Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x96/2 – Versenyfutás a halállal

2013. július 29. 18:12 - marhapori

Nem sokat kell várnunk az első rinyálással vegyített veszekedésre, rögtön a nyitójelenetben jön a Tudjukki-Lófejű-TudjukkiFater édeshármasa. Zsófika látszólag bálba készült, legalábbis a ruhája alapján valószínűsíthető, helyette viszont fesztivált kap. Kristóf olyan szintű balhét ver ki a hawaii inges apucit látva, hogy az egész Duna-parton megáll az élet. Há’ húzzál már el innen! – üvölti a lesből támadó apjának, de inkább ő szalad el. Zsófika csak segíteni akart, de Tudjukkiből feltörnek a gyerekkori traumák, úgyhogy útnak indul a pszichiátria felé.

1.jpg

A villában Pumukli egy igen ronda órával a kezén nagyban készülődik a randira, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, sorra jönnek az akadályok. Nincs mit tenni, ha szeretné elnyerni a lány kezét, le kell győzni mindet.

1. feladat: juss át Ritán anélkül, hogy elvenné az önbizalmad; esetleg öld meg

2. feladat: juss át a gonosz nénin, aki hazáig kergetett, de ne öld meg

3. feladat: kerüld ki a csábító szomszéd lányt, mielőtt lebuktatna a néni előtt

Lallerünk álcát ölt: amikor meglátja a gangon ácsorgó ördögöt, cuki szőke parókája mellé még cukibb, öt számmal kisebb kabátot húz. Ritát végül nem öli meg, amiért beszól neki, viszont ő maga kis híján elvérzik: már-már átjutna a második akadályon is, de pont ekkor érkezik a szomszéd lány, és lebuktatja. Mintha a feje nem lenne elég jellegzetes ahhoz, hogy a néni megismerje, amikor elmegy mellette… Végül az egyetlen járható utat választja, és izomból elszalad mindenki mellett, le a város szívébe.

2.jpg

Mélabús fejjel pakolászik az étteremben Gábor, de szerencséjére Nándi tudja, hogyan vidíthatja fel: bemutatja neki Enikő új pasiját, Bercit. A srác még provokálja is kicsit Gabit, aki visszamegy a konyhába egy kellően nagy késért és egy lábosért, amibe belefér BuciBerci, végül azonban nem főzi bele a levesbe. Gabi mégis szerelmes az ex-csajába, meglepő fordulat. Pumukli sikeresen eljut a randijára, bár fekete ponttal kezd, mert késik kb. két percet. Az őrült vörös boszorkány a kirakaton keresztül észreveszi hősünket, pont, amikor kellemesen helyet foglalnának Judittal, de nem vagyok képes felfogni, Lali miért nem vert a nőre legalább fél órás előnyt. Mindegy, a randinak lőttek, ez tuti. Azért a pultos elűzi a pótkocsis boszorkányt fokhagymával meg kereszttel, Lali pedig pezsgőt inna a nagy sokkra.

3.jpg

Húha, Gabi talán mégis kicsinálta Bercit? Húst kloffol hatalmas átéléssel, majd érkezik Enikő egy kis ömlengésre. Sose szerettél, igaz? – kérdezi tőle Gábor. Dehogynem! De otthagytál az oltárnál, még szép, hogy továbbálltam! – védekezik a lány. Persze, hogy otthagytalak, hát az esküvő előtt minden arról a rohadt esküvőről szólt… - vág vissza nem túl meggyőzően Gabi. Na, igen, igazán szégyellheti magát a lány, hogy az esküvője előtt az esküvőjével foglalkozott… Berci mégis él, Nándival együtt csatlakozik a fiatalokhoz a konyhában, békülő sörre hívják Gabit, ő azonban ellenáll.

4.jpg

Egyelőre nem sikerül összehoznia Zsófinak a családot, úgyhogy csak Emillel találkozik az egyik kocsmában, hogy kiterveljék a további haditervet. Sokra nem jutnak, de a megbeszélés végén Kristóf apukája eljátssza, hogy minden pénzét és iratát elhagyta, ezért Lófejűnk szíves megesik rajta. Közben úgy tűnik, Pumukli végre bemászhat a málnásba, Judit valamiért odavan érte, még a lakásra is sikerül felcsábítania a lányt. Azért gyanús, hogy ő szex előtt nézelődne a lakásban… A konyhához érve felbukkan ismét a Ramóna névre hallgató hajléktalan hölgy, aki éppen Dzsóval vitatja meg az élet nagy kérdéseit. Laller a lehető legrosszabbul reagálja le a szitut, a nőt kiskocsistól kivágja az ajtón heves üvöltözés közepette. Judit meg is gondolja magát az aktust illetően, fájó búcsút vesz Lajosunktól, amiért az képtelen emberi hangnemben beszélni zaklatójával. Aztán Dzsó rábeszli Lallert, hogy adja oda végre a kétezer OTP-részvényt a nénik, mert addig úgysem szabadul tőle, meg egyébként sem megy velük már semmire.

5.jpg

Békesörre érkezik a Corvintetőre Gábor Enikőékhez, azonban amikor kénytelen azt bámulni, ahogy Enikő és Berci egymás torkát nyalják, elborul az agya. Főleg azután, hogy Berci tósztjában folyamatosan osztja őt. Örülök, hogy Enikő végre talált egy normális férfit (engem), aki képes minden téren kielégíteni (nem úgy, mint egyesek) – mondja Berci, aztán még odaszúrja Gábornak, hogy egy szar, gyáva, szar alak. A nevezett persze ugrik, és beépítené a pultba a másik felet, de megzavarják a tevékenységet, így rövid, kölcsönös visítozás után Gáborunk elcammog.  Gyöngyi pedig utána gurul. Te még szereted Enikőt, mert ha nem szeretnéd, most hazavinnél, és keményen megdugnál – köpi ki Gyöngyi, aztán szétválnak útjaik.

7.jpg

Azzal a nagy ötlettel állt elő Zsófi, hogy Kristóf papáját Dzsó lakó- és bulihajójában szállásolja el. Nem csodálnám, ha reggelre már valamelyik tengeren úszna a tákolmány. Óriási titkot tudunk meg Lófejűvel együtt! Emil, Kristóf apja tüdőbajos, és csak három napja van hátra, mert annyira nagyon halálos beteg! Így, a pokol kapujában rádöbbent, milyen kis szarjancsi volt a fiával, és jóvátenne mindent. Még hihető is lenne a háttér sztori ismerete nélkül, de így azért eléggé átlátszó. Tutira a kölke pénzére fáj apuci foga. Zsófi megígéri, hogy mindent megtesz a találkozó érdekében. Távozása után Emil a kamerába belemondja, hogy nem is haldoklik, csak kamuzott, majd előkapja a pénztárját, a cigijét meg a viszkijét a táskából, és kényelembe helyezi magát.

6.jpg

Rossz hírrel kell zárnunk írásunkat, ugyanis ezen a héten nem érkezik több Éjjel-nappal Budapest hogyvolt. Mindhárman mostanra kaptunk beutalót az elmegyógyintézetbe, hogy kigyógyítsanak bennünket az elmúlt cirka fél év okozta agyhúgykőből. Előreláthatólag jövő hétfőn, vagyis augusztus ötödikén térünk vissza, rögtön egy öt részt felölelő hogyvolttal. 

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kikirikri 2013.07.29. 20:48:05

De akkor az a hogyvolt legyen 5x ilyen hosszú ;)
Jo kezelést Nektek :)

Sudu 2013.07.30. 09:57:33

Három hónapja van hátra az öregnek, nem három napja. Bár végül is tök mindegy, mert a sorozatokban gyorsabban telik az idő, meg amúgy sem volt igaz.

bukott madonna két nagy didivel 2013.07.30. 10:03:05

Hali!

Amíg nem lesztek én beszállhatok az írásba, ha gondoljátok :D

Kikirikri 2013.07.30. 16:25:58

Más nem, ide kommentbe tedd fel. En majd olvaslak ;)

okashi 2013.07.30. 17:34:42

Hányan csináljátok ezt a blogot? Fárasztó lehet ennyi mindent nézni. Azt tudod melyik részben volt amikor Lali arról érvelt hogy nem érdemes egy nő mellett elköteleznie magát mert az olyan mintha egy cukrászdában mindíg ugyanazt a sütit enné?

Bicepsz Elek 2013.08.07. 10:28:01

"Mindhárman mostanra kaptunk beutalót az elmegyógyintézetbe, hogy kigyógyítsanak bennünket az elmúlt cirka fél év okozta agyhúgykőből."

na ez volt a legjobb...

mézescsók 2013.08.07. 14:46:30

Hát Joe, aki Sándor, igencsak jó parti!
Mi a francot nem örökölt még? Nincs valahol egy kaszinója is?
Barbikát kár volt behozni a sorozatba. Legalább szép lenne, ha már...
Rita és kedves barátnője remekül hozta a bunkó agyhalott formát, de megjegyzem, hogy a második buliban én is jobban éreztem volna magam.

naezjó... 2013.08.08. 10:49:34

Tudom srácok, h karitatív, agyzsibbasztó meg minden. De:
1. 8.-a van.
2. Jó szarul osztjátok be az írást, ebben megegyezhetünk.
3. HV nélkül, csak a sorozatot követve megyünk utánatok.

Úgyhogy szedjétek végre össze magatokat, légyszi.

Kikirikri 2013.08.08. 19:29:26

Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Hogyvoltot AKARUNKKKKK :)

Kikirikri 2013.08.09. 20:46:20

Még mindig semmi :S
Szigetelnek biztos...

Mildi_Bp 2013.08.12. 13:40:46

Hol van már az ÉNBP hogyvolt??? Türelmetlenül várom!

naezjó... 2013.08.12. 23:40:17

ja és srácok, most, h már 1 héttel csúsztok az egy hét csúszás után, felejtsétek is el a "bocsika" jellegű szöveget. GIF-eket, mémeket, és egész estés olvasmányokat várunk, vagy legyen a barátnőtök Rita, Lalitól tudjatok csak kölcsönkérni, és azzal is Joe-nak tartozzatok! :)

leja1982 2013.08.13. 11:24:31

@naezjó?: Haláli ez az utolsó 2-3 mondatod. :-) Teljes mértékben egyetértek veled!!!
süti beállítások módosítása