Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x104/1 - Tökéletes helyettes

2013. augusztus 15. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

A fesztiválszezonban az a jó, hogy az első pár napban örülsz, hogy megszabadultál ezektől az agyhalottaktól, de a vége felé viszont már jóleső bizsergéssel gondolsz arra, hogy lassan megint tévézhetsz. Nem. Viszont újból itt vagyunk, tenyereljünk is rá a play gombra, mint az egyszeri dévidgetták! A reggeli merevedés nagy úr, Tudjukki az összes cukiságát beveti Lófejnél, aki viszont még mindig zabos, hogy kidobta a tanácsadóját. A Kristóf ellen működő egyetlen fegyvert veti be, addig nem fekszik le vele, amíg meg nem hallgatják Kárloszt, bár ennek a hatékonyságában nekem nincsen túl nagy bizodalmam. Pedig neki esze ágában nem volt megzsarolni szegény fiút!

1.jpg

A szilikonvillában először csak Szandikának lesz fotózása, de egy telefon után kiderül, hogy Anikó még mindig nem túl megbízható munkaerő. Aznapra viszont már egy kasztingot is megbeszélt, amit Marcira próbálná rálőcsölni, de ő meg pólókat válogat, szóval csak Dia marad.

2.jpg

Ezek szerint az elmúlt egy hétben nem rúgták ki Gabeszt, mert nagyban aprítja a hagymát, viszont valószínűleg Gyöngyivel már megszakadt a kuffantássorozat, mert indokolatlanul hangosan basz le elé egy TV-paprikát, hogy az az utolsó a raktárban. A hangulatot Nándi próbálja oldani egy viccel, de a poén előtt összeesik. Remélem azért megtudjuk, hogy mi a közös a szőkékben meg a sörösüvegekben! Dia befut, Anikó egy gyorstalpalót tart a casting művészetéből, és elrohan, mint ahogy egy szürke macska is kioson a lépcsőházból. A ház őrült macskás nője fogná le Diát, de neki sietnie kell.

3.jpg

Lófej arra nyit be a villába, hogy Laller megint elővette a mulatóscédéit, Regi pedig mindannyiunk szerencséjére azok széttörésével fenyegetőzik. Zsófi rájött, hogy Tudjukkinek nem sokat jelent, ha egy csaj azt mondja neki, hogy nem kamatyol vele többet, és a zsarolás szintén nem olyan kóser dolog, de azért jó lenne, ha működne a bárjuk. Dzsó ezen a ponton kapcsolódik be, kiderül, hogy neki Kristóf semmiféle bárról nem beszélt a lakóhajón. Joe el is rohan, hogy lerendezze a dolgot, mint férfi a férfival.

4.jpg

Nándi már a hordágyon van, de még az indulás előtt magához hívja Gabeszt, és ráhagyja az éttermét. Még a telket se hagyják el, Gyöngyi máris felszívja magát, hogy miért nem rá hagyta az éttermet. A különítmény megérkezik a lakóhajóhoz, Kristóf próbál ködösíteni, hogy igazából csak a terhet akarte levenni Dzsó válláról a buliszervezéssel. A mondjuk más kérdés, hogy Joe kategorikusan megtiltotta a buliszervezést, ki is dobja a hajóról Tudjukkit, és lelép Regivel. Nagyon jó ötlet egy ismert nőverővel, aki éppen ideges is, otthagyni Lófejet. Most nem kerül tettlegességre sor, de Kristóf és Zsófi is ki van akadva.

5.jpg

Gábornak még van mit tanulnia az étteremvezetésből, első lecke: ha rendelsz bármit, amiért fizetni kell, legyen nálad pénz, hogy ki is fizesd! Ezt most nem sikerült betartani, szóval nincsen zöldség mára, de vannak vendégek. Dia nagyban szervezi a meghallgatásokat, de az őrült macskás nő csak nem hagyja békén, végül már ordítozásba fajul a dolog, Diát az egész házra óbégatva macskagyilkosnak kiáltja ki, az éppen megérkező szakállas srácoknak ez egy deal breaker, mert ők is macskafanatikusok, szóval inkább le is lépnek, Dius meg kettesben marad a nénivel.

6.jpg

Az étteremben pörög az üzlet, megérkeznek a törzsvendégek is, akik hogy, hogy nem, éppen töltött paprikát akarnak ebédelni. Szó szót követ, és végül az lesz, hogy a vendégek is le akarnak lépni és Gábor is kidobja őket. Gyöngyinek más se kell, hogy egy újabb tirádába kezdjen, de Gabesz megpattan és egy vérfagyasztó „elég volt” sziszegéssel beleállítja a kést az asztalba és helyrerakja Gyöngyit. Lófej megint Kárloszhoz járul panaszkodni, grátiszba kapjuk a rész első Rita-spottingját, és végül csak kibukik, mint akar Zsófika: Carlos győzze meg Dzsót, hogy mégiscsak jó ötlet a bár, cserébe ő lehet az üzletvezető. A kubai fejében villognak a szirénák, hogy ez kurvára nem jó ötlet, de végül belemegy, csak Zsófi miatt.

7.jpg

Ennyi volt mára, este kiderül, hogy Tudjukki fel tudja-e adni a büszkeségét és Laller jó szakács lenne-e az étteremben, addig is igyatok egy sört ebben a jó időben!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leja1982 2013.08.16. 18:42:09

Egyre laposabb a történet. Azt hiszem lemondok róla...
süti beállítások módosítása