Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x90/1 – Gyantázott melle húsa

2013. július 10. 17:00 - marhapori

Az Éjjel-nappal Budapest hivatalos fészbúk oldalán felmerült a gyanú egy rajongóban, hogy a show nem élő egyenes adásban megy. És lehet, hogy igaza van! Állítólag látta a mi kis alternatív valóságunk főhősét az utcán sétafikálni, miközben ELVILEG még nem engedték ki a börtönből. De nézzük is, milyen módszerrel jut ki Baltaarcú a dutyiból. Talán kiássa magát? Egy kis üvöltözés után eláruljuk! Végre megint csoportos visítozással nyitjuk a napot, Laller dönt úgy, hogy hajnali hatkor próbál sztriptíz mozgásokat tanulni bömbölő zenére a nappaliban. A villalakóknak meg persze nem jön be az ötlet, úgyhogy Lalit leüvöltik a dohányzóasztal tetejéről az ezüstösen csillogó bugyijával együtt. Kicsit később Zsófi zavarná boltba a fészbúkozó Ritát, de az visszavág: megettem a croissantod, te meg lefeküdtél a pasimmal, egy-egy, dugulj el, te lófejű geci!

1.jpg

Az epizód nagy részében nézhetjük majd, ahogy Pumukli próbál magából kívánatos férfit varázsolni, egy élmény lesz. Gyantázni próbálja nyeszlett testét, mert úgy jó mellkas, ha sima, és olyan, mint egy tizenkét évesé, erre buknak a nők. Karvaly készségesen segít neki, élvezi, ha fájdalmat okozhat. A mókának azonban idejekorán vége szakad, mert jön a telefon, hogy Dzsót kiengedték a hűvösből. Pumukli szárnyal a boldogságtól: este találkozik Ivettel, a netpornós lánnyal, és Baltaarcú is kint van, már csak az kellene, hogy a bundáját végre el tudja távolítani a testéről.

2.jpg

A szilikon villában Márcselló ébred szörnyű másnapossággal és emlékezetkieséssel. Szerencsére az esti numerája már ott reggelizik a lakótársakkal, úgyhogy gyorsan beugranak az események. A lány sokáig nem hiheti azt, hogy Marci feleségül veszi, mert a srác gyorsan kitessékeli a lakásból. A hásziendában nagyban folyik a készülődés, de nem elég gyorsan. Dzsó még azelőtt megérkezik, hogy Pumukli bevert volna a saját fejébe néhány szöget. Öröm, bódottá’ meg minden, Gabi, Lali, Barbi, Redzsi és Dzsó egymás kezét fogva ugrál körbe-körbe. Arra azonban nem sikerül rávenni Baltaarcút, hogy visszaköltözzön a villába.

3.jpg

Lófejű elüget zabot venni a piacra, Tudjukki persze követi, továbbra sem tudja megemészteni, hogy ledobta a hátáról. A nyomi párbeszédből annyi derül ki, hogy Zsófinak megint fellépése lesz, amire Kristóf nagyon el szeretne menni. Az idillnek Pumukli vetne véget: ostorral odébb hajtja Kristófot, de Lófejű felnyerít és utána galoppol. Barbi és Dzsó arról diskurál, kinek milyen nehéz volt az elmúlt időszak; azért fura, hogy a hogyvoltírókat nem említik meg, mert nálunk senkinek sem nehezebb az élete. Barbi szerint még nincs vége, de Adrián egyelőre nem tett lófejet az ágyba – pedig mekkora lenne, ha Dzsóék Lófejű fejével az ágyban ébrednének!

4.jpg

Nagyon komolyan veszi az esti randi Laller, profik segítségét kéri a felkészüléshez. Három bögyös maca mutat neki utat a sztriptíz dzsungelében: kezdésnek megnézzük, hogyan vonaglanak rúdon, és hogyan simogatják magukat, aztán Lali válaszhat rúd-, sztriptíz- és széktánc között. Szerencsétlennek folyamatos orgazmusa van, úgyhogy csak makog, de a lányok kezelésbe veszik. Az első lecke nem tart sokáig, Pumukli merevedése közbeszól.

5.jpg

Addig is, amíg Laller a wc-ben hűti magát, lessünk át a hásziendába, ahol Dzsó és Barbi már közös életüket tervezgetik. Az édelgés közepén gurul be Cápa és Csula, hogy elmagyarázzák Dzsónak, merre fröccsen Adrián agyveleje és vére, ha egyszer elkapják. Kalapács azonban nem kér a segítségből. Kiszállt és kész!

6.jpg

Komolyan úgy néz ki Lali táncolás közben, mint egy székrekedéses pingvin, aki kaksizni próbál. Az öltáncot hanyagolják egy ideig a lányok, inkább az alapmozgásokat próbálnak átadni. Reménytelen, én mondom! Szeresd a tested, bébi, szeresd! – ordítják neki, de Pumukli inkább a macák testét szeretné. Dzsó szeretné átalakítani a hásziendát, Barbi viszont visszalökődné a lakásba, mer’ az albérlők mennyire jóarcok. Hát ki a tököm költözne egy ilyen nyugodt környékről vissza abba az idegszanatóriumba? Dzsó nem annyira, de azért mégis, mert a következő részben megy vissza a villába.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afazekas 2013.07.10. 17:37:05

"Lófejű elüget zabot venni a piacra" :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.07.11. 10:24:11

szerintem szimplán csak majomnak néz ki Lallerünk :DD

@afazekas: ezen a mondaton én is mindig mosolygok :DD

holacsoki 2013.07.11. 11:38:58

Már nem nézem egy ideje, csak hv-t olvasok. Most akkor Adrián mártotta be Sanyit? Hogy derült ez ki? És ezért kiengedték? Barbinak meg múltkor nem elege lett és elcuccolt?
süti beállítások módosítása