Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x88/2 – Jössz egy kicsit szobára?

2013. július 08. 13:00 - marhapori

Cuki kutyákkal nyitjuk az epizódot, meg azzal, hogy Hanna játssza az anarchistát, és osztja a burzsuj környéket, ahol az állatokra kell vigyáznia. Nem is kerülhetett volna elő máskor a melegkártya a szerkesztők zsákjából, mint a Budapest Pride előtt, a kutyák gazdái ugyanis nem egy testvárpár, ahogy Hanna képzeli, hanem LMBTQ-emberek. Nagyon sietniük kell, szóval lazán otthagyják Hannát az előszobájukban, ami akkora, mint nekünk az egész lakásunk. Csak néhány mondatban bemutatják a kutyákat, olyat véletlenül sem mondanak, hogy „ebbe vagy abba a szobába ne tedd be a lábad, mert különben egy labirintusban találod magad”, de azért nem lennék meglepve, ha rejtene furcsaságokat a lakás.  Pórázról és hasonlókról egy szó sem esik, szóval valószínűleg az előírt két sétálásból nem lesz semmi. Karesz a folyosón vár, és amint elmennek a tulajok, berongyol a lakásba. Minden jó házibuli így kezdődik. A kölykök minden méteren találnak valamit, amire rácsodálkoznak, Karesz például a teli hűtő láttán kiáltja, hogy „hű, bazzmeg, ilyet még nem láttam…”

1.jpg

Dzsónak az ügyvédje magyarázza a semmit a kis börtönben, Baltaarcú pedig meghagyja neki, hogy beszéljen Gabival, de a lányának semmiképpen se ne mondják el, hova került. Nem, mintha Hannát az előző negyven részben egy kicsit is érdekelte volna az apja, de nyilván majd pont most kezd neki hihetetlenül hiányozni. „Szívszorító” képek és zene következik: a büntetés-végrehajtás embere kíséri Dzsót zenei aláfestéssel a cellájában, miközben utóbbi azt magyarázza, hogy kurvára rábaszott. Van ez így, de legalább egyelőre nem kell osztoznia senkivel a szállásán és a segglyukán.

2.jpg

Miután felzabálták a lakásban fellelhető összes édességet, Hannának leesik, hogy talán sétálni kellene egyet a kutyákkal. Egyiket a hóna alá csapja, és miközben azon gondolkozik, hogyan irányítsa agyi hullámokkal a másikat, csengetnek. Hanna két lakótársa érkezik, akik szintén rácsodálkoznak a berendezett lakásra, majd piálásba kezdenek. Gyorsan újabb adag léhűtő érkezik a lakásba, Hanna pedig a biztonság kedvéért megkérdezi Kareszt: ugye nem lesz ebből baj? Perszehogynem! – nyugtatja a srác, aztán inni kezdenek. Nagyon odavan Karvaly, a depit fokozandó még szomorú dalokat is hallgat, a kamera meg ráközelít a taknyos zsepikre, hogy elhiggyük, tényleg kurvára fáj neki. Beüget a szobába Lófejű, és vigasztalná, de Rita támad: húzzál innen a vérbe, te patkány! De hát én megértelek, és Tudjukkit is annyira rühellem, mint te! – védekezik Zsófika, és pikk-pakk öribarik lesznek. Vagy mégsem? Rita csak a kamerának elárulja, hogy Zsófi kikúrt ostoba, és soha a büdös életbe nem lesznek barátnők.

3.jpg

Fokozódik a helyzet az LMBTQ-emberek kéglijén, újabb három jómadár érkezik. Egyikük, egy focistafejű törpe próbál rámozdulni Hannára, de a lánynak valamiért nem jött be a dumája: NEM JÖSSZ EGY KICSIT SZOBÁRA? Jól van, baszd meg, ennél lazább szöveg nem is létezik… A hűtőajtót persze a nagy bulizás közben elfelejtik becsukni, talán azért, mert nincsenek hozzászokva, hogy működik. Közben a sötét éjszakában Kristóf próbál szállást találni magának, de a „sziasztok, lányok, nem akartok beszélgetni?” szöveg nem válik be. Érkezik hozzá Zsófi a cuccaival, a nyomi párbeszédüket viszont ugorjuk át. Zsófi elszakadna, Kristóf nem.

4.jpg

Vissza a fergeteg partiba: mindenki totál K.O., a kutyák meg nem kaptak enni, szóval várhatóan mindjárt lerágják valakinek az arcát. Hanna kapja elő a telefonját atomrészegen, Márcsellót tárcsázza, de az nem akar vele kommunikálni. Talán azért, mert nem ért egy szót sem abból, amit Hanna beszél: Marrcdsgzrt zsgdefgdsio neeg hagaraguuduj, dén dem… Bosszúból viszont ráveti magát a Focista Törpére, és mennek szobára. És oson utánuk egy másik is, hogy felvegye kamerára az aktust. Karvaly is bulizni indul az egyik barinőjével, de csak végeláthatatlan hisztiözön kezdődik, amikor belépnek a klubba. De erről ennyit, mert ugrunk vissza a Hannáék bulijába. Karesz indul a lány keresésére, amikor feltűnik neki, hogy nem őt, hanem az egyik lakótársát hallgatja. Először a kamerás csókát vágja földhöz a hálóban, majd a Focista Törpét is, de csak képletesen, erőszak az nincs. De mindjárt lesz, mert hazaérnek a házigazdák. Olyan jelenet következik, mint a filmekben: mindenki ott menekül, ahol tud, ajtón, ablakon, kéményen. Hannát keresik az LMBTQ-emberek, de Karesz kiszökteti a lakásból, „majd én lerendezem természetben, nem kell parázni” – mondja a menekülő ifjúságnak.

5.jpg

A hásziendában Gabi gondterhelt fejjel beszél az ügyvéddel, aztán a hallottakat továbbadja Redzsinek és Barbinak. Ja, hát igazából Dzsónak nincs alibije egy csomó „rablásos-betöréses” időpontra, a zsaruknak meg tanúik is vannak. Ezt hallva Redzsi Hulkká változik, és menne szétcsapni a motorosokat, de aztán csak Gabit baszogatja. Barbi  vet véget az üvöltözésnek, gyorsan észhez tér mindenki, Vörhenyes meg Hannát hívja telefonon, de beszélgetni nem sikerül vele.

6.jpg

Hannácska a szőke lakótárssal társalog otthon, az egészből ez az egy félmondat érdekes: „ …és közben a haverja ki tudja, mint csinált a szobában, talán  kamerázott, vagy talán felvett mindent.” Mosolyogva érkezik Karesz, de nem túl jó hírekkel. A lakás tulajdonosai feljelentést tesznek, kirúgatnak, de majd valahogy elintézzük. A semmiből kerül elő a vörös lakótárs a Karesznek címzett „ne vedd már meg állandóan, hadd tanuljon a saját hibájából” szövegével. Ami után Hanna rájön, hogy ő csak egy nagy rakás szar, és véget kell vetnie annak az életnek, amit művel. Mostantól jó kislány lesz, na. A következő részben Barbi lelécel, Gabi meg egy halom ismeretlen társaságában meglátogatja egy kis keménykedés erejéig a motorosokat.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judy7 2013.07.08. 14:10:21

Szoktam néha Hanna neveltetését kritizálni, de meggyőztetek, jó útra tértem, úgyhogy mea culpa :D
Tehát Hanna egy normális tini, akinek a kreativitását és a szárnyacskáit bűn lett volna holmi szülői neveléssel megnyirbálni. Normális, hogy kéthetente egy napra jár be dolgozni, hogy a rábízott lakásba idegeneket enged be, bulit tart, hagyja felzabálni a tulajok többhavi kajakészletét, ellopni/összetörni az értékeiket. Teljesen normális, hogy ikszedik alkalommal fekszik le vadidegen fickóval védekezés nélkül, részegen. (Most volt drog? Nem emlékeszem - sürgősen pótolni!!! :D)
Így jó lesz? :D

mézescsók 2013.07.08. 15:05:26

@judy7: Én is tettem néhány epés megjegyzést Hannácskával kapcsolatban, de majdnem mindig akadt valaki, aki másként látta.
Majd most biztosan valami olyasmi jön, hogy sanyarú gyerekkora volt,elvárásokkal teli anya mellett apa nélkül nőtt fel,nem foglalkoztak vele eleget, nincs előtte példakép, a tinikor és az első szerelem zűr-zavarai, stb.

Kikirikri 2013.07.09. 11:16:05

Hanna es az egesz ifjúság bemutatasa egy nagy rakás sz@r tényleg.
Nincs indok,ami elfogadtatná,hogy ennyire gyökerek es felelőtlenek.
Kétlem,hogy a valóságban egy ekkora csapatból senkinek ne lett volna egy maréknyi esze sem...

Jah, a legjobb ismét a következetes vonalvezetés. A 2 lakotars eddig egesz normális volt,es hozzájuk képest az értéket képviselték. De megis mi a fenét keresnek ott akkor a buliban??? Es mi a fenét sapitoznak utána, hogy ezt nem kellett volna csinálnia Hannanak???

egyemakisszíved 2013.07.09. 13:22:12

A Hanna-párt nevében, ha kicsit megkésve is, de bejelentkezem. A bulit nem ő szervezte a lakásba, hanem hígagyú Karesz, aki kóterben nőtt fel, mentségére legyen szólva, így aztán sok tapasztalata nem lehet a házibulik szervezésről. Szép volt, hogy Hanna még meg is köszönte Karesznek, hogy megmentette, tekintve, hogy az egész nem alakult volna ki, ha nem mászik be megint a munkahelyére, a remek ötleteivel. A csajoknak az ingyen kolbász is gyere be volt már korábban (utána Hannát ki is rúgták), ahogy a buli is az idegen lakásban – így tényleg fura, hogy a felelősségteljes munkavállalásról szónokolnak. Kéne még egy ember abba a lakásba, aki szorgosan tanulna vagy dolgozna, nem csinálna soha semmi hülyeséget, aki hitelesen osztaná az észt a pillanatnak élő tiniknek.
Az az ügyvéd, akinek annyi tanácsa volt Joe-hoz, hogy vallja magát bűnösnek, kirendelt ügyvéd volt, vagy Cápáék beépített embere? Ha kirendelt ügyvéd volt, remélem, ez épp úgy, mint máskor, nem a valóság, különben rohadt sokan ülhetnek börtönben ártatlanul.

Kikirikri 2013.07.10. 22:07:39

Na ne viccelj! Hannának annyi felelősségérzése se volt,h a láthatóan gáz dolgot lemondja, es elkuldjon a vérbe mindenkit?
Elvégre csak azt a melót kockáztatja,amiből a reggelire telne legalább.
Ahh... totál fos
süti beállítások módosítása