Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x104/2 – Guruljál má’ arrébb, húsgombóc!

2013. augusztus 16. 16:11 - marhapori

Végre újra van értelme a létezésemnek! Hiába minden bogyó és elektrosokk, se a függőségem nem javult, se a reális világképem nem jött vissza, de legalább ismét nézhetem kedvenc ostoba kreténjeimet! Vajon Nándi életben marad? Vajon sikerül megmenti a hajós bulihelyet? Vajon hová tűnt a szomszéd néni kismacskája? A következő pár bekezdésben kiderül. Vagy nem.

1.jpg

Dia és Márcselló az eltűnt macsek nyomába erednek, csak hogy megszabaduljanak a vonyító szomszédtól. Egyelőre nem jön át, az miért rajtuk keresi az állatot, de elég vadul teszi. Vajon hőseink máskor is ettek már macska húst? Gábor a kocsmában pultoskodik, és élvezné a csapos lét előnyeit: egy szőke, pufi lánnyal csacsogna nyugalomban. Azonban bedübörög a képbe Gyöngyi, és ellövi a címadó poént a vevőnek! „Guruljál má’ arrébb, húsgombóc!” – vonyítja neki, mire az megszeppen és odébb halad. Szerintem Gyöngyi kövérebb, de mindegy. Gabi faggatja, hogy mi baja: tán menstruálsz, picinyem? De nem, csak féltékeny, meg különben is, kurvaanyját az ex-pasijának.

2.jpg

Lófejű nyergében érkezik Kárlosz a villába, hogy jól megaszondja a magáét Dzsónak. Számokkal meg mindenféle üzleti lónyállal zaklatnák a házigazdát, a félmeztelen Baltaarcú pedig fél perc alatt beadja a derekát. Kárlosz szerint be fog futni a hajó, mert be kell futnia, Zsófi szerint ez az ő életének álma, Redzsi is adna egy esélyt a párosnak, Dzsó pedig megígéri, hogy átnézni a papírokat. Ez el is dőlt, bárcsak ilyen sima lenne minden… Diáék közben egy sikátorban rohangálnak azt kiabálva, hogy CICC-CICC-CICC! Már a kismacsek nincs meg, szerintem minimum 250 kóbor macskát magukhoz vonzottak. A LÁNY szerint a nő megátkozta, én pedig valahonnan nyávogást hallok. Biztos csak az elektrosokk miatt.

3.jpg

Tényleg nagyon gyorsan ment a döntés Dzsónak, mert már a hajón beszélget a bandával. Talán fél a számoktól, ezért tűzre vetette a papírokat, és csak simán beadta a derekát. Kristóf kővé dermedten hallgatja, hogy mehet tovább a biznisz, VISZONT lesznek szabályok, amiket be kell tartani. Tudjukki bólogat hevesen, egészen addig, amíg ki nem derül, ki lesz az üzletvezető. Hát nem ő. Nem értesz te semmihez, pajtikám, Kárlosz viszont rohadt nagy császár, mondja Dzsó. Kristóf belemegy, hogy megint csak csicska lesz, de nincs mit tenni, amíg nem az övé a hajó. Na de majd aztán!

4.jpg

Vissza a macskamentő-expedícióhoz. Vagy lehet, hogy az egész csak fedősztori? Dia és Marci kifulladva érnek fel a Szilikonvilla ajtaja elé, ahol Anikó már idegrángva várja őket. Szerinte hülyének nézik őt a fiatalok, és éppen most nyomtak le egy gyors menetet a liftben. A macskkásnő majd elmond mindent, döntik el egyhangú szavazással, Terike néni viszont tagad mindent. A macska otthon van, Terike pedig sose nem járt odalent a szomszédoknál. WTF? Ez most így nem annyira tudom feldolgozni.

5.jpg

Laller meg azt nem érti, hogyan lehet, hogy csak paprika, májkrém meg sűrített paradicsom van a hűtőben. Hé, pajti, menj le a boltba! Pumukli gyorsan arra tereli a szót, hogy a Gabira szakadó étteremben akar dolgoz, hiszen ő egy igazi szakácsmester! A semmiből is ínyenc falatokat állít elő. Például magyar fagyit: paprika + májkrém, és ennyi. Gabi azonban egyelőre nem alkalmazza.

6.jpg

Nagyon nagy beleéléssel pakolgatja az asztal egyik oldaláról a papírokat Anikó, így extra elfoglaltnak tűnik. Viszont szakállas embert sehol nem talál, van tehát oka az idegbajra. Kezdene belelendülni az üvöltözésbe Marcival, amikor bepattognak Szandika csöcsei is a szobába. Nekik is elújságolja, hogy nincs szakállas embere, ezért kurvára itt a világ vége. De miért nem rendszerezi a papírjait, fotóit, miegymásait, hogy megtaláljon bennük dolgokat? Arra gyanakszom, hogy csontra belezúgott Márcsellóba, és féltékeny Diára. Vagy Diába zúgott bele? Ejj, ez a rengeteg kérdőjel a fejünk felett… Szörnyű… A hajón orrba-szájba folyik a pezsgő, egészen addig, amíg Kárlosz meg nem szeretné kapni az elszámolást Tudjukkitől. Tudjukki pedig azt sem tudja, magyar vagy arab szó e az ’elszámolás’. Lesz még itt balhé, szerencsére. Kristóf egy éles váltással közli Zsófival, hogy az egyezményük értelmében most azonnal meg akarja hágni. ’Addig nincs szex, amíg nincs Kárlosz a hajón’ – szólt a paktum köztük.

7.jpg

Marci úgy dönt, nyomni kezdi a gombot Diánál, hevesebben, mint eddig. Valami jóféle sárga löttyöt szopogatnak a Szimplában(?), és a macskásnős sztorit boncolgatják. Majd hirtelen a semmiből felbukkan egy szakállas fickó! Te jó ég, milyen váratlan fordulat! Hát alig látni Budapest utcáin szakállas embereket! Gyors veszekedés után Dia indul becserkészni a szakállas, kalapos, koboldra hasonlító férfit. Kásztingolni kellene, bácsikérem, tetszene-e eljönni velünk kásztingolni. Az ipse belemegy, hogy holnap találkozzanak, de mindenféle papír nélkül elhitte, hogy nem a veséjét akarják kikapni. Este Pumukli beköltözik Gáborék éttermébe, Kárlosz pedig Kristófék mellé a hajóra. Lesz dráma, konfliktus, meg minden.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása