Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x86/2 - Pornó a neten

2013. július 01. 17:00 - pabblo

Nokérem. A csütörtöki rész valahol ott szakadt félbe, hogy Joe leindult megveretni magát, Gáborunk meg a kidobott menyasszonyának rokonainál kunyerál munkát, ahol sikerül összefutnia a világ legnagyobb feministájával, így hiába főz jól, mehet wc-t sikálni. Laller továbbra is fullszerelmes, Lófej pedig visszatért az életünkbe, mert egy hét gondolkodás után rájött, nem szereti Balázst. Ennek ellenére mégis visszafogadja, a srác ugyanis belebukott a tuti biznicbe, így inkább előre menekül. Az előzetes alapján pedig joggal reménykedhetünk, hogy Baltaarcút ma nagyon elgyepálják. Lássuk.

130628_bp01.jpg

Pumuklifejnek igen rosszul indult a napja, a jelek szerint csúnyán elaludt a nyakát, de legalább szerelmet vall a vállának. Lófej viszi körbe régi-új zsokéját, akit Tudjukki egy jól célzott „tolvaj!" felkiáltással fogad. Zsófika túlgesztikulálva igyekszik tudtára adni mindenkinek: nem tűri ezt a hangot, és különben is el fognak költözni, úgyhogy mindenki kapja be. Ritát nem nagyon érdekli, hogy több lesz az egy főre jutó rezsi, Kristóf pedig tudja: Lófej csak féltékennyé akarja őt tenni.

130628_bp01.jpg

Akinek eddig kétsége lett volna afelől, hogy az Audi a gengszterek kocsija, abba most a készítők végleg beletaposták a helyes választ: de. Zadrián emberi Joe-nak mutogatják körbe Budapest nem annyira ismert helyeit, egy lepusztult telepen pedig a német autógyártást is felvonultatják. BMW, Merci, Audi, igaz a Wartburg és a Trabant hiányzik. Kicsit olyan az érzés, mintha a Blöff-öt nézném, de lépjünk is. Baltaarcú már azt vizionálja, hogy a folyóban fogja végezni, harci kutyák és tetovált rosszfiúk mindenhol. Megy a vita, hogy akkor kié a Barbi, és mit csináljon Adrián Hannával, Joe meg persze bepöccen, és egy jól irányzott Bud Spencer-pofonnal teszi helyre a stricik gyöngyét. Ardián pofonnak így még nem örült: letörölhetetlen a vigyor a képéről. Joe meg elindult hazafelé.

130628_bp01.jpg

Pumuklifej oson a kifőzde felé, hogy végre elmondja Gáborunknak: vééééégre szerelmes – mondjuk ezt a mondatot még soha nem hallottuk tőle a sorozatban, de tényleg. Gábriel igyekszik leplezni, hogy ő a takarítószemélyzet, de ahelyett,hogy kiebrudalná Lallert, még a konyhába is behívja, ott meg persze Gyöngyi rántja le a leplet az egész helyzetről. Gabit idegesíti a nő, de azért meg is húzná cefetül. Megalázottan viszi kifelé a szemetet, amikor sűrű cuppogásokra lesz figyelmes a rekeszek mögül, és hát igen: Nándi barátunk igyekszik a házasságban összerándult idegeit kisimítani egy fiatal csajjal. A csaj kioszt egy sallert a srácnak, Gabi majd összefossa magát örömében, Nándi térdre ereszkedése pedig csak olaj a tűzre.

130628_bp01.jpg

Kristóf igyekszik edzésbe fojtani Zsófika iránti szerelmi vonzódását, Rita meg nem hagyja, folyton rámászik. Tudjukki csődöt mond, ugorjunk. Joe-ból lett a budapesti Dorothy, csak Kansas helyett a gyártelep kijáratát keresi. Laller menti ki a helyzetből, aki rögtön el is kezdi lökni neki a rizsát a lakásvásárlásról, de úgy néz ki, Joe nem vevő a hülyeségre.

130628_bp01.jpg

Kristóf néz dugipornót a kanapén, amikor teljesen véletlenül ráakad egy korai Balázsra a neten. Hangos vihogások közepette hívja oda Ritát, aki vinnyogva konstatálja az eseményeket, végül pedig Balázs és Lófej is megérkezik. Előbbi nem örül túlságosan a felfedezésnek, inkább análizálná Kristófot a laptoppal. Rita nem érti, mire volt ez jó, Tudjukki örömködik, Lófej meg a szobában vonja kérdőre a srácot, aki még azt is bevallja, hogy ő lopta el Rita pénzét. Ebben a pillanatban lép be a gyökér fehér lovon, majd nemes egyszerűséggel kivágja Balázst az ajtón, aki távozóban még megfenyegeti a srácot. Rita továbbra se érti, mire volt ez jó.

130628_bp01.jpg

Gáborunk mosogat fáradtan, Nándi állítja le, hogy akkor tényleg kussoljon már a kiscsajról, mert neki csak rosszabb lesz. Eszébe is jut, hogy randizni kell vele, úgyhogy Gábrielnek egyedül kell betolnia a két pohár fehér bort, Gyöngyi viszont érkezik, hogy megakadályozza a dolgot. A csaj valószínűleg a seggén vehet levegőt, olyan gyorsan dobálja ki magából a benne lévő mondatokat. Gábor megunja, úgyhogy inkább lesmárolja a csajt, aki viszonzásul egy emberes jobbost kever le neki.

130628_bp01.jpg

Joe hívogatja Barbit, akiről az is kiderül, hogy hetvenes, mert folyamatosan a hangpostafiók jelentkezik be. Na de sebaj, mert előkerül, öröm a köbön, ugorjunk. Zsófika tekergeti búbánatosan a potmétereket, Kristóf pedig egy kiadós pöckölés reményében nyit be a szobába, de csak a lelkizés marad, úgyhogy olajra lép. Rita még egyszer számonkéri őt a konyhában, hogy mire volt jó Balázs kidobatása, mikro úgyis elköltöztek volna mind a ketten, a srác meg csak terel, hogy neki Rita a barátnője. Sebaj, a következő részben úgyis rámászik Szofijjára.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.07.02. 09:41:30

Gyöngyi nagyon meglepődött a smacin mi, azért van csukva a szeme?

Zoltaa 2013.07.02. 12:16:37

smaci , tá benyúltak neki alulról ....

kozi001 2013.07.02. 13:41:51

Úgy tűnik Ritától oda a libidó Tudjukkinél.
süti beállítások módosítása