevés, teljes csend van, csak a lépések zaja hallatszik. Nem lehet tudni, hogy melyik sarokból ugrik rá valakire egy őrült. Az első áldozat majdnem Deb lesz, őt ketten is megtámadják, a férfit Deb intézi el, a nőt Ryan lövi le.Egy harmadik támadót szintén Ryan terít le, huh, meleg helyzet volt. Deb arcára van írva a félelem.

pic8.png

Joe Roderickkel tárgyal, lebuktak, meg lett a NY-i szerver, meglett a kiképzőközpont, hála Vincentnek. Roderick alig hiszi, képtelenség, ennek nem szabadott volna megtörténnie. Sajnos Roderick bűnlajstromára Vincent hibája is felkerül, hiszen ő volt az, aki elengedte őt, és mi lett az eredménye. Szigorú ejnye-bejnye, amit egy vastag könyvvel való pofán vágás tesz Joe részéről nyomatékosabbá. Roderick nem kiskirálykodhat többé, Joe hozza a döntéseket. Kiképzőközpontnál minden hatóság ott van már, Deb a mentőben üldögél, a sokkos állapoton kívül semmi baja. Holnap tisztalappal kezdhetik. Vissza szektásokhoz, Joe vagy kétségbe van esve, vagy simán kegyet gyakorol, mindenesetre Claire és Joey végre együtt lehetnek. Joe visszavonul a dolgozószobába, ahol Molly rejtett kamerás felvételeit nézegeti Ryanről. Ryan is hazatért a nehéz nap után, de valaki már ott van a lakásában. Molly főzőcskézik és őszintén meg van rendülve, miken mehet keresztül volt szerelme. Menjünk vissza még egy kicsit a börtönbe, Molly csak úgy vállalja Ryan-t, ha ő ölheti meg.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása