Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! - Ínyenceknek 1x02 - Behemót hamburgerek

2013. július 08. 12:00 - Chat Géza

A kiadós, egykezes kaják királya van ma terítéken. A Kongresszusi Könyvtár hivatalos álláspontja szerint: 1895-ben. a Louis Lunch kajáldában találták fel a hamburgert. Legalábbis Adam Richman ezt mondja. Engem sem az eszemért szeretnek, de előbbi kijelentésre nem tennék súlyos összegeket, már a „hambur” szótőből kiindulva sem, de a nálam okosabbak majd jól megmondják, ami hanyagmód, még a Wikipédia szócikkében sem szerepel.

ffa ínyencek2.jpg

Providence és a Haven Bro’s a hamburgertörténelem része. Azért, mert az egyik állami intézmény előtt már ősrégi idők óta áll egy kajás furgon, ami jó hamburgerrel látja el az ott serényen dolgozókat. Itt van a Tripla Gyilkos Hamburger is, ami három húspogácsából áll és valójában tényleg semmi extra dolgot nem tartalmaz, amit hajnali 5:00 órakor, egy útszéli bódés ne tudna prezentálni a mata részeg fiataloknak. Azt mondja, hogy három húspogi, gomba, hagyma és a nagy meglepi: tükörtojás, baszki. Mint mondtam, nem nagy eresztés, de Adamnak ennyi is untig elég, hogy elaléljon a gyönyörűségtől.

ffa ínyencek3.jpg

Albaquerqueben vagyunk, hogy meglessük eszike-e vagy isszák a Bonanza hamburgert? Zöld chili van benne, mint arra fele általában mindenben. Hát ezért remeg Adam térde, amint arcába tuszkolja az új-mexikói zöld chilivel telepakolt hambit. Boise Riverbe megyünk, ahol a Big Jud’s két darab fél kilós húspogácsájával megtámogatott Dupla Big Jud nevű hambira érdemes ráfedezni, ami már konkrétan gusztustalanul néz ki. Adam se tudja emberként fogyasztani , nem mintha erre valaha is képes lett volna, hogy egy falatka húst disztingválva helyezzen a pofázmányába.

Michiganben az Őrült Jim étterembe is ellátogat Adam, de túl sok újdonsággal nem tud már szolgálni, mert hát ott is hamburgert adnak, amit csak egy kicsit készítenek el másként, mint mások. Igaz, az x féle zsemle, x féle húspogi méret, plusz a rengeteg öntet, meg a feltét egy több mint kétmilliárdos variációjú hamburgerpalettát tud nyújtani a drága vevőknek. Na, ez már a bőség zavara, kérem. Grren Bay városában a Kroll’s étteremben két faszénen sült húspogácsa és közé vaj kerül, semmi más. Zöldség is csak mutatóba kerül a hamburgerbe.

Colombus, Ohio a Buckeyes hivatalos burkoló helye a Thurman kávézó – The Thurman Cafe – Az étlapon felsorakoztatott kaják óriásiak és mindenféle földi jóval nyakon öntve, nem kicsit tocsogósak. Némi poénkodás a terminátor Thurminátor áthallással kapcsolatban, de ezt is simán lenyeljük, mint a többi zsíros szart. Thurminator hamburger nem más, mint a testépítőknek szánt könnyed fogpiszkáló hegyére bökött, fél fogamra sem elég, falatnyi kis hambi. Nagy többségben Fekete Lacik és Darázs Ádámok fogyasztják előszeretettel, de ez után még ők sem rendelnének 10-12 krémest csakhogy lefojtsák valamivel.

A műsor a Spetrumon látható, szombaton és vasárnap 17:00 órától.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tohotom01 2013.07.14. 15:40:43

Es a mindenbe pirospaprikat rako magyarhoz mit szolsz ? Az nem gond hogy minden szarba belebassza a magyar ? Az nem gond mi mert az a tiede mi ? Idiota
süti beállítások módosítása