Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x85/1 – Sándor vagyok, de nem Sanyi

2013. június 26. 19:09 - marhapori

Mackó koma kezdi teljesen otthonosan érezni magát a villában, az sem zavarja, hogy egyik szerencsétlennek sincs annyi esze, hogy levegye róla a pórázt. Még a reggeli perpatvarba is beszáll, sőt, egyenesen központi szerepet játszik. A lakók kilakoltatnák, Chandra továbbra is azt hiszi, a kis vadállat maga az ördög. Minden ellenállás hasztalan – mondja Pumukli a görényeit lóbálva, majd hozzáteszi –, a mackó marad, ha nem tetszik, el lehet menni. Ezek után bevonul a szobájába, egy „ott várlak, mackó testvér, majd gyere” megjegyzéssel. Meg kell jegyezni, hogy Laller pólója igen raj.

1.jpg

A szilikonvillában Márcselló próbálja magát nem elhányni miközben a hűtőben matat. Kukázná kifelé a fél éve benne rohadó szomszéd macskát, de Anikó megérkezik, hogy feltartsa. Csak a lekváromat ki ne dobd! – utasítja, aztán Marci valamit véletlenül ráken a lány ruhájára (ezúttal tényleg foltos lett!), és elszabadul a pokol. TEEE NOOOOORMMÁÁÁÁLLLIIIIIISSSS VAAAAAAAAGYRRGGGGHHHH? – támad a VV-lány. Ma van A NAGY nap, hát így nem mehetek a fotózásra! – teszi hozzá. Mire Hűtőbúvár Márcselló az egyetlen logikus válasszal vág vissza: jóvan, húzzál fel egy másik felsőt, és eridj innen! De Anikó a fél perces művelet helyett inkább még két percig vonyít, mint a kis disznók, amikor megtudják, hogy kolbász lett az apjuk. Csőstül jön a baj: extrém Dezső lemondaná a fotózást, Anikó azonban életveszélyesen megfenyegeti, hogy befizeti egy szépítő műtétre, ha nem tolja oda a rusnya arcát időre.

2.jpg

Szerintem a műsor történetében először szólnak be valakinek, amiért nem hajlandó felöltözni: Barbi osztja Csulát, hogy húzzon már magára valamit, mer’ elcseszettül undorítóan néz ki kisgatyában. A szöszi próbálna közös programot összehozni Baltaarcúval, de Csula inkább motorozna meg piálna vele, mer’ az egyik spannak születésnapja van. Még szerencse, hogy ekkora a banda, minden második napra jut egy zsúr. Barbi mellbedobással nyer, ha lehet ilyet állítani az esetében, de azt nem értettem harmadszori visszatekerés után sem, mi lesz a közös program. Talán homokzsáktöltés?

3.jpg

Nagyon elszánt Laller, úgyhogy a végén még tényleg megtanítja mindenre az új kis kedvencét. Na, menjél és takaríts össze magad után – mondja neki, majd szabadon engedi a lakásban. E közben ő meg kipenderíti Chandrát a lakásból, mer’ mi az már, hogy nem imádja a mackót! A pénzt azért menetközben kirázza belőle, kár, hogy a húszezer jó magyar pénzzel Brumika előbb találkozik, mint Lali… Karvaly értelmes öt percében próbálja elmagyarázni Pumuklinak, hogy talán nem kellett volna kidobni a jól fizető kuncsaftot, a mackónak meg menhelyen lenne a helye, nem az asztalon. De minden hiába.

4.jpg

Anikó nem szeretné bukni az álmait, szóval castingolásba kezd az utcán. Ha az extrém fogalmát egyenlővé tesszük az átlagossal, akkor fővárosunk utcáin minden járókelő extrém. Valami ilyen logikát követve szólít le TÖK ÁTLAGOS embereket az ex-VV-lány, hogy kásztingolná őket. A legextrémebb figura egy színes hajú, hippifejű lány volt. Nokomment. Végül nem sikerül megtalálni a negyedik extrém figurát a fotózáshoz, Zoli totál ki lesz bukva – mondja Anikó, majd fejét lehajtva elslattyog a tavaszi napsütésben.

5.jpg

Végre sikerült egy normális dalt is becsempészni a sok sablon szar közé: az It’s my life-ra robog Dzsó és Barbi egy egyelőre ismeretlen vidéki (?) házikó felé. Dzsó nagyon nem érti a helyzetet, meg nem motorozott még olyan helyen, ahol nincs aszfalt, úgyhogy kicsit fél is. Aztán jön a felismerés: Barbi hazahozta a fiúját a szüleinek, ráadásul pont anyuka születésnapján. Dzsó robanna is meg menekülne is, de inkább bemutatkozni: csókom, Sándor vagyok, de nem szeretem, ha Sanyinak hívnak. A szülők nagyon boldogok, Dzsó nem annyira. Mondjuk talán három mondatban vázolhatta volna a helyzetet a szőkeség, mer’ ez így vér ciki. Baltaarcú is így véli: úgy fogadtak, mintha már a vejük lennék… Jobb lett volna, ha Csulát pattintom fel a mocimra.

6.jpg

A reklám után folytatódik a „Rita értelmes ötperce” című műsor, Pumukli viszont továbbra is fullba’ nyomja a kretént. Szerencsétlen medvét próbálná beletuszkolni egy kád vízbe, nem tudom, lehet egyáltalán fürdetni egy ilyen jószágot? Érkezik a szomszéd lány, hogy meggyömöszkölje a mackót. Rita neki is magyarázná, hogy az állatnak nem jó itt, a lakás nincs rá felkészülve, és különben is, baszd meg, nem tarthatunk csak úgy egy ormányos medvét otthon! A gügyögéstől azonban semmit nem lehet hallani a beszédéből. Aztán csak megegyeznek abban, hogy mackó komát beadják egy menhelyre.

7.jpg

Baltaarcú nagyon menekülne már a börtönből, de nem úgy van az ám, hé! Amíg a desszertemből nem eszel, nem mész el innen – mondja a néni. Aztán a lányok elhaladnak a sütiért, a srácok meg nekiállnak lelkizni, mer’ ki mással beszélné meg a szerelmi életének bizonytalanságait, mint a fél órája megismert „apósával”? Dzsó előjön azzal, hogy nem szereti a kötöttséget, inkább Csulával motorozna el a világ végéig, minthogy Barbival nézze otthon a Barátok köztöt. Apuka meg hozza a bölcset, és óriási hegyi beszédben téríti jó útra Sándorunkat. Családalapítás lesz, na.

8.jpg

A mackó egy újabb funkciója került napvilágra a parkban: mágnesként vonzza a csajokat, méghozzá a bombázókat. Laller benyomja az újratervezés gombot, a medve marad, ő meg kideríti, hogyan kell tartani a kis állatot. A következő részben azonban megszállja a lakást a TEK, mert Lali sajnos nem rendelkezik semmilyen, az ormányos medve tartásához szükséges engedélyhez. Ki hitte volna?

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.06.26. 20:55:35

Barbi ízlése vajon mikor kapott gellert, hogy mindig rózsaszínbe öltözik és rózsaszín tortát eszik? A szülei amolyan rendes, természetközeli népeknek tűnnek, sok fával a kertben. Lehet, hogy a gyerekházikó az oka, a fehér függönnyel, az udvaron?

Úgy tűnik, a lakók nem a szerepük miatt tartanak az ormányos medvétől:

www.life.hu/legykepben/20130626-baleset-tortent-az-ejjelnappal-budapest-forgatasan-az-egyik-stabtag-megserult.html

leja1982 2013.06.26. 20:57:12

Már minek kellene Lajosunknak bármilyen szükséges engedély a brumihoz? Megmondta: SZERETET megvan!!! :-). Ezen a mondatán szétröhögtem magam. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.26. 22:15:34

@egyemakisszíved: ezt olyantól kérdezd, aki kisgyermeket nevel, és abban a hitben él, hogy CSAK a nevelés és az otthoni példa számít, a külvilág behatása pedig cseppet sem, és akik szerint a kamaszokat lehet nevelni szép szóval tizeniksz éven keresztül. :)

tengeritehen 2013.06.27. 09:11:36

csak én nem értem, hogy a Sándornak mi köze van a Joe-hoz? Ezt hogy matekolták össze?!

garrett27 2013.06.27. 10:08:02

Próbálok értéket találni ebben a sorozatban, de sajna már leért a Barátok közt szintjére. Totálisan érdektelen jelenetek, (rántotthusi evés Barbiéknál, rózsaszín szoknyás gnómok fotózása fapofával, stb) nem létező konfliktusok és persze a kötelező minimum 1 állat, hogy a gyerekek is növeljék a nézettséget. Eltűnt a motoros banda is, nem ordít már Regi sem, nincs leszbi bizbaz, fekvehányós buli K1 küzdelemmel. Ez így édeskevés.

egyemakisszíved 2013.06.27. 12:32:49

@aggyistenbiri: Kár, hogy az Éjjel-nappal Budapest lélektani drámaként nem áll meg. Sok szülő öltözteti a kislányát talpig rózsaszínbe, még jó, hogy cukorsziruppal le nem öntik őket, de talán csak a méhecskék miatt. A rózsaszín tortát ráadásul Barbi anyukája sütötte. :) A verés kommunikációs hiba, ha kicsi a gyerek, ha nagy. Ha nem ment át az üzenet, újratervezés van. Valamit elcsesztél: nem volt érthető, nem volt időben, túl sok volt vagy túl kevés. Tény, hogy a kölykök sokszor csinálnak idegesítő dolgokat. Sajnos én se jutottam el még a nirvánába. Ha dühbe gurulok, tudom, hogy időt kell nyernem, hogy gondolkodhassak. Különben hülyeségeket beszélek és csinálok, aztán később bánhatom meg.

Johnny336 2013.06.27. 12:50:48

@leja1982: ez volt az egyetlen értelmes megszólalása ennek a karakternek, én is jót kacagtam, és valahol igaz.

Mildi_Bp 2013.06.27. 14:46:09

@tengeritehen: Ezen én is felhördültem! Miért nem József a keresztneve a szerepe szerint, ha már Joe-nak szólítja mindenki?

Johnny336 2013.06.27. 17:09:18

@Mildi_Bp: haverok engem is Janinak hívnak, pedig Zoli vagyok.
Belefér. Művésznév :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.27. 18:49:29

@egyemakisszíved: nincs gyerekem, ettől függetlenül marha bátran osztom a nevelési tanácsokat, meg az eszemet, amiből nekem is kevés van, még a végén elfogy, ha így folytatom :)
azért ha valaki egy ilyen Hanuli mentalitású pintyőkét "nevel", és kibírja tockos nélkül, azelőtt meglengetem a szalmakalapom.
süti beállítások módosítása