Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x02 – Circus, Circus

2013. július 02. 13:00 - Zenóbia

Ned 76 napja 2 órája és 36 perce iskolásfiú, és újabb keserű tapasztalattal gazdagodik. Világgá indulnak Digby-vel, de csak az első mezőig jutnak, ahol pillangóruhás kislánykák ugrabugrálnak az óvónőjükkel együtt, akin nincs pillangóruha, kár. Kanári fészket találnak az egyik fán, és a kis pillangólánykák cuki kis sárga kanárikat akarnának simogatni, ha azok nem döglöttek volna meg a permetszertől. Nednek szimpatikusak a pillangók, így feltámasztja nekik a kanárikat, hátha nem pont a kislányok fejére fognak potyogni a cserébe meghaló egyéb madarak vagy kisebb mókusok vagy akármik. Azok nem is, de a magukkal hozott harkályokat amiket épp szabadon akartak engedni, bizony hiába biztatják a kalitka elhagyására. Ned magába roskad és mégsem megy világgá, mert minden új kezdetből úgyis egy nagy fos lesz, akárhogy is igyekszel. Húsz évvel később újra új kezdet van, hiszen Chuck már 2 napja, 10 órája, és 28 perce átköltözött a szomszédba, amit Ned minimum 200 évnek 11 órának és 56 percnek érzékel, és messze nem annyira vidám kis nyári táborozásnak, mint Chuck.

2x02_halottnakacsok1.jpg

Emersonnak annyira jól megy az üzlet, hogy vidáman kötöget és szivarozik, a telefon meg had villogjon. Csak rá ne hulljon a hamu a fonalra. Így aztán csak egy nagyon nyomulós ügyfél érhet el nála valamit, Mrs. Heaps pedig annak vallja magát. Meg akarja találni a kamasz lányát, aki szerint ő egy idióta. Biztos, hogy meg akarja találni? Biztos, bár a nő érzelmileg annyira fejlett, mint egy konyhaszék, nem csoda, hogy Nikki világgá ment. Rákérdez Emerson esetleges szülőségére, ami miatt kénytelen elvállalni az ügyet, hiszen ő meg egy eltűnt kislány apja, így együtt érez az érzelemmentes nővel. Közben Olive egyre jobban kijön Pigby-vel a disznóval, aki mindig a megfelelő helyeken röffent helyeslően. Az eltűnt édes kis Nikkinek volt egy kevésbé édes Randi nevű barátnője, akivel Emerson nem jutott dűlőre, de Chucknak úgy két percre van szüksége, hogy kiszedje belőle hol van Nikki. Ennyi idő pont elég Emersonnak, hogy megőrjítse Nedet azzal a gondolattal, hogy Chuck elköltözése a szomszédba csak az első lépés, hamarosan másik kontinensre távozik az új szerelmével.

Nikki egy furgonban lakik egy Rocky nevű pantomimes pasival. Attól tartok Nikki sem annyira édes kis Nikki, viszont sztár akar lenni. Remek. De pont pantomimes? A furgon megvan, benne az enyhén rohadó hullájával a művészünknek. Az egy perc átmegy activity-be, mert még halálában is mutogatással kommunikál, egészen addig, míg Emerson meg nem fenyegeti a pisztolyával, ami a történtek fényében röhejesnek tűnhet, de hatásos. Mérget tettek az arcfestékébe, de nem tudja ki. Nikki lelépett egy ígéretesebbnek látszó vándorcirkusz bohócával, csalfa kiscsaj. Chuck mérges, mert ott hagyják pincérnősködni, míg ők mennek a Mókás Cirkusz után, Olive meg hiába várja a megvilágosodást, helyette Lily-t kapja, aki még a végén képes és egy újabb titkot árul el neki, szegény Olive. A Mókás Cirkusz idétlen bajszos akrobatájától megtudják, hogy a bohócok két dologra képesek, lufiállatkákat gyártanak és poénokat gyilkolnak. Meg kisfiúk karját tépik ki és a legszörnyűbb rémálmoddá változnak.

2x02_halottnakacsok2.jpg

Az igazgató azt kamuzza, hogy nem emlékszik Nikkire, de a titkárnőjétől megtudjuk, hogy Nikki cseppet sem édes, ezt mondjuk már sejtettük eddig is, viszont elszegődött a főbohóchoz, Jackie Johnny-hoz, aki egy aljas görény. A műsor után eltűntek a lánnyal. Chuck eközben szarrá unja magát, és éppen zár, amikor a nagy unalmát megszakítja Vivian néni, hát ezek a nénik mostanában nem nagyon ülnek meg a seggükön. Vivian néni végül távozik egy Chuck könnyeivel megöntözött bogyós pitével, ez nem a Halott Lány kedvenc napja lesz az évben. Ned és Emerson követni próbálják az aljas görény bohócot aki meglépett a lánnyal, közben megint lelki életet élnek, belőlük ezt váltja ki az autó. Mígnem Ned felfedez egy bohóc álarcot az egyik bokron. A tóból kivonszolva az autót halottkémünk bekukkant, és Nikki ugyan nincs a kocsiban, van viszont nyolc azaz 8 darab halott bohóc benne, egyikük gólyalábakkal. Nikki egy perverz sorozatgyilkos szerintem.

2x02_halottnakacsok3.jpg

Míg tanúi lehetünk Mrs. Heaps újabb eget rengető érzelmi kinyilatkoztatásának, addig felfedeztétek már, hogy Emersonnak kötött bögremelegítője is van?  Míg a nyolc halott bohóc között Jackie Johnny-t keresgélik Chuckkal, addig próbálják kitalálni, hogy a jövőben mit csináljanak a pitekuckóval, míg nyomozás van. Ned bezárná, hogy Chuck ne maradjon ki semmiből, Chuck nem zárná be, mert akkor mi történne Viviannal ha épp akkor vágyna pitére. Jackie Johnny elfolyt festékkel az arcán simán elmegy gyerekrablónak aki aztán feldarabolja megfőzi és megeszi őket, van némi fóbiám a bohócoktól, igen. Nikki nem volt velük a kocsiban, mondjuk maximum a kesztyűtartóba fért volna már csak be amúgy is, mert visszaküldte eltakarítani az egyik túl jól sikerült viccüket. A közönségből bevonták ugyanis Bryce Von Deenist a műsorba, és ha jól értem megfosatták egy nagy adag csokis hashajtóval. Azta mekkora poén, majdnem annyira jó, hogy akár egy Ben Stiller filmbe is beleillene. A bohócokat valaki egyszerűen letolta az útról bele a tóba, lehet, hogy a megszívatott Von Deenis?

2x02_halottnakacsok4.jpg

Emerson egy borítékot csúsztat be az ajtaja alatt, amivel majd jól tőrbe csalja. Addig is Lily próbálja rádumálni Olive-ot, hogy valójában nem is feküdt le Charles Chuckkal, Charlotte apjával, aki ennek ellenére simán elhitte, hogy Chuck az ő lánya és szépen felnevelte. Ezen a történeten még dolgozni kellett volna, Olive is egyből rávilágít a homályos pontra, erre Lily-nek innia kell, hál istennek egy rendes imakönyvben elfér a laposüveg. Ned még mindig a költözésnél tart, és hogy miért is veszélyes ez Chuckra nézve, aki levonja a következtetést, hogy a nénik továbbléphetnek, hiszen mindketten többet bolyonganak újabban a külvilágban, mint az elmúlt tíz évben, ő meg emiatt pont, hogy nem léphet tovább. A fejtegetést Von Deenis szakítja meg, akinek az ajtaja alatt becsúsztatott borítékban egy tucat ingyen pitére szóló kupon volt. Ha annyit megeszik egyszerre, akkor lehet ráfér majd még egy adag csokis hashajtó. Emerson egyből de rögtön lecsap rá, és nem lenne nagy csoda, ha tényleg kinyírta volna a köcsög bohócokat.

2x02_halottnakacsok5.jpg

Levetkőztették alsógatyára, megdobálta a közönség megrágott csokitortával, aztán lefosatták egy ökörrel. Nikkinek kellett leslagozni, egy cirkuszban mindig vidám az élet, hejj-hó. Von Deenis szerint Nikki vette üldözőbe a bohócokat egy maszkkal a fején, mondom én, hogy az édes kis Nikki a gyilkológép. Ned kanapén fekvős plafont bámulós álmodozását Emerson zavarja meg, és még teát is kér, annak ellenére, hogy Ned bögréin nincs kötött ruha. Szürcsölgetnek, Emerson nem hiszi, hogy Nikki a gyilkos, mert az ő lánya sem ölne bohócokat, akit az anyja szöktetett meg hét éve, pedig ő is igen makacs kislány volt. Ez az ügy felszakítja benne a sebeket, de ettől még nem fog zokogva kitárulkozni, kénytelenek leszünk morzsákból összerakni a történetét, mert ő inkább köt hatvanhat mellényt, mint hogy kinyissa a száját. Arra alapozva, hogy Nikki nem szeret egyedül lenni és Emerson szerint fél, átkutatják utána a cirkuszt. Addig Lily és Olive cukrozatlan hányás kinézetű zabkását reggelizik, amit a könnyebb legyűrhetőség érdekében Lily megöntöz a laposüvegéből.

2x02_halottnakacsok6.jpg

Bűntudata van Vivian felé, ami Chuck halálával sem szűnt meg, micsoda meglepetés, mivel meg sem halt, de ez is titok. Meg az is, hogy Olive szereti a pitekészítőt, aki viszont valaki mást szeret, bár ez azt hiszem, csak Olive fejében élt titokként, mert mindenki másnak tök nyilvánvaló volt. Az isteni (milyen lenne egy zárdában) szikra az, hogy Lily ne lépjen túl Chuckon, hiszen még korai, menjen haza és ápolgassa Vivian lelkét, hiszen szüksége van rá, Olive meg jól ellesz itt Pigby-vel a kisdisznóval, meg a fincsi zabkásával. A cirkuszban kutakodás helyett a pitekészítő meg a halott lány lelkiéletet élnek már megint a költözésről, de a romantikázást már nem bírja Emerson, inkább munkára serkenti őket. Chuck elő is szed egyből a hátsó zsebéből egy hirdetést, ami szerint már akkor új bohócokat keresett az igazgató, amikor még a régiek is éltek. Honnan tudta vajon, hogy három nap múlva már nem lesznek bohócai? Nem onnan, hogy ő a véres bohócgyilkos, hanem onnan, hogy a bohócok szakszervezetbe tömörültek, és titkos gyűlésekre jártak, ami miatt úgyis kirúgta volna őket.

2x02_halottnakacsok7.jpg

Nikki volt a titkos kémje, aki bármit megtett volna azért, hogy valaki más lehessen. Akkor is a bohócokat követte, amikor azokat belökte valaki a tóba, de azóta végképp nyoma veszett, hát igen, ezt tudjuk. A békés kihallgatásba egyszer csak berepül a csukott ablakon keresztül egy törpe. Az ágyúból kilőtt törpöt nekik szánták, bár nem tudom mennyire maradandó sérüléseket kellett volna okoznia, de mivel is gyilkolnának egy cirkuszban mint ágyúból kilőtt törpével. Emersonnak már tippje is van, hogy ki lőtt rájuk, így előbb kell megtalálniuk Nikkit, mint a gyilkosnak. A lány elő is kerül a nyereményraktárból, ahol egy rózsaszín tüllös majomjelmezben rejtőzött el, hatékonyabb lett volna, ha nem hüppög teljes hangerővel. Szóval igen, látta, hogy ki lökte a bohócokat a tóba, emiatt fél, hogy ő is a tóban végzi, vagy esetleg fejbe lövik egy törpével. Ehelyett rejtélyes módon felemelkedik a levegőbe, míg a hármas próbálja megfejteni, hogy ki tudhatott még a bohócok szervezkedéseiről. Az igazgatónak leadott jelentéseit kihallgatta a vicces bajszos akrobata, aki követte a bohócokat, őt meg Nikki követte, miután lemosta a lefosott Von Deenist. A vicces bajszos akrobata - aki selypít is, meg raccsol is, nem csak a bajsza vicces -, szóval felfedezte, hogy van egy szemtanúja, akit még ki kell nyírni.

2x02_halottnakacsok8.jpg

Nikki fejéhez pisztolyt nyom a daru tetején ahova felhúzta, mert nem hagyhatja, hogy a cirkuszt biztonságos munkahellyé tegyék, hiszen akkor az akrobatáknak befellegzett. Chuck felolvassa nekik Rocky a pantomimes versikéjét amit Nikkihez írt. Mindannyian meghatódunk egy pillanatra, de aztán a viccesbajszosakrobata előadja a követeléseit, amik senkit nem érdekelnek, inkább megdobálják teniszlabdával. Viccesbajszost lecsukják egy életre, selypeghet a többi börtöntöltelékkel. Olive egy akkora bibliával birkózik mint ő maga, de szerencsére ebben is van laposüveg, úgy látszik ez tartozék. A nénik végképp kitörtek börtönükből, eztán törzsvendégek lesznek a pitesütőben, Chuck egyre jobb vetődéseket produkál a pult mögé. Lassan annyi kék folt lesz rajta, mint rajtam takarítás után. Emerson ráparancsol érzelmileg szegényes Mrs. Heapsre, hogy ugyan szeresse már a lányát, s lőn. Chuck és Ned azt játsszák, és eztán minden reggel ezt fogják, hogy most ismerkednek össze, és máris csókolóznának, de hát azt nem illik, előbb meg kell ismerniük egymást rendesen, mi a kedvenc színed meg ilyenek. És mivel minden reggel játsszák, minden reggel lehet más a kedvenc színük.  

2x02_halottnakacsok9.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása