Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x04 - Visszataps Beyoncénak

2013. június 24. 14:00 - Chat Géza

Bizalomgerjesztő képsorral nyitunk. Legjobb Portéka Natalee mellei közé tüsszent. De nem is ez a legjobb hanem ahogy lereagálja az egészet. Ki a faszt érdekel, be voltam ütve, mint a gép, meg amúgy is, pont nem volt időm máshova okádni, Natalee testére meg már került más testnedvem is, hehehe. Jaj de primó vagy ecsém. Leeroy esti gyömöszölését is megkapjuk pár agresszíven megvágott villanásban, egy hibátlan szex közbeni vad szöveggel egyetemben, amikor dugattyúzás közben azt mondja a Baszógép, hogy „de geciszép vagy.” You are Fockin Beauty, isten áldja a magyar szinkront. Leeroy reggel kimenekíti a lányt, nehogy totál lenullázza esélyeit Plasztik Barbienál. A romok eltakarítása közben Butuska finoman rákérdez Baszógépnél, hogy ugye, ha Beyonce visszajön, akkor bocsánatot fog kérni tőle. Peeersze.

1.jpg

Beyoncé meg visszament a faluba, de természetesen nem öltözött át, azaz tehenészlányként tipródik a gurulós szatyorral a házuk bejárati ajtaja előtt, de juszt se engedi be senki. Na baszki, húzhat vissza a kocsiba, mint valami csöves. Mi, mennyi potenciált sikerült kihozni ebből, fuck yeah. Anyuka nagy nehezen megérkezik és vontatottan kérdezgeti a hülye gyerekét, hogy mi vót má megin?! Beyoncé szemébe azt mondja, amit a lány hallani akar, de a kameramannak privátba, meg totál az ellenkezőjét, hogy Lateysha egy elkényeztetett kis picsa, és nem azért küldte el Cardiffba, hogy pár nap után viszontlássa. Legjobb anyuka evör. Ha tetszik, ha nem, Beyoncé eldöntötte, hogy nem megy vissza, mert igaz, hogy jó a buli, csak a sok köcsögöt nehezen viseli.

2.jpg

Mivel mindenki hulla másnapos, ezért úgy látják logikusnak a nap további részét, ha durván ráisznak a tegnapira. Ojvé, VIP buli testvérek! Liam, szerencsére csak próbaként, nulla közönség előtt pakolja a lemezeket, ami bizony egy kibaszott katasztrófa. Elég lesz, ha csak őt idézem: "Egy jó buliba mindig kell egy kis Tina Turner." Mert ugye az magában Simply The Best. A főni sincs nagyon megelégedve, ha a két hét múlva esedékes bulin is így fogja pakolni a lemezeket, akkor ledózerolhatja a klubot a gecibe. A gyatra performance után már mindenki iszik, mint a gödény, mindenki smárol, kivéve Carley és Liam. Érdekel ez bárkit is, nem éppen.

3.jpg

Roger Sanches is itt van a klubban – részemről egy ki a fasz ez alak – aki amúgy világhíres Dj. Felőlem. Szóval őt ölelgeti Liam, aminél kínosabbat nem látott még a klub tükörmennyezete. Most egy darabig el lesz ezzel az érzelmi lökettel a fiúka. Legjobb Portéka és az Ex azonban kirobbantja az apokalipszist, a köpködés és a kurvaanyázás nem dívik a VIP-ben, ezért a főni rendre ki is bassza őket az utcára, hogy ott csinálják a fesztivált. Ott meg már végleg elgurul a gyógyszere, leszarja, hogy ki kezdte, hogy ki a hunyó, ezennel megszünteti a bandával a munkakapcsolatot, nyomás haza pakolni és visszabútorozni a völgybe. Reggel nem is tudnak mit kezdeni magukkal az agytrösztök.

4.jpg

Legjobb Portéka és Natalee is hazakászálódik, de bocsánatkérés az nincs, mert mindenki egyből a torkuknak esik, de jön a főni, aki megoldja az ügyet, illetve tisztázza a tegnap történteket. A két fő szarkavarót teljesen lehányja, menjenek a búsba, pakoljanak és húzzanak vissza a völgybe, a többiek azért még kapnak egy második esélyt. Legjobb Portéka már nagyon beleélte magát a modellkedésbe és az aranyéletbe, erre most mehet vissza építőmunkásnak, malteros vödör mellett pózolni. Nataleet annyira nem rázza meg a dolog, ha nem látják őket szívesen, akkor még jó, hogy tipli van elfele.

5.jpg

Mivel már csak hatan maradtak, ezért a ribik még jó, hogy visszacibálják Beyoncét. Nem ragoznám, visszahozzák és kész. Mondanom se kell, az alkesz Carley ezt is bivaly mód meg akarja ünnepelni, azaz este megint bebaszódás lesz a téma. A faszik levegőnek nézik Bayoncét, de ez mindegy is, mert Butuska egy szál klitoriszban tolja a karaoket, mire Kickboxer 4 lányos zavarában azt se tudja mit csináljon, mert oké, hogy heftűni akar vele, na de nem mindenki előtt. Köztük ma sem lesz akciózás ellenben Baszógép és Plasztik Barbie a dugiszoba felé menetelnek, de a témázás náluk is elmarad, mert a lány csak beszélgetni akar, de miről, hát a híradóról, hogy ő mennyire szereti a híreket és hogy mindig megnézi az esti félhetest. Azt a leborult hét meg a nyolcát.

6.jpg

Plasztik Barbie ítéletnapja ez, mert fodrászhoz kell menni, hogy megszabaduljanak a loboncától és ez bizony katasztrófa. Csodálkozunk, hogy sírógörcsöt kap? Én biztosan nem. Mivel a főnökasszony se bírja a rinyát, inkább visszaküldi hosszú hajjal, csak legyen már végre kuss. Otthon a baszógép kapja meg a jót, azaz a végeláthatatlan rinyát az indokolatlan hajvágásról, de hiába hümmöget megértően, ebből nem lesz dugás most se, pláne, merthogy Plasztik Barbie anyja jön látogatóba, aki mindenki helyett tízszer jobban felbassza magát ezen hajazás témán. Kinek képzeli magát ez a főnökasszony, hogy így parancsolgat neked, he?

7.jpg

Kickboxer 4 és Butuska randijával zárjuk a részt, ami még egy laza gimis szintet sem ütött meg. Csokor virág ajiba, vacsi a szomszéd kajáldában, válogatottan pajzán és szar beszédtémák, smár, rossz szájszaggal persze és végül a finálé: egy böszme szar hátmasszázs Butuska jóvoltából. A különalvás egyértelműen adva van, de Kickboxer 4 zsákja már nagyon tele van, ezért átsettenkedik Beyoncé és Butuska szobájába hátha levezényelhet egy közepesen szar édeshármast, de nem. Mára egy jó paplan alatti matyizás jutott, Liam horkolásának lágy dallamára. A két ribi meg pucéran nyekteti egymást, de semmi ollózás, vagy nyalakodás, csak hülyülés. De minek kell ez?

Címkék: a völgylakók
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kan Csóka 2013.06.24. 17:24:33

Ki a faszt érdekel ez, mi a fasz ez ?

mojoking77 2013.06.24. 17:49:13

Biztos vegig akarod tolni ezt a faszkodast? Gyere at az AMC-re, mindjart nyomjak a kovetkezo Best Ink evadot, annak legalabb ertelme is van..
süti beállítások módosítása