Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x11 - The Bath Item Gift Hypothesis

2013. július 12. 11:00 - Szakee

A mai epizód is úgy kezdődik, ahogyan egy átlagos geek élete folyik: a srácok azon vitatkoznak, vajon hogyan moshatja Superman a ruháit. Jó ötletekből nincs hiány, az biztos. Vita vége, egy új arc lép be az ebédlőbe, David Underhill. A csávó nagy tudós és még jobban is néz ki, mint a négy srác együtt, amit Raj be is vall. David odajön hozzájuk, mint kiderül, Leonard segítségére van szüksége. Leo olyan izgatottan adja meg a számát, mint egy tinilány az első szerelmének.

vlckép00002.png

A fiúk Leo nélkül bowlingoznak Wii-n, amihez még saját ruhájuk van. Sheldonnak ez sem elég, dobás előtt hintőporoz is. Leo hazaér, Daviddel dolgozott eddig, ami miatt a srácok elég idegesek, Sheldon is, mert hát a bowlingos esténél nincs fontosabb. Leonard csak úgy áradozik Dave-ről, holnap mennek gyúrni, gyorsan el is rohan behozni a sokéves lemaradást még ma este.

vlckép00003.pngPenny lép be, karácsonyi ajándékot hozott Sheldonnak és Leonardnek. Penny megint túl sokat kérdez, most mindjárt kiderül, miért nem ünnepli a Karácsonyt. Howard és Raj nem először hallják a sztorit, de türelmesek, nem kellene Sheldont kizökkenteni a normál kerékvágásból. Penny elkövette a második nem várt hibát is, ajándékot vett Sheldonnek. Shelly semmit nem képes lazán venni, az ajándékozást sem. Tudnia kell az ajándék értékét, különben nem tud majd hasonló ajándékot venni Penny-nek. Ahogy Sheldont ismerjük, ezt is a saját módján fogja megoldani.

vlckép00004.pngLeo jön fel a lépcsőn, Dave segíti, mert leesett a motorról. Nem elesett vele, hanem leesett róla, amíg egy helyben állt. Penny jön szembe velük, rögtön rászáll Davidre. Azt el sem hiszi, hogy fizikus, mert hát minden fizikus úgy néz ki, mint Leonard. Penny bevallja, hogy ő csak úgy odavan a tudományért (vagy Davidért, ki tudja). Dave el is hívja kedvenc pincérnőnket egy kis motorozásra, aminek Penny nem tud ellenállni. Leo szinte eret vágna, nem hiányzott ez neki.

vlckép00005.pngSheldon Rajjal és Howarddal vásárolgat, valami megfelelő ajándékot Penny-nek Karácsonyra. Ötlete persze nincs, pedig szinte mindegy mit venne le a polcról, egy szépségboltban akármi nyerő választás. Még ajándékkosarak is vannak, csak ki kéne fizetni. Sheldon nincs meggyőzve, kísérletet hajt végre (pedig hát ő elméleti fizikus): az eladón teszteli, hogy mit gondolna, milyen kapcsolat van köztük, ha ezt az ajándékkosarat adná oda. Az eladó kicsit furán érzi magát, de Sheldon közelében mindenki így érez.

vlckép00006.pngAz ebédlőben Dave mellett van Penny is, Leonard ezen eléggé meglepődik, másfél év alatt neki nem sikerült ennyit elérnie nála, tuti odavan Dave-ért. Saját elmondásuk szerint eléggé összemelegedtek tegnap este, és ha ez nem lenne elég, még Leo-t is oltogatják kicsit. Ja, és Leonak rettenetesen fáj a lába, ami senkit nem érdekel.

vlckép00007.pngLeonard otthon szunyókál a kanapén, amikor a két sherpa, Raj és Howard megérkeznek a Sheldon által vásárolt cuccokkal. Miért dolgoznak a srácok Sheldonnak? Tuti, hogy pénzt ezért nem fognak kapni, viszont Shelly meglepte magát egy fagyival. Összesen 6 kosár, mind különböző értékben, ami azért jó, mert így majd tudni fogja, hogy melyiket adja Penny-nek, a többit meg majd visszaviszi. A terv tökéletes. Leonard lába pedig továbbra sem érdekel senkit, pedig láthatóan fáj neki.

vlckép00008.pngValahol elszakadt a cérna Leonál, lehet a fájdalomcsillapítók miatt, de szinte ráront Penny-re, aki otthon alkoholizál épp. Nem tudja mire vélni, hogy őt egy kamu indokkal lerázta (túl okos), erre itt van Dave, aki nála is okosabb, aztán vele semmi baja sincs. Erre Penny elkezd bőgni, nem vagyok szakértő, de engem valahogy nem erősített meg abban, hogy minden oké közte meg Dave között. Ki is derül az ok, Davidnek felesége van. Sokkal érdekesebb az, hogyan derül ez ki: elfelejtette kitörölni a mobiljáról a felesége meztelen képeit, mielőtt Penny-ről akart újakat csinálni. A csávó egy kretén, csak kicsit más értelemben, mint a srácok. Penny főleg az alkohol hatása miatt Leohoz hajol, még egy puszit is nyom rá, jól állnak a dolgok. És persze az, hogy Leonard lába fáj, nem érdekel senkit.

vlckép00009.pngKarácsony, ajándékosztás, Penny már hozza is, amikkel készült. Sheldon szépen lassan bontogatja is az ajándékot, egy szalvéta van benne. Na ez kifog Sheldonon, erre végképp nem számított, elég bizarrnak ajándéknak tűnik. Fordítsd meg, mondja Penny, ott a lényeg. Sheldon szinte összeesik az ámulattól, mert Leonard Neemoy autogramja és jókívánsága van a túloldalán (ezt a trükköt már én is bevetettem, nagyon jól sült el, mindenkinek ajánlom)! És rajta van Neemoy DNS-e is! Ezzel minden probléma nélkül gyárthat magának saját Leonard Neemoy-t. Sheldon elrohan, hozza az ajándékát. Közben Leo is megkapja a sajátját, egy motoros leckét. (Csak érdekesség: a rész elején már megvolt Leo ajándéka, még mielőtt kiderült volna a motoros sztori. Ott még egy másik ajándék volt Penny kezében.)

vlckép00010.pngSheldon visszafelé már egy rakás ajándékkal jön vissza, mert hát erre az ajándékra tényleg nem számított, ez mindennél többet ér. Sheldon megvilágosodik, hogyan tudná kiegyenlíteni a számlát: megöleli Penny-t. Sheldon nagy tettet vitt végbe.

vlckép00011.pngKívánnék én Boldog Karácsonyt, meg hasonlókat, csak a lemaradások miatt épp nyár közepét írunk, de remélem, hogy nemsokára már beérjük őket!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása