Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x87/2 - Íme a budapesti állatkert

2013. július 03. 17:13 - pabblo

Nos, ha valaki elfelejtette volna: Joe továbbra is kilátás nélkül tengeti napjait a soktízmilliós vityillóban, viszont már a bojlerre sincs pénz, úgyhogy kénytelen elfogadni Csula ajánlatát. Igaz, ő meg azt mondja, hogy tisztességes a meló, semmi feketézés. Tudjukki megint lesmárolta Lófejet, aki viszonzásképp széttátogta a vásznat, ráadásul kerekperec kijelenti: ő nem hajlandó semmiféle titkos viszonyba belemenni. Na, ez már kurázsi, mi? Lássuk, mit mondanak ma a csillagok.

130703_bp01.jpg

Na, hát az van hogy Csula melója mégse olyan tiszta, bár erre a fordulatra tényleg nem is számítottunk. Joe és Cápa háromperces monológjában úgy nő a feszültség, mint az országban a parlagfű, és a következő, nagyon elmés fordulatokat tartalmazza: Joe: én ezt nem csinálom. Cápa: de igen, csinálni fogod. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De nem. De igen. De...

130703_bp01.jpg

Gáborunk már megint a padlót mossa, Laller meg egyrészt végigmássza a sáros lábával a padlót, másrészt meg megint lebuktatja Gabent, mert Gyöngyi úgy ront be a konyhába, mint egy tank. A srác menti a helyzetet, kivágja Pumuklifejet a hátsó ajtón, de ez nem elég, Gyöngyi tovább szívja a vérét, aztán meg a száját is. Nándi a smárolásra nyit be, de szerencsére delíriumban tartózkodik a saját poénja miatt, úgyhogy csak annyi érdekli, hogy Lallernek elmondja a legújabb – egyébként hatszázkilencvenkétésfél éves viccét.

130703_bp01.jpg

Tudjukkinek elege lett a Zsófika tereléséből, úgyhogy Rita után mászik a közértbe, hogy közölje: sosem volt szerelmes, nem akar vele lenni, szakít,vége, finitó, the end, thats all folks, miegymás. Rita nem érti, de ezt tudjuk be a szőkeségének. Biztos ami biztos, jelentet rendez a bolt közepén, ami egy pofonban teljesedik ki. Ámen.

130703_bp01.jpg

Baltaarcú érkezik hazafelé, de pechjére a többi baltaarcú már a kertben sütögeti a pecsenyéjét. Cápa továbbra is nyomul a meló miatt, mert hát az összetartozás, és neki fog dolgozni, meg egyébként is miegymás. Joe viszont szarik a tartozásra, majd megadja máshogy, és hogy megmutassa, vele mennyire nem lehet szórakozni, fölborítja a főnököt. Ők persze finoman jelzik, ezzel még nincs vége semminek, sőt, az örök szerelem csak most kezdődik, de Joe-t ez nem érdekli, Csulát is elküldi utána a vérbe.

130703_bp01.jpg

Zsófika kőkemény, megy és elhatároz mindent, mert hát Kristóf az milyenmár, érted. Rita és Tudjukki kiabálására ér haza, sőt, Kirstóf úgy ki lett vágva, hogy a lába se érte a földet. Lófej nem érti, de azért nagyon imponál neki, hogy a srác ilyet tett érte.

130703_bp01.jpg

Gáborék közben buliba készülnek, Pumuklifej közben interurbán közli Ivettel, nagyon betenné a nyiszlett bréjét minden lehetséges és kevésbé lehetséges nyílásba. Ezt már a térerő sem bírja, és magától elmegy... úgyhogy Laller puffog egy sort, majd fogja magát és elkullog hot-dogért. Kiderült, nincs nála zsé, Gabennál viszont van, de ő meg lelép, mert párosodni hívja a fekete özvegy – vagy ahogy a közönség ismeri: Gyöngyi. Extra hosszú jelenet, idétlen befejezéssel.

130703_bp01.jpg

Csula távozóban, de ő is jelzi Joe-nak, nem véletlenül hívják Cápának Cápát. És amíg Joe-nak Cápával kell foglalkoznia, Gábor már a bálnát simogatja az ágyban, mert hát van ennek a sorozatnak üzenete is: save the whale! - kezdem azt érezni, hogy az egész rész egy gigantikus állatkerti sétává változott. Pumuklifej közben hazaér, bulizni hívná Gabent, de ő arra panaszkodik, hogy felkavarodott a gyomra, ezért nem megy. Mondjuk lehet, hogy nem is hazudott akkorát.

130703_bp01.jpg

Rita közben összekapta magát, hogy az utcán picsogja ki magát Trixinek, mert hát épp válogatta a répát meg a zellert, amikor Tudjukki otthagyta. Marci meg Anikó épp arra jár, és bár Rita fölbassza magát a látványon, Trixi elmondja nekik, mi van a lyánnyal. Rita még hörög egy kicsit, majd bosszút esküszik Zsófira és Kristófra is. Megígéri. A következő rész még ennél is keményebb lesz: Joe-t drog miatt kapcsolják le, még szerencse, hogy Regi megjön, úgyhogy megy is megcsapni Csulát. Jííháá.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2013.07.03. 22:14:51

Ket resszel odebb a Nandi es a Gyongyi meg hazaspar volt oszt tesok lettek???
Az Adrianos vonalat is vihettek volna tovabb..

Viax 2013.07.03. 23:53:59

@Bicepsz Elek: Végre valaki! Már azt hittem, hogy én figyeltem rosszul.

kozi001 2013.07.04. 00:10:05

A bolt közepén! A bolt közepén! Úristen!

Ment volna inkább az az sms...

Sirenia (törölt) 2013.07.04. 10:19:04

Én már jó ideje nem nézem, mert valami iszonyat szar lett az egész.
Ott maradtam le, hogy Joe közölte mindenkivel, hogy 1 hónap múlva takarodó van a házból mert eladja, meg a műhelyt is.
Nem tudom a sorozatban hogy telik az idő, de szerintem a hónap már le telt, vagy nem?
Meg ha Joe eladta a műhelyt, akkor hol akar kocsikat buherálni?
Lehet,hogy én vagyok értetlen, meg kötekedős, de bassza meg nem értem :)

Johnny336 2013.07.04. 10:51:24

@Sirenia: van a cápának valami műhelye, ott.
Lakást pedig nem adja el, már lali se hajtja a pénzt - ezt a szálat valahogy elfeledték.

Sirenia (törölt) 2013.07.04. 18:37:50

@Johnny336:

Oké, de akkor ezt minek kellett anno belerakni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.04. 19:15:26

@Sirenia: Én sem nézem már egy ideje, csak itt követném az eseményeket, de úgy tűnik, újra fel kell vennem a fonalat, mert már annyi bukfenc van benne, hogy HV alapján kezd követhetetlen lenni. (És ez nem a HV írók sara.)

Nagyon sajnálom, hogy Ritáról lemaradtam. Rövid időn belül megint megszívatták, most vajon mivé fog átváltozni, melyik személyisége fog előtörni? Jajj. izgi. Mától nézem.

Sirenia (törölt) 2013.07.04. 22:08:01

@aggyistenbiri:
Hát én tuti ezután sem fogom nézni, de sajnos belebotlottam.
Ugyanis este leadják az ertélelen, aztán másnap ismétlik a másikon. Nem tudom miért gondolják, hogy ha erőszakosan nyomatják többen fogják nézni.
Szóval ahogy belebotlottam láttam, hogy mindenki nagyon vígan van, nem úgy mint akit két nap múlva kibaszcsiznak az utcára.
süti beállítások módosítása