Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x19 - Személyazonosság

2013. június 27. 09:00 - fuszulykavirág

Ezen a héten azzal indítjuk a mesterkedések sorát, hogy Emily le akar lépni a még szunyókáló Daniel mellől, aki nem is szunyókál már, így nem is sikerül a lelépés. Emily azért mégis sietve távozik, ugyanis a rendőrök egész éjjel Nolant faggatták Padma haláláról. Victoria prezentálja Conradnak a papírokat az állítólagos abortuszáról, Conrad pedig nagyon elégedett, mert majd milyen szívszorító történet lesz a 16 éves Victoriáról, akit a nevelőapja megerőszakolt, az anyja utcára tett… csak úgy áramlanak majd a szavazatok. Ashley meglepit visz Jacknek: 3 találkozó Conrad naptárjában, amik nem lehetnek azok, mint ami a nevük. Kezdjen ezzel bármit.

1.JPG

Nolant kiengedik, Emily hazaviszi, és megegyeznek, hogy a következő célpontjuk a Falcon lesz, mert elég nagy szerepe volt neki mindenki kicsinálásában. Megtalálják a machinációt annak a kórháznak a nyilvántartásában, ahol Victoria szült, és az a nagy terv, hogy rajta keresztül jutnak majd el a Falconhoz. Victoria meg is kapja az emailt, ami rámutat a hamisításra, ő pedig azonnal hívja is a Falcont, és kiadja a parancsot: oldja meg a problémát. Emily beugrik Jackhez aggódni egy kicsit, és hát nem kis meglepetésére Ashleyt találja ott, és nem is kérnek a segítségéből.

Charlotte a Harvardot célozta meg, Declan örül ha bárhova felveszik, a lány pedig, akit a bálon Charlotte felképelt barátkozni akar. Nolan gyászolja Padmat, de a Falcon bekapja a csalit, meg is beszélnek gyorsan egy randit, amitől Nolan is felvidul. Emily öreg japán barátja, Takeda most Danielhez érkezett csevegni, ugyanis Daniel aggódik Aiden miatt, valami belsős infóra vágyik. Aiden meg meghívja a régi főnököt egy italra, ha már így összefutottak. A felpofozott lány rosszra csábítja Charlotte-ot, Nolan pedig egy játékteremben randizik a Falconnal, aki egy pici ázsiai lány.

2.JPG

Nolan és a Falcon egy játékgépen meccselik le, hogy segít-e neki a lány, Jack pedig meglesi Conradot, amint éppen a kormányzó feleségével találkozik egy parkolóban. Nyilván fotót is készít. A meccset Nolan nyeri, a lánynak segítenie kell. Charlotte partisminkben oson el otthonról, Conrad pedig egy stábot vitt haza Victoria legnagyobb örömére. Aiden kioktatja az öreg japánt, hogy talán mégse minden a bosszúról szól, mert neki éppen nem adott megnyugvást, hogy megölte a testvére gyilkosát. Ashley és Jack filóznak rajta, hogy mi köze lehet a kormányzó feleségének Conradhoz, de nem sokra jutnak.

3.JPG

A Grayson házban megkezdődik a családos interjú, mindenki mond szépeket, Emily olyat, hogy milyen megtisztelő lenne a Grayson családba tartozni, Victoriának vörösödik is a feje a dühtől, és Jack mosolya se őszinte. Olyannyira nem, hogy meg is mondja Emilynek, hogy ne legyen többé Carl keresztanyja. Nem tudom, ez így működik-e, de úgy látszik, igen. Charlotte és a felpofozott barátnője bulizni mennek, persze paparazzo is akad, és persze Declant is sikerül megsérteni. Nolan közben Emily segítségével némi kompromittáló anyagot juttatott el a tévéseknek, most jön a Grayson szülők interjúja.

4.JPG

Persze előkerül a kamaszkori terhesség kérdése, Conrad már mondja is a kampánybeszédet az abortuszról, a riportercsaj azonban tudja az igazságot: Victoria egy 6 hónapos Patrick nevű kisfiút adott örökbe, hogy beiratkozzon egy párizsi művészeti iskolába. Victoria közli, hogy ez így igaz, majd kisétál a forgatásról. Ezt az infót Nolan szerezte meg a Falcon gépéről (minden más infóval együtt), akit egyébként Edith-nek hívnak, és már el is fogta az FBI. Gratulálunk Nolan! Emily át is adja Nolannek a megtisztelő lehetőséget, hogy piros keresztet rajzoljon Edith fejére a csoportképen.

5.JPG

Daniel látogatja meg Emilyt, és amúgy mellesleg kijelenti, hogy vele akarja leélni az élete hátralevő részét, és visszaadja a gyűrűt a lánynak, hogy akkor tessék eldönteni, mi legyen. Conrad figyelmezteti az asszonyt, hogy készüljön fel, a média le fogja vadászni az elsőszülöttjét, Declan pedig partifotókat talál a csókolózó Charlotte-ról és Felpofozott Lányról. Sajnos neki azt mondta Charlotte, hogy a szülei miatt otthon kellett maradnia. Ashley megmutatja a fotókat Conradnak róla és a kormányzó feleségéről, ezzel pedig azonnal vissza is kapja a munkáját a kampányban. Victoria felkeresi Nolant és belengeti neki, hogy visszakaphatná a cégét, cserébe pedig segítsen neki megtalálni a fiát. Nem Danielt, a másikat. Emily Aidenhez fordul a gyűrűs problémájával, de a pasija az áldását adja rá, hogy hozzámenjen valaki máshoz. Nem lesz itt gond. 

(Az állandó elégedetlenkedők lekenyerezése végett lett ilyen Nolan-túltengéses a poszt, mindenki mástól elnézést ezért.)

Címkék: bosszú revenge
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.06.27. 10:16:12

Köszönet a hv-ért, tegnap este sikeresen lemaradtam erről a részről, tehát különösen hálás vagyok, a rengeteg Nolan kép kapcsán meg szavakat sem találok :)

Snoopyka 2013.06.27. 11:58:11

nagyon remélem, hogy a legvégén Emily nem annak a gumigerincű, bájgúnár Danielnek az oldalán sétál el a naplementébe:-))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.27. 19:10:16

basszus, Fuszulyka, nem vicceltél :) minden fekete pontodat kiradíroztam. (ááh, nem is volt egy sem)
mivel nem bírtam a véremmel, az előző résznél írtam, de megismétlem itt a helyén is: Viktória ismét hatalmasat alakított, az arckifejezés, ami rezzenéstelen maradt, de a tekintet, na az mindig mindent elmondott minden egyes jelenetében. szerintem el vagyok ájulva. igen.

fofofo 2013.06.28. 10:41:37

végre sok Nolan, küszi-köszi! meg a hv-z is, szokás szerint nagyon adta. én most már Jacket s bírom annyira, ezért remélem, hogy Emily végül Aidennel marad

fofofo 2013.06.28. 10:59:57

össze-vissza gépelek, szóval köszi és hv-t :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.28. 20:43:05

@fofofo: jaj csak Dzseket ne. élek a gyanúperrel, hogy mégis nála fog majd a legeslegvégén kikötni, mert mégiscsak gyerekszerelem, meg örök, meg vattacukor, meg szirup. ja, meg még amerika is.
(de hátha nem.)

fofofo 2013.06.29. 17:48:01

@aggyistenbiri: volt gy tinédzseres sorozat tomkrúznéval, és ott sem az első szerelménél kötött ki a végén, ha jól emlékszem. egyébként én eddig kb. két és fél részt láttam, a benyomásaimat fuszulykavirág posztjai alakítják. persze azért láttam mindkettőjüket, Aiden sokkal jobb pasi. most meg a bosszúról vallott vélménye miatt különösen szimpatikus lett. ha Emily így folytatja, mindenkit elveszít sztem.
süti beállítások módosítása