Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 3x01 - Reversals of Fortune

2013. június 28. 13:00 - Agent "V"

Elkezdődik hát a 3. évad, csupa izgalom várható, elvégre egyetemre mennek a csibéink és itt aztán lesz egy csomó új ember, aki bekavarhat a nemlétező állóvízbe. Ha még emlékeztek, akkor az előző évadban meghalt Bart, Blair szerette volna megkapni Chuckot, és az utolsó részben sikerült is a srácnak kinyögni a bűvös szót. Serena elutazott Európába, méghozzá Carter Bazennel.Jenny királynő lett,Lily eltemetett egy férjet és összejött Rufusszal és kiderült, hogy volt egy közös gyerekük, akit örökbe adott és akit hiába kerestek, mert meghalt. És végül, de nem utolsó sorban Vanessa elment hátizsákos európai túrára mégpedig Natetel, aki mégsem kért a nagypapi által leszervezett gyakornokságból.

1.png

Kezdjük az évadot Chuckkal, aki egy bárban szemez egy csini szöszi modellel, aki természetesen nem teketóriázik sokat és bár tudja, hogy Chucknak van csaja azért rámászik és elvinné magát egy körre. Innen Hamptonsba ugrunk, ahol Jenny, Eric, rufus és Dan nyaraltak egészen szeptemberig.Persze Jennynek nem akaródzik hazautazni.Ígértek valamit Serenának, ami miatt az újságokat és a netes képeket is eltávolították a Humphrey férfiak elől.Indulni kell, mert Dan Vanessával találkozik, aki el akarja mesélni a nyarát, amit elvileg Natetel töltött. Nevezett vagyis Nate éppen egy kis barnával smárol vadul, akit véletlenül fuvarozott haza.Persze nem tudják a másik nevét, de hamar leesik a tantusz, miután összevitatkoznak a Buckley és Archibald politikai klán ügyein és kiderül, hogy ők az unokák itt.Ebből lehet nem lesz sírig tartó házasság. Kicsit uncsi szóval ugorjunk Chuckra, akire a csajszija már teljesen rámászott és ekkor érkezik Blair. Imádom ezt a csajt, főleg, ahogy leoltja a csajt a maga szarkasztikus módján, aki fejvesztve menekül a tett helyszínéről, mi meg rájövünk, hogy az előbbi jelenet csak a Chair mókája volt, hogy feldobják az uncsi délutánt.

2.png

Ők szexelnek, mi meg megyünk Serenáék háza tájára, ahol Dan rajtakapja a hugát, amint a Serena bulizós képeivel telepakolt újságokat dugdossa el. Ekkor érkezik Serena, akit természetesen meglepnek a fotósok, mégpedig úgy, hogy Rufusnak és Vanyának kell bemenekíteni, emiatt Serena gyorsan le is mondja Vanessát, aki szomorú, de nincs egyedül, vele van a srác, aki a segítségére sietett az előző évad utolsó részében. Reggelinél összegyűlik a VdW-Humphrey család és Rufus próbálja tréningelni a kölyköket, hogy az éves Van der Bilt lovaspóló verseny jó móka lesz és közösen mennek. Serena elnézést kér a fotós muriért, majd megy vásárolni Blairrel, de előbb azért Dan még kioktatja meg faggatni próbálja, csak hát senki nem kíváncsi a véleményére. Igen, ez ilyen.Chuck és Nate is sétálgatnak, beszélgetnek a jövőről, ami Nate részéről eléggé kérdőjeles, mert a család bepipult a visszautasított gyakornoki meló és a politikai játszmák miatt.

3.png

Blair és Serena sétálnak, Blair meséli, hogy azért játszanak másokat megalázós rohadék pasi-féltékeny nő játékokat, hogy fenntartsák a lángolást és ne laposodjon el a kapcsolatuk. A másik utcán is ez a téma és persze Nate szerint is óriási faszság az egész, ahogy Serena is mondja. Persze ő nem sokáig tud önfeledten barátnőzni, mert jönnek utána a fotósok. Blairt persze nem tudja átverni, a barátnője nagyon jól tudja, hogy szándékosan parádézik.Vanessa és Dan kávéznak, a csaj meséli, hogy Scottal jár, akivel találkoztak tavasszal, az európába indulás előtt.Vanessa kiszúrja Dan designer pénztárcáját, meg benne a rakás lóvét. Dan adja a lazát, de valamiért letagadja a másnapi pólóversenyt és arról is hazudik, hogy metróval megy, pedig a sarkon túl egy limó vár rá.A szerény fickó nagyon megváltozott a nyáron. Chuck  érkezik Balirhez, és közli, hogy el kellene menniük egy új modellügynökséghez és kiválaszthatnának egy csajt maguknak, de ha Blair akarja, maradhatnak kettesben is. Blair természetesen nem akar egy harmadikat, de persze adja a lazát és beleegyezik. Rufus végre megtudja, hogy miért állnak lesben a paparazzik a ház előtt. Persze a 3 gyerek próbálja szépíteni a dolgot, de azért Rufus sem teljesen hülye és az egészre rátesz egy lapáttal, hogy hazafelé Serena összetalálkozik Carterrel, akit néhány percnyi kellemetlen csevej után faképnél hagy, mégpedig a ruháját félig levetközve teszi ezt. Otthon Dan és Rufus várja, akiket annyival leráz, hogy elszaladt vele a ló és kész, nem kell itt aggódni, nem kattant ő meg újra. Rufusnak ennyi elég,tovább lép, valamint közli, hogy a másnapi meccsen Serena dobhatja a kezdő labdát.

4.png

Dan azért még megkérdezi, hogy ki a srác, aki sok képen vele van. Serena a srác kilétéről nem hazudik, de arról igen, hogy Carter állítólag követi őt és zaklatja. Dannek se kell több, máris üzenetet hagy Blairnek, aki nyilván nagy feneket kerít majd a dolognak, úgyhogy izgalmas helyzeteknek nézünk elébe. Máris másnap van, a gazdagok krémje a póló pálya mellett issza a drága koktélt, de Scott éppen a mamájának hazudik arról a telefonban, hogy merre is jár éppen, és a születési anyakönyvi kivonatát nézegeti, tehát az lesz a vége, hogy ő az elvileg halott Lily-Rufus gyerek.

Na, máris a pólóversenyen vagyunk, ahol nem történik túl sok érdekesség, Jenny örül a névre szóló kártyának, Serena ígéri, hogy meghúzza magát, viszont Nate csaját nagyon rosszul érinti, hogy a srác bemutatta a nagyapjának. Blair és Chuck elég fagyosan ücsörög, Vanessa pedig megérkezik az elveszett fiúval, aki amúgy marhára bizarr, a csaj meg hülye, ha beveszi a dumáját. Vanessa szeretne Dannel dumálni, de jön Blair és nem is kell annyira elrángatnia Dant, ugyanis megérkezik Carter, akivel ezek szerint tényleg terveik vannak.
Blair távoltartási végzést kért a srác ellen, saját magára és innentől Serena mellett tölti minden szabad percét. Érkezik a szóban forgó hölgy, aki kicsit zavarba jön, mert a srác nem megy bele a meséjébe. Az egészet egy pólós menti meg, aki elrángatja kezdő labdát bedobni.Rufus a fiával dumcsizik, de sajnos nem tudnak kiteljesedni, mert Serena éppen nagy csinnadrattával egy ló hátán vágtat ki a világból.

5.png

Nate és Bree balhéznak, főleg mert a csaj nem akar haverkodni Nate családjával, mivel már így is kitagadták, de ő szeretné visszanyalni magát.Jön egy borzasztó érdektelen beszélgetés, meg enyelgés, erre inkább ne is vesztegessünk szót.Ugorjunk inkább Serenára, akit Carter oltogat és végre rájöhetünk, hogy az apja figyelmét akarja felhívni, ezért csinálja folyton a balhét, hátha a fotók láttán az apja törődni akar majd vele. Blair Chuckot keresi, aki egy szőke modellel lépett le és ez most valószínűleg nem játék, mert kifejezetten kétségbe van esve. Vanessa indul, még előtte leszólja Dant, amiért drága cucca van és egy póló meccsen jelent meg. Blair megérkezik Chuckhoz, keresi a szekrényben a lányt, aki nincs ott és Chuck most tényleg nem csinált semmi rosszat, valamint nagyon szereti Blairt és vele szeretne Chuck Bass lenni.Imádom ezt a párocskát,komolyan.Vanessa is sétál haza Scottal, aki fél fejjel alacsonyabb és marha hülyén néznek ki egymás mellett.Végül pedig Rufust is látjuk, aki igazi Upper East Side-i szülőként elhívja a paparazzikat és felvásárolja a Serenáról készült összes képet, csak kár, hogy egy fotós kifejezetten Serena kérésére készíti  a jobbnál jobb fotókat. Remélhetőleg következő héten indul a suli és picit GG-sebbre vesszük a figurát.

xoxo

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása