Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x93/2 - Old hipster guy banging crooked nose blonde at a party

2013. július 19. 14:40 - szétcsapott kozákkucsma

Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az álmoskönyv szerint csak jót jelenthet a magunkfajtáknak. Jöjjön is az égi áldás! Gabeszt végre a kajához is odaengedték a csehóben, ami ránézésre nagyjából akkor lehetett legutóbb felújtva, amikor Kádár elvtárs még tavaris Brezsnyevvel nyelvezett Ferihegyen. Az előírásszerű hajháló hiányzik róla, remélem a Köjálnál is nézik a sorozatot, de hamarosan ez lesz a legkisebb baj, mert amint lelép Nándi tejszínhabért, Gáborunk felcsapja a bálnát a konyhapultra és megkínálja a saját tejszínéből A vendégek persze várhatnak a bécsiszeletükre, aki étterembe jár, ne akarjon sietni!

1.jpg

Laller egyre kétségbeesettebb, megint rendelt kínait, hogy láthassa az előző csajszit, szerencséjére úgy tűnik, hogy csak egy futárra van pénzük, de ő is csak házhozszállítást vállal, a kétségkívül frappáns „és osztán neked van-e barátod?” nyitással Lalinak nem sikerült a szívébe belopnia magát, hiszen ő másra vágyik a lakásból. Ebben a városban tényleg minden második clány bikíváncsi? Meg is érkezik a vörös szextárgy, a futárcsajszi pedig rögtön ráksalátákat ajánlgat neki. Lali erre kidobja a lányt a lakásból és az egyetlen ottlévőre borítja ki a szarát, Regi tényleg használható tanácsára, hogy ne nevezze az összes lányt, aki hajlandó vele szóba állni, öt perc után a gyerekei anyjának, inkább az ajtócsapkodást választja.

2.jpg

Hipszterpapa szén másnapos, a törölközőben flagáló Rita ad neki aszpirint, és ezzel a lendülettel meg is hívja a pesti partszcéna immáron rangidős tagját egy kis éjszakai veretésre. Ekkor fut be a még mindig a szabadságáért harcoló Lófej és az anyja a lakásba, mamus meg rögtön viszi is papust, csak ne nézegesse itt Karvalyt. Zsófika előadja Ritának, hogy az ő családjuk mennyire összetartó, és bármit csinál, úgyse fogja szétválasztani őket. Rita ezt persze nem így gondolja, mi meg készülhetünk, hogy Hipszerpapa fejéről ma még lerepül a szemüveg.

3.jpg

Gabesz megköpülte Gyöngyit, és ahelyett, hogy legalább a látszatra adva felöltöznének, félmeztelenül diskurálnak arról, hogy mennyire jók voltak, de Gyöngynek egy kis meglepetése is van: szerelmes a drága lelkem! Gabóban megszólal a vészcsengő, inkább elkezdi enni a vendégek kajáját, de nem élvezheti sokáig azt se, mert Laller boglyahaja rajzolódik ki az ajtó réséből. Az idióta végigvette a dugásukat, a lebukás után meg öklendezve értetlenkedik, hogy hogyan lehet egy ilyen bálnával lefeküdni, nem is értem, hogy milyen alapon hőbörög, Lalira még akkor se esett semmi a puncifáról, amikor teljes erejéből rázta. A vendéglő előtt esnek egymásnak, persze az agyhalott akkor se hagyja abba a dugásról való értekezést, és hogy régen milyen jó csajokat szedtek fel (az egér az elefántnak a hídon: hallod, milyen hangosan dübörgünk?). Nándi csöppet overprotekív a „kis”húgával kapcsolatban, aki eddig valószínüleg teljesen szűzies életet élt, kidobja Gabeszt, lökdösi a még mindig dagadtozó Lalit, Gyöngyivel meg majd megbeszélnek mindent a folyosón. A vége az lesz, hogy Gábor megint munkanélküli lesz, és elslattyognak a poros országúton hazafele, szebb lányokról ábrándozva.

4.jpg

Regi legjobb ötlete arra, hogy Laliba lelket öntsön, hogy rábeszéli a futárcsajszit, hogy hazudja azt Lallernak, hogy tetszik neki, és ezért meg még pénzt is adna a lánynak, mi ez, ha nem prostitúció a főműsoridőben? A csaj meg ráadásul bele is egyezik ebbe a nyilvánvalóan szar ötletbe, valószínűleg a tévéből nem jön át nekem Vöri ellenállhatlan karmája. Mindegy, Lalinak ez is jó lesz, mondja nekünk a kamerába, mi meg nem is érthetnék ezzel jobban egyet.

5.jpg

Már pörög az este a Symbolban, Tudjukkinek nem indul jól a műszak, Kárlosz csattogtatja az ostort fölötte, majd amikor hátat fordít neki, bevadult Mario-ként mutogat utána. A főnök szó jelentését még nem sikerült felfognia, mert még neki áll feljebb, hogy lecseszik, hogy munkaidőben inkább DJ Horsehead szettjére csapta. Közben befut Hipszterpapa is, a két partiarc puszizkodását csak a pult akadályozza meg, Kristóf rögtön elétol egy ingyenkoktélt (mit is mondott az előbb a kubai macsó? áhh, hagyjuk). Az emeleten újabb akadály várja, Rita úgy ugrik elé, mint a gonosz maják a Titkos templom legendáiban, csak őneki nem a kék barrakudák aranytallérja kell, hanem csak a koktélból lejmol, és elvonul dolgozni.

6.jpg

A háciendában is hasznos elfoglaltsággal töltik a lakók a drága idejüket, Regi próbálja Dzsót leszkanderezni, Gabesz meg valahogy még mindig nem tudta túltenni magát a fókája és a munkája elvesztésén, ott is hagyja Lalit a konyhában, aki természetesen semmiben sem hibás, mert csak segíteni akart a minden elkúrása helyett. Redzsinek viszont jó hírei vannak, Futárlinda „otthagyta” neki a telefonszámát, Lali a precedensre emlékezve teljes gyanakvással veszi el a cetlit. Laller csak a külső megerősítésre szomjazik, a hívás határtalan örömmel tölti el, és cölibátust fogad, amíg Linda vissza nem tér a spirituális túrájáról.

7.jpg

Symbolparti a legjobb parti, gondolhatja Hipszterpapa, miközben Rita kezei epilepiszás rohamot kapnak. A helyzet tovább eszkalálódik, de Hipszter urat eleinte jobban érdekli, hogy melyik cég a Symbol húsbeszállítója, de Rita valamiért a spejzben öltözne át, de csak a vetkőzésig jut, amikor elkapja H. papát, és egymásnak esnek a padlón. Van még olyan helyisé a Symbolban, ahol még nem üzekedtek a sorozat alatt?

8.jpg

Gábornak Lalinak hála nem marad más, mint a pornóújság, de még azt se tudja nyugodtan használni, mert Laller már egy egész Romana füzetet költött a futárcsaj köré, és valakinek végig kell hallgatnia a baromságait. Gyöngyi begurul a szobába, Lali repül, de most már Gaben se annyira lelkes az egész dologgal kapcsolatban (koffer-pakolás-mutatkozás!), próbál terelni, hogy a háttérhatalom nem engedi, szerencséjére Gyöngyi nem firtatja tovább a dolgot, inkább hazagörög.

9.jpg

Rita terve sikerrel zárult, sikerült amatőr papipornót forgatnia Hipszterpapával, aki már húsz éve nem érzett hasonlót, mint Karvaly, jöhet a második menet, amit már élőben lehet a Ustream-en követni.

10.jpg

Holnap a Nagyorrú szociopátiája eddig elképzelhetetlen magasságokba emelkedik, reggelinél beközli a nagy hírt, videó mindenki előtt bevillant és nem is érti, hogy mi a baja a többieknek azzal, amit csinált. Nem is értem, hogy mi a túrós retekért nem dobták még ki a lakásból, de tényleg? 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2013.07.19. 15:18:24

Egy valamit nem értek: az ok, hogy Rita lepippantott egy öregembert, de ezzel mégis miként fog kibaszni mással?
Az öregnek meg high-five, hogy levarrta a tinit. Mondjuk én nem vállalnám be Karvalyt jelenlegi korommal, de ha olyan idős leszek, mint Hipszterpapa, valszeg nem hagynék ki egy ilyen ziccert...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.07.19. 15:50:37

Gábor nem pornóújságot lapozgatott hanem tetoválós újságot, amúgy ok.

Johnny336 2013.07.19. 16:06:48

@klarky: abban is vannak nők, gondolom. :)
Ha lapoztál már akármilyen női magazint, ahol pl. fürdőruha, meg nyári öltözködési tippek vannak, akkor észrevehetted, hogy majdnem ugyanannyit mutatnak azokban is a nők magukból, mint az FHM-CKM-stb. férfimagazinokban.

Zuzzant 2013.07.19. 16:17:43

PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ

Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé 2013.07.19. 16:37:55

PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ PORNÓ

ködszúrkáló 2013.07.19. 17:06:23

Nem akarok mű felháborogni de azért brutális kulturális környezet szennyezés a sorozat méltó párja a tematizáló INDEX-nek.Mérhetetlen károkat okoz,hogy a fiatalok jó része ilyen primitív "valóság" sorozaton szocializálodik.Igazi Zombik kora,Spengler meg forog a sirjában

wheeldave 2013.07.19. 18:10:20

A kérdés inkább az, hogy a teljes jelenet fent van valahol a neten? Mármint nem értem miért takartak ki egy részt az utolsó képen, ha a csaj amúgy nem is volt meztelen.

kozi001 2013.07.19. 18:33:21

Tényleg ki lehetne dobni Karvalyt, de úgyis csak ejnye-bejnye lesz.

naezjó... 2013.07.19. 19:01:26

@ködszúrkáló: nana.
Ez csak akkor igaz, ha Lallert nem verik szarrá belátható időn belül, és ha nem lesz olyan zárójelenet, ahol Rita bosszút forralva hahotázik kényszerzubbonyban. Én még bízok. :)
Amúgy a VV1 2002-ben indult, már tényleg kár károgni ezen.

sdani 2013.07.19. 20:48:32

Nem Magyarországon élek, elmondaná nekem valaki, hogy ez mi volt? Ez ugye valamiféle kamu reality, ahol minden nap megkapják a szereplők, hogy aznap kit kell utálni és lepippantani? Mást egyszerűen nem tudok elképzelni.

Attól tartok, hogy amíg az ilyen műsorok mennek külföldön, addig nincs mese, meg kell próbálni átvészelni... Ahogy a 'sztárok a jégen' szar is átjött a nagy vízen, úgy ez a kategóriát sem úszhatjuk meg. Előbb-utóbb lecseng, csak remélni lehet, hogy még valami ennél is szarabb jön.

garrett27 2013.07.19. 22:26:21

Kíváncsi lennék, hogy Rita (vagyis igazából Tímea) hogy boldogul a külvilágban. A magyarok ugyanis előszeretettel azonosítják a szerepükkel a résztvevőket. Ugyanis most egy olyan orbitális k...t faragtak a csajból, hogy nem lesz egyszerű kimászni belőle. Legalább már a hétfői körben kap a búrájára. Ez egyébként már bőven kijárna Lallernek is, mert iszonyú bénaságokat találnak ki neki. Csórikám meg nagyon nehezen rögtönöz, így a párbeszédeitől falra lehet mászni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.19. 22:35:00

@garrett27: nem csak. amit művelt túlmutat a kislányos bosszún. kíváncsi leszek, hogy fogják ebből a helyzetből kikanalazni.

Mészáros Laci 2013.07.20. 07:17:11

@sdani:

próbáld elképzelni a párhuzamot a római birodalom utolsó kb kétszáz évével, és extrapolálni, hogy mi jön utána. vagyis utánunk.

tanítsd te is nyilazni a gyerekeidet.

sdaniel 2013.07.20. 09:11:30

@sdani: Igazából beletrafáltál kamureality a javából,de a mentségünkre szóljon,hogy német import :) A másik pedig, a Lali és a Rita féle embereknek (mert sajnos igen néha néha én is belenézek a fertőbe) nincs létjogosultsága az életre semmilyen médiában vagy létsíkon,de nagyon úgy fest,hogy a genetikai selejtek fénykorát éljük :(

eöeöe 2013.07.20. 14:42:04

Azt magyarázza el nekem valaki, hogy ez most a pozitív társadalmi üzenet megfogalmazása az ellenpélda bemutatásán keresztül, vagy mi a fasz?! Egyszer már mintha hivatkoztak volna valami ilyesmire a drogozással kapcsolatban. Az ok, hogy ez a műsor sötétebb, mintha csak fekete képernyőt mutatnának, de akkoris kijárna már egy jó kis adásszünet ezé a szaré

afazekas 2013.07.20. 14:44:37

@eöeöe: Miért a BK jobb? 2 részt ha megnéztem 12 év alatt.

eöeöe 2013.07.20. 15:08:36

@afazekas: Hát ennél biztos összetettebb, és tán nem ennyire elrugaszkodott a valóságtól, nem tom.
Ezzel sem lenne baj, ha fatuskókat szerepeltetnének benne az oscarvárományos topolákok helyett, 23:00 után menne adásba, és a rendezőjének nem volna pofája olyanokat nyilatkozni, hogy ők itt értéket közvetítenek.

Bicepsz Elek 2013.07.21. 20:31:26

Ket dolgot magyarazzatok meg nekem:
Minek kell visszaoltozbi ket menet kozott?
Hogyan talalta meg az oreg szemuveg nelkul a Rita nunijat?

Bicepsz Elek 2013.07.21. 21:25:26

Nándi: hugom->dugom(???)(kulonben mas orulne, hogy vegre ferjhez lesz adva es megszabadul tole...(haveri korben van hasonlo).

2013.07.22. 10:24:38

Ritanak tuti hogy ilyen nagyon hosszú, csőrszerű vaginája van

Cerkás 2013.07.22. 12:43:55

@wheeldave: A segge látszódott, de ki volt takarva a tévében is, oldalról viszont látszódott és csoffadt. Szóval nem vesztettél semmit.

kozi001 2013.07.22. 13:11:28

@Cerkás: Más se hiányzik még h kilátszon...

hannamontanna 2013.07.22. 15:41:02

Én meg annyit fűznék hozzá, hogy nem nagyon ennék a Nándi kifőzdéjében...... Annyira követhetetlen ez az egész amúgy. Pl Rita hisztikrtisztiből ordas k* lett, Regi normálisból hisztis, Hanna hülye tiniből anyjának tanácsot osztogató észlény, Karesz unszimpatikus léhűtőből egyre normálisabb...... és hol van rózsaszín Barbi?
süti beállítások módosítása