Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x92/1 - Gyíkból pénzt

2013. július 16. 11:00 - pabblo

Valahol ott szakadt meg hőseink története pénteken, hogy Lófej az elbukott 200 ropiját siratta, Rita bosszút esküdött ellene, Pumuklifej és Gábor rosszul lett a kamugyógyszertől, Hanna pedig idegbajt kapott, amikor a sors egy helyre sodorta Bélával, a leendő nevelőapjával. Vele kapcsolatban viszont szent meggyőződésem, hogy Peter Jackson nagyon elkúrta a trollok ábrázolását. Ha járt volna Pesten, most tuti fehér trikóban és susogós melegítőben rohangálnának Középföldén.

130716_bp01.jpg

Már korán reggel valami szexes nótára ébredhet a pösti nép, de hamar kiderül, ebben a sorozatban nincsenek véletlenek. Pumuklifej dajerolja be még a mellszőrét is, hogy aztán a Csöcsök magazinnal a kezében vonuljon a fürdőből a konyhába. A többiek nem alaptalanul gondolják, hogy már megint rejszolással égette az agyát, de hát nem, azok az idők ugyanis elmúltak. Laller kitalálta, hogy ezúttal a spermabankot robbantja fel –persze csak átvitt értelemben: leadja az anyagot, a nők majd rárabolnak, Pumuklifejnek pedig ebből lesz nagy biznice, de főleg pénze.

130716_bp01.jpg

A város másik felében Hanna szeretne munkát találni, de hát ez Magyarország, 2013. Szóval nagyon nem talál semmit, meg hát végzettsége sincs, pláne nem tapasztalata, úgyhogy marad a B terv: telefonálás helyett fényképes önéletrajzot csináltat, és akkor az mennyivel személyesebb. Karesz segíteni akar, de telefonnal nem megy az úgy, úgyhogy inkább elmennek fotózkodni.

130716_bp01.jpg

Zsófika igyekszik mellékállást találni, mert hát a szórólapozás mégsem olyan kifizetődő sport, ráadásul muterék is megvonták a 200 ropit, ugye. Erős hiba, hogy a többiek előtt elszólta magát az eddigi zsebpénzről, a többiek pedig jó magyar módjára rögtön meg is utálják érte, mert hát ennyi pénzt még fizetéskor se látnak, nemhogy csak úgy. Mondjuk az, hogy Laller a hangadó, pont nem jogos.

130716_bp01.jpg

Megérkezik Lófej anyus és Hipszter papa is, akik rögtön körbelengik Ritát, hogy milyen szép, milyen kedves, milyen csinos, és hogy mit is dolgozik tulajdonképpen. Valahogy a pultozása nem veri ki annyira a biztosítékot, mint Lófej DJ-karrierje, papus meg folyton a fizetés után érdeklődik. Nem irigylem az alkalmazottait, valószínűleg a hó végén csak némi lókolbászt vihetnek haza. Rita közben azért biztos ami biztos, aláássa Zsófika pesti létét, ő meg hiába kardoskodik a munkája mellett, nem nagyon jön össze. Lófej mama ráadásul igazi fapina is, mert hát „hogy nézel ki". Lófej mérgében el is rohan, inkább vigyék el Ritát, azzal mindenki jól járna.

130716_bp01.jpg

Pumuklifejnek azért is tetszik a spermabankos sztori, mert úgy lesz sok gyereke, hogy nem kell eltartani – vizionálja ő. Gábor már megint az ellenpontot játssza, de Laller hajthatatlan. Nem is értem (Gábor se), hogy akkor miért nem megy inkább pornózni, azzal is ugyanezt a munkát kellene elvégeznie. Hanna menet közben végzett a fotóautomatánál, amikor összefutnak Bélával, aki a „te mit csinálsz itt" kérdésre teljesen kifakad, hogy kinek mi köze hozzá. Ez már gyanús, Karesszal utána sunnyognak.

130716_bp01.jpg

Lófejnél tovább folytatódik a „gyere haza" csörte, ezúttal a nyílt utcán. Ugyan az, mint eddig, csak pepitában, ugorjunk. Laller megérkezik a bankba, mármint a spermásba, ugye. Pumuklifej nagyon ügybuzgó, már adná le a cuccost, de hát először csak egy kis adag kell, bevizsgálásra. Lajosunk fejben már ki is verte, de hát mégse megy az olyan könnyen, inkább kellene hozzá valami újság, ha már kínálgatják.

130716_bp01.jpg

Hanna és Karesz igazi detektívek, bár Karesznek gyorsabban vág az agya, hogy Béla miért mehetett be egy sztriptíz bárba. Zsófikáék körbe értek, ismét a lakásban vitatkoznak arról, a lánynak hol kellene folytatnia tovább az életét. Kristóf érkezik villámhárítónak, de inkább lelép a Hipszter papával sörözni. Lófej mamája se könnyű eset, de Lófej egyenesen idegesítő az elkényeztetett fruska szerepében, aki szerint minden baj forrása az, hogy túl sok pénzt kapott életében a szüleitől. Nembaj, holnap legalább kiderül, Lallernek két óra után se sikerül rendesen rárántani a gyíkra.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mildi_Bp 2013.07.17. 16:00:20

"Nem is értem (Gábor se), hogy akkor miért nem megy inkább pornózni, azzal is ugyanezt a munkát kellene elvégeznie."

Ez valahogy így hangzott Gabi szájából: "Akkor már mér nem mész el pornózni, ROHAGGYÁ MEG?" :-D

kozi001 2013.07.18. 00:39:40

Rita feje! Atyaég! :D

Viax 2013.07.18. 22:43:51

@kozi001: mint egy dinó, amelyik épp most tudja meg, hogy hamarosan kihal. :)
(adná az ég!)
süti beállítások módosítása