Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos hajsza 1x04 Őrült szerelem

2013. július 01. 09:00 - Szencsike

Team Emmánál kezdünk, Emma, Paul és Jacob az elrabolt lány, Megan miatt van nehéz helyzetben. Megan a pincébe került, a közös nevező az, hogy Paul elszúrta a dolgokat, hiszen lebukhatnak, Paul inkább küldetésként tekint a lányra. Emma ítélete szerint Megannek vesznie kell, a srácokra hagyja a piszkos munkát. Paul átpasszolja a feladatot Jacobnak, egyrészt mert ő reggelit készít, másrészt elég volt Jacob hazugságaiból. Főcím.

pic1.png

Claire-nél a csapat a videót elemzi, amiben kicsi Joey tanítása folyik, milyen jó gyilkolászni ártatlan élőlényeket. Mike próbálja belőni az üzenet forrását, a környezet alapján meg a helyről találgatnak a nyomozók. Deb próbálja megnyugtatni az aggódó anyát, hogy a pszichopata hajlam öröklődése nem lehetséges, Ryan a szokásos "Meg fogják találni Joeyt!" szöveggel segít. Claire-nek már elege van az unalomig szajkózott „Megtaláljuk!”-ból, inkább egyedül dühöng tovább. Deb és Ryan már a bv-ben vannak, Malacka öngyilkossága a téma, mikor Ryant egy bizonyos Jenny keresi telefonon. Ugorjunk 2009-be, a mattrészeg Ryant egy csinos, ám annál aggódóbb szőke hölgy támogatja be az ágyba, ő Jenny. Vissza a jelenbe, Ryan kinyomja a hívást, inkább Joe-val beszél, Maggie-ről, a Fekete Özvegyről.

pic2.png

Joe már a kihallgatóban várakozik, Ryan ismét díszkíséretet kap, nehogy baj legyen. Ryan rögtön egy kritikával indít, hogy lehet, hogy Joe ilyen szedett-vedett bandával végezteti a melót, hisz mindegyiknek van valami dilije, Rick például piromán. Joe kénytelen elismerni, hogy nem a legjobb csapatát látta eddig, de Fekete Özvegy, ő egész tehetséges, még lesznek meglepetései, ráadásul mivel Rick és ő házasok, így a szerelmi szál is érdekes. Házasok voltak, helyesbít Ryan, mert Rick-et ő maga végezte ki. Joe örül hírnek, Fekete Özvegy tehetsége így még jobban kibontakozhat. 8 éve látogatta meg először, korábban részt vett egy sorozatgyilkosságban, de megúszta, mert ügyes lány. Nyomozóink már meg is találták az ügyet, 6 gyilkosság, vélhetően egy nő követte el, a fantomkép hasonlít Fekete Özvegyre.

pic3.png

Team Emma, Emma telefonálni akar, a mobilt Joey elől egy szekrény tetejére rejtették. Tudnak Maggie-ről, de a lány még nem hívta fel őket, így Emma üzenetet hagy neki. Joey ezalatt kijön a szobájából és kifigyeli hova teszi vissza Paul a telefont. Kissrác véletlenül zajt csap, Emma nem látja őt, hogy bujkál, de lehívja. A gyerek lejön, felveszi a cipőjét, fogja a labdát és kimegy játszani, Emma mindjárt megy utána. Előtte még a Pince-projektről kér jelentés, Jacob még mindig töketlenkedik a lánnyal. Paul egy titkot szeretne elmondani, ismeri Jacob igazi énjét. Emma rögtön leállítja, nem érdekli, mivel ütötték el az időt, ha kettesben voltak, Jacob nem meleg. Paul nem ezekre a titkokra gondolt, hanem arra, hogy Jacob még sosem ölt embert. Ezt bizony még Joe nagymester sem tudja, állítja Paul, nemhogy az ő kis társaságuk.

pic4.png

Nyomozóink Fekete Özvegy nyomait fedezik fel, egy autópálya melletti kisboltban vásárolgatott, csupa általános dolgot vett, kivéve, hogy beszerzett mágneseket is. Ryant eközben újra hívj Jenny, mi pedig ismét ugrunk 2009-be. Ryan ébredezik a dorbézolás után, Jenny ott van vele, de nincs jó kedve. Ryan több kontrollvizsgálatot ellógott, Jenny tehetetlen Ryan leszarom a világot hozzáállásával, így leveszi a kezét a férfiról. Vissza a jelenbe, Ryan most már felveszi a hívást, kimegy a folyosóra, Deb érdeklődve néz utána. Jenny nincs jól, nagyon nagy bajban van: Fekete Özvegy elkapta. Jenny Ryan húga egyébként. Fekete Özvegy rendkívül dühös a férje halála miatt, kész eltérni a könyvtől is, Ryan vérét akarja. Ryannek egyedül, fegyvertelenül kell a megadott helyre menni, oda ahol rizottót lehet csinálni.

pic5.png

Team Emma, a lány a híreket bújja, mikor Jacob jön érdeklődni, van-e infó Maggie-ről. Még semmi, de a Pince-projekt még mindig nem halad, Joey nem fedezheti fel a lányt, tessék elintézni. Jacob próbálja magát kihúznia a feladat alól, Paul sara, neki kellene elvégezni, Emma mégis Jacobra bízza, ha már sosem csinálta. Ugrás 2009-be, fan klub gyüli van (Emma, Paul, Jacob, Maggie és Rick ), Jacob sztorizik az első gyilkosságáról, tóba fojtott valakit. Vissza jelenbe, Emma dühös, és felhozza a fojtogatós sztorit, csak kitaláció volt, csalódott a szívszerelmében, milyen szomorú dolog ez. Jacob cikinek érezte, hogy ő még sosem csinálta, be akart illeszkedni. Akkor irány a pince és lehet elsőzni. Bv, Ryan indulni készül, Deb tudni akarja hova megy, Ryan nem köti az orrára, magánügy. Deb Mike-ot küldi utána, a srác sejti, hogy baj van mikor meghallja Debtől a Jenny nevet. Mike utoléri Ryant, azonnal tudja, hogy Ryan hova fog menni, és gyanítja, hogy Fekete Özvegynek köze van a dolgokhoz. Ryan kénytelen-kelletlen elmeséli neki, hogy Maggie elkapta a testvérét. Mike segíteni akar neki, Deb nem tudja, ki az a Jenny és hova mennek, de Ryan ezt egyedül nem fogja végigcsinálni.

pic6.png

Mike és Ryan Brooklynba tartanak, megint Mike a csevegősebb, Ryan inkább a kocsi ablakának dől és alvást színlel. Ugrás 2005-be, Claire és Ryan randiznak, a helyszín egy különleges étterem, aminek Jenny a vezetője és egyben szakácsa. A két nő bemutatkozik egymásnak, megvan a kölcsönös szimpátia. Vissza az útitársakhoz, Mike-ot Deb keresi telefonon, Mike kinyomja a hívást. Este van mire megérkeznek Brooklynba, Ryan-nek az a legfontosabb, hogy Jenny biztonságban legyen, még a saját élete sem számít, ezt Mike-kal is megígérteti, ha meg akarná őket menteni. Ryan úgy tesz, ahogy Fekete Özvegy kérte, fegyvertelenül lép az étterembe, egy ajtót nyitva hagy Mike-nak, aki így hátvédként segítheti őt. Ryan egy szemkötőt talál az egyik széken, felveszi, leül és vár. Megjön Maggie is, összebarátkozott a hugicával, Ryan Jennyre koncentrál, Maggie leüti őt.

pic7.png

Team Emma, Jacob lent a pincébe, fogalma sincs, mihez kezdjen a lánnyal, nem akaródzik megölni őt. Megan sejti, hogy ő lehet a jó fiú, ám fél tőle. Alkudozni kezd, engedje el, ő senkinek nem fog szólni, sőt biztosra is mehetnek azzal, hogy a srác több helyen megvágja, a szivárgó vérrel elterelhetik a gyanút is, és a közeli kis patakocskáig még el is vonszolhatja, mintha ott fojtaná vízbe. A srác csak magába roskadtan üldögél, ugrás 2009-be, Jacob jött Joe-hoz gyónni. Joe most tudta meg, hogy Jacob még nem ölt, ám ő a kedves vezető, vigasztalja, majd el jön az ő ideje is, ez pedig az ő közös titkuk marad. Vissza a pincébe, Jacob felkapja a kést, odamegy a lányhoz, keménykedik vele, és a kés fogását próbálgatja.

pic8.png

Brooklyn, Ryant Maggie ébresztgeti, kikötözve fekszik egy asztalon, Jenny ott ül vele szemben, megkötözve egy székben és rémült. Jenny végig fogja nézni, ahogy Ryan meghal, igaz Claire jobb választás lenne, de valakinek fájdalmat kell okozni. 2005, a randi utáni másnap reggel, Claire köszöni, hogy megismerhette Jennyt, ezáltal kicsit közelebb kerülhetett Ryanhez. A férfi nagy nehezen megnyílik és mesélni kezd a családjáról: édesanyját 14 éves korában vesztette el, leukémia miatt, édesapja járőr volt, de belefutott egy rablásba és rossz vége lett. Már csak ő Jenny maradtak egymásnak. Igazából volt még egy tesó, aki New York-i tűzoltó, szeptember 11-én halt meg, tényleg tragédia ez a család. Team Emma, Jacob még mindig nem teljes értékű gyilkos, Megan él, sőt élni is fog, mert Jacob elengedi őt. A lány kijut a házból, sajnos a csapódó ajtó hangját Emma hallja meg, így rögtön riadót fúj, Paullal veszik üldözőbe a lányt. Megan hiába menekül, Emmáék elkapják.

pic9.png

Az étteremben Ryan továbbra is kiterülve, de legalább megtudhatjuk, mire kellenek a mágnesek Maggie-nek. Megmágnesezi Ryan pacemakerjét, lassú ám fájdalmas halála lesz, Jenny is meg fog halni Ryan után. Maggie még ezt is képes megideologizálni: Joe öli meg Ryant, hisz ő volt az, aki szíven szúrta, Fekete Özvegy csak befejezi, amit Joe elkezdett. Ryan egyre gyengül, Maggie bosszúja Rickért, hamarosan beteljesedhet, igaz Mike végre színre lép és lelövi Maggie-t. Ryan és Jenny túlélte az éjszakát. Team Emma, mivel Megan alaposan megfuttatta őket és a sárban is meg kellett hemperegni, így Emma fürdéshez készül. Paul nyit be a fürdőbe, úgy hitte üres, így jött volna fürdőzni. A közös élmény közelebb hozza kettejüket, kapcsolatuk is tovább fejlődik, Emma csókkal bátorítja Pault. Jacob megy vissza a pincébe, Megan ott van, még mindig él.

pic10.png

Brooklynba már az étteremhez vonult minden hatóság, Ryant a mentőben vizsgálják, kellene majd egy kontroll vizsgálat, nehogy utóhatások legyenek. Ryan nem reagál semmit, nem fog elmenni, ez tuti. Mike jön jelenteni neki, megvan Maggie mobilja, Debtől pedig alapos fejmosást kapott. Jennyvel befejezték a kihallgatást, Ryan vele vált pár szót. Jennynek el kell tűnnie, további szerepe már nem lesz a sorozatban vélhetően, így Miamiba költözik. Jenny Claire-ről érdeklődik, ugorjunk vissza 2005-be. Ryan ekkor jelenti be neki, hogy szakított Claire-rel, puszta nemes lelkűségből, hisz ő folyton csak Joe-ra emlékeztetné őt, Claire nem ezt érdemli. Vissza  a jelenbe, Jenny nem szeretné, hogy tesója egyedül maradjon, gondoskodjon Claire-ről. Team Emma, Jacob nyit be a fürdőbe, jött bocsánatot kérni. Emma nincsen egyedül, Paullal fürdik, hát legyen Jacob a harmadik a zuhany alatt. Másnap, Claire-nél végre vannak jó hírek is, Maggie mobilja alapján azonosítottak egy jelet, valahol New York állam északi részén, meg lesz Joey. Claire szeretné, ha Ryan maradna legalább egy reggeli erejéig, de a férfinak mennie kell, ahogy a magányos hősökhöz illik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása