Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x91 - Zsófi és a sertésholokauszt

2013. július 15. 18:28 - pabblo

Ha valaki összekaparta volna magát az idegtől, hogy vajon hova tűnt kedvenc kertévés sorozata, ami a fiatalok mindennapi életét mutatja be realisztikusan, attól kérjük, hagyjon fel az önpusztító cselekménnyel, ugyanis ismét itt az Éjjel-nappal Budapest HV. Joe ismét a pecóban, benned-egyszerűen-nem-lehet-megbízni Zsófika pedig morcos, mert Kristóf kihagyta a koncertjét, közben pedig megígérte, hogy ott lesz. Az élet kemény, lássuk mennyire.

130715_bp01.jpg

Reggelihez készül a hásziendá népe, Lófej és Rita között pedig továbbra is tapintani lehet a feszültséget, mert hát Kristóf, ugye. Tudjukki a lehető leggiccsesebb ajándékkal, egy szivecskés medállal igyekszik bocsánatot kérni Zsófikától, gondolom valamelyik reggel szeretne arra ébredni, hogy egy Lófej fekszik az ágyában. Tina konyhai robot üzemmódba kapcsolt, és már reggelre egy rakás süteményt hozott át, Joe-nak meg úgy örül, mint pék kutyája a meleg kiflinek. Barbi szemérmesen utána is érdeklődik, hogy ez most kiapüdöspicsa volt, gondolatban pedig már Joe seggéből húzza ki a nyitott esernyőt, amiért másik nővel is szóba mert állni. Rita és Zsófika fogadást köt, hogy ki csinálja ki hamarabb a másikat.

130715_bp01.jpg

Alig van vége a reggelinek, máris csönget az első váratlan vendég: Lófej szülei állítanak be minden előzetes jel nélkül, amit igazából senki se ért. Lófej Mama és Hipszter Papa a húsüzemükből hoztak elemózsiát az amúgy vega lyánynak, az ötcsillagos wellness pedig megtette a hatását: undorral néznek körbe a lakásban. Főleg a mama, látszik, ő mennyit szokott takarítani otthon.

130715_bp01.jpg

Az amerikai filmeken szocializálódott Pumuklifej ütközik meg a magyar egészségügyön, amikor a recepciós Ursula nővér keresztbevágja a nagy bizniszt: idehaza bizony nem adnak pénzt vérért. Összedőlt az isteni terv, még szerencse, hogy az egyik várakozó beteg tudja a megoldást: rögtön be is szervezi Gábort és Lallert a gyógyszertesztelős piramisjátékba. Pumuklifejnek már megint megártott a dajervíz, mert ebben is csak a jót látja, azt meg nehezen értem, Gábor miért követi mindenhova még akkor is, ha látványosan hülyeséget készülnek csinálni.

130715_bp01.jpg

Hanna néz nagyot, amikor a helyi Magdianyus beközli, még a Tanácshoz is elmegy, ha Csilla nem fejezi be a csendháborítást de izibe. Aztán persze minden kiderül: a leendő pótapa nyit neki ajtót egy szál boxerban, és jó tuskóhoz illően pöcsvakarás közepette mutatkozik be. Hanna nem is érti, miért hagyja az anyja, hogy ugráltassák őt, de Csillát ez hidegen hagyja, mert hát a dugás mindenekfelett.

130715_bp01.jpg

A villában is pörög az élet, sülnek a fasírtok, röpködnek az osztások. Lófej Mama szerint a fasírt az fontos, úgyhogy enni kell, Zsófika viszont inkább hozzá se nyúlna, még fakanállal se. Szerencsétlenségére Kristóf is beesik, Rita pedig nem felejti el közölni, hogy a srác néhány napja még az ő pasija volt. Gabriella asszony nem érti, mi ez az egész, ki kinek a kije. Na majd a városban megbeszélik.

130715_bp01.jpg

Hanna durcás, mert Béla minden önéletrajzát letörölte a gépről, Csillát csicskáztatja, ráadásul Hanna szobájából akar edzőtermet csinálni, úgyhogy ki is oszt neki néhány verbális tökön rúgást. Zajlik a panelélet, ugorjunk. Zsófikát faggatja a drága mama, hogy akkor mi is van Ritával, az énekléssel, és úgy általában az álmaival. Mivel egyikre se tud kielégítő választ adni, ezért beközli, hogy nem véletlenül adják neki havonta azt a 200 ezer forint költőpénzt. Khmprfffúú.... hogy mit? (a meglepettségtől sikerült az orromon kipréselni az összes müzlit). Lófej a lehető legrosszabb mondattal reagálja le a dolgot: „Nem tehetek róla, hogy gazdagok a szüleim." Tipikus elkényeztetett picsa.

130715_bp01.jpg

Gébriellék tolják a kísérleti cuccost, de egyelőre semmi tünet. A lényeg, hogy nem szabad inni, meg sokat mozogni. Gábor el az étterembe, Laller meg marad otthon, ugorjunk is. Hanna érkezik a pecóba, hogy Joe-nak beszámoljon Csilla új faszijáról, de mivel Baltaarcú szerint inkább csak féltékeny a lány, Béla meg biztos jófej, egy ravasz fondorlattal meghívja őket ugyanoda, ahova nevelőfaterrel mennek vacsizni. Ott majd jól kiderül minden.

130715_bp01.jpg

Miután hipszter papának sikerült érzékeltetnie, hogy a tökét is nyomja a havi fix, beközölték Zsófikával, hogy ugrott a havi 200 ropi, indulás van haza Esztergomba, mert ott várja őt a húsüzem. Csak kibújt belőle az elkényeztetett fruska, és ahelyett, hogy rendes munkán kezdene gondolkodni, inkább bepánikol, hogy mi lesz most, és hogy ő soha nem megy haza. Nájsz.

130715_bp01.jpg

Valószínűleg egy nagy adag mariska lehetett a kísérleti bogyóban, mert nemcsak Laller, Gáborunk is elvesztette a realitás talaját, és olyan boldogan röpködnek a lakás egyik feléből a másikba, mintha legalább egy tonna füvet elnyomtak volna. Be is kapnak még egyet, és indulhat a pörgés.

130715_bp01.jpg

Zsófika siratja az elröppent kétszáz ropit, meg a gyerekkorában leölt malackákat. Lófej egy igazi sertésholokausztot vizionál, amiben nemcsak Malackát, az egész Százholdas Pagonyt kiirtották, méghozzá előre megfontolt szándékkal, kegyetlenül. Tudjukki ahelyett, hogy a szökőkútba lökné a lányt, inkább megvigasztalja, majd Lófej határozott kérése ellenére sem marad vele, inkább legyen most egyedül kicsit.

130715_bp01.jpg

Baltaarcúék érkeznek a helyi kifőzdébe, ahol Hannáék már várják őket. Béla a nagy alkalomra való tekintettel Bruce Willisnek öltözött, és Barbit taperolja, ami Joe-nak nem annyira tetszik. A létező összes sztereotípiát sikerült a karakterbe beleölni, így Béláról kiderül: ő tényleg egy igazi BÉLA: suttyó, kiabál, zaklat. Hanna nyugtatja a fatert, hogy mégsem éri meg pofánvágni a tagot.

130715_bp01.jpg

Gabenék szednek össze két muffot egy buszmegállóba, majd elindulnak velük bulizni, szóval semmi extra. Laller mára sörön gondolkodik, ennek Gábor sem tud gátat szabni. Vissza a kifőzdébe. A vacsora végeztével Hanna igyekszik meggyőzni Baltaarcút, hogy Csillára rossz hatással van Béla bátyánk, de szerinte hagyni kellene anyát kibontakozni. Hanna igyekszik megtudni, hogy a muter miért is van az emberünkkel, és amíg Béci körbehugyozza a fákat, Csilla beközli, hogy azért, mert jó vele a szex. Hát kell ennél több?

130715_bp01.jpg

Folyik a partyhard az üres kocsmában, Lallerék viszont kezdik érezni, hogy nem volt túl jó ötlet a bogyóra ráinni. Haza is baktatnak a két szerb kislánnyal együtt, akik igyekeznek kideríteni, milyen lefolyása lesz a sör-gyógyszer kombónak. Kiderül, hogy semmi, mert placebót kaptak, Pumuklifej viszont azt ismeri, hiszen az haláloooos! Zsófika közben hazaesik, és gyorsan el is sírja Reginának, hogy az ősök haza akarják tuszkolni őt. Rita pezsit bont, mert a legszebb öröm a műköröm.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bél_Flóra 2013.07.15. 19:39:05

A brúszviliszes hasonlaton kifeküdtem. :-))))))

Bél_Flóra 2013.07.15. 19:41:30

Az is érdekes, hogy eddig még az összes szülő váratlanul állított be....

A gyerekük címét tudják, csak a mobilszámát nem?

kozi001 2013.07.16. 00:16:05

A Béla 5 perc alatt standardot állít fel.
Béla =
"Magyar proletár jómunkásember 2013"

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.07.16. 09:27:27

Hát megnéztem pár percet ebből a csodálatos sorozatból. És arra jutottam, hogy ha budapesti fiatalok így élnek, akkor szeretnék kérni egy neutronbombás kezelést a fővárosra. Ill. azt nem tudom, hogy Zsófi ő nagykorú-e, de tegyük fel hogy igen. Ebben az esetben ez a "adok neked 200e forintot havonta" ilyen tényleg van? Egy nagykorú ember ebből él, ahelyett hogy dolgozna? Meg a "gyere velünk haza, annak ellenére hogy azt csinálsz amit akarsz, mert nagykorú vagy" nekem ez magas. Az meg elkezd sírni meg ilyenek, ahelyett hogy azt mondaná, hogy "nem megyek, megélek én a saját lábamon is!". Vagy nem élne meg? Bocsi, de akkor mi volt a terve az élettel?

garrett27 2013.07.16. 12:18:09

Az mióta természetes, hogy Ritát senki sem küldi el a büdös p....ba? Az ilyen retek nő tudja a legszelídebb férfiból is kihozni az állatot. Minden mozdulata szívlapátért kiált.
Zsófi és újgazdag famíliája egy újmagyar giccsparádé. Neje lyányom itt van kétszáz ropi, b...d el ha bírod a nagy Pesten, aztán ha ez sem sikerül, akkor jössz vissza kolbászt tölteni. ....és még ezek után a famili nyer.
Laller ötleteit a szerkesztők a pszichiátrián gyűjtik?
Viszont Béla személyében végre van egy rögmagyar valóság is ebben a műmájer sorozatban. Pörkölt, szexklub, műszálas alsógatya, tökvakarás, az asszony meg csak droid. Így kell ezt kérem, ez kell a népnek meg a hanyattesés.

kozi001 2013.07.16. 22:46:08

@garrett27: Ritát még nem nagyon küldték el a francba!

De igény lenne rá gazdagon...!
süti beállítások módosítása