Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x01 – Bzzzzzzzzzzz!

2013. június 24. 15:00 - Zenóbia

Itt maradt abba a hogyvolt meg az első évad, nekem meg muszáj folytatni, mert ez a sorozat nem maradhat befejezetlen hogyvoltilag legalább, ha már amúgy nem készült hozzá még vagy öt évad, kár. A narrátor vázolja az eddig történteket, bővülhet a tudásunk ilyen apró részletekkel, hogy Nednek még csengős papucsa is van, amivel jelzi Chucknak, hogy közelít. A narrátort szeretném hazavinni, hogy esténként felolvasson nekem, cserébe adnék neki néha pitét, vagy párizsis zsemlét főtt tojással, ha netán már unná a pitét. A méhek a tetőn megpusztultak, Ned és Chuck meg pucérak, mármint majdnem, ez nem az a sorozat, ahol döglött méhek között fognak orgiát rendezni. Chuck ráveszi a csak rajta mutathat normálisan egy ilyen fehérnemű szettjére a védőruhát, Ned viszont marad gatyában, hiszen minél több szabad bőrfelületre van szükség a több ezer méh feltámasztásához. Kicsit mintha aggódna, de rendes méhek ezek, aranyló csillámlásokkal támadnak felfelé, a csótányok meg cserébe döglődnek megfelé. Jó csere volt, ha engem kérdeztek.

2x01_halottnakacsok1.jpg

Olive-nak kicsit mintha megnőtt volna a haja, a roppant csodás felszolgáló ruháiból ma a narancssárgát szereti, meg Nedet, még mindig. Emerson készített egy kihajtós könyvet A kis gumicsizma címmel, ami egy lányról szól, akit elveszített az apukája. A mai ügyfél meg a feleségét veszítette el, akiről azt hiszi, hogy megcsalta. Emerson elővesz egy olyan kártyaleolvasót, ami miatt a bankosok sírva tapadnak a képernyőre. Sírva-röhögve. Ma a méhek a főszereplők, ugyanis a halott feleség „Betty a méhes” alkalmazásában állt, míg halálra nem csipkedték a méhek, akikből kinyerték a szépségápolási cikkeik alapanyagát. Ezt de szépen megfogalmaztam. Szóval szappant, meg krémet készítettek a mézből, amitől minden nő megszépül, még az is, aki eleve randa. Kentucky-ra most ráférne némi mézes krém, mert iszonyú gusztustalan a sok felhólyagzott gömböccel a testén. Ez még csak fokozódni fog, de addig is elmondja, hogy ki akart lépni Betty-től, de előtte még szabotálni akarta a vállalkozást.

Ez nem sikerült annyira jól, mert végül őt is szabotálták, csak őt nem tetvekkel, hanem egy köpet akármivel, ami miatt megtámadták a méhek. Olyannyira, hogy hiába érinti meg Ned az utolsó pillanatban újra, Kentucky mégis mozog, mert belül tele van méhekkel, akik úgy döntöttek, hogy kiáramlanak a hullaházba. Hogy ennek hogy fog örülni a kórboncnok, ide látom. Olive gennyes hasonlatai senkit nem zavarnak abban, hogy megegyék a sütijét, ezt mondjuk mélyen megértem. Kentucky egyik kollegája tudott a tervezett akciójáról, már csak azt kell kideríteni, hogy ki volt az, és ki lehetne alkalmasabb beépített embernek egy méhes céghez, mint Chuck? Cuki álnéven, Katherine Kitty Pimmsként, cuki ruhában jelentkezik élete első állásinterjújára, amit nyilván sikerrel vesz, még arra is fény derül, hogy a tulajdonos immáron nem Betty, hanem egy rivális vállalkozó, aki már nem rivális, mert titokban felvásárolta Betty-t. Woolsey mézszínű ingben interjúztat, mi másban is tehetné. Valójában Kentucky lett volna a cég új reklámarca Betty után, aki már kiöregedett a maga 39 évével, hiszen az már majdnem negyven, negyven felett meg minden nő ássa el magát a sivatagban, mert akkor már a méhpempő sem segít, akármennyit is kennek magukra.

2x01_halottnakacsok2.jpg

Kitty bekerült a poszméhek családjába, ennek Ned nem annyira örül, Emerson viszont annál inkább. ChuckKitty egyből munkához lát a kaptárban, kikutatja a gennyes lány irodáját, aminek a szekrényében ott találja Betty-t. Szerinte azért van a szekrényben mert így gyógyítja a klausztrofóbiáját, akinek ilyen szándékai vannak annak tudom ajánlani az egri Minaretet, szerintünk meg azért, mert ő is épp a kulcsot kereste a fiókban, amit magával is visz. ChuckKitty már otthon is mézszínű ruhában készíti a pitét a néniknek, a fiúk meg próbálnak rájönni, hogy akkor most Betty a gyilkos méhember, mert lecserélték egy fiatalabbra, vagy Woolsey, mert szabotálták a méhesét. Olive szerint leszbikus viszony is állhat a háttérben, de az önsorsrontó munkahelyi szerelemből pont elég annyi, amennyi a pitekuckón belül van. Ki fogja ezentúl a pitéket vinni a néniknek, hiszen Lily kitiltotta Olive-ot, miután beszívva bevallotta neki, hogy ő Chuck mamája. Olive-nak tényleg nehéz lehet, ennyi titokkal a fejében, meg is hülyülnék, hogy nem mondhatok el senkinek semmit. A meghülyüléstől Nedet sem sok választja el, mivel egyszer csak besétálnak a nénik a lengőajtón azzal, hogy nézd már, mondtam, hogy nem halt meg.

2x01_halottnakacsok3.jpg

Chuck már ott sincs, hogy a fenébe lehet ilyen gyorsan eltűnni, és hamar kiderül, hogy Vivian Olive-ot hiányolta, no meg a pitéit, és már aggódott, hogy Chuck után ez a lány is megmurdált. Ha azt nem is, de a titkok elborították az agyát és egy hatalmas, éles és igen-igen hosszú sikoly után Olive felmond, mert vagy ezt teszi, vagy világgá kürtöl mindent. Olive olyan nagy hős, mint amilyen picike. Lilynek megvan a megoldása Olive problémájára, mi egyelőre nem tudjuk mi az, csak azt, hogy ez költözéssel jár, Olive lakása megüresedett. Oó. Persze, hogy Chuck beköltözik, hiszen végre van saját állása, lehet saját lakása is, és milyen romantikus lesz, mikor majd átmennek egymáshoz Neddel látogatóba. Ned szerint ez nagyjából annyira lesz romantikus, mint döglött csótányokat vacsorázni. Olive-ból apáca lett, egy olyan zöld mezőn ugrabugrál és áriázik, amiről már csak a tehenek hiányoznak, amint vidáman legelik a pitypangot. Tehenek helyett apácák sétálnak át rajta, Olive titkai itt aztán biztonságban lesznek, mondjuk ideálisabb társaság ehhez nem nagyon létezik tényleg. Esetleg még a tehenek.

2x01_halottnakacsok4.jpg

Betty elmeséli ChuckKitty-nek, hogy miután Woolsey beolvadt, az ő méhei megtetvesedtek és kimúltak, mind egy szálig. Most akkor Kentucky tetvesítette meg őket, amire valaki rájött, és kinyírta őt a szabotázsért? Vagy nem? A férje lószart sem tud semmiről, de neki a lényeg végül is az, hogy az egyetlen ember aki hajlandó volt őt elviselni, mégsem csalta meg. El is vonul sírni a mosdóba, mert Emerson szerint egy igazi férfi nem fakad könnyekre egy pitekuckó közepén. Ez itt mondjuk nem tűnik annyira igazi férfinak, de azért elvonul. A nénikékre most aztán nem lehet mondani, hogy nem mozdulnak ki a házból, mert Vivian már megint itt van, magányosnak érzi magát Lily nélkül. Ned lelket ápol a kuckó előtti padon, közben rájön, hogy nem Vivian az egyetlen, aki nem tud túllépni Chuck „odábbköltözésén”. Olive cuccait az apácák rövid úton odaadományozzák a szegényeknek, még a kanapéját is, amiatt még én is sírok, imádnék egy olyan virágos kanapét otthon.

2x01_halottnakacsok5.jpg

Olive újabb titkokkal képes még itt is gyarapodni, ugyanis kiderül, hogy Lily itt szülte meg Chuckot annak idején. A méhes felett lassan átveszik az uralmat a pitekészítőink, Ned lecsapott a recepciós helyére, miután megetette egy pitével, amitől az három hétig fosni fog. ChuckKitty örül a lovagias szerelemnek, Emerson meg pofákat vág, mert hánynia kell az érzelmektől. ChuckKitty, akinek még a szempillája is beporzódott, lecsap a kulcsra a fiókban. A lecsapás után viszont rá is lecsap A Rémisztő És Zümmögő Méhember. Váó. Nedék arra érnek vissza az irodába, hogy Chucknak csak a szemei látszanak ki a méhek mögül. Még jó, hogy ő ért a nyelvükön. Vagy reméljük, hogy ért. Mindenkinek van annyi esze, hogy nem kezd el ész nélkül kalimpálni meg futkorászni körbe-körbe, Ned is még időben rájön, hogy a kiselőadás miszerint hogyan is kéne Chucknak vigyáznia magára, nem most a legidőszerűbb. Így a kézre eső állófogassal kitolja a szerencsére gurulós székben ücsörgő ChuckKitty-t az erkélyre, ahol ő kiköpi a királynőt a szájából, a méhek meg távoznak. Na de hogy került ChuckKitty szájába a királynő?

2x01_halottnakacsok6.jpg

Beleköpte a Méhember. Chucknak az volt a szerencséje, hogy épp sikoltott, mert így, hogy eggyé vált a királynővel, ő lett az új kas, nem pedig az újabb áldozat, mint szegény Kentucky. Szívás lett volna másodjára úgy meghalni, hogy egyrészt méhek ölik meg, akikért odavan, másrészt még gennyes göbökkel lenne tele a hullája, bár lehet, hogy ez olyankor nem annyira fontos. A méhember lehetne Betty, mivel az irodájában van egy gyerekkori kép, amin az egész arcát belepik a kis barátai. A kulcs Betty házának a kulcsa, a hármas már indul is, addig is Olive gyónásra adja a fejét, de persze ahelyett, hogy megkönnyebbülne, kap egy újabb titkot. A helyében füldugóval járkálnék mindenhova ezentúl, és nem néznék senki arcába, nehogy véletlenül leolvassak a szájáról valamit. A fülke másik oldalán ugyanis Lily ücsörög, a szemkötője is igazodik az apáca ruhához, ahogy azt kell. A ruha egyébként kellemes felüdülésként nem fekete-fehér, hanem zöld-fehér árnyalatú, lényegesen kevésbé vészjósló együttes.

2x01_halottnakacsok7.jpg

Az újabb titok amitől előbb-utóbb Olive falnak megy az, hogy Vivian azért nem tudhatja meg soha, hogy Lily Chuck mamája, mert Chuck papája Vivian vőlegénye volt. Hmm. Kínos. Olive, minden titkok őrzője tehát marad, hogy kiheverje Nedet, mert ebben segíteni szokott, ha nem bámulhatjuk imádatunk tárgyát a nap minden percében. Olive imádatának tárgya épp két hű társa kíséretében, talpig védőruhában hatol be Betty házába, ami úgy néz ki, mint egy különösen rémisztő kihajtós könyv kísértetháza. A méh kolónia mégsem halt meg a tetvektől, ehelyett Betty és Kentucky ellopta és beköltöztette a házba. Woolsey amikor rájött, hogy Kentucky átverte, felcsapott méhembernek és kinyírta. De ezt sehogy sem lehet bizonyítani, mondja Betty, meg azt is, mikor meglátja Chuck-ot, hogy: Hello Kitty! Höhö. De HellóKitty szerint mégis lehet, így be is támadják mind a négyen Woolsey-t az irodájában. A bizonyíték pedig a méhkirálynő, amit beleköpött Chuck szájába, hiszen azon tutira lesz DNS minta.

2x01_halottnakacsok8.jpg

Woolsey őrülten szerelmes volt Kentucky-ba, a szó szoros értelmében, így amikor rájött, hogy a lány ezt nem viszonozza, kieresztette a fullánkját. Fütyörészve vonul a börtönbe, abban a hitben, hogy Betty úgysem tudja már megmenteni a vállalatot. Pedig de. Betty összeáll Kentucky férjével, társtulajdonosok lettek a méhkolóniában. Éljen soká a méhpempő. Ned megszerezte a néniktől Chuck könyveit, bútorait és a különleges párnát, ami még Chuck apjáé volt, hogy a lány valóban otthon érezze magát. Emerson családja jelenleg a saját gyártású könyve, Olive pedig új otthonában új barátra lelt, Pigby-re a disznóra, aki remélhetőleg nem halmozza el újabb szaftos titkokkal. Az élesebb szeműek már felfedezhették hogy Pigby neve kísértetiesen emlékeztet Digby-ére. A pitekuckó pedig mindenki otthona, a finom meleg pite illat az otthon illata, ez egyértelmű. Az már nem, hogy mit keres itt Ned apja, aki besétál egy pitéért, de elfelejti közölni, hogy ki ő. Kalapja az van. Nekünk meg még tizenkét részünk, a végére veszek egy virágos kanapét legalább.

2x01_halottnakacsok9.jpg

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi1983 2013.06.24. 16:34:45

Szerettem ezt a sorozatot, de elkezdték bonyolítani, aztán amikor izgalmassá vált, szépen elkaszálták...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.24. 19:32:46

Zenóbia!!!! én téged szeretlek, nem a sorozatokat!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.06.24. 21:02:35

Imádtam ezt a sorozatot és gyűlölöm, aki elkaszálta.

Cukker, édes, kedves, egyszerűen tökéletes volt az első évad.

Zenóbia 2013.06.25. 11:36:05

@aggyistenbiri: óóó, köszi! :) szóhoz sem jutok :)

Zenóbia 2013.06.25. 11:39:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Pont így vagyok ezzel én is, és nem is értem, mert tényleg hibátlan benne minden és mindenki, és gyönyörűek a képek és vicces és romantikus és izgalmas, hát mégis mi a franc kell még? :)

Neoprimitív 2013.06.27. 19:40:46

@Zenóbia: Néző. Az meg sajnos nem volt. :( Azt hiszem, megelőzte a korát, ma a sok mese-mese-meskete alapú sorozatnál lehet, hogy nagyobb sikere lenne.

Annak mindentől függetlenül nagyon örülök, hogy átvetted a hogyvoltjait, nagyon szerettem ezt a sorozatot.

Zenóbia 2013.06.29. 20:10:38

@Neoprimitív: Szia itt is! :) Nagyon nagy kár tényleg, hogy itt abbahagyták, minden percéért odáig vagyok! :)

Neoprimitív 2013.06.30. 20:47:58

@Zenóbia: Naná, ha sütikről szól :)

Zenóbia 2013.07.02. 13:23:05

@Neoprimitív: Tök ügyesen válaszoltam saját magamnak helyetted, szóval: Jól van na, én igazán nem tehetek róla! :)

sas eve 2013.07.02. 14:20:01

Nem ismétlik sehol??? Én is imádtam! :(

Zenóbia 2013.07.03. 10:21:15

@Zenóbia: Ha jól tudom, most sajnos nem megy sehol. Nagy kár tényleg. :)
süti beállítások módosítása