Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x05 - Egy jó asszony mindent megbocsájt

2013. július 01. 15:00 - Chat Géza

Csapjunk is a lovak közé, mert ez az utolsóelőtti adás, így nem kevés jóságot kell beleszuszakolni egy hogyvoltba. Mivel az országos bulikéró népsűrűsége eléggé felhígult, ezért hamar vissza kell csempészni minimum egy embert, a kérdés, hogy Legjobb Portéka vagy az Ex lesz a szerencsés, aki a kettő megy be, egy jön ki alapú véletlenszerű választás során sikeresen jön ki. A főnökasszony elmegy hozzájuk falura, de csak Legjobb Portékával hajlandó a bagólesőjét koptatni. Sejtjük már, hogy kinek áll a zászló. A főnökasszony azt mondja, hogy ez a pali volt a legjobb a fotózásokon és hogy millió meg egy lehetőséget lát benne, szerintem ez a nő vagy vak, vagy hazudik. De alapműködés, hogy az Exet a putriban kell hagyni. Kis hezitálás után, emberünk magára vállalja az áldozati bárány szerepét és visszamegy Cardiffba, hogy a kiváló modellkarrierjét tovább építgesse, azaz félig pucéran, faarccal bambuljon a kamerába bele.

1.jpg

Legjobb Portéka a megérkezéssel egyetemben egyből bocsánatért áll sorba a lakóknál, de a lányok kevésbé megértőek, nem úgy, mint a faszingerek, akik így bele is vetik magukat az iccakába, kivéve Liamet, aki otthon marad Tina Turner slágereket Janet Jackson dalokra mixelni. Nincs otthon a macska, cincognak az egerek, ugye, még jó, hogy a lányok is nekiállnak faszkodni a srácok cuccaival, jól kifigurázzák a másikat oszt a humorfaktornak egy jó nagy lapát szarral megkent pofont adva, abba is hagyják a butáskodást és inkább fehérneműben vonaglanak és torkoznak le konyhai kellékként esztétikusan, kicsit sem direkte odahelyezett banánokat. Butuska úgy majszolja a témát, hogy az még a banánnak is fáj kábé, akkor mi lehet, ha húsvér krinolinon produkálja ezt az agresszív orálozást? Attól ments meg Uram! De a szexuálisan túlfűtött buli itt véget is ér, mert a fiúk megérkeznek a nagy vadászatból.

2.jpg

Legjobb Portéka van lebaszva, már megint. Kicsit uncsi, de nézzük inkább, mi is történt. A dizsiben Leeroy ciccegős csajozása majdnem sikerrel zárult, leszámítva, hogy a leszólító odabüffögésen túl semmi kreatívat nem tudott villantani a nagy rapper. Íme, a völgyből szalajtott országos csajozós szöveg: Mondok egy mesét, mert én jól mesélek ám. Te szép vagy, de nem ám csak úgy szép, hanem gyönyörű, baszki. Érted? Szinte felfoghatatlan, hogy Leeroy tízméteres vonzáskörzetében hogy nem nedvesedik be senki. Legjobb Portéka csak állt és jókat kuncogott, hogy mekkora csicskacseléd módjára csajoznak a nyomik. Ezt szóvá téve a haverfelvételnek kurvára reszeltek. Ezt a balhét sikerült egészen a házig magukkal vonszolniuk, ahol a lányok totál kinyalva álltak és csak pislogtak, hogy mi a probléma aktuális tényállása.

3.jpg

Rápihenve az esti műbalhéra, másnap reggel bejelenti a főni, hogy szabadnap van, ezért elmennek Berry Islandre. Az odafelé vezető úton, reggel 10-kor már megy a masszív italozás. Carley be is tölt annyira, hogy hagyja Butuskát a csöcseit szopogatva rozét inni. A helyszínre érve a finnyáskodó Ribizli Gizik már kevésbé érzik magukban az erőt, hogy csapatépítő tréning jelige alatt a dzsuvás tengerparton piknikezzenek, ellenben egy kis villantással egybekötött csobbanás az mindenkinek fekszik ám.  A főni nem is csodálkozik semmin, sőt visszaúton adja is a hülyék alá a lovat, a faszikat nőknek öltözteti és csapatják a város egyik, nem éppen legnívósabb egységében a karaokét. A nap nyílván nem érhet így véget, menni kell tovább, bele az éjszakába. Kickboxer 4 valami isteni közbenjárásnak hála talál magának valami szerencsés lányfajzatot, akivel csőrözhet. Butuska ezen csak annyira akad ki, hogy minden faszira ráakaszkodik. Kickboxer 4 miközben az új, frissen lőtt, kétpálcás nyesttel lepedőakrobatázik, addig Butuska és Beyoncé teleszórják szeméttel az ágyát. Liam tettenérés okán hirtelen kérdőre is vonja a lányokat, illetve Butuska pofájába borít valami szart, hogy észhez térjen végre, de ennek kurvára nem lesz jó vége. Megy is a visszapofázás és a felszültség generálás.

4.jpg

Másnap reggelira egy rakás kínos pillanat van tálalva. Az egyéjszakás nyest letipeg a lépcsőn, a lányok szemmel verik pépesre. Ezt realizálva, jobb a békesség, mint a nem békesség alapon, úgy gondolja inkább nem parádézik tovább, no meg embereinknek is RENGETEG dolguk akad éppen. Kickboxer 4 elmegy kicsit edzeni, amit Butuska le is követ szemmel, merthogy ő fogja majd őt felöltöztetni, hogy nézzen is ki valahogy ne csak úgy álljon majd ott a ringben. A nagyesti öltözet talpig pink lesz virágos beütésekkel, mert erre majd felröhögnek a népek. Legjobb Portéka egy biliárdszalonba megy fotózásra, egyik oldalán Beyoncé a másikon Plasztik Barbie, de ma csak a faszingerre süt az ezer wattos reflektorfény. Legjobb Portéka követné a fotós utasításait, de sajnos csak ez az egy faarca van, semmi több, de azért így is körbe van dicsérve. Eközben Leeroy valami stúdióban tolja a rap témát.

5.jpg

Natalee és Carley találkozik, mintha csak ez az Öribari Kerestetik lenne, pedig aztán kurvára nem. Este buli van, úgyhogy menni kell élet-halál harcot vívni a lányokkal a sminktükör előtt való tipródásért. Carleyt a VIP részlegre osztják be szórólapozni, míg Kickboxer 4 az utcán tájékoztatja az embereket, hogy leginkább sose vagy csak egy óra múlva fognak bejutni az országos buliba. Közben Liam újabb esélyt kap, hogy megvillantsa istenadta disc jockey tehetségét, de a főni szerint nulla ritmusérzéke van emberünknek és az ő klubjában nem fog 120 bpm-es számra 100 bpm-est keverni, csak hogy így a szakmázásba is belekóstoljunk picit. Az irgalmatlan hepaj ott tetőzik, hogy Beyoncé sakál részeg üzemmódba kapcsolva tolja parízercsöcseit a meleg Liam arcába, miközben a szintén – nem túl szomjas – Butuska masszívan túráztatja a seggét a srác fullánkjánál. Mivel már Beyoncé annyira totálon van, hogy állni sem tud, hazamennek, ahol eddig betöltött partyszörny szerepe átalakul két lábon járó rinyagéppé, azaz Leeroy hivatalos fasztorlaszává, pedig már majdnem sikerült megsimiznie Plasztik Barbie sündisznóját. 

Címkék: a völgylakók
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gesztenye Barna 2014.01.08. 12:28:17

tegnap sikerült látnom magyarul.és meglepő, hogy senki nem ír semmit.
süti beállítások módosítása