Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x84/1 – Kígyó nem enni pizza

2013. június 24. 17:00 - marhapori

Olyan leírhatatlanul hiányzott fesztiválozás közben az Éjjel-nappal Budapest, hogy inkább meg sem próbálom leírni, csapjunk inkább a döglött borzok meg a kövér disznók közé. Ahogy látom, az égvilágon semmi haladás nem történt semmilyen irányban az előző pár részben, hagyjuk is az előzményeket. Pumuklira tör rá a para, amikor reggel nem találja a görényeket, jön is a szokásos, közösséget ébresztő üvöltözés. Az indiai cserediák kezében pillantja meg az egyiket, miközben az főzőcskézik; két szívrohammal később ki tépi is a kezei közül, nehogy megegye. Tudjukki osztja ki a szerencsétlent, hogy menjen inkább dolgozni az állatkertbe, de Laller visszacsap: azért gürcölök, hogy még a héten keressek egy millát, és megvegyem a kecót Dzsótól, szóval kussoljál el, de iziben! Ha sikerül neki, követem a módszerét. Közben Chandra vetkőzteti szemeivel Karvalyt, nem tudom, miért képzeli, hogy talál a köntöse alatt valamit, de mindenesetre a célszemélyt bosszantja.

1.jpg

Rózsaszín köd ereszkedett Hannácska köré, amiből sehogy sem találja a kiutat. A reggelinél áll elő egy direkt kérdéssel a lakótársainak: „Nem gondoljátok, hogy tök jó, hogy Marci mindig ilyen kedves velem?” A feltörő röhögés közben próbálják elmagyarázni, hogy csak a pszeudogyerek miatt, de nem jut át a ködön az infó. Hanna szerint egyszerűen kurvára szerelmes belé Márcselló. Érkezik a lovag is egy zsák vitaminnal, mire Hanna szófosásba kezd. Csak a lényeget nem sikerült kiböknie. Karesz egy „ne beszélj már annyit, megárt a babának” mondattal tesz rendet. Hős lovagunk eltávozik dolgozni, Karesz meg rohan utána árulkodni, de Marci lépcsőházi futásban verhetetlen. Szerencsére Dzsó pont akkor érkezik, amikor Hanna és K a lépcsőfordulóban veszekednek, K pedig kitálal neki. Ezután Hanna is futásnak ered. Vagy azért, mert meglátott egy pókot a lerobban lépcsőházban, vagy azért, mert kurvára ég a pofája. Talán sose derül ki. Ugorjunk is a következő helyszínre, szenvedünk ma még ezzel a szállal eleget.

2.jpg

Kárlosz levadászott valahonnan egy újabb gnómot Anikónak, ezért összeborulnak. Véletlenül pont ekkora nyit be a szobába Szandika, jöhet egy újabb menet féltékenységi roham – nem teljesen alaptalanul. A VV-lány elmenekül, Kárlosz meg halálra rémülve mered a szőke boszorkányra. Együtt maradhatunk, mert kell a dorongod, de költözz el – mondja neki Szilikon Szandra. Rövid bepillantást nyerünk Az Őrült Hajszába is végre: Laller fut a milliói után. Az állatkereskedésben letámadja a főnököt: én itt mindenesként AKAROK dolgozni, mert már csak én HIÁNYZOM INNEN.

3.jpg

A kövér kopasz bácsi védekezne: olyan jó vevőm vagy, görényes fiú, ne tegyük tönkre ezt a szép kapcsolatot ilyen butasággal. De aztán tesztnek veti alá. Na, hozd utánam ezt a jószágot – bök rá egy hörcsögre –, megetetjük Big Daddyt – mondja. Laller meg sírva fakad, hogy élő állattal talán nem kellene megetetni egy másik élő állatot. Nem tudunk mást tenni, próbáltunk már pizzát is adni nekik, de visszaküldték – mondja a kopasz. Nem értem, hogyan tudta röhögés nélkül kimondani ezt a mondatot, én csapkodom az asztalt és sírok. De még nincs vége! Lalit mégis felveszi próbaidőre, ha elsorolja az akváriumban úszkáló halak elnevezését. Hát ez menni fog úgy is, ha nem nézek oda – lazul Pumukli, az egykori akváriumfelelős, mire a főnök benyögi: – azért csak nézz oda, nagyobb a találati esély. És végül felveszi!

4.jpg

Kárlosz játszaná el a hős lovagot, de nem tud róla, hogy ez a szerep Márcsellóé. Egy limuzinba lökődi be Szandikát, mer’ „elég neki egy kis figyelmesség, és mindent megbocsát”. A kátyú tenger közepén szerelmi nagymonológba kezd, hogy tisztázzon mindent. Például azt, hogy csak a fütyköse miatt bámul minden lányt, ő nem tehet semmiről. Szandika megbocsájt, még szép. Laller kezd belejönni a melóba, annyira, hogy fél napi munka után máris a főnök jobb keze lesz, kulcsot kap meg minden. Hanna öngyilkos gondolatokat forgat a fejében az áradó Duna szélén, Karesz rázza fel a letargiából. Egy önző kis picsa vagy, szedd már össze magad! – mondja neki, majd ott is hagyja. A lány meg menekülne a városból, és csak akkor jönne, ha mindenki megnyugodott vagy meghalt.

5.jpg

Nem vagyok meggyőződve róla, hogy Lali nem csinál nagyobb káoszt a raktárban, mint volt, ahogy arról sem, hogy az ormányos medvét szabad egy 50 centis dobozban tárolni a polcok alatt. Pumukli mentőakcióba kezd, hazaviszi a medvét, mert ott jobb helye lesz. Közben azért úgy rángatja a pórázon, mint az ötéves kislányok a plüsskutyájukat. Nyilván nem tűnik majd fel senkinek, hogy meglépett vele… Abból viszont tutira balhé lesz, hogy a kulcsát benne hagyta a zárban. A villában arat osztatlan sikert a medvével, Chandra egyenesen az ördögöt látja benne. Kristóf és Gabi próbálja elmagyarázni, hogy vadállatnak nem a kakaós zacskóban a helye, de Lali nem érti. Mindenki elmenekül, a jószág meg ottmarad Gabi nyakán. A következő részben Márcselló is megtudja, hogy nincs gyerek.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jack o'neill 2013.06.25. 05:55:43

Lali ebédszünetben lépett le a medvével ugye?
Az állatkereskedés meg a ZooDom a Camponában.
Naszóval.
Campona > Budapest Déli vonattal 19 perc ha épp jön. (a BKV-nak ez a táv 59 perc, de azzal a városba ki jár?)
Dél > Moszkálmán 5-10 perc.
Moszkálmán > Margit 1. a V4-6-tal 7 perc.
Szóval ez 31-36 perc minimum. Vissza ugyanez. Hej, de jó meló az, ahol 72 perc a szünet! :DDDD

egyemakisszíved 2013.06.25. 10:30:25

A tengerimalac az nem hörcsög! :)
Nem igaz, hogy Lali kirúgatta magát az állatkereskedésből. Már azt hittem, hogy természetfilmet is nézhetünk közben. Hátha lett volna ott még krokodil is dobozban, vagy zsiráf összehajtogatva a szekrényben. Lali azokat is kiszabadíthatta volna. Az ormányos medvét nem lehet megsimogatni? Mindenki csak áll körülötte tisztes távolban. A szerepük szerint félnek tőle vagy nem szereti, ha tapogatják?

holacsoki 2013.06.25. 11:40:46

Új főnök bácsi egyik legjobb arc, nagyon jókat mond! "Nem kéne segítened keresni, ha nem loptad volna tőlem el!"

Hol van az a jó kis hely a parton, ahol Hanna üldögélt?

p.o.p 2013.06.25. 12:59:02

Hát ezen az ormányos medvén röhögtem eddig legtöbbet. Meg Gabi reakcióján:)

Amúgy meg nem hiszem h tengerimalaccal etetik a kígyót...az azért erős lenne...

Hanna a Margitsziget csücskében üldögélt balra lent, ahogy bementünk a szigetre...sztem legalábbis.

kozi001 2013.06.25. 13:56:19

Az a kép a szösziről! :)
Mintha horog akadt volna a szájába.

belekotyogok 2013.06.25. 14:07:51

@kozi001: kb 15 perce azon röhögök, vissza-visszatekerek rá, még a hogyvoltot el se olvastam :D
süti beállítások módosítása