Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x15 - The Maternal Capacitance

2013. augusztus 01. 09:00 - Szakee

A srácok a Guitar Hero-n a Red Hot Chili Peppers-től az Under the Bridge nevű dalt adják elő, szerintem egész jól, Penny szerint viszont borzasztóan. Raj énekel, de csak addig, amíg Penny-t meg nem látja. Leonard pedig telefonon beszélget valakivel, Sheldon az elmondottak alapján próbálja eldönteni, kivel beszélhet, meg van róla győződve, hogy Leonard vastagbéltükrözésről beszél. Leo leteszi a telefont, látja, hogy mindenki őt figyeli, kérdezés nélkül benyögi, hogy az anyja hívta, Sheldon nagyon nem talált, habár lehet Leonak tényleg okoz annyi kellemetlenséget az anyja, mint egy végbéltükrözés.

vlckép00001.png

Főcím után megérkezik Leo anyja, de még csak a földszinten van, a liftet nézegeti, amikor Penny tájékoztatja, hogy nem az működik, ha esetleg nem venné észre. Leonard anyja kioktatja Penny-t, mert látja ő, hogy nem működik, de nem is az a kérdés, hogy működik-e, hanem az, hogy miért nem képesek megjavítani. Penny bemutatkozik, Leo anyjának a karakteréből pedig az szűrődik át, mintha Sheldon lenne, nőben és idősebben. Az úton fölfelé beszélgetésbe elegyednek, kiderül, hogy Leo anyja (Beverly, nem Hills, csak így simán) pszichiáter, illetve az is, mert még sok minden mást is csinál. Penny elmondja, hogy „színész", mire Beverly olyan keresztkérdéseket tesz fel, hogy két emelettel följebb Penny zokogva meséli el az életét.

vlckép00002.png

Beverly-nek Leo teát hoz, ahogy kikérdezi arról, hogyan csinálta a teát: újabb Sheldonos párhuzam. Sheldon és Beverly tényleg nagyon sok mindenben hasonlítanak: irtóznak a szexualitás minden formájától, szőrszálhasogatók és hihetetlenül beképzeltek. Leo szeretne beszélgetni az anyjával, de nincs semmilyen családi téma, egész addig, amíg Beverly faképpel közli, hogy a nagybátyja meghalt. Sheldon le van nyűgözve Leo anyjától, Leo viszont már most ki nem állhatja őt.

vlckép00010.png

A srácok Beverly-vel beszélgetnek az egyetem ebédlőjében, pontosabban Howard szívatja Leo-t azzal, hogy folyton a család többi tagjáról kérdez. Beverly mosdóba megy, ezalatt a srácok találnak időt arra, hogy tovább szórakozzanak Leonarddel. Beverly visszatér, Leonard hamar feldob két témát, ami miatt az anyja nem róla fog beszélni: Howard az anyjával lakik, Raj pedig csak akkor tud nőkkel beszélni, ha ivott már alkoholt. Beverly arra a következtetésre jut, hogy a két srác félnek a nőktől, ezért melegek. Leonard élvezi a helyzetet, főleg, hogy az anyja most épp nem vele van elfoglalva. Leo elviszi Beverly-t megmutatni a laborját, miközben Raj és Howard jól elvitatkoznak, hogy igazából egyikük sem látens homoszexuális.

vlckép00003.png

Leo Penny-hez kopog be, aki melegítőben nyit ajtót, még mindig Beverly hatása alatt van. Megoldásként a közös iszogatást tartják legalkalmasabbnak. Leo elmeséli, hogy kiskorában egy olyan robotot kellett építenie, ami megölelte őt, mert különben senkitől sem kapott volna szeretetet. A robot tuti jól sikerült, mert az apja is hasznát vette.

vlckép00004.png

Sheldon és Beverly visszaértek egy koponya CT-ről, Sheldon örömmel nézegeti a képeket a saját agyáról. A kettejük közötti beszélgetésben nagyon jól tükröződik az, hogyan viselkedik egy olyan ember, aki ennyire hasonlít Sheldonra. Sheldon felajánlja, hogy csinál neki teát is, de előtte még elmondja, mennyire jól érzi magát Beverly társaságában, ami Sheldontól már szinte hihetetlen szerelmi vallomásnak is gondolható.

vlckép00005.png

Visszatérünk Penny-hez és Leohoz, akik a borról áttértek a tequilára, és ahogy elnézzük őket, nem az első körnél kapcsolódunk be. Penny kicsit bolondít a dolgon, Leot ráveszi, hogy a nyakáról nyalja le a sót a tequilához (mondjuk Leot sem kell sokat győzködni), aztán a végén smárolásba megy át a dolog. Leonard tuti nem gondolja, de ezt az anyja személyiségének köszönheti.

vlckép00006.png

Eközben a másik szobában is forrósodik a helyzet, Sheldon győzködi Beverly-t, hogy miről, az nem derül ki, de elég félreérthető lenne a dolog, ha nem Sheldon és Beverly lenne a szobában. Ja, és Beverly nevetés közben úgy röfög, mint egy kismalac.

vlckép00007.png

Megint ugrunk vissza Penny-éhez, akik már a hálóban vannak, eléggé egymásba gabalyodva. Jól is menne a dolog, ha Leonard nem kezdene el beszélni, mert elkezd, és az egyetlen dolog, amiről beszélni tud, az az, hogy azért fekszenek le egymással, mert mindkettőjüknek hiányzott a szülői szeretet és így próbálják pótolni azt. Penny-t ez valahogy nem izgatja fel, sőt idegesíti, olyannyira, hogy ki is rúgja Leonardot.

vlckép00008.png

Leo benyit a lakásukra, és most ér össze a két szál: Sheldon és Beverly karaokéznak, szóval ez volt az, amiről Sheldon beszélt:

vlckép00009.png

Másnap reggel, Leonard és Beverly búcsúznak, Leo még egy ölelésfélét is kierőszakol. Penny szerencsétlenségére megint Beverly-vel tart a lépcsőn és mire leérnek, Penny már megint sírásban tör ki.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása