Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x86/1 - Kísért a múlt

2013. június 28. 15:00 - pabblo

Valami nagy dráma lehet készülőben, mert igen messziről indítjuk a napot. Joe papa ismét megverekszik Barbiért, - vagyis miatta, de mindegy is, - Zsófi távozását pedig ismét átélhetjük. Bevallom, ezúttal is olyan kéjes boldogságérzet tölt el, mint legutóbb, bár félek, a Lófejmentes övezetnek ezúttal vége lesz, mert előbb utóbb csak leketyeg az az egy hét szabi, még akkor is, ha a sorozat fiktív idejét nézzük. Sebaj, én már annak is örülök, hogy csak a képernyőn kell látnom, és nem mászik be a nappaliba, vagy ilyesmi. Zene, tánc, lássuk mit hoz a mai rész.

130628_bp01.jpg

Joe félpucér testének látványával indul a nap, Barbi bezzeg bugyiban és(!) melltartóban fetreng mellette, hát hol itt az igazság? Baltaarcú már fordulna is egyből a lányra, hogy folytassák az este megkezdett koituszt, de a szexgépnek is kell az üzemanyag, Barbi pedig éhes, úgyhogy végül is lesz orális fixáció, csak nem úgy, ahogy Joe gondolta. Csula viszont („köpött egy jó méterest" – bocs) a maradék tojásokat is betolta a szervezetébe, mert hát kell a tápérték, a vitamin, a fehérje meg az E265 a kenyérből, az igazán kemény zsiványok viszont magasról tesznek a koleszterinre. Barbi vonul el duzzogva, hogy akkor majd ő bevásárol, amikor Joe telefont kap: valaki a lányára mondhatott valamit, mert elég ideges a szentem, mérgében meg akkorát üt az asztalra, hogy majdnem Csula reggelije bánja. Gondolom csak véletlenül lehet összefüggés a telefon és aközött, hogy a rész elején Barbiért verekedett.

130628_bp01.jpg

Gébriel próbál két csipa között rálátni a kávégépre, amikor Laller táncol be a konyhába. Jó volt az éccaka: annyi nyálat elsmárolt, mint eddigi életében összesen, úgyhogy végre csak összesjön már az a rohadt ürítés. A reggelt viszont az a nem túl szerencsés csillag együttállás árnyékolja be, hogy megérkezett a könyörtelen NAV levél, a blokk nélküli árusításért, ha még emlékszünk. 100 ropit kell kifizetni, mert különben miből finanszíroznák az állam adósságát, és különben is, csak a lúzereket verik láncra, ha nem törlesztik a tartozást. Gáborunk annyira háborog, hogy még Laller gatyáját is leveti, mert hát neki nincs pénze, és nem is lesz semmire.

130628_bp01.jpg

Nah, tessék, mit mondtam? Lófej tipeg be a lakásba, épp telibe kapja Kristófot, aki meg Ritát készül megdugni egy kád langyos lábvízben. Tudjukki ismét a sármos tekintettel próbálkozik, de Lófej tartja magát, elvégre az elmúlt egy hétben volt ideje gondolkodni. Rita egy burkolt dögölj meget azért megereszt, aztán mindenki megy a dolgára.

130628_bp01.jpg

Újra Joe-nál vagyunk, Barbi shoppingolásából viszont rossz álom lesz. Kiderül a szörnyű igazság: a Zadrián igazából egy strici – vagy rendszergazda, ezt még nem lehet tudni, de – Barbit is futtatni akarta, de ő még időben meglépett. A lány igyekszik leállítani Joe-t, hogy inkább ne is birizgálja az embert, de ő már elhatározta, átrendezi vele a belvárost.

130628_bp01.jpg

Gábor baktat leszegett fejjel egy jókora lebaszás felé, mert utolsó lehetőségként Nánditól és Gyöngyitől akar munkát kérni, ők meg Enikő rokonai, szóval szopóroller. Nándi bátyánk kioktat, leteremt, majd végül csak behívja hősünket, mert hát a gulyástól még most is a 10 ujját meg tudja nyalni. Van meló, ollé, ugorjunk. Laller próbál csajozási tanácsokat kérni Ritától, mert hát már látott ugyan félmeztelen képet a kiszemelt csajról, de beszélni még nem beszélt vele. Rita a mellek dicséretét emlegeti, és hát ilyenkor persze, hogy azt mondja az ember, ami neki is jólesne.

130628_bp01.jpg

Már-már zacsipacsi folyik a vendéglőben, amikor az emancipációval felturbózott terhes Gyöngyi belép az ajtón, és a világ összes női szolidaritását egy lendülettel önti Gáborunk nyakába, mert hát mit képzel mégis, hogy mit tett Enikővel. Az emóció ismét győzött a racionalitás fölött, úgyhogy Gabit kivágja a konyhából, és főzés helyett takaríttatni fog vele.

130628_bp01.jpg

Joe érkezik metálos hangulatban a kuplerájajtóhoz, Adrián viszont mindenhol van, csak épp ott nincs. Semmi baj, jön az autó, az majd elviszi Baltaarcút oda, ahol az egy négyzetméterre jutó baltaarcúak száma legalább kettő lesz. Zsófi közben kezdi átérezni a DJ szakma minden fortélyát, mert már a potmétert is képes feltolni. Balázs veri keresztbe a művészetet, Lófej pedig betolja a comming out-ot: ő igazából nem elég szerelmes ehhez a kapcsolathoz. Na de Balázs se ma kezdte a szakmát, úgyhogy rögtön be is tolja az „elvesztettem mindenemet, hajléktalan lettem" kártyát, Zsófinak pedig rögtön összehúzódik a méhe és beindul az anyai ösztön. Mit neki újrakezdés, költözzenek is rögtön össze, sőt, még Balázst is megfinanszírozza. Pedig igazából ő lopta el Rita pénzét, háháhá. Na de nem ezzel lett ám vége a résznek, hanem Joe-ért érkezik meg a lefüggönyözött autó, és az előzmények szerint némi izgalom is szorul majd a pénteki részbe.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorothea10 2013.06.28. 16:52:05

17:43-nál, amikor Rita Lalin röhög, belenéz egy pillanatra a kamerába.

Tanya Jóska 2013.06.29. 08:31:53

Lehet hogy én aludtam át pár részt, de az ezelőtti epizódban nem az törtét, hogy Barbi rb.szta az ajtót Joera?
Ma meg már együtt ébrednek minden átmenet nélkül?
Zsófi meg "mindenhol kereste a laptopját"?
Hol? nem is volt itthon..

Kikirikri 2013.06.29. 12:27:17

Az egyetlen oka,hogy még mindig nézem ezt a "sorozatot", az az utána következő hogyvolt. Viszont igy,hogy több szerző is van,igy azt az apróságot, hogy mar megint időt es sztorit ugrottunk visszafelé,észre sem veszitek es meg sem említitek. Pedig extra gáz volt ez,hogy a szerdai "Barbi kiakad,Lali medvétől bedepizik" szál úgy folytatódott , hogy " Joe-Barbi szerelem,es Lali boldogság,csajozas" van.
Vártam erre valami frappáns oltást, de semmi :(((

SeptimiusSeverus 2013.06.29. 21:38:24

Bocs, hogy ide írok, de sehol sem találom...hogy tudok saját hogyvoltot vezetni, hogy leírhassam az epizódtartalmakat? Kinél kell jelentkezni? Levelet írjak valakinek, vagy hogy?

wakondok 2013.06.29. 23:42:39

valaki nem verné már véresre ezt az ocsmány Lali nevezetű férget? amit a pénteki részben művelt a Gáborral, az egyszerűen undorító

Mildi_Bp 2013.07.01. 14:45:11

Az csak nekem maradt ki, hogy Gábor egy oltári nagy szakács? Eddig mintha a tűzhely közelében se láttam volna. Mit keresett ez egy autószerelő műhelyben, ha tényleg mindenki nyaldossa mindenét a főztjétől. Amúgy a Gyöngyi szerintem csak duci, nem terhes.
süti beállítások módosítása