Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x06 - Vissza a völgybe!

2013. július 10. 09:00 - Chat Géza

Na, az utolsó részhez is elérkeztünk. Fellépés a Glamben, totál feszkó, 100 százalék agyfasz és teljes megsemmisülés várható az elkövetkezendő percekben. Mindenki picsamásnapos, de még szerencse, hogy a nagy eseményt megelőző napon nem kell vért izzadva rabigába hajtaniuk buksi kis fejecskéjüket. legjobb Portékának azonban jelenése van, mert a főnökasszony megmutatja neki, hogy mik lettek a billiárd szalonban készített képekből. Sajnos nem újrahasznosított wc papír, hanem szinte embernagyságú poszterek valami szutyok kis plázabeli fancy butikban. A siker kapujában, ott áll a Legjobb Portéka baszki. Ezt ömlengve elmeséli a csajoknak, akik nem dobtak hátast a dologtól. Mindegy is, mert ők most 24 órán keresztül masszív szépülésre vannak ráfeszülve, ami újfent nem egy fehér embernek való meló.

1.jpg

A fiúk valamiért kapnak egy ingyen gyantázást. Nem tudom, hogy a klub bárpultján való heveny faszpörgetés hol és mikor fog beleférni a frenetikus buliba, de hol nem szarom én le. Esti eltávra mennek a faszik, és mivel ez az uccsó kan buli, ezért curryvel kezdik a hepajt, ami kemény nudibáros csöcsmustrával folytatódik. Végül csak a Glamben tolják a partimulatóst, ahol Leeroy megint tolja a szarhadék csajozós szövegét. A baj, hogy ugyanarra a lányra repült rá, mint akit Legjobb Portéka is kinézett magának. Igen, már megy is a kakaskodás. Amiért a lányt mindegyikük bukta, ezért duzzogva hazamennek és ott folytatják egymás szüleinek nem éppen illő módon való, kurvákban és nemi szervekben tobzódó szövegkörnyezetben való felemlegetését.

2.jpg

Reggel megy a bocsánatkérés, de ezen lendüljünk is egy pillanat alatt, mert vannak itt ennél fontosabb dolgok, de nem is a főnök dirigálásával megtámogatott főpróba, hanem az éles bevetés. Egy teremtett lélek sem jött el a buliba. Háh! De aztán csak-csak kezdenek befelé szállíngózni a statiszták. Egyelőre minden fasza, Kickboxer 4 máris csepüli ellenfelét. A főni se hitte volna, hogy egy dizsiben menő lehet a kickbox, pedig aztán kurvára igen. Jön kifutós vonaglás, ami tökre rendben van, még úgy is, hogy Butuska kiteszi a prémet. A főni kicsit sokkos állapotban van, de ezen túl nincs semmi gáz.

3.jpg

Mindenki örül, és mivel amúgy Natalee is megérkezett is a helyszínen van ezért Legjobb Portéka bulija hamar elbaszódik és ezért haza is mennek kettecskén. Leeroy lerapeli a háztetőt, ami hagyján, mert az este nagy durranása, hogy L.I.AM álnéven páváskodó lemezlovasunk se kevert be sem Geore Michaelt, sem Tina Turnert, sem a Village Peoplet. A főnök is leborul saját maga előtt és azt mondja: „És baszki sikerült, holnaptól vízből bort varázsolok, gec.”

4.jpg

Másnap már lehet is cuccolni, mert ennyi volt, menni kell. Előtte azért Legjobb Portéka is tiszteletét teszi, hogy utojára bocsánatot kérje, de most már mindenki szarik bele. Nataleenek sikerült hát lerántania a sárba és hazcibálni a völgybe. A két főni is megérkezik, eltolják a szokásos szöveget, hogy jók voltatok, faszán küldtétek, de húzzatok haza, majd szólunk,hogy kit alkalmazunk a továbbiakban. Ennek aztán már senki sem örül. Mindenki elpityeredik, szép sorjában elhúznak a vérbe, ééés ennyi.

Címkék: a völgylakók
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maranwe 2013.07.10. 19:40:19

Le a kalappal ember. Én is végignéztem, pusztán szolidaritásból, és minden epizód végén úgy éreztem, hogy 50 pontot esett az IQ-m. A szomorú az, hogy van 2. évad, de még szomorúbb, hogy kínzom magam és nézem, mert nem hiszem el, hogy ezek a sutyerákok hogy tudnak egyáltalán életben maradni. Köszi az egész évados írásodat :)
süti beállítások módosítása