Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x07 – Robbing Hood

2013. augusztus 06. 09:00 - Zenóbia

Nem túl népszerű Nednél van még kevésbé népszerűbb lakója is a bentlakásos iskolának, az akcentusos és még ráadásul fogszabályzós Eugene, akinek két legjobb barátja a nyuszi és a kígyó. Egészen addig, míg a kígyó meg nem fullad a nyuszi felzabálása közben. Falánk kígyó. Nednek arany szíve van, meg feltámasztó ujja, így aztán Eugene visszakapja a barátait, mert néha megéri jótékonynak lenni, akkor is, ha ára van. És egy bizonyos jótékonyságnak úgy tűnik, hogy hamarosan ára lesz, mert 20 évvel, 16 héttel, 4 nappal és 9 órával később Ned igencsak aggódik. Dwight ugyanis továbbra is randizik Vivian nénivel, és ha csak nem teljesen hülye, akkor előbb-utóbb le fog neki esni, hogy van némi összefüggés Chuck és az üres sír között. Nekik kell először lépni, muszáj kideríteniük kicsoda Dwight valójában, és mik a hátsó szándékai. Olive és a pite ellenállhatatlan páros, de Dwight nélkülük is elmondta Lilynek, hogy régiségek felbecsülésével és gyűjtésével foglalkozik, amellett, hogy randira viszi Viviant az őszi parkba.

2x07_hcs1.jpg

Lily gyanakszik, Vivian szerelmes, Emerson meg egy fura, de legalább pénzes ügyféllel tárgyal. A pasi ügyvéd, és meghalt az egyetlen ügyfele, Gustav. Aki egy hataloméhes arrogáns fasz volt, de ő imádta, lázban égett érte, és szerinte kinyírta a felesége, aki csak a vagyonára pályázott. Gustavot kirabolták a halála estéjén, ami nem csoda, mert ő volt a gombolyagok göngyölítőjének feltalálója. De valaki idejekorán nyugdíjba küldte egy fejére zuhanó csillárral. Egy nagy csillárral. Chuck szemüvegéért ma sokan ölni tudnának, Gustavnak meg valami történt a jobb fülével, jobb ezt nem firtatni. Megölte a maskarás, hát köszönjük, és hogy ne a büdösribanc felesége kapja meg a lóvét, elárulta nekik, hogy hol a széf a végrendelettel.

Irány a kúria, ahol letámadják az özvegyet, és a maskarást, aki szerintük az inas. Az özveggyel kezdenek, Elisenek annyi esze van, mint egy kisebb fajta verébnek. Borzasztó boldog, hogy végre megpusztult a férje, a virrasztás szerinte egy oltári házibuli lesz, Mimóza koktél, kolbászos szendvics. James Andrew az inas, besértődik az inason, mert ő nem az, hanem komornyik. A gyilkosság ideje alatt kulcsos partin volt, bármi is legyen az. Elise meg jótékonysági bálon, Ned meg a széfben, amiben nincs semmi, végrendelet legalábbis egy darab sem, csak egy latin szöveg a falon: Orbis Pro Vox. Háh, szerencsére Ned sem tudja, hogy mi az a kulcsos parti, így mi sem maradunk tudatlanok. Olyan, mint a tombola, csak pornósítva. Azta. Ned nagyjából annyira jól értesült a napi hírekkel kapcsolatban is, mint én, így arról is lemaradt, hogy valaki össze-vissza rabolja a gazdagokat, és mindegyik széfben hagy egy ilyen latin üzenetet. Míg Emerson igénybe veszi a rendőrségi kapcsolatait, addig Chuck és Ned a pitekuckóban próbál előre haladni Dwight ügyében.

2x07_hcs2.jpg

Akinek látszólag nincs előélete, de milyen hamar megtudhatnánk, hogy ki ő valójában, ha megkérdeznénk a papát – mondja Chuck. Ned meg egyből infarktust kap, mert bármit, csak azt ne, hogy végig kelljen nézned, hogy apu feléled és újra meghal. Emerson a maga keresetlen stílusában félbeszakítja a küzdésüket, mert kiderítette, hogy a maskarás rabló mindent alapítványoknak adományoz, Szuper Robin Hood, nem túl szuper jelmezben, Batmané menőbb. Irány a Szóljunk a jóért! - jótékonysági intézmény, ahonnan fűzöld egyenruhás faszik kolompokkal felszerelkezve szabadulnak rá a világra. Tuti mindenki ad nekik valamit, csak hagyják abba a kolompolást. A Szóljunk a jóért! – pedig mit ad Isten, épp úgy hangzik latinul, mint ahogy a széfbe írt szöveg. A fő-fűzöld faszi biztosítja őket, hogy ők mind csudabecsületesek és csudajótékonyak. Telefonon is kolompolnak, ilyen frappáns szövegekkel, hogy miattad rágják le szegény szerencsétlen hajléktalan kiskölykök a mutató ujjukat éhségükben, mert sajnálod tőle azt a pár dollárt sóletkonzervre. Hű, ez durva.

2x07_hcs3.jpg

A fenyegetős hajlamú telemarketinges nem akarja látni, ahogy áttanulmányozzák a híváslistáját, mindjárt kiderül, rajta van e Gustav kúriájának a száma. Beszarok, Dwight klarinétozik egy padon Viviannak, de van náluk kockás bőrönd a hozzávaló kockás termosszal is, hát hogy is ne lenne. Mocskosul udvarol, de Vivian őszinte rajongása a sármja iránt a végén még oda vezet, hogy az ő börtönviselt szíve körül is felolvad a jégpáncél, óhh. Azért annyira még nem olvadt fel, hogy ne kezdje el firtatni a zsebóra dolgot. Amiből egyenesen következik, hogy Vivian előránt egy újságkivágást Chuckról, ő meg felismeri, mert nem kretén, jé. Na, most mi lesz? Míg emiatt izgulunk, addig ők közlik az ügyvéddel, aki szerelmes volt a hatalommániás-agresszor Gustavba, hogy a telemarketinges Tam Fong listáján szerepel az összes ház, ahova betörtek. A lángoló érzelmű ügyvéd egyből rohanna, hogy letépje Tam Fong fejét, de erre még konkrét bizonyíték híján várnia kell. Viszont dupla pénzt ajánl, ha megtalálják Gustav második végrendeletét. Meg fogják.

2x07_hcs4.jpg

Kell egy csali ház, és a nénikék háza épp alkalmas, főleg, hogy Chuck szobájában van egy halom levél az apjától, amikben talán említést tesz Dwightról. Olive a roppant gazdag nő vagyok szőrmével a vállamon, masni gyémánttal a nyakamon és disznóval a hátam mögött műsort alakítja Tam Fongnak, aki el is kéri a névjegyét, hogy biztosítsa róla, sosem fogják felhívni. Azt nem is. Chuck szobájából sajtraktárat csináltak a nénik, de nem bánja. Elő a ládikával, és míg ő az emlékeiben merül el, addig a nénikéknél kibukik, hogy egyrészt Lily szerint a betörők bekenik a pucér testüket zsírral és úgy fognak velük curlingezni (áááá), Vivian szerint meg Lily féltékeny, hogy Dwight nem rá pazarolja a csáberejét. A betörő persze nem a bejárati ajtón közelít, hanem a sajtraktáron keresztül, így meglepi Chuckot, aki eddig egy pár fényképen kívül nem sokat talált. A betörő nem más, mint a fő-fűzöld faszi, de most stílusosabbra vette a figurát és feketére váltott. Nem váltak be eléggé a kolompok úgy látszik.

2x07_hcs5.jpg

Na szóval, Gustav bérelte fel, hogy rabolja már ki a széfet, mert nem bízott már többé a verébeszű feleségében. Így akarta próbára tenni az asszonyt, hogy vele marad-e a szegénységben is. Robint rajta kapta az asszony egy mordállyal, de ő átugrotta és elmenekült a zsákjával. Később Robin Hood visszaadta volna Gustavnak a fele királyságát, a másik felét meg eladományozta volna egy kutyamenhelynek, vagy hajléktalan gyerekeknek, hogy ne rágják le a lábukat. Chuckkal szépen összebarátkoztak most már egy kistányér sajt mellett, és a Halott lány futni hagyja, mert nem érzékeli az orra hegyével a gyilkos géneket Robinban. Ned ezért rohadt mérges, de erre nem tudok koncentrálni, amíg a kurva szép pitéket mutogatják az asztalon. Térjünk csak vissza a komornyikhoz, aki mint kiderül, a verébeszű feleség szeretője, örülünk az indítéknak Emersonnal együtt. Ned víziójának arról, hogy -Dwight rájön, hogy Chuck él, emiatt rájön arra, hogy Nednek milyen képessége van, és emiatt Nedet először cirkuszban mutogatják aztán gumiszobába zárják - , viszont már nem annyira.

2x07_hcs6.jpg

Dwight nem is várat magára sokat, besétál a pitekuckóba, és ott hagyja Olive-nak az újságkivágást Chuck haláláról, csak úgy jelzésértékűen. Olive felindulásában megeszeget hat azaz 6 tálca pitét, majd kómába esve várja, hogy Nedék hazaérjenek. Dwight következő útja a nénikhez vezet, ahol Lily várja a teraszon, és hamar eljutnak odáig, hogy Charles roppant mód kibaszhatott a cimborájával, mert neki húsz év börtön jutott, Charlesnak meg egy kislány. Lily végül ráfogja a puskát, hogy tűnjön már el, majd felzaklatott érzelmeivel ő nem hat tálca pitéhez fordul, hanem Chuck sírjához, ami jé, meg van bolygatva. A maskarás-inas-komornyik és a verébeszű feleség mégsem nyírták ki Gustavot, és nem is fogta rá a mordályt Robin Hoodra, tehát Chuck érzékelő orrhegye nem jól működött. Irány a jótékonysági szervezet, ahol Rabló Robin várja őket egy késsel, meg a végrendelettel, majd kötélhágcsón távozna, ha Emerson nem lőné szét a kötelet. Szánalmas vég.

2x07_hcs7.jpg

A lángoló érzelmű ügyvéd rájött, hogy Gustavot csalja a felesége, de nem árulta el neki, mert nem akarta, hogy összeomoljon. Gustav mégis rájött, és úgy döntött, hogy a vagyonát érzelmes barátja érdemli. Így viszont már nem tartotta szükségesnek, hogy Rabló Robin kirabolja, de az ragaszkodott, a nagy ragaszkodásban pedig elsütötte a mordályt, ami eltalálta a csillárt, ami leszakadt, rá egyenesen Gustav fejére. Lily rájött, hogy Dwight kiásta a sírt, így betört a hotelszobájába, ahol úgy kétszázhatvanhárom darab pisztoly-puska-mordály hevert, na meg a két zsebóra békés egyetértésben. Lily felmarkolja őket, Dwight meg azt hiszi, hogy Chuck nyúlta le, úgyhogy a legnagyobb puskával a kabátja alatt útnak indul. Ned és Chuck meg kiássák a papát, mert közel a leleplezés, úgyhogy muszáj megtudniuk, mit akar valójában a régi ismerős. Sír kiásva, Ned enyhén aggódik, hogy Chuck szeretni fogja-e még ezek után is. Mindjárt kiderül, mert a koporsó felnyílik. Na, van benne valaki?

2x07_hcs8.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása