Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x94/1 - Rita vagyok, pszichopata

2013. július 23. 09:00 - szétcsapott kozákkucsma

A duplapornós rész szépen megágyazott egy tökös veszekedésnek, nézzük ma mihez kezdenek a nagyrészt munkanélküli hőseink. Lófej abrakoltatja a többieket, érdekes lenne megfigyelni, hogy Lali mire ugrana gyorsabban, ingyenkajára vagy egy meztelen csajra. Zsófinak viszont nagyobb hírei vannak, nem megy haza Eszergomba böllérnek, amit a többiek mérsékelt lelkesedéssel vesznek tudomásul. A kis idillnek vége szakad, amint Darth Karvaly a gonosz vigyorával akonyhába lép, kevés erősebb beszélgetés történt a sorozat történelmében, mint a most lezajlott „-Juhé, Pesten maradok! -Juhé, megdugattam magam apáddal!” kezdetű. Rita a a verbális kézigránát bedobása után elhagyja a terepet, a többiek meg egy emberként szörnyülködnek, hogy milyen romlott ez a csaj.

1.png

Gábor is még mindig morci Lalira, pedig ő csak kirúgatta és lebukatta, nem pedig a vécéjét fényképezte le! Még annak se tud felhőtlenül örülni, hogy Laller elújságolja a nagy dugós hírt, Laller viszont meghúzza a barátságuk határvonalát: azért annyira nincsenek jóban, hogy pénzt is adjon kölcsön!

2.png

„Ha egész nap kosarazunk, marad is kessem”, gondolhatja Marci és Kárlosz a grundon, amíg fel nem bukkan két kosaras csajszi, akik tétmeccsre hívják a srácokat. Ha a csajok nyernek, akkor a két srác vacsorát főz nekik aznap, ha viszont a srácok, akkor egy sztriptíztánc lesz a jutalmuk. Miért van olyan érzésem, hogy a srácok fognak veszteni, mégis meg fogják kapni a táncot is? Azt viszont még az én avatatlan szemeim is észrevették, hogy a lányoknak fogalmuk sincsen a kosárlabdáról, viszont a srácok ezek szerint még szarabbak, mint gondoltam, a csajok leiskolázzák őket. Nincs mit tenni, kénytelenek meghívni az idegen lányokat.

3.png

Hipszerpapa és anyuka érkezik a villába, Zsófika megint megvívja harcát a maradásért, ami teljes sikerrel zárul, bár a szoctámot nem kapja vissza. Karvaly szőnyegbombázó üzemmódba vált, H. papa kap egy nagy cuppanósat a tegnapi teljesítményt megjutalmazandó.Regi megfogja a csajt és elrángatja a fenébe, papa még próbál védekezni, hogy csak egy ital volt, bár már ez is meghaladja a család ingerküszöbét, de nem tudja, ami mi már igen: egy szaftos házipornó is készült ám! Redzsi próbálja Ritát észhez téríteni, aki látszólag bűnbánó kiscicafejjel megy vissza bocsánatot kérni, Vörinek meg fel se teszi a kérdést, hogy mire kellhet a telefon a bocsánatkéréshez. A bocsánatkérős dolog meg is van, de ezután elszabadul a pokol. A falnak dőlve lazán elindítja a tegnap esti videót, és várja a reakciókat. Zsófika anyja kikapja a kezéből a telefont, majd továbbpasszolja Hipszerpapának, aki ráveti magát Karvalyra egy „mit műveltél, te riherongy” csatakiáltással, Dzsó megakadályozza azt, hogy a papa kitépje Rita szívét és kidobja a lakásból, anyus összeomlik, a Zsófi vigasztalja, az egész jelenet felett pedig Rita trónol, mint egy szárnyát kiterjesztett keselyű. Redzsi másodszorra is előrángatja a szobájából, de lehetetlen vele beszélni, Karvaly mentális állapotáról mindent elárul, hogy szerinte Lófej és a családja betegek, nem ő. Atyaég, komolyan gondolkozom azon, hogy a szerkesztők hogyan fogják tudni Rita karakterét összekanalazni ezek után.

4.png

Gábornak nem tanították meg, hogy nem okos dolog egy késes szakács húgát megdugni a konyhapulton, így vissza akarja kuncsorogni magát a vendéglőbe. A válasz a várható késsel való hadonászás mellett meglepő fordulatot vesz, Nándi visszaveszi az étterembe, de soha többé egy ujjal nem érhet hozzá Gyöngyihez, és még a szexista viccét is végig kell hallgatnia. Én se lennék Gabesz helyében.

5.png

A két kukta nagyban készülődik a vacsira, vagyis rendeltek a teletáltól egy valag kaját, 13 rugóért. Az egész honvédségnek vettek kaját, vagy mi van?  Közben a csajok is befutnak, Marcinak viszont még idő kell ahhoz, hogy ízlésesen elrendezze a kaját/úgy tegyen, mintha most főzte volna meg, szóval Kárlosz körbevezeti a lányokat, akiket rögtön egy csajszobába visz, majdnem le is buknak, hogy vannak-e barátnőik. A csajokat viszont inkább Márcselló érdekli, de még egy barátnős kérdést ki kell védeniük a srácoknak, mielőtt nekiláthatnának az ebédhez.

6.png

Hipszterpapa a Margit híd alatt várja Lófejet, de szóhoz nem tud jutni, mert Zsófiból csak dől, hogy mekkorát csalódott, majd érett megküzdési mintázatot felmutatva, egyszerűen elrohan. A vendéglőben Gabesz eddig tudta elkerülni Gyöngyit, aki húsklopfolás közben hátulról támad, de Nándi rajta tartja a szemét a párocskán, és folyamatosan rájuk csekkol, hogy ne történjen semmi kuffantás. Gyöngyi viszont megőrül Gáborért, és folyamatosan moleszterálná, ha ő hagyná.

7.png

A csajok nem teljesen hülyék, azonnal levágták, hogy a kaját nem a srácok főzték. Eleinte próbálnak tiltakozni, de a két lány érvei alatt összeroppannak, nincsen kajaszag, fél óra alatt főzték, jobban el kellett volna rejteni a kajásdobozokat. És igen, kiderül, hogy a csajok igazából csak vetkőzni akartak, az egyik lekapja Márcsellót, hogy bebizonyítsa, hogy érdemes megvenni nekik a két pezsgőt, kezdődhet a buli! A srácok ott is hagyják őket a lakásban, Marcinak még eszébe jut, hogy ez jó ötlet-e, de a farok megint győzedelmeskedik az agy felett!

8.png

A következő részben az előzetes alapján bepótoljuk az elmaradt „noooormálisvaaagy?”-adagot, Zsófika a sarkára áll és a hajánál fogja rángatja ki Karvalyt a pultból, mert az anyuka el akar válni.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2013.07.23. 11:23:38

gusztustalan féreg = lali

kozi001 2013.07.23. 19:52:22

Szépen átráncigálta Ritát Zsófia a hajánál fogva.

Az orrán mondjuk lehet h jobb fogás lett volna...
süti beállítások módosítása