Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x11 - Régi új háború

2013. július 15. 14:00 - Chat Géza

Bocs mindenkitől, hogy kicsit szünetelt a Dallas hogyvolt, de A völgylakók teljesen leszívták minden agyi kapacitásomat, meg azért nekem is jót tett egy kis Ewing-mentes környezet. A múltkori rész hatalmas gyásszal ért véget, Pamela2 elvetélt. Christopher igen nagy búbánat közepette pakolja elfelé a kiságyat. Föl is szívja a túrháját, aztán jól földhöz is bassza a bölcsőt, közben meg szól az érpattintós zene, mire végre kiírják, hogy „három héttel később.”

1.jpg

Johnny – mivel megörökölte Southfork felét – ezért visszaköltözött a birtokra. Ezt regéli nagy bőszen a szponzornokián keresztül a hullasápadt Pamela2-nek, aki köszöni szépen nem kér senki segítségéből, pedig első blikkre ráférne egy kiadós vitaminbomba meg némi napfény. Bobby is üdvözli a házban az ifjú titánt és most kivételesen nem akarja kipenderíteni, mert hát egy az útjuk, bármi is legyen a cél. A nagy családi tanács nem megy valami flottul, mert Chris igazságot akar gyermekei meggyilkolásának ügyében, míg a többiek szépen kivárnának. Mindenki megbaszhatja magát kábé, legyen bármi, ő megy is inkább dolgozni vagy tudja is ő hova. Elena megállítja útján, de Christopher böszme nagy pokróc vele.

2.jpg

A Ewing Energiavállalat metán fúrótornyos nyomozásának végeredményét egy elég szararc ombre vázolja. Mindenért a Ewingok a felelősek, a természeti károkért, meg a tudja tököm miért még, de a lényeg, hogy egy milliárd dodó a büntetés. Bobby megmondja, hogy azzal aztán ki is törölhetik. Okosba szét is széled a dream team. Samantha beszél a belsős emberével, Bobby meg munkát színlelni, Johnny meg Pamela2-höz dzsal, hogy ugyan kémkedjen már a kedves papájánál. Christopher meg igazán pihenőre mehetne, mert jó tenne a lelkének egy kis gyász és talán a faszarcúságból is visszavenne egy hangyafasznyit.

Chris egy elit klubban tépi meg Samantha tuti emberét, hogy egyrészt mi a faszt képzel magáról, másrészt holnap bemegy hozzá és mindenki előtt elmondja, hogy egy FÍREG. Na, jön is kidobó és már kezdődik is a csetepaté. Chrisnek elreped a szája széle. Elena elsimítja a dolgot, de köszönet helyett csak lebaszást kap, hogy ő úgysem akarta a kis fattyúkat Pamela2-től. Hopp egy pofon el is csattan Chris arcán.

3.jpg

Ryland pont a lovon vágtázó Emma elé farol, mert pont arra volt dolga. Át is adja Drew előéletének minden mocskos kis titkát és egyben meg is tiltja, hogy a jövőben találkozzanak. Emma első útja még jó, hogy Drewhoz vezet. Ezt le is figyeli sasszem őrnagy, aki leadja a drótot a kopasznak. Cipőzés lesz, érzem én.

Samantha csak nem tudott lejönni a tütüről, így könnyebben is bassza le a nyomozatis belső embert a klubban. Na, de ki szűr még itt? Hát persze, hogy a hoppon maradt pici Emma, aki már a martiniból kivett olajbogyót mélytorkozza, hogy így imponáljon a vele kokettáló öreg palinak. Samantha nem szól semmit, megy inkább a dolgára, gondolom valami alja kocsmába becsülettel leittasodni. Emma vígan kacarászik a vén faszingerrel, de a parkolóban Ryland áll és nincs elragadtatva. Lepattintja az öreg mókust és elcibálja Emmát, hogy megmutassa neki a bucira vert Drewt. Ez az iskolapélda pici lányom, még egyszer vele nem találkozol, mert különben kampó lesz a lovagodnak.

4.jpg

A szar megállíthatatlanul ömlik. Mr Richards, a belsős ember a kormányzónak jelent, hogy a Ewingok lázadoznak és fellebbeznek. Az gecire nem jó, de szarom is le igazából, mert ezennel te felmondasz a vérbe. Jó mi? Mr Richards nincs elragadtatva a gyors eltanácsolásától.  Valami jó is történik azért, mert Boby éS Carlos beszélgetnek telón, ami már megint sehova sem vezet, de megvan a nő, akivel Jockey beszélgetett. Remek. Jön is a kapcarongy, hogy elmondja: Ryland és egy drogkartell kapcsolatban állnak egymással. ja, és Jockey egy igazi úr volt, csak beszélgetni és italozni akart. Nem baszol föl!? Boby pislog is nagyot, hogy meglegyen a dramaturgiai átfedés a következő jelenetre. Christopher végre elmegy Pamela2-höz, hogy elmondja, tán nem ő miatta robbant fel a metánfúrótorony. Johnny már elárulta, jól megágyazott a mostani egymás nyakába borulásnak. És ha azt hinnénk, hogy kimarad a zihálva, hüppögve kérlelő „Bosszuld meg őket tigrisem!” jelenet, hát tévedünk, mert itt erőltetik lefelé a torkunkon.

5.jpg

Samantha is Boby elé járul helyzetjelenteni, hogy ő aztán satuba fogta Mr Richards golyóit és van nála egy papír, amin fehéren feketén ott van, hogy Ryland irgalmatlan nagy összeggel kenegeti a kormányzót. Boby a Gálvölgyi szemöldök mögül gyanúsan sunyin hunyorítva néz maga elé, amiből Samantha érzi, hogy bizony ki van hagyva a buli java részéből. Gyors felvilágosítás után érkezik egy csomag. Amíg kiderül, hogy Boby mitől kapott menten agyfaszt, addig Ryland és a szarfaszú kormányzó vígan mazsolázgatnak és a tegnap esti komodói sárkányos dokufilmról diskurálnak, hogy az mennyi istenkirály volt. na, de mi volt? A Handerson birtokot lefoglalta a kormány, mert csak, mert ez már csak így megy. A Ewing családnak egyszerre esik le a tonnás tantusz, hogy ezek azért szövetkeztek, hogy szépen ellehetetlenítsenek minket. Jockey nem véletlenül hagyta hátra azt a pisztolyt. Vagy magukat, vagy Barnest és Rylandet lőjék fejbe szerintem. Fifti-fifti.

Címkék: dallas
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása