Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x94/2 – Csak a haját, meg ne sántuljon!

2013. július 23. 17:49 - marhapori

Egy jó kis véres epizódot kaptunk, akadt bőven üvöltözés, agresszió és persze nyerítés. Csapjunk is nagymama lekvárjába, de raktározzátok el a történéseket, mert ki tudja, mikor pörög majd megint így egy fél-epizód. Az étteremben nyitunk, Gyöngyi láthatóan szexrabszolgaként kívánja foglalkoztatni a jövőben Gábrist, csak nehogy a húslevesbe cseppenjenek a testnedvek. A férfi azonban ellenáll: te hülye vagy, mi van, ha Nándi vagy Enikő megtudja? Gyöngyi szarik bele, egyszerűen közli, hogy ha Gabi nem elégíti ki, de istenesen, akkor megy árulkodni Nándihoz. Miközben Gabi menekülne a punci elől, Márcselló és Kárlosz azon ügyködnek, hogy minél közelebb kerüljenek hozzá. Pezsgőt válogatnak, minél drágábbat keresnek, mert az a kulcs, ugyebár.

1.jpg

Lófejű nyargal felfelé a lépcsőházban, és reméli, anyukáját otthon találja. Először azonban Darth Karvaly kerül az útjába, rögtön fel is izzanak a fénykardok. Utóbbi közli, hogy Hipszter papa fizess ki a taccsra vágott telcsijét, mert szarrá törve nem igazán tudja használni. Mondjuk azt nem értem, kivel szeretne csacsogni, mert kétlem, hogy lennének barátai. Zsófika már moccan, hogy Rita arcával nyomogassa meg a lift hívógombját, ám az egyik szomszéd közbe lép, és a lányok hogyléte felől érdeklődik. Karvaly lazán közli, hogy Zsófikának kicsit labilisak az idegei, de rá se rántson.

2.jpg

Megérkezett a pezsgőszállítmány a kéjlakba, amit valamilyen csoda folytán nem pakolt ki a két táncos kedvű jány. Azonban kár volt a fáradtságért, másfél korty után előjön a lányokból a profi sztripper, Marci a mennyekben érzi magát, Kárlosz meg vetkőző rekordot döntött. Látszik, hogy a lányok profik, mert ügyesen kitérnek a csókok elől. Vissza a Lófejű famíliához: kicsi Zsófi vigasztalná anyust, de mindkettőjükből ömlik a műkönny. Anyuci elárulja, hogy nem először tévedt el Hiszter fater fütyköse a lyukak tengerében, sorban jönnek elő a helyszínek és a nevek. Eddig azonban a mama próbálta védeni Zsófikát a valóságtól, meg maga sem akarta beismerni, mit tesz a férje. Ha harminc éven keresztül csalta, akkor azért csak illett volna belátni, hogy nem javul meg a vén kujon… No, lapozzunk.

3.jpg

Örvénylő felhők kíséretében leszáll az este, Gabi egyelőre nem hágta meg a tűzhelyen Gyöngyit, aki egyre morcosabb miatta. Miért nem érted meg, hogy most akarom? MOST!!! – mondja villámló szemekkel.  Gábor megoldja a helyzetet: előbb Nándit teszi ártalmatlanná a rá borított vörös borral, majd Gyöngyit iktatja ki. Megígéri neki, hogy este odaadja neki a testét, ha hagyja dolgozni. Sőt! Még a barátait is bemutatja! Szanaszét szállnak a békegalambok meg az apró szívecskék. Gyöngyi aszondja: Gábor tud velem bánni, először felizgat, aztán felcsábít az albérletbe. Jabazdmeg, pont így történt!

4.jpg

Egy kutya érzékszerveivel rendelkezhet Kárlosz, mert kilométerekről kiszagolja a kéjlak felé közeledő Szandikát, majd otthagyja a felajzott csaját, berohan a szobájába, és fél perc múlva kómás fejjel újra kijön. Hát te mi a retkes hódfarkat művelsz itt, Marci? – nézz rá elkerekedő szemekkel bűntársára. Szandinak a fejét is tölthették fel, mert beveszi a mesét. Márcselló nagy király lett közben, mert összejött neki az édeshármas.

5.jpg

A Lófejű-nemzettség nő tagjai a szállodai szobába visszatérve ott találják Hipszter fatert, aki nem ért semmit. Szerinte teljesen normális, hogy a lánya lakótársát meghúzta, és a Körmös Zsuzsit, meg a Csirkefarmos Helgát is. Megtudjuk, hogy Lófejű maminak állandóan fáj a feje, ezért barlangászik mással a papus. És persze ettől függetlenül még nagyon szereti a mamust. Mamus viszont válna. Hát de ne tedd, egy ilyen kis apróság miatt hülyeség lenne… - védekezne fater, mire mami leteszi az ütőkártyát: gondoltad volna meg jobban, kibe teszed a szottyadt virslidet!

6.jpg

Gabi arról faggatja Gyöngyit, miközben másznak fel a lépcsőkön, szereti-e a szerepjátékot. És most kapaszkodjatok meg! Azt fogják eljátszani, hogy miközben bemennek a szobájukba, nem láthatja meg őket. A nőnek meg nem tűnik fel, hogy Gábor megint rejtegetni szeretné. Persze szinte mindenki otthon van. Pumukli először szakad a röhögéstől Gyöngyi hab testét látva, később öklendezik, ahogy a nő ráveti magát Gabira mindenki előtt. Az epizód mondata ebben a jelenetben csattan el; Gyöngyi, amikor meglátja Redzsit, Gabi felé fordul, és megkérdezi: mi, neked női lakótársad is van? És van köztetek valami, vagy mi? Aztán a szerelmesek megtámadják az ágyat, de Gyöngyi még közli a többiekkel, hogy most egy orbitálisan fognak dugni. Kacsintósszmájli. Dzsó megnézné az aktust, de kizárják. Laller nem mulasztja el közölni a kamerával, hogy Gábor mindig is falánk volt nők terén, de most szerencséje van, mert Gyöngyi kitesz vagy hármat.

7.jpg

oké, Szimbol. Készüljetek! Lófejű vágtat át a tömegen, egyenesen Darth Karvalyhoz. Hellószia, kérsz egy sört? – kérdezi utóbbi. Válasz azonban nem érkezik, Zsófi egészen egyszerűen a HAJÁNÁL FOGVA átrántja a lányt a pulton, majd kihúzza az utcára. Természetesen egyetlen kidobó sem akadályozza meg a bulit, Ritából csak a „TEEENOORMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLIS VAAAAAAGY?” tör elő sikoly formájában, nem próbál ütni vagy rúgni. Az utcán aztán Tudjukki pattan a lányok közé, hogy heves „tenormálisvagy?” párbajt vívjanak. Karvaly aztán nagyon keményen elmondja, hogy azzal a fölényes vigyorral a pofáján, amiért már kismillió embert megöltek, hogy Zsófikának senkije sincs, mert mindenkit elvett tőle.

8.jpg

Egyáltalán nem világos, hogyan kerül a következő jelenetben Laller és Gabi is kocsmába, amikor Gyöngyit az utóbbi ágyában fetreng, de hagyjuk a részleteket. Lali próbálná elmagyarázni, hogy ez a nő kikúrt nagy, és hogy barátja jobban járna egy másikkal (Itt lapjával kellett volna, hogy bejöjjön!”), de Gábor visszavág: én sem szólok bele, hogy milyen nőkkel vagy, vagy nem vagy; általában nem vagy. És még hozzáteszi: el fogod érni, Lalikám hogy megütlek, szeretem ezt a nőt. Érkezik Márcselló is a két barátnőjével együtt, mint a „Laokon-csoport”. A következő részben Karvalyt kiszavaznák, Dzsó pedig elfelejti a csaja születésnapját. Hűdeizgilesz!

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 19:48:11

az utolsó kép büntetés. nem elég, hogy nézzük ÉS olvassuk, de még kimerevítve is megkapjuk az arcunkba...

Béres György 2013.07.23. 19:48:50

És mindez főműsör időben, kora délutáni ismétléssel.A Mónika show egy két kamu fülese miatt ,elsötétült a csatorna.
Röhej!

kozi001 2013.07.23. 20:00:26

Hatalmas a csendélet kép Lófiról és Karvalyról! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 20:07:21

de miért nem fejezte be a mozdulatot és harapta volna le a Zorrát?! ehhh, ezek a mai fiatalok. sajnos nem elég vadak már. bezzeg az én időmben. ehhh, régi jó idők, mekkorákat bunyóztam a Mónikánál.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 20:23:39

@Pácsó Ármándó: ott e heee! tudod, amikor a Pistával volt az a hogyishijják. dolog, na! tudod te!

Pácsó Ármándó 2013.07.23. 21:06:18

@aggyistenbiri: Tuuudooom hát! Amikó aztat monta hogy izé meg neki kétoldalija van és keni azza a ződdel a micsodáját a ikerhúga bérmakeresztannyának hogyishíjjákja meg megláta és elapadt nekijeja a füléből me éppen egykorabeli vele a Pesta. Vagy a nem is az vót?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 21:17:06

@Pácsó Ármándó: Vót hát! hogyne vót vóna! Csak ótán jött az a hogyhijják, a na a Karcsi! Hát tudod te, na!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 21:20:53

de hallod te, ez a Rita hogyhijják, na az A, a Rita! hát csak kapnám a kezem közi, te! hát ilyet! Noooooormmááááális az ilyen? Há kergetném végig a kövesúton a vasvillánnyal, ha ilyet csinyálna velem e. Cccccc

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 21:23:56

@aggyistenbiri: Ja nem is Karcsi vót a', hanem a Marcselló vagy a Krisztófér? tudom már, a Vinetó lesz az hát! Tudod, te is ott vótál. Segíccs má.

Pácsó Ármándó 2013.07.23. 22:43:55

@aggyistenbiri: Eztetet a éjjeli a nappaliba izét nem nédzzük!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.23. 22:52:27

@Pácsó Ármándó: hát ideszemetelsz a szemembe bele?? hát ennyi vagyok én neked? szégyelljed el magad!

Bicepsz Elek 2013.07.24. 12:12:50

Nem tudom feltunt-e, de szerintem a Barbi szulei atvaltoztak????!!!!
süti beállítások módosítása