Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x95/2 - A múltat bolygatni nem kell, félnetek jó lesz

2013. július 26. 16:31 - pabblo

Úgy tűnik, a stáb tovább szövi a szerelem rózsaszín fonalát, mert Lófej és Tudjukki végre ismét egymásra talált. Hurrá, éljen, pezsgő, konfetti, miegymás, ilyen még sosem volt, ráadásul megvolt a nagy coming out is: próbál, de tééééényleg próbál megváltozni a Kristóf, de az apai minta hiánya, ugye. Freud ennél a résznél valószínűleg hangosan felröhögött, Rita viszont törve-zúzva-picsogva igyekszik környezete tudtára adni, ő mindig csak áldozat. Hát persze.

130725_bp01.jpg

Szokásos képpel indul a reggel: Redzsi az étkezőasztalnál telefonszexel, Zsófika meg Tudjukki pedig úgy enyeleg a konyhában, hogy attól még Ozzy Osbourne is azonnal rózsaszínt hányna sugárban. Mondjuk Rita miatt kell a műsor, aki inkább kívánna nekik elhúzódó gombás fertőzést, mint sok boldogságot, de hát őt már csak így szeretjük. Kristófka el, Lófej pedig egyből elújságolja ördögi tervét Redzsinek: összehozza Tudjukkit az apjával, aki már azóta a vonaton zötyög Budapest felé. Ezennel ünnepélyesen is megnyitottuk a Lófej Családsegítő Egyletet.

130725_bp01.jpg

Pumuklifej tántorog elő a sarki kávézóból, és a nagyon elmés, „jajj Kimberli, Dzsesszika, megvártatok?" kérdéssel közeledik a görények felé. Persze, hogy megvártak baszd meg, hát odakötötted őket te szerencsétlen hülye. Épp magához venné őket, amikor megérkezik a helyi ámokfutó kislány, és – bár nagyon drukkoltam, hogy Lalit üsse el, de nem ez történt, csupán – a kávét, úgy ahogy van, rálocsolta Lallerra. Zsebkendőről érdeklődik a kislány, mármint hogy adjon-e a foltok miatt, de Pumuklifejnek maximum azért lenne rá szüksége, mert gondolatban már vagy hatszor ráverte. Hogy eggyel közelebb kerüljön a megoldáshoz, megbeszélnek egy délutáni randit.

130725_bp01.jpg

Gáborunk mérgelődik a borotván, mert sikerült elmetszenie a saját torkát. Szerencsére artériát nem ért, így marad a kesergés, hogy bár jó a szeksz a terebélyes asszonysággal, a kapcsolat inkább csak kikészíti, ráadásul Enikő is Budapesten van. Joe magyarázza, hogy biztos miatta, de szerinte meg nem, és különben is, túl van rajta. A gondokat egy férfias testhezsimulással zárják le.

130725_bp01.jpg

Mivel Lófej vagy huszonhatodjára emeli ki, milyen sportos lehet Tudjukki apja, nyilvánvaló, hogy egy köpcös, kopaszodó bajuszkirály jelenik meg a randi helyszínén. Dzsordzs Klúniról ennyit, jön a meglepettséggel átitatott kényelmetlen beszélgetés, ugorjunk.

130725_bp01.jpg

A magyar televíziózás legkeményebb üldözési jelenetét mostantól Laller nevéhez kell kötnünk, ehhez képest a „Tűz, Csucs!" a kanyarban sincs. A helyi kisboltban a kerekesszatyros osztag egyik vörös démona lopja ki Pumuklifej kosarából az üres üvegeket, de szerencsétlenségére a görények védik a területüket. A nyanya kártérítést követel, úgyhogy hősünk után iramodik, aki érthetetlen módon inkább megmagyarázni akarja a helyzetet, minthogy elszaladna a néni elől.

130725_bp01.jpg

Enikő érzi meg a tesztoszteronszagot, és állít be Joe edzéstervének kellős közepén. Gébriel szobára viszi a lányt, mert tisztázni szeretne vele ezt-azt: például, hogy miért jött vissza Pestre, mert hát biztos nem Gyöngyi meg Nándi miatt, de hősünk nem nagyon akarja ezt elhinni. Mondjuk nem egészen értem, miért kicsi egy ekkora város ennek a két embernek, de hát legyen.

130725_bp01.jpg

Tovább tolják a sört Tudjukkiapuval a Huszárban, de Regi és Lófej klisés – miért nem kellett volna neki szólni – beszélgetésén kívül nem nagyon hallunk mást, ugorjunk. Pumuklifej készülődik izgatottan a randira, lehet, még meg is fürdött. Rita véleményét kéri ki, mármint öltözködésügyileg. Mondjuk vak vezet világtalant, de mindegy is, mert Rita egyrészt telibefossa, hogy mennyire áll idiótán a csíkos a kockással, másrészt megérkezik az öregasszony, aki pénzt akar Lallertől. Pumuklifej vízibombával akarja távol tartani a nénit, mert hát a boszorkányok köztudottan utálják a vizet.

130725_bp01.jpg

Ami biztos: én sose fogok a Nándiék kifőzdéjében enni, mert amennyit Gábor meg Gyöngyi dugnak, nem szeretném tudni, mi van a tojáslevesben. Na, de ne térjünk el a tárgytól, hiszen megérkezik Berci, aki Enikő új pasija, és hevesen érdeklődik, ő is jár-e Encivel.

130725_bp01.jpg

Dönciék már várják Kristóf felbukkanását, de annyi az ideg, hogy kell egy cigi, érted. Dönci el, mert nincs nála, Tudjukki meg csak odaér a tett színhelyére, az állát viszont a földről kell fölszedni, mikor meglátja a fatert. Aki pedig nem mellesleg halálos beteg – de ez már a következő részből derül majd ki.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.26. 17:31:39

A Mámi vitte a hátán (vagy a banyatankjában) az egész részt!) Kérek még belőle!

Kikirikri 2013.07.26. 20:43:13

Őt tuti nem castingon szedték össze. Ő egy igazi homeless szerintem.
Es a mai részben is megcsodalhatod ;)

jack o'neill 2013.07.27. 05:09:47

Azt mondja már el valaki, hogy ha valakinek egy olyan csaja van/volt, mint ez az Enikő (ránézésre egy egyszerű, kedves, szimpatikus, szeretni való csaj), akkor miért kezd el egy hordót tömködni?
Értem, hogy a dagadt nő jó, mert olyan, mintha motoroznál, de basszus! Ez a drabál még rusnya is...
Ez a Zsófi meg egyre rondább. Eddig is csúnya volt, de most már a Ritával együtt felvállalhatatlanok. A fel-feltűnő mellékszereplő csajok klasszisokkal nőiesebbek/szebbek/stb.

Kikirikri 2013.07.29. 16:28:11

Van vmi olyan mondás,h a jo nőket is unja valaki...
:)

Zsófi sztem kifejezetten szép volt, amikor Kristoffal átölelve bejelentették,h újra egyutt vannak...

Rita lelakott ribi, de nem hasonlítanám össze oket :)
süti beállítások módosítása