Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x90/2 - Az újraegyesülés napja

2013. július 11. 15:00 - szétcsapott kozákkucsma

A magyar igazságszolgáltatás meglepő gyorsasággal adta vissza Dzsó szabadságát, ráadásul Barbi még arra is rádumálja, hogy költözzön vissza a villába, visszatérünk lassan a kezdetekhez, jót tenne a sorozatnak, ha átgondolnák a témát és újból a nulláról kezdik. Addig is újabb mocskos titkok derülnek ki! Kárloszot Szandika elküldte melót keresni, és hova máshova menne, mint ahol a fél stáb dolgozik: a Symbolba! A főnök és Carlos régebben közösen vitték a boltot, csak a kubai lelépett egy büdös szó nélkül valami ötlet miatt, ami befuccsolt. A Symbolba viszont pont üzletvezetőt keresnek, Kárlosz meg „megbízható munkaerő, ha nem nézzük a múltat”. Ja, így én is megbízható vagyok, ide nekem a Szigettel! Minden józan megfontolást félretéve, megkapja a melót, mert a főnök legjobb barátja volt, már csak Kristóf arcára leszek kíváncsi.

1.jpg

Laller újból élete szerelmét várja, csak fogalma sincsen, hogy hogyan néz ki, csak a melléről van egy képe, szóval az összes, az étteremben ülő lány potenciális partner számára. A pincércsajnak is feltűnik, hogy valami nem kóser a sráccal, és odamegy lecsekkolni a srácot, mielőtt kidobata a szekusokkal a vendégek zaklatásáért. Bónuszként azt is elmondja, hogy a városban két ugyanolyan nevű kávézó van, és Lali csaja ott csücsül.

2.jpg

Kárloszt máris prezentálja a főnök, amire vártunk, eljött: Tudjukki hőbörög! Nem mehet el előbb Lófej koncertjére, viszont Rita jöhet fél órával később, mi ez a nemi diszkrimináció, kéremszépen? Kristóf pesze csakazértis elmegy Zsófika koncertjére, borítékolom, hogy a rész vége előtt utcára kerül, mert amúgy se túl okos dolog a főnöködet az első öt percben lecsicskázni.

3.jpg

Pumukli lóhalálában érkezik a kávézóba, és rögtön Ivett melleit véli felismerni a pultnál rendelő spiné melleiben, odamegy és egy szó nélkül lesmárolja, mert mindig is olyannak képzelte el. Természetesen nem ő Ivett, és egy pofon a jutalma, bár szeritem egy ilyen kezdésért Ivett is lekevert volna Lalinek egyet. A vendégek bizergálását sehol se nézik jó szemmel, a pultoslány kidobja Lallert, ráadásul a telefonja is gallyra ment, a legjobb ötlete, hogy visszamegy az albérletbe telefonálni. Bedobós utcai telefonok, azok nem jutottak az eszébe?

4.jpg

Mire visszaér az Oktogonról a villába, beesteledik, azt a komoly négy megállót elég pocsék átlagsebességgel tolta le a négyeshatos. Redzsi és Gábor éppen főzőcskéznek, a multitasking nem nagy erősségük, nem képesek odaadni a telefont Lalinak. Egy pillanat múlva Lali el is felejti Ivettet, Dzsó libben be a konyhába, természetesen Gabesszel macipuszival köszöntik egymást, nagy hírei vannak, összetrombitálják az egész villát: Papadzsó hazajött! Barbika felnyitotta a szemét és rájött, hogy ki az igazi családja. Mivel ünnepelne a csapat, ha nem alkohollal, de az a két ajándékpezsgő elég kevés lesz mindenkinek. Egy emberrel kevesebb, Zsófika lelép nyihogni valahova. Van nagy pezsgőpukkantás és hejehuja, ami még jobb, Rita is lép dolgozni, Gabesz szerint meg új fejezet kezdődik az albérlet történelmében.

5.jpg

Magyarország a tízmillió DJ országa, Lófej is meglovagolja a lemezeket, a cukker tescós rózsaszín fülesével. Szegényke Tudjukkit várja folyamatos jelleggel az ajtót nézve, de a lovag nem jön, mert munkahelyi konfliktusba keveredett. Konkrétan leszarta a főnökét, vagyis Kárloszt, aki kész tények elé állítja őt, vagy Zsófi vagy a meló. Kristóf az előbbit választja, a helyettesét belöki a pultba, ő pedig repül is Lófej bulijába.

6.jpg

Egész Budapest bulizik, a villalakók se maradhatnak ki, még Márcsellót és Szandit is odatrombitálták. Gyorsan túlesnek a puszizkodáson és a börtönsztorin, hogy Dzsó a csapaton végignézve gondolatkivetíthesse nekünk, hogy mennyire szeret mindenkit és mennyire mindenki a családja, és soha többé nem lesz veszekedés a lakásban. Muha!

7.jpg

Lófej még mindig nagyban a potméterekkel ismerkedik, de a szettjének máris vége, megköszöni a lehetőséget, és indulna haza, de Tudjukki pont akkor fut be. Zsófika teljesen érthetetlen módon kiakad, és nem hiszi el a kivételesen igazat mondó Kristófnak, hogy nem engedték el a munkából. Kristóf teljesen meg van lepődve, hogy Zsófi nem hisz neki, farkas, kiáltás, mond valamit? A vége az lesz, hogy Zsófi elnyargal a pesti éjszakába, mert ő már nem az a naiv fruska, aki volt. De.

8.jpg

Dzsó mesélné a börtönös sztoriját, de Laller csak Ivettre tud gondolni, Gábor telefonjáról akar beszélni mindenképpen. Ő van olyan okos, hogy csak az ügyfélszolgálat felhívására adja oda, Lajosunk viszont megint nagy szarban van, hatvanezer forintot halmozott fel a szextelefonnal, mert ez az istenbarma még sose hallott arról, hogy a 90-es számok nem a két szép szeméért szeretik. Fogja az első a keze ügyébe kerülő tárgyat, és szétkúrja a padlón, , mert nem elég, hogy nincs egy vasa se kifizetni az albérletet, még Ivett se szereti viszont őt, pedig ő már megint mekkora reményeket táplált.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az úriember 2013.07.11. 22:22:39

Pumukli veszett...el kell altatni !

Bicepsz Elek 2013.07.13. 11:12:22

Ez olyan mint az orosz Hobbit:
a draga jeleneteket parbeszedekkel helyettesitettek...

Azt legalabb megtanulhatjuk, hogy valasszuk kette az uzletet meg a baratsagot...

Bicepsz Elek 2013.07.14. 01:23:44

Meg van, hogy mi volt:

index.hu/belfold/2013/07/12/nemetjuhaszokat_uszitottak_a_tek-sekre/

Fegyvert kellett használniuk csütörtökön a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak egy kaposvári akciójuk során. A TEK-eseknek egy rablási ügy gyanúsítottját kellett volna elfogniuk, ám amikor az ingatlanhoz értek, a házból egy román-magyar kettős állampolgárságú férfi rájuk uszított három németjuhász kutyát – írja a Somogyi hírlap online kiadása.
A rendőrség szerint M. Adrián a rendőrök elől menekülni próbált, közben az építkezésen tartózkodó 19 éves férfi három nagytestű kutyát uszított a Terrorelhárítási Központ munkatársaira.

h i r d e t é s

A kutyák a kommandósokra támadtak, akiknek gépfegyverrel sikerült csak távol tartani az ebeket. A TEK-esek végül elfogták a rablási ügy gyanúsítottját, de előállították a román-magyar férfit is, aki ellen a Kaposvári Nyomozó Ügyészségen indult eljárás hivatalos személy elleni erőszak miatt.
M. Adrián kaposújlaki lakos ellen jelentős értékre elkövetett fegyveres rablás bűntette miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya adott ki elfogatóparancsot ez év elején, egy 2013. február 5-én a Budapest X., Száva utcában elkövetett bűncselekmény miatt. Aznap két társát a rendőrök elfogták, a közel 5 millió forint értékű farmer ruha maradéktalanul előkerültek, másnap egyik társuk önként jelent meg a rendőrségen.
Megosztás: Email Tweet Tumblr Google+
süti beállítások módosítása