Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x92/2 - A lebukások napja

2013. július 17. 18:15 - pabblo

No kérem. Hétfőn valahol ott tettük le a történet selymes fonalát, hogy Lófej szomorú, mert muterék elvették tőle a havi 200 ropis szoctámot, Pumuklifej pedig örül, mert végre teljesülni látszik régi álma: nulla munkáért kap pénzt. Mondjuk egy irodában is ugyanúgy csak a f*szát verné, akkor meg már miét ne egy spermabankban tegye ugyanezt. Béla még mindig tapló, ráadásul kurvázik is, úgyhogy ez a vonal is rendben lesz. Nézzük a következő epizódot.

130717_bp01.jpg

Lófejmami bőgi végig a pesti passzázst, de Rita szerencsére a sarki kifőzdénél tolja a teát, úgyhogy be is rántja a nénit egy kis csevejre. Anyuka nem érti, mi a baj, miért nincs Lófejnek kitartása, pedig anno még egy fehér lovat is vettek neki, folt nélkül, bizony. Mondjuk ez megmagyarázza, kitől tanult Zsófi gesztikulálni, aki egyébként kicsit skizoid, régen ugyanis egy Lilo nevű képzeletbeli barátjával beszélt meg mindent. Gondolom a kapcsolatban ő volt Szticcs, azt meg csak remélem, hogy nem vele vesztette el a szüzességét. Rita kaján vigyorral dörzsölgeti a tenyerét, mert ugyan Obamát még nem fogja tudni ezzel megbuktatni, de Zsófit eltakaríthatja az albiból.

130717_bp01.jpg

Gáborunk vár türelmesen, a kliensek csak jönnek-mennek a spermabankból, Laller viszont továbbra sem tudta szóra bírni a gyíkot. Valószínűleg nem szóltak neki, hogy egyszerűen csak ki kell verni, az anális izgatás felesleges. Kristóf közben hipszterpapával tolja a sört, aki úgy érzi magát, mintha megfiatalodott volna ettől a pezsgéstől. Mondjuk ez még azért bőven nem a Sziget, csak egy átlagos hétköznap, de ha neki ez, akkor ez. Kristóf szerelmet vall – mármint faternak, hogy mit érez Lófej iránt, papus pedig biztos ami biztos, egy laza testi fenyítést előjegyez Tudjukkinek, ha valami rosszat csinálna a lyánnyal. A rövid intermezzo után a pultnál sikerül két partypicsát összeszednie, úgyhogy délutánra már biztos meglesz a társaság.

130717_bp01.jpg

Gaben már aggódik, hogy Pumuklifej esetleg nyakát törte recskázás közben, de két óra után végül csak sikerült kivánszorogni a mintaadó teremből. Gébriel már örül, épp lépnének, amikor minden kiderül: Lajosunk szappannal tolta tele a poharat, úgyhogy vissza kellene jönni újra, akkor már igazi mintát adni. Mondjuk nekem kicsit bizarr a néni, hogy a pultban nézegeti a poharak tartalmát, de hát mindegy is.

130717_bp01.jpg

Hanna érkezik anyukához, hogy felnyissa a szemét, mert hát Béla mégis csak egy görény, vagy mi. Ő persze nem hiszi el a sztriptízbáros sztorit, hősünk pedig még jobban eloszlatja a kétségeket, amikor egy nyakláncot húz elő az ajándéktasakból. Baltaarcúné úgy megörül, hogy rögtön ki is vágja Hannát az ajtón. Regina nyit be Zsófihoz, a következő másfél percben pedig annyi bullshit-et hallhatunk, amit már rég nem tettek bele egy párbeszédbe. Az egy szóra jutó klisék száma több mint egy.

130717_bp01.jpg

Tina edzi Joe testét, persze nem úgy, ahogy szeretné. Joe a lépcsőkön rohangál fel-alá, gondolom arra edz, hogy ha legközelebb pofán kéne vágni valakit a lakásban, gyorsan felérjen az emeletre. Hanna zavar be, úgyhogy Tina el, ő meg elújságolja, mekkora görény a Béla, mert csalja Csillát. Végül rábeszéli, hogy menjenek el együtt hozzá, hogy meggyőzzék.

130717_bp01.jpg

Laller nyomja tökig a gázt, ha már odabent nem sikerült mit kezdeni a tökökkel. Épp előadja, mekkora adagot adott le, de Gábor csúnyán keresztbeszarja a történetet, amikor elmondja: Pumuklifej folyékony szappant csavart magából. Meg is sértődik, és már a bosszút forralja.

130717_bp01.jpg

Hanna és Joe gyorsan átvágtatott Csillához, de csak egy rinyáló öregasszonyt találnak a lakásban: kiderül, amíg leugrott csirkéért, Béla kipucolta a lakást, még az ajándéknyakláncot is elvitte. Hát ez egy ilyen. Rita közben Lófejnél tart vizitet, hogy lemérje a szoba paramétereit, mert hát nemsokára úgy is megy a lány vissza Esztergomba. Igyekszik kideríteni, hova bújt Lilo, Zsófika meg kiakad, hogy anyuka mindent elmondott róla, és nem hiszi el, hogy igazából szarba se veszik, és csak csalódást okoz az ősöknek.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.17. 20:26:53

Lilo és Szticcs! imádtam azt a rajzfilm sorit. Jajdekösziiii! (már hogy érdemben hozzászóljak)
süti beállítások módosítása