Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x12 - The Killer Robot Instability

2013. július 15. 15:00 - Szakee

Érdekes cím, és már az első jelenet is érdekes. A srácok, Howarddal az élen, egy robotot építenek, amelyik felépítése az idősebbeknek akár ismerős is lehet, ugyanis a robotharcok fénykorát idézi a kicsike. Pofásan néz ki, ki is kell hát próbálni. Sikerült is kiválasztani egy sosem használt háztartási gépet, pusztuljon a férgese! A kísérlet sikeres, de ez még csak az első lépés, egy védtelen háztartási gépet a béna robotok is szétgyapnak. Vágás után a robot az ajtóból egy nagyobb darabot kivágva jut a folyosóra, pont Penny elé.

vlckép00001.png

Penny-nek valahogy nem jönnek be ezek a robotok, főleg, amikor egy körfűrész kerekeken gurulva próbálja feldarabolni. Sheldon máris többet vizionál, mint amennyit kellene, a gépnek saját akarata van, csak azt öl meg, akit akar. Hamar kiderül, hogy nagy kaliforniai robotharc-bajnokság lesz utána party, dajdaj, minden mi szem-szájnak ingere. Meg hát tánc, amire Howie szeretné elcsábítani Penny-t, nem meglepő módon sikertelenül, lassan rosszabb statisztikái vannak, mint Leonardnak. Penny-nek a sima elutasítás nem volt elég, fel is törölte Howarddal a padlót, aki az elején még egész jól viselte a dolgot, de Penny-nek sikerült vérig sértenie. Ebben a pillanatban dönt úgy, hogy hazamegy, hogy a kis „szánalmas" életét élje.

vlckép00002.png

Howie otthon képregényeket nézeget, jobban mondva dobálja őket egyesével a földre (Sheldon ezért egy filézőkéssel vágná le az ujjait). Leo hívását az anyja veszi fel, Howard épp nincs olyan állapotban, hogy akárkivel beszélgessen, már egy felnőtt ember, aki el tudja dönteni, mit csináljon. Azért a nyalókákat még szeretheti, kár, hogy a cseresznyés elfogyott.

vlckép00001 (2).png

Az ebédlőben a srácok összefutnak Kripke-vel, aki ugyancsak nevez a robotharc-bajnokságra, fogadkozik, hogy majd jól szétcsapja Sheldonék gépét, MONTE-t, mert hát neve is van a kicsikének. Kripke azt ajánlja, hogy játsszák ezt le még a bajnokság előtt, derüljön ki, hogy ki a jobb.

vlckép00003.png

Leo Penny-hez megy, hogy végre bocsánatot kérjen Howardtól, különben a Kripke elleni összecsapáson nem lesz ki irányítsa a gépet. Penny ezt nem szeretné, jó lecke ez Howie-nak, hogy a jövőben hogyan viszonyuljon a nőkhöz. Egész addig nem akar belemenni, amíg Leonard ki nem játssza az adu ászt: Penny megígérte, hogy lóg neki eggyel, még amikor a volt pasija levetette vele és Sheldonnal a nadrágjukat és alsógatyában mentek haza. Nincs más választása, el kell mennie Howardhoz.

vlckép00004.png

Másnap Penny látogatja meg Howardot, teljesíteni a kötelességét, habár kicsit nyögvenyelősen indul a beszélgetés. Howard úgy néz ki, mint aki a saját temetéséről ugrott volna haza még egy kicsit pihenni. Howie játssza a nagyfiút, ki is küldi Penny-t, aztán valami eszeveszett zokogásban tör ki.

vlckép00005.png

A csapat többi része egy videót nézeget Kripke híres robotjáról, ami a hangok és a srácok arckifejezése alapján elég meggyőző lehet. Raj és Leo inkább visszalépnének a küzdelemtől, Sheldon viszont kitart a döntése mellett, a gépeknek harcolniuk kell, és most, hogy látták milyen Kripke gépe, át tudnák építeni, hogy legyőzze azt. Csak ez Wolowitz nélkül nem fog menni. Sheldon már megint keménykedik, hogy semmi szükség Howardra, megoldja ezt ő is. Aztán a szerszámos dobozt már nem tudja kinyitni.

vlckép00006.png

Mindeközben Howard azt magyarázza Penny-nek, hogyan csúszott félre a kapcsolata a nőkkel. Egy olyan történetet mond, ami 14 éves korában történt vele, szóval még egy darabig itt fognak ülni. Még el is kezdi énekelni az egyik szerelmének írt dalt, amit elő is adott, habár a kívánt hatás elmaradt. Viszont végre elismeri, hogy semmi esélye, ha nem nyomul ennyire, azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a gyógyulás útján fontos lépés a beismerés. Penny most kezdi bátorítani, hogy milyen jó fej ez a Howard gyerek, talán korai volt. Lassított felvételen nézhetjük végig, ahogy Howie megpróbálja megcsókolni Penny-t, aki egy határozott jobb egyenessel padlóra küldi.

vlckép00007.png

Leonard nézegeti Kripke robotját, első ránézésre úgy néz ki, hogy simán fémforgácsot csinál majd MONTE-ból. Raj-jal együtt még mindig megpróbálják lebeszélni Sheldont erről a harcról, de Sheldonnak szinte vérben forog a szeme, le kell győznie Kripke-t, akármi történik is. MONTE napjai meg vannak számlálva, de amikor észreveszik, hogy Kripke robotján még egy lángszóró is van, menekülőre fogják, MONTE inkább megint átgázol egy ajtón, abban már van tapasztalatuk.

vlckép00008.png

A harcnak vége, csakúgy, mint MONTE-nak, elég rendesen feldarabolta Kripke gépe. Már későn érkezik Howard, csak a romjait láthatja egykori gépének (már amennyit lát, az egész arcát elfedő lila foltoktól). Sheldon még reménykedik, hogy majd Howie megjavítja a robotot, ami már rég megérett a MÉH-telepre. Sheldon úgy rendelkezik, hogy holnap reggel egy egyszerű szertartás keretében eltemetik. Penny szerint ez tök fölösleges, MONTE csak egy játék. Ezzel most sikerült Sheldont vérig sértenie, csöbörből vödörbe kerülve.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.07.16. 09:43:16

Hú, ez a kép Pennyről, amin épp behúz :) Már majdnem csúnya rajta!
süti beállítások módosítása