Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x93/1 – Kristófka, a jófiú

2013. július 18. 16:31 - marhapori

Öröm látni, hogy az egyhetes elvonási időszakom alatt nem történt semmi eget rengető az alternatív valóságban. Gyorsan felszívtam újra a fonalat, nézzük tehát, hogy toporognak ma egy helyben hőseink. Reggel Gabi szeretné kicsempészni Gyöngyit az éjszakai hancúr után, de a feladat közel sem olyan egyszerű. Az egy dolog, hogy ki kell bontani a falat, hogy a lány kiférjen, de ezt úgy kellene megtenni, hogy a lakók ne észleljék. Persze nem sikerül, Rita elkapja a szerelmeseket. A következő 20+25 percben tehát Gyöngyinek el kell magyarázni, hogy nem is szégyelli a többiek előtt, Ritát meg el kell ásni az egyik híd alatt, nehogy bárkinek beszéljen a lányról.

1.jpg

Lófej anyus csörtet be az elképedt Gabi mellett egy zsáknyi friss kajával együtt. Így kell lefegyverezni a lakókat! Zabálás közben senki nem foglalkozik azzal, hogy Zsófit épp készül hazarabolni a kedves mamája. Aki egyébként roppant kedvesen ébreszti a lányát: kellj már fel, ezért nem tartasz sehol, mert kikúrt lusta vagy! Zsófika nem menne Esztergomba, de egyelőre csak a kamerának arcoskodik. Hogyaszondja nem érdekli, ha nem kap több zsebpénzt, valahogy majd csak lesz. Közben Hipszter papa sétál hazafelé Tudjukkivel az átbulizott éjszaka után, hogy bitang nagy bölcsességeket osszanak meg egymással. Azt a két bögyöst jól felszedted, papus! – mondja Kristóf, mire a papus csak irul-pirul. Hát tudod, hogy van ez… De azért mégis a család a legfontosabb, na – mondja Hipszter Fater. A macák sajnos nem főznek vacsorát – teszi hozzá.

2.jpg

Fény derül rá, honnan van pénze Reginek. Nem, ő nem anyucitól és apucitól kapja, hanem megdolgozik érte, de dúlván ám! Beállt egy szextelefon-szolgáltatóhoz, de nem ám egy asztal mögött ücsörögve hörgi tele kéjjel a kagylót… Az utcán sétálva, a boltban vásárolva nyögdécsel bele a telefonba, hogy mennyire tűzbe jött. Nem csoda, hogy Lali észreveszi a dolgot. Véletlenül pont arrafelé húzza a görényeit, ahol Regi rácsöpög a járdára. Bár Vörhenyes megesketi Pumuklit, hogy nem mondja el senkinek a kis titkot, de hát kecskére káposztát csak a kretének meg a sorozatszereplők bíznak.

3.jpg

Hogy őszinte legyek, annak a szövegnek háromnegyedét nem tudtam felfogni, amit Gabi munkatársa nyomott le, miközben befelé pakolták a cuccokat, de valami nagyon kemény főzésről és előléptetésről csacsogott. Aztán amikor Gyöngyi beállít, összeáll a kép: Gábort a sok meló miatt kuktából szakáccsá léptetik elő. A sértett, de nagyon büszke leány azonban bedugja a lófütyi Gabika fenekébe. Ezt kapod te, nem a kötény! – mondja, aztán elzavarja wc-t pucolni, mert az a kukta dolga (tényleg?). Majd megtanulja, kit dob ki az ablakon legközelebb – mondja a Gyöngyi a kamerába.

4.jpg

Nagyban megy a gyilok meg a visítozás a villában, amikor hazaér Hipszter papus Kristófkával. Természetes módon anyuci első reakciója nem az volt a hatvan éves bácsihoz, hogy „te meg hol a faszomban csámborogtál, öreg?”, hanem nyugodtan közli vele, hogy tipli van hazafelé. A halál fáradt öreg azonban – Tudjukki hatására – kiáll a kis hercegnője mellett, mamának ez nyilván nem tetszik, le is pattan. Gyors váltásban érkezik a szextelefonáló Redzsi, hogy aztán távozzon is csörgő mobilja miatt. A nyakörves Pumukli csak nem bírja ki, hogy ne árulkodjon, de Vörhenyes kliense ezúttal nem bírta sokáig a verbális kényeztetést, szóval a lány már Lali mögött ácsorog, és mindent hall. Elszabadul a pokol, Lali szerint nagyon vicces az egész, Redzsi szerint nem az. Aztán ismét csörög a telefonja, és felveszi: Helló, Natasa vagyok! – és ekkor már mindenki szakad a röhögéstől.

5.jpg

Gabi próbálja enyhíteni a feszültséget Gyöngyi és maga között az étteremben, de csak még több sódert és hazugságot hord össze. Fél pillanattal a „takarodj innen a vérbe, te szemét!” végű mondókája után Gyöngyi leteperi Gábrist. Nándi, a főszakács azonban pont ekkor indul el fütyürészve a hátsó helyiség felé, így nem érnek a dolgok végére. Ahogy Laller sem jut el a kívánt pontig a csípőstésztáját kiszállító hölgyeménnyel. Az amúgy nagyon gyanús nekem, hogy a Lali kezében lévő zacsit igazából nem is fogta a lány, mert amíg az ajtó előtt áll, az egyik keze üres, a másikban meg csak egy cetli van. Na, mindegy, a lényeg, hogy Redzsi feltűnően kikezd a lánnyal, amíg Pumukli elszalad pénzért. Abban maradnak, hogy Vöri majd hívja a lányt, vagyis Lindát. Édes a bosszú, mondja Redzsi, Lali meg sírva fakad, mert fuccsra ment a bimbózó kapcsolata.

6.jpg

A Parlamenttel szemben fut össze egy kis csevejre Kristófka és Zsófika. Előbbi teszi a szépet, hogy mennyire fontos neki a lány, és hogy mindenképpen együtt kell maradniuk, utóbbi meg ráolvad gyönyörében az aszfaltra. De ekkor PUFF, becsapódik melléjük egy aszteroida! Bruce Willis az előző részben ugye lelépett, így nem volt, aki megmentse őket (és minket) a katasztrófától. Tudjukki egyik futó kalandja gurul melléjük bringával: Szervusz, Kristóf! Hát miért nem hívtál? – kérdezi a lányka, ettől persze Lófejűnek megint leesik a tantusz. A következő részben lesz egy kis lökdösődés, egy kis szexuális zaklatás, meg egy kis gerontofília is.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afazekas 2013.07.18. 17:17:38

Gyöngyi karja reggel Gáboron. Mint vmi Boa Constructor.

garrett27 2013.07.19. 00:03:33

Röviden: Lali átment parasztba, Rita meg végleg kurtizánba. Sajnos mindkét karakter hulladék.
süti beállítások módosítása